Vil du være med i Star Wars Episode VII?

2 Min læsning

Vil du være med i det, der uundgåeligt bliver den største film i 2015? Så har du chancen for det nu – og samtidig støtte et rigtig godt formål.

StarWars7

Til næste år kommer Star Wars Episode VII endelig. Efter Disney i 2012 købte Star Wars-rettighederne for 25 milliarder, har firmaet haft speederen i bund for at komme i gang med at producere de sidste tre afsnit i Star Wars-serien. Den første i den nye trilogi er den syvende Star Wars-film, og den kan du blive en del af.

Hvordan spørger du? Simpelt. Instruktøren bag Episode VII, J.J. Abrams, har sammen med UNICEF udarbejdet kampagnen “Force for Change”. Kampagnen går ud på at indsamle penge, som vil gå til UNICEF’s innovationslaboratorium, der arbejder på nye innovative måder at hjælpe børn og familier verden over.

Vælger du at støtte den gode sag, kan du og en ven sikre jer en plads i filmhistorien. Alle, der donerer, får nemlig chancen for at blive statist i én scene fra Episode VII, og få et VIP-møde med J.J. Abrams i London.

star-wars-episode-7-cast-announce

Du kan deltage i konkurrencen ved at donere alt fra 55 kr. og opefter. Jo flere penge, du smider i hatten, desto større er dine chancer – plus du får en masse lækre Star Wars-ting ud af det. Blandt andet eksklusive plakater, t-shirts og, hvis du har rigtig meget overskud, en privat visning af Episode VII før filmen får verdenspremiere.

Du kan donere til “Force for Change” her.

Star Wars Episode VII har premiere verden over den 18. december 2015.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 8 =

1 Comment
  • Ellen
    juni 13, 2014

    Man skal bare lige huske at læse det med småt, der siger, at konkurrencen kun gælder indbyggere i udvalgte lande, heriblandt ikke Danmark.