VIND EN TABLET TIL UNGERNE

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET OG KONKURRENCEN ER SLUT!

Tabletformatet er perfekt til leg og spil! Men rammes du af bange anelser, når du overlader din tablet til de små børnehænder? Nu kan du vinde en Kurio 7 specielt udviklet til de små!

Spil, musik,  ebøger og tegnefilm, Kurio kan det hele! Kurio har en 7 tommer skærm med en opløsning på 800*480 pixels og er udstyret med et kraftigt 3D grafikkort og HD videoafspiller.

Kurio 7″ kommer med et beskyttende cover, der kan holde til lidt af hvert, inklusiv støv og stød. Børnetablet’en kører på Android versionen 4.0.3 og kommer med en lang række præinstallerede spil, som eksempelvis Angry Birds, Fruit Ninja og Cut the rope.

Fordelen ved at give barnet en Kuriotablet i hænderne er også at du som forældre ikke skal være nervøs for at barnet kommer til at google sig til upassende youtube videoer eller billeder! På Kurio kan der oprettes op til 8 forskellige lukkede profiler, som kan være en fordel hvis man har børn i forskellige aldre. De lukkede profiler giver mulighed for at styre, hvilke apps den enkelte profil har adgang til, men også hvornår og hvor længe profilen må bruge bestemte apps.

Kurio 7″ børnetablet har en værdi af 1.500 kr. og den kan blive din! Alt du skal gøre er at fortælle os, hvilken gadgets, apps eller tjenster dine unger er mest vilde med?

Skriv dit svar i kommentarfeltet, så trækker vi en vinder blandt jeres kommentarer i næste uge.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

131 Comments
 • Rune Larsen
  november 22, 2012

  Mine unger er mest vilde med YouTube, der er timevis af tegnefilm derpå!

  • Katrine Vorum
   november 22, 2012

   Mine unger har allerede smadret glasset på min iphone to gange – så denne her ville være et hit!!!

   • Lotte R.
    november 22, 2012

    Mine drenge (tvillinger på 5) knuselsker deres mors og fars iPad…og iPhone….og iTouch…og spiller alt fra Duplo over Perry (den der også findes med krokodille) til Dansebogstaver.

    Kan man vinde to? :-D

    • Søren Nielsen
     november 22, 2012

     Mine unger er mest vilde med vores samsung tablet. Men den store er nu også blevet ret vild med at spille lego duplo spillet online på computeren

     • Pernille L. Nielsen
      november 22, 2012

      Vi har ingen tablet, så jeg ved ikke hvilke apps der er mest interessante for vores piger! Men de er ofte på youtube og se prinsessefilm og spille :-)

   • Sonja Clingman
    november 23, 2012

    4 børn, 2 iPads. Ønsker mig en gadgets der kan tåle at blive håndteret af utålmodige små fingre!

  • Søren Lauridsen
   november 22, 2012

   Mine bruger Pixeline – skolehjælp.
   Det er genialt

  • Mikkel Winther
   november 23, 2012

   Instagram og learning english for de store – diverse legospil for den lille – jeg vil have min Ipad lidt mere for mig selv

  • Iskov
   november 23, 2012

   Min pige på 7 er vild med youtube, og diverse spil app. f.eks angry birds, cut the rope o.s.v. Hun kan selv finde ud af min smartphone nu og jeg har den kun når hun er i skole, så hun er klar til sin egen Tablet, hun ville blive glad, hvis jeg vandt.

  • merete overgaard jensen
   november 23, 2012

   mine poder er mest til friv og pixeline

   • Tanja Grønvall
    november 23, 2012

    App-store: Peekaboo Wild med dyr og dyrelyde fra Afrika til min skønne adoptivdreng fra Etiopien på halvandet år. Film med Rasmus Klump og Hugo.
    Youtube: Peter Pedal (DR har lagt dem ud).
    Men mangler Barbapapa-filmene på dansk. De er ikke til at opdrive… Synes ellers at der er et kæmpe forretningspotentiale.

  • Majbritt Jacobsen
   november 23, 2012

   Mine unger er ret forskellige på den kant – den mellemste (og flittigste bruger mest Pixeline og andre “lær mig mere-apps”, Den mindste rod spiller Lynet Mqueen og den største bruger primært youtube, men kan også lokkes til et spil angry bird.

  • Timo Jensen
   november 23, 2012

   Min Ipad er min arbejdsgivers, og jeg burde kunne have den for mig selv. Men mine tre piger (3, 5 og 38 år), kan ikke lade den være i fred.
   Børnene er især vilde med Rasmus Klump, Angry Birds, H.C. Andersen eventyr, Puslespil og vendespil.

   De har endnu ikke opdaget Youtube. Det er kun far der bruger det, når han spiller “Annoying Oranges” for de små, eller de vil lytte til Rasmus Seebach :-)

  • Dorte Wind Dahl
   november 23, 2012

   Gry på snart 2: Diverse puslespil (Tozzle mv), Fusentasternes apps, Toca Boca (køkken, læge og frisør), og hvad hun ellers forvilder sig ind på på IPad og Iphone (vi har en gammel aflagt 3’er til børnene med dårligt batteri uden simkort…)
   Ea på 3,5: Disney Prinsessernes klæd-ud-apps, Toca Boca, Cirkeline, Pixeline…og så Oline på DR’s hjemmeside.

  • Camilla
   november 23, 2012

   Min lille søn på to år vasker dagligt tøj med Pepi Play (på IPad 2). Forleden overførte han det på vores egen vaskemaskine ved at fortælle hvilken rækkefølge jeg skulle læsse tøj ind, hælde sæbe i, trykke på knapperne osv. Storebror på 5 prøver i øjeblikket kræfter ned Angry Birds Star Wars på min Samsung Galaxy S3. Han går meget grundigt til værks, sidder og analyserer hvilken vinkel han skal angribe fra og så bliver han (og moderen) top motiveret af at få en ekstra stjerne ved at klare en bane bedre og bedre :-)

  • Tessa
   november 23, 2012

   Youtube til den treårige og soundtouch til den halvandetårige. Vores iPad er lige røget på den bekostning…

  • Majbrit Mortensen
   november 23, 2012

   Vi har ingen tablet her hjemme kun pc. spil med pixeline og byggemand bob som lære spil. Overvejer virkelig kraftig og anskaffe os en. Det ville virkelig være rart med en kurio 7 som mange snakker om.

  • Jeanette Hedegaard
   november 23, 2012

   Min datter er vild med vores iPad. Hun vender hver dag sparebøssen i vejret og tæller sine penge sammen for, om hun nu har råd til en selv. I dag havde hun 321,50,-. Det havde hun også i går.

   Hendes favoritter er:
   – at lave små film selv
   – pixelines stjernehotel
   – spil, hvor man skal lave mad og kreere sine egne is fx fra toca boca

  • Casper
   november 23, 2012

   I børnehaveklassen er “Nintendo-dag” efterhånden blevet til “iPad-dag” og så vil den 6 årige jo gerne have iPaden med. Men den tilhører arbejdet, og jeg frygter svært for dens skæbne i en hektisk skoleklasse. Der ville Kurio-tabletten jo være ideel. Den ser ud til at kunne klare skærerne.
   Hos den 6 årige er det et stort hit at bygge sine egne baner i “Bike Baron” på iOS. Den mindre på 4 er især glad for (den glimrende) Rasmus Klump-app (den første), hvor der males, spilles vendespil og ses film. Ellers bliver der flittigt set “Lille Nørd” via Podcasts, og så har vi efterhånden fået uddannet et par erfarne kagebagere i “Julius Hearts Cupcakes”. Endelig er begge unger blevet ret grebet af historien i “Hvem danser twist og hvem danser polka”.

  • jannie Sørensen
   november 25, 2012

   Mine børnebørn ser you tube tegnefilm og jeg har givet dem pixeline som de er glade for

 • Malgorzata Z
  november 22, 2012

  Min datter er vild med sin sony xperia telefon med playstation ind, men min lille niece vil være glad for denne tablet…..

  • Rasmus Birk
   november 22, 2012

   Vores lille fyr på snart 2 år er meget vild med vores iPad2, hvor han uden problemer styrer mellem ikonerne og nemt finder Apps som Rasmus Klump, Magnus og myggen, Cirkeline, div. Duplo apps og video (primært Gurli Gris).
   Han er dog ikke så god til at håndtere den, for ham, lidt tunge iPad, så en tablet med mere fysisk beskyttelse og begrænsninger på brugen ville være kærkomment i det lille hjem.

  • Nina maj
   november 22, 2012

   Oh den ville være et kæmpe hit herhjemme… Sylvester på 2 år er mest vild med de apps, hvor han kan lære nye ord og lyde. Soundcloud og ordspillet er blandt hans favorit apps :-) ville også være skønt ikke at skulle være nervøs, hvergang han sidder med min iPhone i hænderne ;)

   • Tanja Mathiasen
    november 22, 2012

    Mine børn er mest vilde med MIN Ipad og det er jeg jo ikke så glad for ha ha, det er lige før vi skal diskutere om den!! Men de elsker alle former for pixeline og silke, bogstavsspil og så lynet mqueen og hugo:)

    • Rie R
     november 22, 2012

     Min søn på 4 år kan sidde i timesvis og kigge på LEGO videoer på YouTube.
     Hos min datter Ida er SoundTouch et kæmpe hit.
     Ville jo være fantastisk hvis de fik deres egen tablet

     • Eyrún Bára Steingrímsdóttir
      november 22, 2012

      Jeg har desværre ikke nogen unger, men jeg har en fætter, der er vild med elektronik. Han låner tit min mobil til at spille Angry Birds på. Selvom han blot er 5 år gammel, er han virkelig en haj til det. Man kan virkelig mærke at elektronikken bare ligge integreret i nutidens børn. Jeg kunne ihvertfald virkelig godt tænke mig at vinde sådan en tablet til ham, han ville blive ellevild.

 • Karatekid
  november 23, 2012

  Min ipad – og det bedste de ved er at lave små film med effekter :-)

  • Marie Lynge Svendsen
   november 23, 2012

   Det kunne da være så fantastisk

   • Anne Iversen
    november 23, 2012

    Her i hjemmet er vi helt tablet-løse – men jeg tror til gengæld, at min datter på toethalvt vil være vild med at få en Kurio 7 mellem hænderne!

   • AB
    november 23, 2012

    Min søn er vild med Mindcraft og Fifa – og hans højeste ønske er hans helt egen tablet, så han ikke behøver lånr mors iPhone eller morfars iPad.

 • Jette
  november 23, 2012

  hmmm min ipad er efterhånden blevet familiens – eller rettere vores yngste søns – og jeg savner min – så en der kunne erstatte ville være super. Min ældste søn har egen ipod touch. De spiller begge mange forsk spil men især minecraft og clash of clans er et hit lige nu. Clash of clans har åbnet øjnene for min ældste søn ift at han kan chatte med sine kammerater som er i samme clan – det synes han er cool. :)

  • Katrine Nielsen
   november 23, 2012

   Jeg har lige i en alder af 39 år fået min første smartphone (en samsung galaxy sIII) – og begge mine børn på 6 og 1 år er helt ellevilde for at få fingrene i den. Denne skønne tablet ville være perfekt til at aflede deres opmærksomhed! …. Min ‘fon! :D

  • Ulla weishaupt
   november 23, 2012

   Ja jeg har ingen små børn…men jeg har to dejlige børnebørn fra maj 2011 og de behersker mor og fars iPhon og iPad fuldt ud…så når de skal passes af bedste så har vi balladen… Hvor er det elektroniske legetøj hvor de kan se Rasmus Klump… En pixibog lever ikke rigtigt op til forventningen. Så jeg vil da blive meget glad hvis jeg kunne overraske de to små piger med at nu er Rasmus flyttet ud af pixien og ind i den elektroniske verden … Også hos bedste ;-)

  • Allan Paulsen
   november 23, 2012

   Må sige at børneafsnittet på Netflix har været et kæmpe hit hos min søn.. og også lidt hos faderen :-)

 • Rikke
  november 23, 2012

  Min søn på 7 er til at se youtube på ipad, spille wii, se netflix, samt spille angrybirds på min telefon. Min datter på 2½ ser netflix på ipad (og fatter ikke hvorfor alting ikke er udstyret med en touchscreen)

  • Morten
   november 23, 2012

   Min datter på 3 er vild med
   – Stjernehotellet med Pixiline (det er en klassiker)
   Wombi har også nogle søde puslespil og spil med lyde – det bedste er at de er på dansk.
   – Og så billeder af dyr, hvalpe, katte og tropiske dyr.
   Og så er min 2-årig temmelig vild med de mange androidapps i serien “BabyBus”, de er på engelsk men er super gode til de helt små!
   … og så er der altid Lolo og Bernie fra Star Tours på Youtube, som giver den gas som danselærere!

  • Michael
   november 23, 2012

   Det helt sikkert youtube, den lille 9år, er vild med storenørd, og de to andre på 11 og 14 år ser/høre musik, samt lære teksterne fra de fede numre.

 • Helle Trolle
  november 23, 2012

  Min yngste elsker iPod, til at lege med fotografi, tegne og spille på. TempleRun og Subway surf.

  • Sarah
   november 23, 2012

   Min søn på 4 elsker at se Lille Nørd på DR og Venskabsbyen på TV Play. Derudover er Subway Surfers det helt store hit.

   • Torben
    november 23, 2012

    Hos mine børn ligger Minecraft og Youtube højt på listen.

    Jeg tror at det er det kreative der trækker i Minecraft. De kan side og bruge meget lang tid på at lave en figur eller et hus i Minecraft. Det er vel nok vores tids LEGO

    Mvh

    Torben

  • gitte marie zakariasen
   november 23, 2012

   Hittet er helt klart, Angry Birds, her. Youtube kommer ind på en 2 plads :)

   • Julie Lykke Sørensen
    november 23, 2012

    Vi lod os inspirere af en tidligere Elektronista guide til gode apps og hentede apps med Cirkeline, Rasmus Klump, Talking Hippo og Wally. Et kæmpe hit. Det største problem er, at der er store diskussioner hver dag om hvis tur det er til at holde iPaden.
    Youtube er også et kæmpe hit, og det samme er Netflix blevet – ikke mindst fordi de har en “kun for børn” knap på deres app.

    • Iben Solgaard
     november 23, 2012

     Uhh, hvor ville jeg elske at vinde denne præmie !

     Mine unger (3,9,12) bruger meget:
     My Sims
     Youtube
     Cirkeline
     Pi Casso
     Netflix
     MovieStarPlanet

 • Luna Kierkegaard
  november 23, 2012

  Min datter er vild med “Where is my water”. Jeg fandt spillet efter at have set det på jeres side, og nu er hele familien igang. Jeg introduceret det til min Far, som fik det på sin iPad, så hvergang min datter er hos Morfar, så spiller de det. Hun er ved at få godt styr på det, og kan bruge flere timer sammen med Morfar på at spille det.

  Hun kalder det krokodille spil, og hun har nu fundet af at det også er lavet som “Where is my Perry”, det gør bare spillet endnu bedre.

  • mette wonsyld
   november 23, 2012

   Hjemme hos os, er apps med Harry Potter spillene et kæmpehit lige nu. Skylander kommer lige efter. Der bliver også lyttet en del til musik og surfet. Vildt spændende hvis man kunne få lov at prøve en ny konsol af :)

 • Susanne
  november 23, 2012

  Youtube og diverse børnespil! Det ser ud til den er genial til de små hænder:)

  • Helene
   november 23, 2012

   Min datter elsker iPad’en. Lige i øjeblikket er det klæde-ud apps, Pixeline og musikvideoer på You Tube (savner dog den gamle app på iPad’en), der hitter mest.

   • Michael
    november 23, 2012

    YouTube er HELT klar no. 1. Ungerne på 3 og 5 år. de navigere hjemmevandt rundt på den og finder sjove film (under overvågning)

    Men ellers er Pixeline og Rasmus Klump godt brugte

    Den store er synes det er vildt sjovt at lege med Puppet Pals, hvor de selv kan lægge stemmer på et lille dukketeater…

    i det hele taget er min arbejds iPad belejret fra jeg træder ind ad døren. har desperat brug for aflastning ;)

 • karina Laustsen
  november 23, 2012

  Minecraft og Temple Run er favoritterne pt. Der spilles på både på Iphone og Ipad :-)

  • Katrine
   november 23, 2012

   Min dreng er helt syg med Pingufilmene på Youtube. Så meget at vores iPad bare hedder “Pingu”. Skønt :-|
   På telefonen spiller han Legos “Duplo Zoo”.
   En ekstra tablet ville falde på et meget tørt sted!

  • Tina Baungaard Nielsen
   november 23, 2012

   Både IPhone og iPad er efterhånden proppet med spil og historier som de to store på 5 og 6 år har fundet. De laver små film med diverse figurer, spiller mange forskellige spil, fx er toca boca apps sjove. De begyndte med at spille postmand Per og brandmand Sam og siden er det bare gået derudaf. Tabte min iPhone i sommer, men fik den heldigvis tilbage af “finderen” der var overbevist om at det måtte være et barns pga de mange spil. Så ja, vi har vist også brug for en børnetablet i familien:-)

 • Max Müller
  november 23, 2012

  Matilde (6) og Mikkel (4) kan godt lidt at spille spil på min telefon. De synes, at lærerige spil a la flow free, pixieline og stavespil er sjove. Det synes jeg er ret fedt, for det giver dem en sjov læring.

  Deres helt egen tablet ville helt sikkert være et kæmpe hit. Ikke mindst vil farmor og farfar blive udfordret, og mon ikke det er de små der viser hvordan sådan noget fungerer :-)

 • Tina
  november 23, 2012

  Min datter på 7 år er vild med Subway Surfers og min dreng på 4 år er helt skudt i Cut the rope.

  Min datter fik en Kurio i fødsesldagsgave, og den bliver flittigt brugt, men det er altså svært at have 2 børn til 1 tablet, så uha, at vinde en ekstra ville tage mange konflikter :O)

  • Camilla
   november 23, 2012

   Den 6-årige er vild med Dragonvale på både iPod og iPad, mens den 10-årige er fortabt til Minecraft og Empire, begge primært spillet på hans PC, for den må lillesøsteren ikke røre …

  • Line Gregersen
   november 23, 2012

   Jeg har en dreng på 3 år, der ikke ønsker sig andet end en kurio i julegave, da han ikke altid må låne morens telefon. Pt. bruger han min telefon til at spille Angry Birds, Fruit Ninja, lego, se film og kigge billeder.
   Det ville gøre en lille dreng meget lykkelig hvis han vandt en kurio, da han ikke snakker om andet hver gang han ser den i tv og andre reklamer.

   • Kasper Thomsen
    november 23, 2012

    Ipad’en er den klart foretrukne enhed i vores hjem – skærstørrelsen gør at det er idéelt både til at se film, videoer på og spil bliver en anelse sjovere.
    Er sikker på der vil være juble i hjemmet hvis det blev til et nyt spændende device :)

    I øvrigt dejligt med Elektronista’s nyheder både på sitet og nyhedsbrev – ros til teamet bag!

    • Maria Rye Lundgaard
     november 23, 2012

     Min yngste søn på 5 synes det er vildt snyd at storebrødrene har hver sin iPhone, så ønsker dig brændende en iPhone eller en kurio som hans bror har fortalt er endnu bedre, så han taler næsten ikke om andet end kurio kurio og lidt mere kurio – storebror har nemlig også tjekket at det er den bedste børnetablet på markedet :)

     • Peter
      november 23, 2012

      Minecraft & Subway Surfers, og alle mulige andre, som jeg aldrig rigtig når at se, inden de er gemt i spille-mapperne

  • Knud K-H
   november 23, 2012

   Mine piger er også vild med Subway Surfers, den mindst har pixeline som nr. 1 hvor den store har Dust Bust (et fantastisk spil hvor der lidt ligner guitar hero, blot på et klaver).

  • Louise
   november 23, 2012

   Efter sønnike på tre smadrede min ipad ved at bruge den som frisbee, har vi holdt det skjult for ham, at jeg har fået en ny. Med det ret latterlige resultat at jeg nu har en ipad, jeg må snige mig til at bruge når han sover…

   Lyder som en rigtig god ide med en brudsikker tablet! Min søn er specielt begejstret for alt fra Toca Boca + at se motorcykel stunt på youtube. Og (desværre) at afprøve de stunts han har set på sin balancecykel.

   • iben
    november 24, 2012

    Youtube for både ham på 7, der elsker at se film om lego og for hende på 13 der elsker skøre reklamer.(“Never say no to Panda” er et kæmpe hit for tiden)
    Ellers skifter favorit appen jævnligt. For tiden er doodle God i høj kurs, desuden Running Fred og klassikeren Crazy Taxi.

 • Kitt
  november 23, 2012

  Mine børn spiller så mange forskellige spil (lige fra Angry Birds til Fifa) på vores iPad og der er jævnligt “slåskamp” om hvis tur det er.
  Den næste der står for skud er så min iPhone, i forhold til at spille. Så jeg kan heller ikke få lov til at hverken spille, tjekke Facebook, Nyheder mm :-)

  En Tablet står øverst på begges ønskesedler og vel egentlig også på min…til børnene:-)

  • AB
   november 23, 2012

   Min søn er vild med Mindcraft og Fifa. Hans højeste ønsker er hans egen tablet, så han ikke længere behøver at låne mors iPhone eller morfars iPad.

   • camillameile@gmail.com
    november 23, 2012

    3 børn der kæmper om at erobre familiens ipads. Lillesøster på 1 år ser youtube tegnefilm, storesøster på 5 år elsker Disney prinsesse aps i alle afskygninger og storebror på 7 er afhængig af FIFA og Minecraft:-)
    Resultat: Ipad smadret flere gange…….

  • Mette Christensen
   november 23, 2012

   Hos os er det Minecraft, der spilles mest – på min iPad. Og så laver datteren virkelig mange film – på min iPad.

   • Pia Dybdal Voergaard
    november 23, 2012

    Vores søn på 3,5 år er lige begyndt at spille et tog-spil på mobilen. Vi har ingen tablet, men kunne vældigt godt ønske os en, for sønnen er meget begejstret, når vi besøger venner, hvis børn spiller på tablet eller ser små film. Det ville være den bedste julegave.

    • Henrik Hansen
     november 23, 2012

     Temple Run, Angry Birds, Skylanders på Wii, og Nintendo DX

     • Hanne Fjældegaard
      november 23, 2012

      Mit barnebarn elsker Pixeline, Rasmus klump og Hugo. Jeg ville elske at kunne give hende hendes egen “maskine”, da hun ikke selv har en :-)

     • Onkel Eva
      november 23, 2012

      Både søn på 11 og jeg er ufatteligt glade for vores Wii, som vi bruger både til hygge og motion. Den har været i brug nærmest dagligt siden vi fik den for et par år siden.

      På PC’en (når jeg ikke kan få den for mig selv) står den mest på actionspil, Minecraft, Legodesign eller musikvideoer og filmtrailere på Youtube… i kategorien “alt så’n noget vist kun 11-årige drenge gider bruge livet på” :-)

      Vi elsker altid nyt… så en Kurio 7 må gerne bo i vores familie!

     • anne mette jespersen
      november 23, 2012

      Jeg ønsker den mega meget til min datter så kan det være jeg kan ha min telefon og pc for mig selv hun er kun 5 år men kan begå sig af sig selv hun ved lige hvor hun skal hen på you tune og pigespil og musik hun ved næsten mere end jeg selv den tåler og så mere end mobilen gør da den bliver tabt af lykke fordi hun fandt ud af det selv. Jeg ønsker den vildt meget til hende

 • Morten Kjærgaard
  november 25, 2012

  Mine børn bruger min ipad i dagtimerne. Aften kan jeg råde over den. En ny tablet kan rette dette forhold

 • Camilla H
  november 25, 2012

  Mine unger er pjattet med minecraft (både til PC og iPad), subwaysurfers og Pixeline Stjernehotellet – disse spille på alt hvad der kan spilles på :)

 • Jonas Sonne
  november 25, 2012

  Mine unger (på 6 og 8), er MEGET glade for Minecraft, men også cut the rope og Angry Birds har de spillet meget.

 • Mogens H.
  november 25, 2012

  Mine unger er glade for Minecraft og Angry Birds – men de er i det hele taget små spillenørder ;-)

 • Inger R.
  november 25, 2012

  Mine børn er helt vilde med Minecraft, det er et hit lige nu ;-)

 • Regitze
  november 25, 2012

  Mine piger elsker MIN ipad – de spiller især: Templ Run, Paradise Cove, Pet Hotel, Subway surf, Hvor er perry, Stjernhotellet, – synes også at justdance3 er sjovt (er dog ikke et spil) og starMaker (karaoke). Den mindste (5) har fået meget ud af pixelines skolehjælp.

  • charlotte hede
   november 25, 2012

   Det er den perfekte tablet til min datter på 6 år.
   Det vil være toppen at kunne forære hende den i julegave.

   • gudrun hede
    november 25, 2012

    Jeg har 3 børnebørn der vil knuselske mig hvis jeg vandt denne her til dem.
    Så hjælp mig med at blive århundredes bedste Mormor <3

 • lene pedersen
  november 26, 2012

  denne vil give glæde hos min nevø og niece!!!

 • Elsebeth
  november 26, 2012

  Ungerne kan bruge timer med minecraft og y8. :-)

 • Stine
  november 26, 2012

  Vores lille dreng bruger flittigt vores Iphone til at lave/se film af sig selv, men også dyrelydene og forskellige andre musik apps er et hit.

 • Dorthe Bille
  november 26, 2012

  Min dreng på 4 er helt vild med vores iPad, men han er lidt hårdhændet. Det kunne være helt fantiastisk med en Kurio til ham

 • jim hansen
  november 26, 2012

  Min søn er helt vild med at spille minecraft på min iphone

 • Henriette Jensen
  november 26, 2012

  Med 3 drenge i huset ville det da være en super cool præmie at vinde. De elsker jo at spille, minecraft er et stort hit, men lige nu er de også vilde med at spille hay day

 • Sandie Larsen
  november 26, 2012

  Vi ejer ingen tablet, ipod,ipad og hvad de fede gadgets ellers hedder – så herhjemme “nøjes” de med at låne computeren hvor de spiller på friv, y8,a10 og Oline. De ville elske at vinde den, så slap man for at 3 børn skændes om 1 computer :)

 • Maria Seidelin
  november 26, 2012

  Min søn (på 3 år) låner tit den bærbare til at se youtube på. Det duer ikke med spil på den til ham, så vi ønsker os en tablet så han kan spille derpå. Har på fornemmelsen at det vil gøre det nemmere for ham.
  Krydser for at han er heldig og vinde her :)
  XXX
  Kh Maria Seidelin

 • Merete Louise Østberg
  november 26, 2012

  Asger er flittig bruger af You Tube, som han er helt vild med. Ham og en kammerat har indtil videre lagt hele 13 videoer ind på You Tube, så de har stor fornøjelse af at lave videoerne, lægge dem på You Tube og se andres videoer.

 • F. Madsen
  november 26, 2012

  Engelske børnesange på youtube

 • Annesofie kjeller Larsen
  november 26, 2012

  Super fed tablet til de små:) skøn præmie!!

  Herhjemme har vi to drenge som begge elsker at få lov til at låne min iPad ( som jeg netop lige har fået i fødselsdagsgave) jeg må indrømme at jeg er lidt øm over den og nervøs for om de taber den eller lign.

  Min 6årige ønsker sig brændende en iPad og er i gang med en god opsparing, men efter den bette på 3,5 har prøvet min, så ønsker han sig også en tablet:)

  Fedt stykke legetøj til børn og voksne!

  Her bruger drengene youtube, angrybirds, et motorcykelspil, et spil med en isbjørn på snowboard og mange flere! De spiller mest:)

  Krydser fingre til de blir blå, i håb om at det gir lidt held:)

  Mvh.

  Annesofie

 • HanneM
  november 26, 2012

  Jeg krydser lige fingre, for så kunne jeg måske få lov at bruge min ipad lidt mere….
  Her er youtube det største hit. Og det er helt rigtigt at de nogle gange kommer steder hen, som man ikke liiige har set komme….

 • Stina
  november 26, 2012

  Her er det altså godt nevø og niece der forsøger at beslaglægge min smartphone, men de elsker angry birds, så jeg ville nok blive meget populær tante hvis jeg kunne fremtrylle sådan en sag :-)

 • Vicky binder
  november 26, 2012

  min datter på 2 år, har kunne bruge både iphone og ipad siden hun var 1½ år, blot ved at se hvad jeg selv lavede på den…. nu er på tide at gøre krav på, at MOAR gerne vil have sin ipad for sig selv igen ;-D det er da alletiders mulighed hvis hun fik en fed tablet selv ;-D

 • Vicky binder
  november 26, 2012

  ups glemte at skrive at her er det you tube der hitter ;-)

 • Mikael
  november 26, 2012

  Vores datter vil være vild med en tablet. Hun elsker at trykke på computer, og hun trykker på alt fordi hun tror det har en touchscreen ligesom på en smartphone.

  Derfor ville hun være vild med at få sin egen tablet hun kan spille og skrive på ligeså tosset hun vil.

 • Slorup
  november 26, 2012

  Gimme gimme ;-) Så kan jeg måske få iPad’en i fred?

 • Nicoline Esker
  november 26, 2012

  Mine piger har lært klokken med Mingoville og bogstaverne med Knæk Læsekoden. Ellers er Youtube et hit at danse til……. (skal for Guds skyld nok lade være med at sige GANGNAM STYLE!!!!) Lidt mere lavteknologisk er min yngste helt vild med sin skridttæller (?)

 • Bilal Bezzarougi
  november 26, 2012

  Jeg er jo en dreng, men hvis vi fik en KURIO 7 vil vi blive så glade at vi ville løbe gennem opgangen og råbe ” vi har vundet en KURIO 7 fra elektronista som er verdens bedste butik” det sandt. Så kom nu jeg vil vinde den KURIO 7 og vis jeg gøre det ikk så vil jeg blive glad indtil min mund bliv stiv af at smile. For angry birds, fruit ninja og Cut The rope er et hit i vores familie. Selv min søster spurgte mig forleden ” hvornår for vi en KURIO 7 vis vi for den vil jeg sige at du er verdens bedste bror”. Men jeg vil vinde en KURIO 7. Vis jeg vinder den ville jeg fortælle alle at elektronista.dk er Danmarks hvad mener jeg verdens bedste hjemmeside. Håber jeg vinder.

 • Bettinalissa Søndergaard
  november 26, 2012

  Youtube og pipeline og Hugo ;)

  Smider lapperne over hinanden og håber jeg fremover kan have min iPhone i fred ;)

  Glædelig jul ;)

 • Marlene Høj
  november 26, 2012

  Youtube, LEGO spil, forskellige fly-spil, seismograf, Kids Zoo osv. Mine børn er i alderen 1 til 11 år, så det er mange forskellige apps/gadgets osv., som der bliver brugt :)

 • Jan K.
  november 26, 2012

  Jeg har ikke selv en tablet, men det kunne være rart, at mine børn havde det, så de ikke kommer håbløst bagud, på denne front.

 • susanne haven
  november 27, 2012

  Mit barnebarn på 4 år er blevet landmand på “Hay day”. Han lærer alt ved at prøve sig frem.

 • e jessen
  november 27, 2012

  Youtube! Ungerne hører Minecraft-musik og ser Barbie-film – at filmene er på japansk eller rumænsk, det er mindre væsentligt!

 • karin christensen
  november 27, 2012

  Min datter på 4 ønsker sig brændene en ipad i julegave og jeg er noget imponeret over hvordan hun kan håndtere min iphone som vi har en KAMP om herhjemme da vi ikke helt er enige im hvis navn det er der står på ;)
  Hun elsker at se you tube og spille forskellige vendespil puslespil mm
  Ville elske at vinde den her til hende da den ser ud til at være et super godt alternativ til en ipad ✯ღ✯ღ
  mvh Karin

 • Gitte Sommer
  november 27, 2012

  Åh det ville da være intet mindre end fantastisk. Ungerne bruger gladelig vores mobiler – jeg er dog ikke meget for det er bange for den ryger på jorden en dag
  Og med 3 børn i aldren 2 år – 6½ står de jo ligefrem i kø for at bruge de elektroniske ting.
  De elsker YouTube alle 3 – der er så meget godt lige fra film til god musik, derudover er den mindste på 2 år glad for sådan noget alla Rasmus Klump, vendespil og i den dur. Ham på 5 og hende på 6½ er vilde med de forskellige skole apps der findes, derudover pixeline, hestespil, bilspil, hugo, Angry Birds, Troldeliv, historie oplæsning,

 • Carl Christiansen
  november 27, 2012

  Min datter er vild med så simpel en lille app som : Pearly : at lege med perler på en tlf, at frøen spiser dem der ryger ved siden af- og at de selv kan “stryge” perlerne. Der skal så lidt til at glæde vores kære børn.

  Ellers har mine børn ikke endnu adgang til hverken tlf eller tablet. Og fars tlf er altså lidt for dyrt legetøj.

  Der findes utrolig mange lærerige apps som jeg da så absolut forventer at introducere dem for med tiden.

 • sean winther matzen
  november 27, 2012

  youtube, mine tabeller, lille læser, syng og lær og min bio :D

 • Mette Lindberg
  november 27, 2012

  Min datter bruger noget så simpelt som youtube App’en til at se diverse børneprogrammer som Postmand Per, Pingo osv. Det er et hit!

 • Gitte Frigaard
  november 27, 2012

  Her er Mikas vild med vores iphone og selv om han ikke er så gammel endnu er han meget bevidst om at en tablet er større og kan mere.
  Han er vild med Agry Birds, Rasmus Klump, Youtube hvor der ses film og høres musik mm. Han er faktisk hamre god til at navigere rundt på iphone, utroligt hvad man kan når man endnu ikke kan udtale lyden K.

 • Line Olesen
  november 27, 2012

  Vores børn på 2 og 5 EEEEELSKKER vores iPhones og alle spilene. Det bedste er Angry Birds, Hay Day, Barbie og dress up, samt biler, puslespil, tegne, tegnefilm, billeder og musik. De bruger dem kort sagt til ALT…!! De har begge fødselsdag her i december, så det ville være den perfekte gave….!

 • joan jensen
  november 27, 2012

  angry birds er favoritten..
  god jul til alle

 • kasper angelo jensen
  november 27, 2012

  mine unger har aldrig prøvet en så de har ik nogen favoritter endnu..

 • Louise F
  november 27, 2012

  Jeg håber at KURIO’en går til en familie, hvor der er mange børn om at dele den. Min datter på snart 4 år elsker også vores iPhones, og bruger dem til at spille den magiske kat, duplo, Rasmus Klump, Cirkeline og Puslespillet, men vi synes egentlig ikke at hun skal have sin egen tablet endnu, så skulle du vælge at udtrække vores familie som vinder, så ville vi forære tablet’en til vores gode venner, som ikke selv har råd til at fornøje sig med smartphones og tablets

 • Peter L
  november 27, 2012

  Youtube er klart favoritten der kan min søn selv finde næsten alt, men selvfølgelig mest tegnefilm. Af spil er Angry Birds stadig nummer 1.

 • karina Smed
  november 28, 2012

  Mine drenge slås om at låne min mobiltelefon så de kan spille Angry birds. :-) En kurio er absolut det der står højest på deres ønskesedler til julemanden i år. Ho ho ho og rigtig glædelig jul til alle. :-)

 • Kennet Hansen
  november 28, 2012

  Jeg er far til fem skønne unger i alderen 0 til 8 år, der ikke er forvente med computere, tablets eller mobiltelefoner. Så deres kendskab til programmer, apps osv er næsten ikke eksisterende. Dog elsker de at få lov at låne en iPad af min kærestes tante, når vi en sjælden gang er samlet til familiesammenkomster og så spillet de Angry Birds til den store guldmedalje. En Kurio er absolut et kæmpe juleønske, og med det faktum i baghovedet, at man kan oprette flere brugerprofiler på den samme kurio, vil den kunne bringe glæde både til store og små på hver deres niveau. En kurio vil uden tvivl gøre julen endnu mere magisk end vi håber den bliver i forvejen.

 • Kaare Vermø Hansen
  november 29, 2012

  Vores søn Victor på 11 år går i special klasse, hvor de engang imellem får lov at låne lærens Ipad, til indlærings spil. Så Apps der understøtter indlæring på denne sjove måde. Vi ville gerne give ham en sådan, men har også syntes at det var mange “penge” at sende med ham i skole :) fordelen for Victors vedkomne er, at han ikke er særlig stærk fin motorisk, men en tablet giver ham mulighed for at tingene bliver mere håndgribeligt,end papir og blyant så han bedre fanger undervisningen, og vender det til en positiv indlæring. Så kan kun sige Apps der styrker indlæringen, og dem er der mange af. Held og lykke til en heldig vinder, tror Kurio er et perfekt match. Mvh. Kaare

 • Malene Lyng Mejding
  november 29, 2012

  Min datter på 9: iPad, Sonos+Spotify, Youtube, Netflix, Viaplay, Subway Surf, Move it, Logo Quiz, Ruzzle, Draw Something, Hair Saloon, htc desire til SMS, spil og musik

  Min søn på 5 1/2: iPad, Subway Surf, Youtube, Netflix, Viaplay, Sonos+Spotify, Cut the Ropes, Pixeline, H.C. Andersen eventyr, Moto X Mayhem, Angry Birds, Temple Run, Timbers Axe, Hair Saloon, Fruit Ninja

 • Annika
  november 30, 2012

  Har ikke set om det er for sent, men ved i hvertfald at min søsters børn ville synes den er fantastisk.
  Med 2 under skole-alderen og 2 i indskolingen, er jeg ikke i tvivl om at det ville give stor glæde…

  Fedt at der er lavet multi-brugere, for det er et stort behov hos familier.

  Ved at den næstældste kun har et ønske – en tablet! Da han var på besøg her blev han fanget af alle de matematik-spil jeg havde på min til ham… Så ingen fav. apps, men til gengæld er det første gang jeg har set ham være optaget af noget i mere end ½ time uden ‘hvad skal jeg nu lave’-holdningen :D

 • anette larsen
  november 30, 2012

  Angry bird er sagen.

 • Andy
  november 30, 2012

  Jeg vil donere Kurio 7″ til et sygt barn i en dansk hospitalsseng – er det ikke det julen handler om; at tænke på hinanden….?

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg donere præmien til Danske Hospitalsklovne, som støtter og opmundre syge børn på danske hospitaler.
  Jeg er sikker på der sidder et barn i en dansk hospitalsseng, som kunne få lidt tiltrængt afledning i julen med et spil Cut the Rope eller få indhentet lidt at det forsømte skolearbejde gennem leg.

  App: Jeg har ikke selv børn, men mine nevøer sætter pris på Rocket Speller (byg en raket, mens du lærer at stave engelske ord; Gratis på IOS.)

  Gadget: SodaStream.

  Tjeneste: DR NU Player addon på jailbreaket Apple TV 2 med XBMC installeret. Se: http://tommy.winther.nu/wordpress/xbmc/xbmc-danske-addons/
  ( XBMC er et populært mediecenter-program der også kan installeres på PC og Mac. Addons installeres fra selve XBMC-programmet.)

  Glædelig jul – og tænk på hinanden…..

  Venlig Hilsen

  Andy

  (PS. Jeg får Danske Hospitalsklovne til at maile et billede til Elektronista, der dokumenterer at præmien er havnet under 10 trængende fingre hos en smilende mini-nørd på et dansk hospital – hvis jeg skulle være så heldig at vinde :-)

 • Anders Truelsen
  december 1, 2012

  God ide med noget der kan holde til børn. Vores iPad har en 5cm skramme midt på skærmen :-(

 • Bettina Løhmann Lundgaard
  december 2, 2012

  Min datter spiller alverdens spil, bl.a. My Horse.
  Men de største hits hs både søn (8) g datter (10) er spil som Angry Birds, Cut the Rope, Where’s my Water/Perry og Pockets God (sidstnævnte er så ikke rigtigt et spil, men alligevel…supergod underholdning).

 • Pnil
  december 3, 2012

  Mine to unger elsker alt fra lærespil, over Angry Birds og et spil der hedder noget i retning af Pooo, hvor man skal få en l…. til at springe så højt som muligt. derudover bruges den til at se film på, både på youtube og nogle vi har hentet ned – alt dette foregår på min telefon, så ved ikke om det er mig eller dem der mest ønsker sig denne børnevenlige tablet:-)

 • Familien Hansen
  december 3, 2012

  Kurio står øverst på både Malte og Joakims ønskesedler i år. De elsker at spille pixeline og Bamse på computeren, så en kurio vil give mulighed for mange nye udfordringer til dem begge. :-)

 • Hilde Selle
  december 3, 2012

  Min datter er vild med duplo spil, pusle spil og My little pony filmer på youtube. Hun bruger min iPhone flittigt!

 • Rebekka Andreasen
  december 3, 2012

  Min datter på tre år er helt vild med apps fra Toca: man kan bygge en burger, lege doktor, jage robotter, lege frisør, lege teselskab, lave mad i køkkenet, flyve i helikopter etc. Rigtig sjovt for den aldersgruppe. Hun er også vild med Mermaid, Gyldendals børnebøger er også et kæmpe hit og diverse puslespil f.eks fra Egmont. Mine drenge på 9 pg 11 spiller især Talking Ben, matematikslik, math ninja, Fifa, Big win, soccertrix, nss, my Real Madrid etc. Alle tre er glade for YouTube som bruges til film og musik og de spiller på vores iPad/ iPhones. Også podcast fra DR ramasjang/oline bliver brugt flittigt.

 • Felicia Larsen
  december 5, 2012

  Min søn Sirius er rigtig glad for LEGO’s app, både DUPLO og LEGO 4+. Derudover er han rigtig glad for forskællige tegne apps.

 • Mette
  december 7, 2012

  Dreng på 5 elsker at parkere biler i Parking HD og få kridttegninger til at falde sammen i Implode!
  Pige på 8 spiller Yatzy og MindFeud.

 • Karen
  december 9, 2012

  Mine to piger på hhv. 5 og 3 elsker ALT fra Toca Boca – det nyeste er et spil hvor de skal klæde en pige eller dreng på og kan skræddersy alt deres tøj. En anden app som de også tager frem igen og igen er Pepi Bath hvor de skal sørge fro at hhv. børste tænder på og bade en dreng eller pige. det kan de få timer til at gå med. Tøjet af, ind i vaskemaskinen, i karbad, tørre hår osv. Lægger et lod i puljen og krydser fingre for at de også får lov at prøve en Kurio.

 • Christina Bøg - Jensen
  september 29, 2013

  Mine piger har ingen tablet, wee, Playstation eller lignende …. faktisk har ingen af os i familien erfaring med den slags – MEN vi synes det kunne være fantastisk at prøve at starte med en børne-model – sådan at vi ikke investerer 4000 i en iPad som bliver smadret på rekord tid … Så vi krydser fingre og tær og håber de to bornholmer piger får lov at prøve en KURIO :-)

 • Mette Eriksen
  oktober 31, 2013

  Min yngste er vild med Hayday på MIN iPad… Så jeg skal bede om at få lov at låne min egen iPad…