Vidste du? Din iPhone afslører, hvor du har været!

1 Min læsning

Hvad enten du har hentet børn, været på job, handlet eller besøgt din elsker, været til jobsamtale eller til psykolog, så ved din iPhone det. Hvor du har været står simpelthen registreret på en liste i din telefon.

Hvis du vil se de steder, din telefon gemmer, og hvis du har lyst til at slette din historik, så skal du tage følgende rute:

Sådan finder du dine gemte lokaliteter

Gå til Indstillinger

Gå til Anonymitet

Gå til lokalitetstjenester og scroll ned i bunden

Gå til systemtjenester

Gå til væsentlige lokaliteter

Så finder du listen over væsentlige steder du har været de seneste måneder. Du har muligheden for at slette din historik ved at klikke på “Ryd historik” nederst. 

Apple skriver at de gemte steder kan give dig nyttige lokalitetsbaserede oplysninger i Kort, Kalender og Fotos. Men at informationen er krypteret og Apple ikke har adgang til dem. Men har du koden til en telefon har du altså også muligheden for at se hvor personen har været. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 − 1 =

2 Comments
  • Andreas Æ
    februar 9, 2018

    klap hesten! Der står at informationerne er krypterede, dog ikke hvorfor. Desuden står der, at Apple ikke har adgang til informationerne. Det fremgår ikke, om andre har adgang til disse data, uden om Apple. Men dette ville måske være måske være materiale til en mere relevant artikel, end dette urovækkende og alt for kortfattede opråb.

  • Ulla
    februar 9, 2018

    Har android en tilsvarende funktion?