Vin-viden på tablet

1 Min læsning

Vil du vide mere om vin? Nu er der et gratis magasin til din tablet, der kun handler om den ædle drik. Og det er både for nybegyndere og garvede.

grape lille
Grape er et nyt, dansk tablet-magasin med fuldt fokus på vin – skrevet i en uhøjtidelig og entusiastisk tone.

Magasinet henvender sig både til vinnørden og nybegynderen, for som skaberne bag magasinet pointerer, kan man aldrig lære alt i vinens verden.

”Vi elsker alle sammen at formidle vores viden om vin, og det vil magasinet afspejle. Det bliver ikke et elitært eller svært tilgængeligt magasin, og man behøver ikke have meget andet end en kærlighed til vin for at få meget ud af det,” siger redaktør Rasmus Amdi Larsen, der har været sommelier på nogle af landets største restauranter. Med i redaktionen på magasinet er også Simon Juhl Olesen, der er chefsommelier på restaurant Le Sommelier i København.

I det første nummer af magasinet er der blandt andet en årgangsguide til vine fra Chablis, “5 marker du skal kende i Bourgogne” og selvfølgelig masser af vintests med karakterer fra 1 (“spild af lever”) til 6 (“det ultimative inden for den givne vintype”).

Grape udkommer 8 gange om året og kan downloades gratis til iOS og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen + eighteen =

No Comments Yet.