Vind genial krea-printer og lav den sødeste gave til din Valentines-date

2 Min læsning
Vinderen er fundet og kontaktet direkte. Tak for alle jeres deltagelser :-)
Indholdet er en reklame for Brother.

Print det sødeste kort til din Valentines-date. Eller lav et personligt gavebånd med kærlige inskriptioner, der går lige i hjertekulen på din udkårne. Med Brothers CUBE-labelprinter kan du printe dine egne personlige kort, labels og gavebånd. Deltag i Elektronistas Valentines-konkurrence og printeren kan blive din!

Den geniale Brother CUBE-printer lægger op til kreativitet og ud over romantiske kort og sløjfer, kan den bruges til at lave alt fra flotte bordkort til labels til børnenes tøj. Det er den perfekt krea-gadget til en hyggestund med børnene – og er det far eller mor, der skal forkæles med en Valentines-gave, så tag børnene med i den kreative leg med bånd og kort.

I den tilhørende app laver du dit eget design af kort, labels eller gavebånd – og printer dem efterfølgende i CUBE-printeren. Brother har udviklet en særlig slags tape til printeren, som man kan udskrive på.

Tapen fås i mange forskellige farver og materialer – nogle er i satin med print i guld og sølv, så de kan bruges som fine gavebånd, andre kan klæbe, så man bruge dem til krukkerne med hjemmelavet syltetøj eller til at skabe mere orden i rodet.

På nogle af tapes’ne kan man designe sine egne baggrunde. Skriften vælger man selv. Det samme med logoer, tegninger, fotos og emojis.

Brother CUBE er trådløs, lille, handy og batteridrevet og lige til at tage med overalt.

For at vinde skal du skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvordan du vil bruge CUBE-printeren til at lave en særlig Valentines-gave/hilsen til din elskede (eller en anden, der har fortjent lidt ekstra opmærksomhed på Valentines-dag) .

Præmien har en samlet værdi af 705,00 kr. og består af 1 stk. Brother CUBE-printer + 1 rulle hvidt satinbånd med guldskrift + 1 rulle TZe-tape med sort skrift.

Konkurrencen løber indtil 20. februar 2019, og vinderen får direkte besked.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 1 =

31 Comments
 • Camilla
  februar 11, 2019

  Min 3-sprogede nevø & niece elsker krea/DIY.
  Så jeg ville elske at lave sjove bånd, navneskilte og humoristiske undersættelser med dem.
  Bror Kanin vogter nidkært over mit sprog. Jeg fik en påtale, da jeg nævnte det strikkede kunstværk fra Niko G’s borgmesterkontor.
  Den slags ord er ALT for stærk kost for min nevø sarte ører …

 • Pia Hansen
  februar 12, 2019

  Ikle lave det ked satinbånd og små søde citater om mi dejlige mand

 • Zane
  februar 12, 2019

  Det er min kæreste som elsker juice om morgenen – især friskpresset og jeg kunne godt tænke mig at servere glasset med en sød besked til ham :)

 • Susanne
  februar 12, 2019

  Jeg ville elske at kunne give den til min datter hun ville blive helt vild glad hun gør altid meget ud af gaveindpakning og små personlige finesser så den ville lige hæve det op på et højere plan og mig med

 • Boel Moltrup
  februar 13, 2019

  Jeg tror jeg vil lable alle golfboldene med P+B!

 • Elisabet Fridriksdottir
  februar 13, 2019

  Den vil jeg bruge til noget krea hygge med min datter og for at lave de lækreste gaveindpakkninger til jul og fødselsdage.
  Alt her herhjemme vil nok også blive lablet så kæresten ikke længere skal være i tvivl om hvor tingene skal være

 • Linda
  februar 15, 2019

  Den vil jeg bruge til at skrive skønne beskeder på surdejen, det hjemmelavede marmelade og kærestens gode hjemmebryggede øl.

 • Nam
  februar 15, 2019

  Det vil være dejligt at kunne lave personlige, sjove og kærlige hilsner / navne sammen mine 3, snart 4 børn – til alle deres bamser, tøj, madkasser, spil osv. :-)

 • Margrethe Jermiin Jensen
  februar 15, 2019

  Printeren skal bruges til at lave små hyggelige og søde beskeder der skal sættes op overalt i huset og udenfor – så han ved at han er mit et og alt

 • Mathilde
  februar 15, 2019

  Min søn på 2.5 år elsker når vi skriver hans navn på vores gamle dymo. Det tager bare uendelig lang tid med sådan en gammel én. Så jeg vil elske denne nye smarte printer. Til Valentine kan vi så bage en kage og pakke den ind og sætte min kærestes navn på

 • Elizabeth
  februar 15, 2019

  Det vil være dejligt at kunne lave kærlig hilsner, motivation quotes og vores familieværdier der skal sættes i mit børnes madpakker hver dag.

 • Lenea
  februar 15, 2019

  Endnu en læsker gadget jeg ikke gerne vil undvære. Den vil blive brugt til alle meni DIY projekter og en 70 års fødselsdagsgave til mig selv.

 • Marlene Høj
  februar 15, 2019

  Jeg vil bruge satinbåndet til små gaver – På båndet skal der stå små beskeder og citater til ham.

 • Gitte
  februar 15, 2019

  Den ser smart ud – jeg har netop overvejet at anskaffe en gammeldags dymo til mærkater o.lign (bl.a. til opgradering af krydderihylden), men den her er jo meget smartere med mulighed for at lave unikke gavebånd o.m.a. Jeg krydser fingre :-)

 • Mette Heegaard
  februar 15, 2019

  Kære skat, 20 år wauw – det er gået stærkt, jeg gider godt tage 20 mere – hvad med dig sæt kryds __ ja ___ nej ___der kommer et godt svar i morgen.

  Printes og lægges i madkassen with love

 • Camilla
  februar 15, 2019

  Altså en Valentineshilsen ville jeg selvfølgelig printe til min mand, men det er faktisk mit krea-barn på 12, der ville blive lykkelig for at få sådan en printer. Hun ville skrive på sine kreationer, bruge udklippet printet tekst som del af sin udsmykning af de ting, hun bygger. Og hun ville (forhåbentlig) få orden ved at navngive i sine mange kasser med det, moderen kalder dims og skrald, men som i virkeligheden er byggematerialer opdelt i kategorier.

 • Kirsten
  februar 15, 2019

  Jeg vil elske at lave labels til og sammen med mine syv dejlige børnebørn❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Dennis Helt Andersen
  februar 15, 2019

  Jeg vil ligge små søde kort rundt i huset og i hendes jakkelommer, så hun over længere tid kan finde søde små hilsner fra mig.

 • Katrine
  februar 15, 2019

  Mine døtre på 9år er så søde til at give mig chokolade på Valentins dag! Og i år har jeg haft så travlt, at jeg ikke nåede at købe noget til dem, de søde væsner! Det tror jeg dog jeg ville kunne rette op på, hvis jeg får fingrene i den lille lækre cube! Så kan jeg printe det perfekte label, og give cuben i gave til dem. De har brug for den – de deler værelse og er jævnligt i krig om hvem der ejer hvad ‍♀️

 • Stinepigen
  februar 15, 2019

  Altså – hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg bruge den til små beskeder til min søde mand og mine søde børn <3

 • Klaus
  februar 15, 2019

  Jeg sender altid min hustru afsted hver dag med en hjemmelavet madpakke inklusive et lille kort med en update på menuen, vejret og lidt ekstra sjov viden. Udover teksten, så pynter jeg fra min Krea-kasse med klistermærker og bruger et udvalg af forskellige penne. Indimellem printer jeg en side, men denne lille printer vil kunne gøre det endnu mere kreativt og vække endnu mere misundelse på hendes arbejdsplads, hvor jeg allerede er ham de andre mænd hader.

 • Anette Ninon
  februar 15, 2019

  Ville være så skønt at bruge til et sødt ægtepar vi skal til diamantbryllup ved, skrive en skøn tekst om kærlighed.

 • Ulla Weishaupt
  februar 15, 2019

  Jeg vil bruge den sammen med mine børnebørn, så kan de lave små gaver med søde kort og bånd til deres mor og far, til stor fornøjelse og glæde for alle parter

 • anette larsen
  februar 16, 2019

  Jeg ville elske den ,har en kæmpe familie med 14 nevøer og niecer så fødselsdage mm er der rigeligt af .Det ville være dejligt ikke at skulle stresse rundt efter kort men selv kunne lave et meget mere personligt kort i ronog mag

 • Lene veldt
  februar 16, 2019

  Så vil jeg kunne lable alle mine kreative dimser…jubiii

 • Tanja Jensen
  februar 16, 2019

  Jeg ville forære den til min kreative veninde som tak for, at hun har været i mit liv i mange år – da jeg er single, er hun det nærmeste, jeg kommer en “valentine-date” ;-)

 • Camilla Meile
  februar 16, 2019

  Jeg ønsker mig så meget sådan en printer. Jeg drømmer om alverdens krea-projekter som collager navne på børnenes ting og gavemærker. Jeg vil nok skulle kæmpe om den med mine tre børn, som også elsker DIY-projekter

 • Maria
  februar 17, 2019

  Sikke en god ide med sådan en kreativ printer! Jeg vil elske at kunne overraske familien med små kærlige og sjove ord i hverdagen, og den vil gør det nemt at gøre gaver og kort meget personlige!
  Desuden er jeg lige nu i gang med oprydning i hele huset efter konmari metoden. Derfor er der kommet mange nye kasser og krukker til, som nu pynter på hylderne og i skabene. Det vil pynte endnu mere med fine glade labels på dem alle, og det vil også skabe et endnu bedre overblik.
  Jeg vil bliv så glad, hvis jeg er den heldige vinder !

 • Helene
  februar 18, 2019

  Min datter overaske mig tit med små søde beskeder, skattejagter mm. når jeg kommer hjem fra arbejde, og hun ville elske denne!

 • Lise Rasmussen
  februar 18, 2019

  Nu er Valentines jo ovre, men LIGE OM LIDT er det konfirmationstid og jeg vil give printeren til min datter, som kan bruge den til at tage sin bordpynt til næste niveau af lækkerhed :-)

 • Camilla m
  februar 21, 2019

  Jeg ville tage den med til min kreaklub, som jeg kommer i hver torsdag- så kunne vi alle 8 få stor glæde af at skrive fine kort til de kreative gaver vi laver Derudover ville det også være skønt at kunne give personlige kort med til værtindegaver: hjemmebundne bukketter, planter i urtepotter- krukker med cookies ingredienser osv