Video- Elektronista Clutch-What’s the fuzz?

1 Min læsning

Elektronista Clutch er et tech/fashion samarbejde mellem Christiane Vejlø og det London baserede taskefirma Knomo. Siden lanceringen i København, London og New York har tasken har fået fænomenal omtale af alt fra helt store medier til hardcore bloggere. Verdens største techmagasin WIRED kaldte den “Gear WIRED loves”, modemagasinet ELLE havde den med i en “What ELLE wears” feature, USA Today sagde “This high tech bag rules!”, TheGadgeteer definerede den som“… the ultimate charging clutch for the gadget-loving woman”. (Se mere omtale og læs mere om tasken her) Du kan bestille Elektronista Clutch her. 

Men hvad er det den ultimative Elektronista digitale clutch så kan? Her giver Christiane Vejlø en detaljeret introduktion til Elektronista Clutch designet og funktionaliteten. Elektronista tasken kan i Danmark købes hos Grannysmith.dk og i udvalgte Humac Stores. Hvad synes du?

3_clutches

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 2 =

2 Comments
 • Ebbe Nikolajsen
  september 5, 2015

  Iden er udenmærket. Men hvad med os mænd. Vi har godt nok nogen store lommer i vores jakker. Men Det er altså begrænset, hvad der kan være i de lommer. Okay. Der findes attachemapper. Men spørgsmålet er så bare, hvor smart det er, at rende rundt med sådan en.

  • Christiane Vejlø
   september 11, 2015

   Hej Ebbe
   Du har helt ret. Der burde være en udgave til mænd!
   Christiane