Styr fremtidens hotelværelse med en app

1 Min læsning

Teknologi er en vigtig del af vores liv og selvfølgelig også når vi rejser. Der sker en masse spændende ting med hotelbranchen i disse år. Vi ser teknologi som kommer til at hjælpe os med at få en bedre og mere personlig service, når vi checker ind på vores yndlingshotelkæde.

TheHub

Hub by Premier Inn er en ny hotelkæde i England, og vil man som gæst komme til at opleve en hel særlig digital service. Via en app bliver det nemligt muligt at indrette sig personligt og behageligt i sit værelse. Man kan checke ind via app’en, indstille temperaturen, lyset og fjernsynet, bestille morgenmad og så kan man sende video og andet indhold fra sin egen telefon op på værelsets tvskærm.

Hotel_smartphone

Værelserne på Hub by Premier Inn bliver små og prisen kan derfor holdes ret lav. Men det betyder også en utrolig praktisk indretning, men skuffer under sengen og maksimal udnyttelse af pladsen.

smartphone_hotel

Whitebread som står bag den nye hotelkæde regner med at der kommer til at være hele 40 hoteller over UK inden 2018. Det første i Covent Garden i november i år. Og selvfølgelig er der gratis wifi.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven − six =

No Comments Yet.