VIND GADGET GOODIEBAG- QUICK SURVEY OM MOBILVANER

1 Min læsning

Elektronista vil altid gerne blive klogere på danskernes brug af teknologi. Lige nu er vi igang med en lille undersøgelse om kvinders mobilvaner. Vi vil så gerne have dine svar med (hvis du altså er kvinde). Det eneste du skal gøre er at udfylde et kort spørgeskema på ca. 2 min,  så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gadget goodiebag til en værdi af 2000 kr.

Deltag i undersøgelsen her og send meget gerne linket videre i dit netværk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − eleven =

2 Comments
 • Eva Notley-Holtermann
  august 8, 2012

  igen kommentar

 • Steffen K
  august 8, 2012

  Følte jeg mig dum der? JA!
  Måske den ikke var for mænd, men kan jo se på facebooksiden at der er en del mænd imellem.

  SÅ, nej, jeg har aldrig misset et opkald fordi mobilen lå i min taske. Og det der med makeuppen tog jeg ikke personligt :-)