VIND HTC SENSATION XL- ADVENTSGAVE NUMMER 4

2 Min læsning

VINDEREN ER FUNDET. Vi har trukket en vinder via random.org og det blev kommentar nummer 98. Tillykke til Anders Haugh!

Som den perfekte finale på vores adventskonkurrencer er Elektronista stolt af at kunne præsentere en hardcore music lover smartphone fra HTC. Det er lige nu du kan vinde HTC Sensation XL smartphone OG oven i det Beats by Dr. Dre UrBeats øretelefoner. Skynd dig!

 

Skal du starte 2012 med en ny smartphone? Så er det nu du skal stille skarpt. Vi udlodder nemlig den lækre HTC Sensation XL smartphone til en heldig læser lige nu. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar med hvad du syntes var den eller de største begivenheder indenfor den digitale livsstil i 2011. Det kan være relateret til et produkt, en hændelse, en virksomhed eller en person. Bare noget du har lagt særlig mærke til.

Og hvad er det så for en telefon du kan vinde? Altså…

Hvis du er en af os som holder af at bruge din mobil til mere end at ringe, så vil du nok være ret vild med den store skærm på HTC Sensation XL.  Du kan eksempelvis browse og se video på telefonen uden at knibe øjnene sammen – samtidig med at den passer fint ned i de fleste lommer og tasker. Skærmen egner sig også godt til billedfremvisning. HTC Sensation XL er nemlig tæt på (4.7 tommer) den størrelse man fremkaldte billeder i ’i gamle dage’. Den kommer selvfølgelig også med HTC Watch – HTC’s egen on-demand videotjeneste, der giver adgang til at downloade og afspille film med danske undertekster.

Telefonen leveres med Beats Audio (for nylig opkøbt af HTC), hvilket betyder at du vil opleve fyldig bas, sprøde vokaler og et stort lydregister, når du lytter til musik på telefonen. Der medfølger selvfølgelig Beats by Dr. Dre urBeats-øretelefoner. Ved hjælp af den indbyggede remote control på ledningen kan du både justere musikken, skifte musiknummer og besvare et opkald. Yippee!

Kameraet er på 8 megapixel og kan nu blive din nye bedste 2012 ven.

HTC Sensation XL med Beats by Dr. Dre UrBeats øretelefoner udloddes i samarbejde med HTC Concept Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + thirteen =

142 Comments
 • Torben Larsen
  december 16, 2011

  For mig, der var den største digitale begivenhed at få et nyt Sony Bravia TV, med internet adgang, gadgets og en masse andre net/internet relaterede features!

  Og andre dejlige digitale ting, kan nævnes alle de lækre Apps, jeg efterhånden har fået på min iPhone!

  /Torben

 • Issa
  december 16, 2011

  det må nok være min iphone og ipad

 • Thomas Locht
  december 16, 2011

  Var det ikke noget med at Apple lavede en eller anden flad ting de engang havde set i Star Wars… ?? :-)))

 • Anne Mette
  december 16, 2011

  Den triste dag, da Steve Jobs døde. Det gjorde stort indtryk på mig.

 • Lisbeth
  december 16, 2011

  For mig var det købet at min første smartphone. Og nu kan jeg ikke leve uden.

 • Louise Larsen
  december 16, 2011

  Jeg synes at det var stort at Spotify endelig kom til Danmark.

 • Ghita
  december 16, 2011

  Lanceringen af Ipad2 var vi nok en del, der lagde mærke til.

  Drømmer meget om at vinde – har endnu ikke en smartphone. Helt flovt at indrømme her på Elektronista :-)

 • Fie
  december 16, 2011

  I mit helt eget lille digitale univers var det nok at opdage, hvordan min 2,5 årige kaster sig over min iPhone, PS3 controlleren og macen med en selvfølgelighed, der får min underkæbe til at falde. Hun forventer efterhånden, at alt, hun rører ved, er interaktivt. Det er sgu da vildt for en, der voksede op med et tv uden fjernbetjening og morgennisserne i radioen som det mest interaktive….

 • Michael Schønberg
  december 16, 2011

  Wowwww …. nice.

  Ville være en super opgradering af min HTC Legend :)

 • Steen
  december 16, 2011

  Lånte en iPad2 med hjem og lagde den på køkkenbordet. Mine 3 børn og min kone tog den på skift og kunne bare bruge den med det samme – uden at skulle have vejledning. Imponerende brugervenlighed!

 • Randi
  december 16, 2011

  For mig var det at få en iPad og begynde at læse e-bøger :-)

 • Kenneth Jensen
  december 16, 2011

  AirPlay i kombination med Apple TV synes jeg er utrolig snedigt…

 • Gitte Nielsen
  december 16, 2011

  Mit bud vil være Ipad2.
  Personligt ville det være at vinde konkurrencen – og endelig blive ejer af en smartphone *krydser fingre* :-)

 • Mia Eriksen
  december 16, 2011

  Ja ja, jeg VED godt at det lyder som en gang kliché, og at “det bare er noget jeg skriver for at fedte mig ind”… men jeg står 100% inde for min mening om største ting, der er sket i 2011, i forbindelse med elektronik osv.:

  Uden at jeg præcist ved, hvornår konceptet kom til verden oprindeligt, så ved jeg at ELEKTRONISTA har været SÅ meget fremme i 2011 som aldrig før, og dét synes jeg er stort.
  Jeg faldt selv over Elektronista en tilfældig dag i år, og har nærmest været storforbruger lige siden. Det er dejligt at Elektronista er et sted, hvor kvinder kan få forklaret alt muligt om gadgets, nyheder, om den digitale verden osv. Med Elektronista er det endvidere superfantastisk at det er blevet (sådan oplever jeg det) ‘acceptabelt’ at kvinder også kan interessere sig for og vide noget om sådanne emner. Elektronista er en side, som ikke taler ned til kvinder, som man godt ellers kan opleve, hvis man som kvinde retter henvendelse til et mere ‘mandsdomineret’ sted. Og forøvrigt er det fedt, at man også oplever at MÆND følger med på sitet! Det viser jo bare, at ALLE kan få noget ud af Elektronista.

  Elektronista har især i 2011 været i TV, nyhederne, på nettet (selvfølgelig) og nu også i radioen! (og sikkert også andre steder, når Elektronista får så megen medieomtale!!!). Der er BRUG for Elektronista. Der er brug for ligestilling i (også) den digitale verden.

  Mange hilsner fra Mia

  PS. Uanset om jeg skulle ‘vinde’ eller ej, må I hellere end gerne tage denne ros til jer. Den er ment ærligt, og mener absolut at I fortjener det; konkurrence eller ej :)

  PPS! I får ekstra bonuspoints fra mig, fordi I kommer med ideer til ‘nørdede kager’ som Angry Birds-kage, Proffessorterning-kage, og senest laptop-brunkagen! :) Det er sjovt at lave; og en fed overraskelse til kæresten – at have bagt kage OG gjort det nørdet, som han godt kan lide :D

 • Lars Vindahl
  december 16, 2011

  Det er helt klart udbredelsen af tablets og selvfølgelig iPad 2!! Det bliver spændende at følge kampen på tablet-markedet!!

 • Michael Schønberg
  december 16, 2011

  Glemte lige årets største begivenhed for mig. Endomondo App på min mobil. Tracked bl.a. nogle fede MTB spor i MOAB US til evigt minde. Skulle så lige kunne kobles sammen med mine HD videoer taget med mit Go Pro Hero helmet cam. Men det er nok også kun et spørgsmål om at finde den rigtige App :)

  //Michael

 • Henrik Løvgret
  december 16, 2011

  Hej Elektronista,
  den største digitale begivenhed var nok da mine 2 børn (bor ½delen af tiden hos deres mor) kom på Dropbox, så jeg kan hjælpe dem med lektier selv når de ikke er hos mig, og de kan let dele ønskesedler med mig :-))

  Gadget-wise, er den store begivenhed nok bestillingen af en iPad2 :-))

  God jul

 • Christina
  december 16, 2011

  Jeg stemmer på Spotify’s “ankomst” til Danmark d. 12. oktober 2011

 • Rikke
  december 16, 2011

  IPads/Tablets må være den største “begivenhed” i 2011.
  Har en kunde, som i forbindelse med en turnaround på både strategi og image, bl.a. har udstyret hele sin salgsstyrke med iPads til brug ved kundemøder. Før kom de med et old-gammelt ringbind med kopier af deres tegninger…
  Det er skisme da en mindchanging ting for en gammel jysk industrivirksomhed – og det virker. Kunderne kan nu se lækre fotos af produkterne, produkter i 3D tegninger osv. Det rykker derovre på heden.. :-)

 • RikkeS
  december 16, 2011

  Jeg har aldrig været en stor apple-fan, men da Ipad 2 kom ind i mit hus var jeg fuldstændigt solgt. Da jeg var på SAPteched i Madrid i november var Ipad/Iphones også den helt store ting til alle former for business

 • Torben Nielsen
  december 16, 2011

  Det største personlige it/gadget begivenhed i 2011 var da jeg fik min iPad. Det er et redskab som i den grad har gjort mit liv nemmere og mere spændende.

 • Lise Halskov
  december 16, 2011

  For mig har det største været, hvor mange opgaver, jeg kan klare fra netop min Smartphone. Efter at jeg har fået integreret Hootsuite, Evernote og andre apps på min telefon har jeg adgang til de fleste af mine opgaver og kan bruge ventetid rundt omkring til at holde mig orienteret og til at opdatere sociale medier, osv. Jeg kan lige hurtigt hoppe på nettet, hvis jeg ikke kan huske åbningstiden på en butik, og når jeg ikke er helt klar over retningen, så kan jeg hurtigt få min placering via telefonen. Den er langt hurtigere end min GPS, så den laver tid arbejdet for mig. Den lille sag er blevet endnu mere uundværlig for mig, selvom jeg faktisk tror, at jeg taler mindre på den end jeg gjorde tidligere!

  God jul og tak for et godt magasin!

 • Katrine
  december 16, 2011

  Den mest hypede og populære elektroniske nyhed i 2011 er nu nok ipad2 som nævnt ovenfor. Og en af de største og mest triste nyheder på samme front må uden tvivl være Steve Jobs dødsfald her i efteråret.
  Jeg er dog ikke selv personligt ejer af nogen Apple produkter, så det var faktisk lidt sværere at komme på, hvad der skete ellers på software/hardware fronten i år. Jeg har kigget lidt på google+, der ser ret så lovende ud :-)

 • Steffen Kjærulff
  december 16, 2011

  Jeg leger lige den rigtige ninja på Elektronista :)

  Guderne skal takkes for iPods og iPad, tablets og smartphone med Android (FTW), men jeg er i ave over Siri!

  Det er dér vi skal hen! At kunne kommunikere med ens elektronik uden at “løfte en finger”. Jeg ved godt der har været bud på dette, men så vidt jeg ved har ingen slået Siri og det åbner bare for en genial teknologi :)

  Snart kan jeg tale med mit TV, mit køleskab, dør eller bil og bruge dem til at lette min dagligdag.

  Så HIP HIP og KYS til Siri!

  Skrevet af en Android nørd der aldrig har ejet en iPhone ;)

 • Mette
  december 16, 2011

  Jeg synes det er så fantastisk med alle de lækre smart phones som jeg må skam må indrømme, at jeg ikke har endnu, så at vinde denne HTC ville føre mig ind i denne fantastiske verden. Krydser fingre….
  God jul! :-)

 • Michael
  december 16, 2011

  Det må værelser beeps gadgetsmesse, vigtigt tiltag i dk

 • Linda
  december 16, 2011

  I mit elektroniske liv fylder Kindle en del. Bedre skærm til at læse bøger på fås ganske enkelt ikke.
  IPad’en er genial til mange ting, men den blanke skærm er ikke god til boglæsning.

  God jul og godt nytår til alle.

 • Kenneth Mikkelsen
  december 16, 2011

  Den helt klart største digitale oplevelse for mig i 2011 har været anskaffelsen af min iPad2.

  Jeg taler nærmest om tiden før og efter min iPad. Før min iPad havde jeg hver aften min Thinkpad stående på sofabordet eller skødet, men efter at have fået min iPad er Thinkpaden stort set aldrig oppe af tasken.

  Den første tid med min iPad blev mest brugt på at udforske den, spille spil, gå på Nettet og høre musik.

  I dag bruger jeg i langt højere grad min iPad erhvervsmæssigt. Jeg har droppet mine papir notater og bruger nu Evernote, hvilket giver et fantastisk overblik. Til præsentationer bruger jeg Keynote og Prezi, hvilket giver en del positive kommentarer i forhold til Powerpoint.

  Desværre kan jeg ikke via min iPad komme på firmaets filserver, men dette har jeg løst ved hjælp af Dropbox.

  Som det sidste nye har jeg netop downloaded Podio og Onenote, som jeg skal have kigget nærmere på i weekenden.

  Jeg vil under ingen omstændigheder tilbage til tiden før min iPad !

  God jul til alle !

 • Henrk
  december 16, 2011

  Det bedste er, at min kone er begyndt at interessere sig for gadgets, efter at jeg introducerede hende for dette site, som har noget skønt kvindeligt over sig.
  Det værste at min iphone 4 lige er blevet stjålet.

 • Ole
  december 16, 2011

  Brugte i 2011 1 måned til at rippe mine cirka 2000 CD’er som nu er overført til en WD My Book Live NAS og nu sidder jeg så og lytter til al min dejlige musik på mit Sonos anlæg… Go’ jul! :-)

 • Sarah Vang Nøhr
  december 16, 2011

  Uha, så må jeg nok sige Steve Jobs død – den har da godt nok været over-hypet overalt. Det vil være interessant at se, hvordan Apple klarer sig i fremtiden. :)

 • Regitze
  december 16, 2011

  øj den er svær, der sker SÅ meget og det så hurtigt! Tror at jeg tilslutter mig iPad2’ens ankomst som værende en stor begivenhed, og Steve’s død ligeså, omend det er i to forskellige genre. Så man kan sige at det har været både et godt og et dårligt år:)

 • Peter Arndal
  december 16, 2011

  Spotify og så selvfølgelig Elektronista på Radio24syv:-)

  http://www.radio24syv.dk/programmer/elektronista/

 • Per Christ
  december 16, 2011

  Helt klar da Ipad 2 kom på gaden. Eminent til at læse ebøger på, og nem at have med.

 • Tanzeela Gulzar
  december 16, 2011

  tja,, selvom jeg ikke selv har en ipad, fordi den er lidt dyr, så synes jeg at den største er ipad, App store og Steve Jobs død.

  Med App store kan man hurtig downloade alle de programmer uden at bruge flere 100 kr.

  Min yngste på 3½ har haft mulighed for at spille lidt på ipad 2, og selv hun kunne finde ud af det:-)

  Glædelig jul og Godt digitalår til allesammen:-)

 • Lena Koustrup Schmidt
  december 16, 2011

  Det største for mig i 2011 var at jeg overgav mig 100 p til e-bogen. Jeg skal via mit arbejde som bibliotekar undervise i diverse tablets smartphones, dedikerede ebogslæsere og anmelde læseoplevelsen på alle, de “dimser” der findes. Det der fik mig hooked var faktisk læsning på min “oldnordiske” HTC Desire. Jeg læser meget langsomt og på tidspunkter, hvor man er træt (2 børn). Læsning på min telefon gav mig nu en passende mængde tekst og 3 dobbelt læsehastighed. Man skal ofte lave en aktiv sidevending, og derfor falder man ikke i søvn.

 • Anne Mette
  december 16, 2011

  Jeg kan ikke helt lade være med at tænke Steve Jobs…

  Mere personligt, så ‘involverede’ jeg mig for alvor i blog-verdenen. Sikke en rigdom, bl.a. her :)

 • Jette Fog
  december 16, 2011

  Det bedste – rent elektronisk – der er sket for mig i 2011 er den lille 6# Kindle til 79 dollars. Jeg bruger den dagligt, og den er endda meget god at læse på. Med en lille bitte smule besvær, kan man også få danske bøger ind på den.
  God jul –
  Jettef

 • Salomon
  december 16, 2011

  Og det kunne så være anledningen til at lægge Apple bag sig. Too much trouble …

 • Björn Munkberg
  december 16, 2011

  Jamen 2011 blev som alle foregående år et gadgetår. 2011 var et godt gadgetår. Jeg startede med en Dell Streak 5 og den er nu efter 6 mdr. skiftet ud til en Samsung Galaxy Note.

  Nogle spørger om jeg har indbygget printer i mine telefoner – Og jeg forklarer dem at et “device” der både er en telefon og en tablet-PC nødvendig ikke kan laves meget mindre.

  Jeg synes ikke det er smart at slæbe rundt på 2 enheder som fx iphone og ipad. Og læg lige mærke til at en sådan Galaxy Note har en skærmopløsning som er højere end på en ipad selvom skærmstørrelsen kun er på 5.3″ Den har det man kalder retinaskærm (du kan ikke se en enkelt pixel trods perfekte øjne)

  Men i Elektronista-sammenhæng er den nok for klodset som telefon – Altså for den del af Jeres segment der går i kjoler og nederdele.

  Jeg vil også benytte lehjligheden til at rose Elektronista som et herligt online magasin med relevant fokus på både gadgets og andre dimser. Men måske er navnet efterhånden misvisende – Vi er vist en del mænd der er trofaste læsere !

  Go´jul alle i elektrionistas og elektronas

 • Kgosi 'Cozy' Sekwati
  december 16, 2011

  Det var, da jeg faldt for ‘Elektronista’, og meldte mig til. Kan tydeligt huske, det var indslaget om bland andet, gratis HC Andersen Godnat historier, man kunne downloade på iPad…og I kan tro, jeg gjorde det samme aften, og hyggede med min søn, inden han skulle sove (magical moment, i should tell you))

  Og det er stadig nyhedsbrevet, man får per mail…tænk engang, det er mig, manden hjemme, der praler over for lillemor, om de tips & tricks jeg får fra ‘Elektronista’ :-)

  Nå, men HTC Sensation XL til lillefar’…because i’m worth it!

 • Asger
  december 16, 2011

  Vurderet på betydning må det klart være tablets og patentsagerne. Det bliver afgørende for fremtiden inden for digitale dimser, om det bedste produkt skal vælges af os forbrugere – eller om det afgøres ved domstolene. Som elektronikelsker håber jeg virkeligt at det bliver os forbrugere der skal vælge vinderen, ellers risikerer vi at skulle nøjes med de næstbedste produkter i fremtiden.

 • sandra lund
  december 16, 2011

  jeg ELSKER HTC og elsker musik, den må virkelig gerne blive min :-)
  Den største digitale begivenhed… der må jeg nok sige Steve Jobs død, det er en trist begivenhed og det bliver interessant at se hvordan apple finder nye veje uden ikonet.
  Rent personligt og mere positivt er det anskaffelsen af en lækker ipad 2, meget apropos apple

 • Susanne Kierkegaard
  december 16, 2011

  Vi havde besøg på Roskilde Bibliotek af Nicolaj Sonne, der som sædvanlig engageret og med holdning fortalte om diverse gadgets. Bagefter stillede masser af +30årige mænd i kø for at blive fotograferet med deres idol:-) Det overraskede mig.
  Det var i øvrigt den eneste arrangement, hvor der var overtal af mænd. Så tal til Elektronista for at gøre kvinder mere gadgetkompetente
  e

 • missmunter
  december 16, 2011

  For mig: At se Facebooksiden, som jeg startede op i januar, vokse fra 0-11.500 fans på 8 måneder (for Copenhagen Design Week) – det var en digital strategi, der blev ført ud i livet – og blev en succes!

  For mine børn (og dermed også mig): Spotify, som nu – sammen med et par super højttalere fra SA til min mac – sørger for fantastisk underholdning i alt fra det nyeste musik til nissebanden, christmas songs, gamle travere – alt ‘bare på request’

  HURRA FOR IKKE AT SKULLE SKIFTE CD’ER LÆNGERE eller nøjes med dårlige lydgengivelser på youtube!

 • Mia
  december 16, 2011

  Det har mad app Vi skal spise fra FDB været, af den grund at mig og min kæreste altid har svært ved at gøre indkøb til aftensmaden og kombinere det med hvad vi har i køleskabet men det kan vi nu og især for min kæreste skaber det overskuelighed for han er det man i 80’erne kaldte et damp barn, men med app kan kan meget nemmere planlægge et aftensmåltid for os også når han står i et supermarked, uden at det ender i den samme ret eller junk food.

 • Ole
  december 16, 2011

  Steve Jobs død, så kort kan det siges

 • Claus
  december 16, 2011

  Overvandt min modstand mod Apple og købte en iPhone. Den er sgu alligevel meget fed..

 • Sjur B
  december 16, 2011

  Sorry to say, but Google wins again. Android is one thing, Google maps improvements another, but most of all I believe Google’s approach in actually doing something and make something work with all the fascinating technology surrounding us. Maybe it’s to early for a market break through, but still they leads the way. 2011 = Google Wallet

 • Lasse Baagøe
  december 16, 2011

  Det første for mig er mere en person og en begivenhed som har brudt normer og vist at ældre ikke er/behøver være elektronik forskrækket. Her tænker jeg på Ellen en 90+ dame som sætter sig for at lære sig selv at bruge en computer for at holde kontakten med familien og udforske www. Det er da dejligt når elektronik og internet kan hjælpe mennesker med at se, snakke og kommunikere med mennesker i deres liv de ellers ikke ville have mulighed for

 • Tommy Jessen
  december 16, 2011

  Helt klart mit nye Panasonic 3D plasma. Det er fænomenal og man sidder bare og smiler over hele ansigtet.
  Også alle de nye smartphones som er kommet i løbet af året. Kan se at min HTC Desire er ved at være antik :-)
  Glædelig jul samt godt nytår til alle på Electronista og læsere :-)

 • Per
  december 16, 2011

  Det er nok iPad2 eller Samsung SMART TV – svært at vælge.

  Og sikken en lækker smartphone jeg kan vinde – det vil være en kærkommen fornyelse til min Nokia 3310 som trænger til et nyt batteri !!

 • Camilla
  december 16, 2011

  I 2011 tog jeg mig sammen og gik til et Geek Girl Meetup, hvor jeg blev sparket i gang med at bruge WordPress. Fantastisk værktøj!
  På gadgetfronten var det året, hvor jeg opdagede, at jeg er i målgruppe for en e-læser!

 • John Bøgvad
  december 16, 2011

  Jeg syntes 2011 har været et fremragende Gadget år, især da jeg i marts md. købte min 7″ Galaxy tablet i HongKong

 • Ole
  december 16, 2011

  iCloud

 • Mads Nybo
  december 16, 2011

  Uden tvivl Beatsbydre ørebøfferne! Overvejer klart Detox limited edition udgaven!

 • Elisabeth
  december 16, 2011

  For mig er det bedste der er sket det store gennembrud for den digitale musik. Aldrig har det været så nemt – på lovlig vis! – at få adgang til, og dele, musik. Spotify eksploderer mit hovede med sit bibliotek af gammel musik, jeg for længst havde opgivet at lede efter, og ny musik jeg bare kan vælte mig rundt i og udforske lige så tosset jeg vil. Og Soundcloud gør det super nemt for musikere at uploade og dele musik og lyd med verden. De sociale medier sammenkobler det hele og giver mig en platform, hvor mine venner og jeg kan dele vores musikalske oplevelser med hinanden. Genialt!

 • Mette Konzack
  december 16, 2011

  ereolen.dk – at man nu kan låne ebøger i stor stil på biblioteket – og at jeg kan læse dem på min allerførste smartphone, en Samsung Galaxy. Det har godt nok åbnet en helt ny verden at have en smartphone i lommen overalt :)

 • henrik sørensen
  december 16, 2011

  Ingen tvivl – “blogkrigen” mellem Apple- og Android-fans!
  Uanset hvor jeg har klikket mig frem, har det været en frydefuld oplevelse at gennempløje det verbale skyttegravsbombardement.
  Bevares, en væsentlig del af de daglige slag har været hadsk, intrigant, irrelevant og slet og ret urimeligt fornærmende.
  Men som LÆSER af disse blogs (har endnu ikke dristet mig til væbnet deltagelse) har jeg gang på gang måttet konstatere, at det hele bunder i en sund og vidensfremmende faktor.
  Engagement!

 • Maria M
  december 16, 2011

  Den største digitale nyhed for min digitale livsstil: ereolen.dk
  At kunne låne og læse nye bøger så hurtigt og at kunne have sine bøger med på en lille smart telefon eller e-læser. Det er edderbipme smart!
  Jeg har også fået mine elever til at lave adobe id og downloade readere til deres telefoner – så vi nu alle kan læse de nyeste børnebøger – uden at skulle være afhængig af om cfu (det tidligere amtscentralen)har udlånt (og det har de altid af de nyere bøger. Man kan bestille fra 1. maj. 2. maj er de væk..) og at skolen ikke har råd til at købe klassesæt.
  Det er fantastisk. Både personligt og professionelt!

 • Rikke
  december 16, 2011

  Største digitale gennembrud for mig, var klart at få min iPad 2 – der nu her erstattet min pc i det daglige arbejde. Jeg laver præsentationer, udvikler processer, ideér og har den i det hele taget altid med mig.

 • HanneM
  december 16, 2011

  Jeg stemmer også på Ipad’en. Det at 2’eren kom, gjorde at jeg fik mulighed for at arve en gammel Ipad – og jeg er solgt. Den bor i sofaen, den er med på lange togrejser o.lign. Og jeg ved at jeg slet ikke udnytter potentialet endnu. Men jeg synes nu også bud som icloud og spotify er gode…

 • THB
  december 16, 2011

  Det er for mig iPhone 4S, som jeg ventede og ventede på med længsel. Min første smartphone! :)

 • Morten
  december 16, 2011

  Dual Core i mobiltelefonen og rygtet om bedre batterier (selvom det nok er en and)

 • Tina
  december 16, 2011

  Tænker, at det er rigtig godt med konkurrence til Ipad for selv om den er megalækker, er det meget irriterende, at man fx ikke kan bruge USB i den.
  Det kan man til gengæld i de nye tablets med android, hvilket gør dem noget mere anvendelige.

 • Helle
  december 16, 2011

  Der kom endelig et reelt alternativ til Facebook, bare med federe funktioner: Google Plus. Nu skal vi bare have flere med derover! :)

 • jenny clausen
  december 16, 2011

  IPads/Tablets må være den største “begivenhed” i 2011 vil aldrig selv få råd til de fede gadgets og min mobil er oldnordisk og ved at gå fra hinanden så krydser fingre!

 • sia kastri
  december 16, 2011

  For mig har det helt klart været endomondo! Det er pludseligt blevet sjovere og mere motiverende at løbe – uanset vejr – og uden løbemakker. For vi kan jo finde hinanden på Endomondo. Ingen smarte og dyre pulsure er nødvendige, eller besværligheder ved at måle km iform’s ruteplaner. Det hele er at finde på Endomondo. Jeg har fået langt bedre tider, for jeg synes, at det er sjovt at sammenligne mig og konkurrere mod mine venner – og ikke mindst slå min egne rekorder!

 • Bent
  december 16, 2011

  Forleden opdagede jeg at WIMP er i beta til streaming på mit Sonos. Og det var ligesom prikken over det år, hvor jeg overgav mig til streamet musik (var et smut omkring Spotify og løb tilbage til Wimp igen..langt bedre opdatering og en holdning til musik, som hjælper mig med at udforske den). Og så glæder jeg mig til Jawbone UP kan købes. Og virker :-)

 • ida knudsen
  december 16, 2011

  Hej, det var da noget af en opgave. Jeg synes at 2011 virkelig har rykket! På den personlige front var det helt klart erhvervelsen af min HTC desire z, og opdage hvor meget jeg kan bruge min smartphone til. Den er med på arbejde, hvor forskellige note programmer, kalender og mail er uundværlig. Kindle synes jeg helt klart har været den største! Jeg har aldrig købt så mange bøger, som jeg har gjort siden jeg fik den. Den brugervenlighed, kundeservice og de muligheder Amazon tilbyder med deres Kindle har jeg endnu ikke oplevet andre steder.
  Jo, og så lige den sidste- HTC åbnede deres første koncept store i Europa i københavn! Stort!

 • Hanne L.
  december 16, 2011

  Min første smartphone og min e-bogslæser var det største for mig i 2011

 • Betina
  december 16, 2011

  Min mor fik en iPad, som hun havde med på hospitalet og under transport, når hun var til behandling for kræft i maven. Den kunne hun ha’ liggende i skuffen ved sengen og havde adgang til alt det hun orkede, hvilket desværre ikke var så meget, som hun gerne ville: Følge vennernes liv på Facebook og se billeder af familiens børn, høre lydbøger, radiospil og afslappende toner og helende musik, læse nyheder, se tv og film og ringe via Skype. Det var ligesom at have en livslinje, selv om man var i en hospitalsseng og hun nød at have muligheden og den frihed det betød.

  Nu er det så blevet et værdsat arvestykke for mig, for hun døde i februar. Når folk ser mig med iPad’en og spørger til den, siger jeg altid at det er min mors, som jeg har fået lov at passe på og derfor haster det heller ikke med at få en ny version – og jeg har altid billeder af hende nær mig. iPad’ens muligheder har gjort stort indtryk, kan du nok forstå ;)

 • Mariann
  december 16, 2011

  Køb af min første smartphone, en HTC selvfølgelig. :)

 • Dorte
  december 16, 2011

  Kan siges meget kort: iPad2 :-)

 • Nanna
  december 16, 2011

  Det jeg husker bedst er Steve Jobs død, OG da IPhone ‘5’ kom… Ramaskrig, men folk er vilde med 4S!

  MVH
  Andriod-bruger:-)

 • Morten
  december 16, 2011

  Frigivelsen af Android Ice Cream Sandwich til såvel mobiltelefon og tablets baseret på Android – forhåbentlig betyder det er reelt alternativ til Apples.

 • Randi Stidsen
  december 17, 2011

  At få en Sony e-bogslæser og at studere IT og kommunikation, som har givet mig en masse ny viden om den digitale verden.
  Det skulle have været at købe en smartphone, men fornuften tog over og det blev til en spinningcykel i stedet for. Den er svær at surfe på, så nu drømmer jeg om at blive vinderen af en smart phone:-)…

 • Ronie
  december 17, 2011

  Det må være Spotify i Danmark :)

 • Morten Fjord
  december 17, 2011

  Det fedeste der skete for mig, var da Apple kom med update til deres Ipod Nano, hvor de præsenterede en række ny “skins” til ur-funktionen, det gjorde jeg hastede ind og købte en Ipod Nano med rem og nu har jeg det mest COOL ur med indbygget musikafspiller og billedfremviser!

 • Pibzen
  december 17, 2011

  Jeg fik en smartfone. Jeg havde svoret at det aldrig skulle ske, og nu aner jeg ikke hvordan jeg nogensinde har levet uden !??!

 • Anne-Mette Christiansen
  december 17, 2011

  iPadiPadiPad iPadiPadiPad iPadiPad iPadiPad
  iPadiPadiPad iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPadiPadiPad iPadiPadiPadiPadiPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPadiPad diPadiPadiPadiPadiPadi iPad iPad
  iPadiPadiPad iPadiPad iPadiPadiPadiPadiPadiP iPad iPad
  iPadiPadiPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad iPadiPadiPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad iPadiPadiPad iPadiPad iPad iPad iPad iPad
  iPadiPadiPad iPadiPad iPad iPad iPadiPad

  Jeg er spændt på om det dukker op på den rigtige måde…… (not meant to be spam)
  iPad2 er bare det bedste nye i år!!!

 • Anne-Mette Christiansen
  december 17, 2011

  Nå – det gjorde det så ikke liiiige…. Sorry!

 • Joan Sandbeck
  december 17, 2011

  At blive dus med min første smartphone :-)

 • Pia
  december 17, 2011

  Hejsa
  Min ipad2 er det bedste jeg har anskaffet mig. Dejlig nem at have med på farten.

 • Tim Jensen
  december 17, 2011

  Ja, lige som mange andre har skrevet så var det i januar 2011 da jeg fik iPhone. Før havde jeg haft en Sony Ericsson T68i. Så man kan roligt sige at der åbnede sig en helt ny verden!! Og det har fuldstændig ændret min måde at kommunikere på.
  Jeg har i sommers haft iphonen til reperation og måtte gå tilbage til T68’eren…..behøver vist ikke at sige mere om den oplevelse…..
  Hvis jeg vinder den, får fruen den, hun har en gammel HTC Wildfire der efterhånden er godt træt….

  Hilsen Tim

 • Mette Christensen
  december 17, 2011

  Da jeg fik min HTC Desire HD i februar til erstatning for den gode, gamle sorte og orange Sony Ericsson 610w. Helt ny verden – som voksede igen, da jeg for en måned siden fik en iPad2. Nu bliver den bærbare Lenovo kun brugt til at spille WOW på.

 • Lise
  december 18, 2011

  Største digitale begivenhed må være, at Spotify er kommet til DK. Bruger det meget til at opdage ny musik og høre gamle bands, som jeg aldrig har fået købt cd’er med.
  Hvis jeg er så heldig at vinde, bliver det at få en smartphone nok det største i 2012!

 • Lotte
  december 18, 2011

  Uhh, det er virkelig svært at vælge… Det er enten min min (nu gamle) HTC Desire, min iPad2 eller min Kindle. Og – dadadadaaaa: Det er min iPad2 – en genial opfindelse, som nærmest sidder klistret til mig konstant.

 • Helle
  december 18, 2011

  Den største begivenhed, som jeg ser det, må helt klart være det store gennembrud for både tablets og ebogslæsere, der pludselig er over det hele. Ingen nævnt, ingen glemt.
  For mig personligt har det været min opgradering fra smart almindelig mobiltelefon til smartphone og alt, hvad det har ført med sig af muligheder. Og med Spotify i DK har jeg ovenikøbet fundet min gamle og næsten glemte musikglæde frem igen, selvfølgelig også på min smartphone.

 • Line Rasmus
  december 18, 2011

  Steve Jobs, R.I.P.

  On a happier note – så ku’ jeg virkelig godt tænke mig at få fingre i HTC bassen her!

 • Birgit Christensen
  december 18, 2011

  I 2011 har det været en fornøjelse at se hvordan det, at alle Apples produkter kan betjenes udelukkende via skærmlæser kombineret med svirps(prøv det selv på din iPhone – på 4s slås talen til ved 3 hurtige klik på Hjemknappen – ellers er det Indstillinger>Generelt>Tilgængelighed>Voiceover)har revolutioneret blinde og svagtsynedes brug af håndholdte enheder. Ja, det var det der stod :-): blinde og iPhones (og iPods og iPads og iMacs) er en strålende kombination! Hvis bare dem der programmerer appsene gør deres arbejde ordentligt, så kan det være en fest. Det er så langt fra grimme, stigmatiserende hjælpemidler man kan komme og det betyder rigtig meget for de unge blinde jeg kender, at de sidder med de samme telefoner og de samme apps som alle andre. Det er inklusion.

 • anette larsen
  december 18, 2011

  At få en iPod, helt sikkert, Den er blevet et uundværligt værktøj som altid er med mig på arbejde.
  Så går tiden meget hurtigt og man vælger selv om man vil følge med i verden via radio eller høre download musik.
  Håber at vinde HTH én da den vil være lige så berigende pga. af sine smartphone fortrin.

 • Jens Gyldenkærne Clausen
  december 18, 2011

  På det personlige plan – min første smartphone. Overordnet er det nok at følge den enorme udbredelse af iPad. Startede med at opfatte iPad’en som et stykke stort legetøj – men efter at have set den i brug er jeg solgt.

 • Daniel Lomholt
  december 18, 2011

  Den største digitale begivenhed i år for mig tror jeg har været at få et TV med Smart TV installeret. Er irriteret over at skrive på fjernbetjeningen, men ellers elsker jeg at kunne surfe fra TV’et, og DLNA-supporten :-)

 • rijaH
  december 18, 2011

  Det var sjovt og spændende for mig at købe mit første Apple produkt, en iPhone 4. Men glæden var kort og må sige jeg i den grad savner min htc og android. Det var første og sidste bekendtskab jeg havde med det. Men det har stadig været et højdepunkt at få den mellem fingrene og endelig få prøvet alt det andre har snakket om i årevis.

 • Lars F. Jørgensen
  december 18, 2011

  Selv om det måske er lidt kedeligt når man lige først tænker på det, så var det mest interessante der skete i år, for mig, nok da Microsoft viste Windows 8 frem og frigav en preview version af den.

  Grunden til jeg vælger netop Windows 8 er at selv om vi alle kender Windows så kommer Windows 8 med meget stor sikkerhed til at ændre måden vi bruger vores PC’er, martphones og tablets på i fremtiden, temmelig radikalt. Så selv om iPad’en og Android mobiler fylder rigtigt meget lige nu, så vil lanceringen af Windows 8 næste år flytte tyngepunktet i markedet mærkbart på blot 1 – 3 år.

 • Michael Happel Olsen
  december 18, 2011

  Uden sammenligning Jobs for tidlige afgang herfra.

 • Andershauch
  december 18, 2011

  Størdte ting i 2011 for mig har klart været min galaxy 10.1 .og kan kun sige til alle apple fanbois an girls at med ICS på kan ipad godt pakke sammen :-) derudover har 2011 en evig plads i mit hjerte som året hvor vimistede en af deshelt dtore. RIP mr. Jobs

 • Philip Christensen
  december 18, 2011

  Spotify til DK….. Ingen tvivl!! :)

 • Jesper Jarlskov
  december 18, 2011

  Puha, den er svær. Jeg har brugt 6 måneder af året i Sydney som før i år var ukendt land for mig. Der havde jeg stor glæde af min Android telefon, både pga. Google Maps, men også andre apps der gør der hjælper med at finde spændende ting man normalt ikke vil finde hvis man ikke er meget normal.
  Endomondo havde jeg også rigtig stor glæde af. Nogle gode løbeture fungerede som en rigtig god måde at opleve byen, og kortet tillod at jeg kunne løbe tilfældige ruter, og så senere se på hvor jeg havde set forskellige ting.

  Mht. fremtiden glæder jeg mig til at se, i løbet af næste år, om tablets bliver så stort som det virker til pt, eller om det bliver en ny netbook-dille der pludselig er væk igen.

  Jesper Jarlskov

 • Jeanne H.
  december 18, 2011

  Min bedste elektronik oplevelse var da jeg skiftede fra HTC magic til HTC desire S. Elsker den smartphone, den er super hurtig til ALT du laver med den. Den er jeg ret imponeret over og glæder mig til hver gang der bliver lavet opdateringer til styresystemet så den bare bliver endnu mere smart :) Plus den er dejlig brugervenlig.
  Kan kun anbefale HTC smartphones :) :) :)

 • Anne Laugesen (@tutmarie)
  december 18, 2011

  Der er sket ufatteligt mange gode ting i den digitale verden i år – en af dem er smartphone-app’en Wordfeud, hvor man spiller scrabble med venner eller fremmede. Det er pludselig blevet en kæmpe dille at nørde med ord. Lige noget for en sprogperson som mig. Jeg elsker det! Nu ville jeg så ønske, at Wordfeud ville indføre retskrivningsordbogen som spillets ordbog – måske i 2012?

 • OlIver
  december 18, 2011

  Min ipad mex netflix. Den blev lige dobbelt så meget værd

 • Anders Fosnæs
  december 18, 2011

  En af de største digitale revolutioner i vores familie var, da jeg fik udstyret mine gamle forældre med en iPad og en Facebook-profil. Mine forældre har længe haft en computer, som de ikke rigtig turde pille ved og som egentlig bare stod og samlede støv i et hjørne. Med iPad’en er det lykkedes at overbevise dem om, at det ikke behøver være så svært, og pludselig går det nemt at følge med i både børn og børnebørnenes liv.

 • Helene Lindberg
  december 18, 2011

  Der er sket ganske meget. For mit vedkommende må erhvervelsen af min Imac være det største. Ellers synes jeg det er skønt, at begge mine forældre har fået en iphone og til og med føler sig trygge ved den ny.

 • Tobias
  december 18, 2011

  Har været rigtig glad for mit skifte fra Pc til Mac, kombineret med den nye iPhone. Dog må jeg sige at Kindle Fire og Kinect nok er en af de største gadget mæssige gennembrud i 2011.

 • MartinDK
  december 18, 2011

  Tablets. Eller “tavle-computere”, som det vist hedder på platdansk :p
  Det er virkelig sandt, at den skaber et behov, når først man har fået den. Læser næsten udelukkende ebøger nu, og 2/3 af mit surf foregår også på min Asus transformer.
  En ekstra bonus er, at jeg ikke har udskrevet én eneste side, siden jeg fik min tablet (hvilket ikke havde været muligt uden sync-værktøjer som springpad, google docs og dropbox).

  Tabletten er dog liiige stor nok at have med i lommen, så det ville ikke gøre noget, om den blev suppleret med bemeldte smartphone :)

 • Anne
  december 19, 2011

  Det må være, da jeg læste guiden til den ultimative TV-stue og opdagede, at jeg helt selv kunne finde ud af at sætte vores netværk op, så vi nu kan se en masse fedt TV derhjemme :)

 • Morten
  december 19, 2011

  Det må være lanceringen af Spotify på dansk :)

 • Martin Bo Hermansen
  december 19, 2011

  At få en ny arbejds-pc med SSD-harddisk har virkelig rykket min oplevelse af Windows 7 og pc’er op i en ny liga.
  Sådan en kedelig, indbygget og skjult gadget har flyttet mine forventninger til hardware. Som konsekvens er mine forældre nok lidt trætte af, hvor åbenlyst jeg sukker over deres 1½ år gamle oldtidslevn af en ellers kraftig pc, når de kalder mig hjem til support… ;-)

 • Thomas Hyldgaard
  december 19, 2011

  Jeg syntes der har været rigtig mange gode gadgets i 2011.
  Det bedste i år har været mediecenteret til fladskærmen – ungerne er ellevilde..!
  Lige nu venter jeg allermest på Asus’ transformer Prime. Bliver rigtig spændende med en Ipad konkurrent. Men det bliver forhåbentlig midt i januar den kommer til Danmark.

 • Helene
  december 19, 2011

  Hvor meget jeg savner min iPAD efter den er blevet stjålet…

 • Michael L
  december 20, 2011

  En af de store begivenheder, dog til den triste side, var Steve Jobs’ død. Det har ikke nogen direkte indvirkning på os pt. men om et år eller to hvor Apple har lanceret de produkter de allerede har på listen så er det meget muligt at vi risikere at mærke en mangel på innovation og på adgang til nyskabende produkter.

  For mange folk vil iPad sikkert også være på listen til trods for at det produkt rent faktisk tog os med storm i 2010.

  Men 2011 må siges at være året hvor den almindelige dansker tog smartphones og tablets til sig og har været et år med et meget stort fokus på apps.

  Men sådan reelt set så er der ikke sket noget virkelig voldsomt i 2011 på tech fronten – Faktisk har det været et ret stille år.
  Men 2012 tegner til at blive et mere hektisk år – Den nye iPad 3, ny iPhone, et Apple TV med indbygget mediecenter, en komplet opgradering af Canons DSLR produktlinie, en god portion nye Nikon modeller, året hvor vi formentligt ser nogle reelle Android tablets der kan konkurrere med iPad, en ny stor version af Android som forhåbentligt løser mange af de nuværende problemer, app markedet vil begynde at få mere fokus på HTML5 frameworks osv osv.

 • Ann-Sophie
  december 20, 2011

  At Spotify endelig kom til danmark

 • Line
  december 20, 2011

  mobil app til forældreintra – en kommunikationsplatform der gør samarbejdet mellem skole og forældre uendelig meget nemmere end tidligere tiders kontaktbøger og krøllede sedler. Danske Banks app til både smartphone og iPad, der giver mig lyst til at holde styr på en noget flosset økonomi. Og min iPad ikke at forglemme, der gav mig mulighed for at læse i sengen under vores sommerferie selvom der hverken var stik eller sengelys i soveværelset.

 • Pernille
  december 21, 2011

  At electronista.dk fortsætter sit gode arbejde så vi andre kan stay tuned.
  …og så selvfølgelig skyen

 • Pernille
  december 21, 2011

  Ps. Så mangler jeg bare en staveplade: der skulle naturligvis stå elektronista.dk

 • Mette Christensen
  december 21, 2011

  Min smartphone med alle apps’ne. Og min nye iPad med alle apps’ne. Jeg bruger aldrig min bærbare mere.
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg lige har vasket min datters smartphone – efter at have købt julegaver til hende!

 • Ingelise Hansen
  december 21, 2011

  At blive ejer af en Ipad2 er i min verden den største digitale begivenhed i 2011. Og så forhåbentlig at jeg vinder denne konkurrence, og kan glæde min niece med en længe ønsket HTC telefon!

 • Rune Svensson
  december 21, 2011

  Har lige købt en billig fladskærm, der modsat de dyrere modeller kan optage TV-udsendelser på PVR, uden at optagelsen bliver krypteret.

 • Rie
  december 21, 2011

  Nokias samarbejde med Microsoft samt deres præsentation af Nokia Lumia 800.

 • Søren Mortensen
  december 21, 2011

  For mig blev 2011 året, hvor jeg fik min første smartphone.
  Nu har jeg svært ved at forestille mig hvordan jeg skulle kunne undvære den.
  Den er en naturlig forlængelse af min arm!
  Hvad mon bliver det næste, jeg ikke kan undvære?

 • Mette Marie Thomsen
  december 22, 2011

  Den vigtigste elektroniske begivenhed for mig var at opdage elektroista.dk.
  Jeg er lidt en novise på det elektroniske område, og denne hjemmeside har gjort det lidt sjovere at udforske området.
  Mit næste køb indenfor elektronik er en smartphone med internet og det kunne da være lækkert, hvis jeg var så heldig at vinde den:-)

 • Jonas Rasbak
  december 26, 2011

  Min Sony Ericsson w880i udskiftede jeg med en HTC Wildfire. Ca. Et år efter skiftede jeg tilbage til den gamle Sony Ericsson. Den var simpelthen for langsom. Så de gamle mobiler kan sagtens være bedre end de nyere touch. :-))

 • Kristian Thorsen
  december 27, 2011

  Jeg har aldrig forstået idéen i at have en iPad – indtil en (sød) pige, jeg mødte på en café overbeviste mig om, at jeg skulle have en. Så jeg købte den samme eftermiddag … og næste dag kom den triste nyhed om Steve Jobs’ død.

  Men iPad’en har jeg været lykkelig for lige siden!

 • Mathias Hoffmann
  december 27, 2011

  Da jeg i år downloadede Google Googles, og selvom det bare er en sudokoløser, er det alligevel imponerende ;)

 • Line
  december 27, 2011

  Det deles ligeligt mellem Spotify og ereolen, der begge dele giver mig mulighed for at medtage mine “biblioteker”, såvel musik som bøger. Gotta love it!

 • Malene
  december 27, 2011

  Jeg fik min første smartphone først på året. Men ønsker mig helt klart en større og bedre model….som f.eks denne lækre præmie :)

 • Pernille H
  december 27, 2011

  For mig har det største været at gå fra en alm. smart phone til en iphone og nu også til en iPad … synes virkelig det er fantastisk hvad man kan og jeg er total afhængig :)

  Godt nytår :)

 • Michala
  december 27, 2011

  Min iphone og så min mands samsung galexy mobil!! Da jeg var indlagt på Hvidovre og fødte vores anden søn, og de elektroniske ting de har på hospitalet: lys til gulsot og ekko til at tjekke hjertemislyd! Hvor bliver man beroliget af nogle maskiner, som kan fortælle en, at alt er ok ;)

 • Camilla Hovej
  december 27, 2011

  For er det helt klart min Iphone og Ipad – se hvor gode Apple er til at designe produkter som bare falder så nemt at bruge for alle aldre :-)

 • Anni
  december 27, 2011

  Personligt har jeg for alvor fundet ud af hvor praktisk cloud computing er. Udover de vilde muligheder der er for virksomheder, er jeg personligt steppet op fra Drop box og arkiveret alle cd disc, usb-pinde og krøllede kabler.
  Bachelor-projektet blev skrevet og synkroniseret med læsegruppen i Google Docs, lyttet til musik på Spotify, min computer laver automatisk backup af hele alle 150GB i Memopal og trådløs synkronisering med iDimser gør hverdagen til en (relativt)ubekymret leg.

  Men hvorfor overgår cloud tablet-udbredelsen? Fordi det kun er lige er overfladen jeg har surfet på. Og jeg glæææder mig til at se hvilke muligheder det giver mig som privat forbruger i løbet af den nærmeste fremtid…

  Derudover vil jeg forære telefonen til min lillebror, som trods “den digitale tidsalder” aldrig er til at få fat på…

 • Martin Kristensen
  december 27, 2011

  Jeg vil sige det er gennembruddet af skyen. Mange mennesker kender nu til forskellige cloud-tjenester og endnu flere bruger dem uden at vide det. Muligheden for at have ubegrænset computerkraft/lagerplads osv. i skyen og kunne trække på det efter behov. Og det bliver et stort emne flere år frem i tiden

 • Jesper Antonsen
  december 27, 2011

  Hmmm – den var straks værre – jeg hører stadig til dem der ikke har en smartphone, en iPad eller andet fancy stof. Derfor må den største elektroniske begivenhed for mig dette år helt klart være Spotify, hvor man med et simpelt Facebook-login får adgang til millioner af gratis sange, og vi snakker ikke sange som ingen kender, nej, det er sange som alle kender. Og at det ikke kræver mere end et login til Facebook synes jeg er genialt. Har selv TDC Play også, men det er jo forbeholdt betalende TDC-kunder, hvorimod Spotify er for alle og det er gratis – ja, ja, jeg ved da godt der er reklamer, men helt ærligt, når jeg sidder foran computeren, vælger et nyt album jeg har lyst til at høre, så bemærker jeg altså slet ikke reklamerne der kommer for hver 3-4 nummer.

 • Malene
  december 27, 2011

  At min besked- og nyhedsstrøm flød sammen til én strøm og at min iPhone er det ultimative søgeværktøj til at navigere i strømmen. Blev invitationen sendt som SMS, mail, FB-besked eller? Det flyder efterhånden sammen. Derfor er mobilen søgefunktion aldeles uundværlig;-) En GPS i strømmen;-)

 • Cille Bjerring Larsen
  december 28, 2011

  Den største begivenhed må være at jeg i 2011 gik over til en smartphone og simpelthen ikke kan forstå jeg har kunnet leve uden. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne så jeg kan udforske smartphoneverdenen endnu mere.

 • Berit Jørgensen
  december 28, 2011

  Ja, jeg syntes faktisk der har været flere begivenheder indenfor den digitale verden i 2011 – både gode og triste.

  Først og fremmest er det super fedt at have “fundet” elektronista, altid spændende læsning og føler på en måde at det endelig er ok at være en kvindelig nørd :-)Keep up the good work!

  Ipad 2 har helt sikkert også gjort et stort indryk på mig, fantastisk brugervenlig og da jeg fotograferer en hel del, er den fantastisk at vise sine billeder frem på.

  Det triste i 2011 var naturligvis en stor legendes død – Steve Jobs R.I.P. er spændt på at se hvordan Apple kommer videre herfra?

 • Ib Jensen
  december 29, 2011

  Da min datter fortalte mig om sin brug af Dropbox blev jeg straks fyr og flamme. Hun bruger den i forbindelse med sit studie og lidt til det private. Og jeg synes ellers jeg plejer at fortælle hende, hvor den digitale sne falder;-)
  Jeg opdagede hurtigt, hvor smart Dropbox er til eget brug på tværs af min Htc-mobil, pc (flere forskellige – arbejde/hjemme) og Macbook og blev glad. Filer jeg arbejder med med i en periode (forfatte en sang, skrive en tale, et dokument der skal pudses af, et oplæg der skal skrives færdigt osv) lægger jeg i Dropbox.

  Da jeg så, efter forsøg med Icloud og andre umuligheder erfarede, hvor nemt det fungerer med Dropbox, når man er flere om at skrive i de samme dokumenter ja så kunne jeg da ikke få armene ned.

  Måske er jeg sent på den med den erfaring, men det har så absolut været årets helt store oplevelse i mit digitale liv.

 • Mohammad A.
  januar 1, 2012

  De største begivenheder i 2011 har da helt klart været “lanceringen” af Windows Phone og Nokias delvise comeback. Det er da uden tvivl hvad jeg personligt har ventet på allermest. Det bliver spændende at se hvordan Nokia vil klare sig i det nye år, der kommer uden tvivl en masse fede high-end mobiltelefoner.

  Udover det har Steve Jobs død da sat sit præg i 2011, hvilket da også har haft sin virkning på markedet. Tvivler på, at Apple kan klare sig længe uden dét geni.

 • gitte m zakariasen
  januar 2, 2012

  Min første bærbare pc :))
  Og huuuj hvor er alt gået stærkt, siden da. Men det er vildt spændende at fælge udviklingen, og….jeg har stadig den første bærbare liggende :P
  Nostalgi engang, og måske forsølves, he he.
  Rigtig godt nytår :)

 • gitte m zakariasen
  januar 2, 2012

  hvad du syntes var den eller de største begivenheder indenfor den digitale livsstil i 2011.: ups læste konkurrencen forkert ;)
  Hmmm, At Spotify blev lanceret i dk, var flot.. men der er jo “meget”…Nyyyt hele tiden.

 • CondoRJ
  januar 8, 2012

  4G