Viaplay går hårdt ind i streamingkampen

1 Min læsning

Viaplay har længe tilbudt streaming af film og serier, men tjenesten har indtil nu stået lidt i skyggen af Netflix og HBO. Til trods for at Viaplay indholdet faktisk er af utrolig høj kvalitet. Umiddelbart vurderer jeg indholdet til gennemsnitligt at ligge højere end Netflix. Især på film. Og som noget unikt er det også muligt at opgradere grundpakke til 89 kr med en sportspakke, hvor man så landet på 269 kr og adgang til alt det lækre sportsindhold man som sportsnørd ikke kan undvære.

Men nu følger Viaplay så Netflix eksemplet og leverer eget produceret indhold. Eller serien Veni Vidi Vici er faktisk det 3 egenproduktion. Men får den her series succes mon det så ikke kommer til at rykke lidt ved opfattelsen af Viaplay som seriøs spiller på markedet? Veni Vidi Vici har Thomas Bo Larsen i hovedrollen som pornofilmsinstruktør og at dømme fra traileren er produktionsniveauet ret højt. Flotte billeder. Lækkert lys. Det er dog svært endnu at sige noget om indholdet.  Serien får premiere eksklusivt på Viaplay den 13. april. Øvrige 10 nordiske egenproduktioner er på vej i 2017 og 10 mere i 2018.


 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + nine =

No Comments Yet.