VIND NOKIA LUMIA 800

1 Min læsning

Konkurrencen er slut! Rekord mange deltagere og de sejeste kommentarer! Vinderen blev kommentar nummer 46. Tillykke Pernille H. 

Nokia er back! Den lækre Nokia Lumia 800 kommer til Danmark idag, og i den anledning afholder Elektronista en lille give-away konkurrence, så en af vores søde læsere kan vinde sit helt eget eksemplar i valgfri farve!

Det er dejligt at se en rigtig god telefon fra Nokia igen. Lumia 800 er en fornøjelse at se på, men den har faktisk også personligheden i orden. Designet er glat, organisk og med en “less is more” tilgang. Hjernen er det velfungerende styresystem Windows Phone 7. Nokia Lumia 800 har en værdi af ca. 3500 kr, og den kan blive din. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at smide en kommentar herunder hvori du fortæller om noget du husker Nokia for. Om det er ringetonen, teenagekærester eller særlige features som spillede dig et pus- så smid din kommentar herunder. Vil du læse mere om Nokia Lumia 800, så har Elektronista haft fingrene i den til test.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + fifteen =

299 Comments
 • Henrik
  januar 20, 2012

  Det jeg husker min Nokia for, er at den var langt nemmere at sende sms’er på end min nuværende HTC Desire. Alene det, at man kunne mærke knapperne og vidste hvor ‘man var’ på stavepladen .. ;)

 • fensholm
  januar 20, 2012

  Åhh, Nokia… Så mange gode minder. Nokia 3510i – med farveskærm!! Og Nokia 6600 – en af de første “smartphones” og med kamera… Og så fik jeg den til at spille N-Gage spil! Det var helt vildt, da man sad der og spillede Sonic the Hedgehog

  Og klassikeren Nokia 6230, der var fantastisk på den tid, og som jeg havde i årevis. Det var dengang de stadig var forrest. Godt at se, at de igen nærmer sig fronten af kapløbet med Lumia 800 og N9.

  mvh
  Andreas

 • Allan Paulsen
  januar 20, 2012

  Jeg husker helt klart Nokia for at være én af de første, hvis ikke den første, til at lave en telefon uden synlig antenne i form af Nokia 3210. Det var en telefon man bare måtte have. Som bonus var jo også alle de udskiftelige covers i alle mulige afarter.

 • Thomas Larsen Schmidt
  januar 20, 2012

  Jeg husker bedst da både jeg som arkæologistuderende bare måtte eje 5500 sport. Den var den sejeste håndværkermobil og kunne holde til næsten alt man bød den på en arkæologisk udgravning.

 • Mikkel Winther
  januar 20, 2012

  Nokia for mig holder en ret speciel plads i mit hjerte. Primært fordi min første telefon var en Nokia, og at jeg husker Nokia, som firmaet der dengang eksperimenterede med alle mulige og umulige former for telefon designs, hvilket jeg elskede.

  For hvem finder ellers på noget så skørt som 5510 telefon, med skærmen i midten og tastatur på begge sider af skærmen. Nokia er kreative og tossede, hvilket er vidunderligt. Og heldigvis kunne Steven Elop redde Nokia, og forhåbentlig bringe dem ind i den moderne verden med deres vidunderlige industrielle design på WP7 platformen.

 • Bitten
  januar 20, 2012

  Jeg husker et væld af Nokia-telefoner fra min teenage-tid! Især 8210’eren var jeg glad for, da det var den mindste telefon man kunne få, og jeg gik meget op i at få det så småt som muligt. Skal jeg nævne en særlig feature, må det nok være Snake-spillet, i min folkeskole var der stor prestige i at have den højeste score. Det var først da smartphones kom på markedet, at jeg prøvede noget andet end Nokia, fordi andre mærker var mere fremme på markedet. Derfor er motivationen naturligvis stor for at prøve en (i øvrigt meget smuk) Nokia-smartphone!

 • Anne
  januar 20, 2012

  Jeg husker helt klart Nokia for ringetonEN. Og for polyfoniske ringetoner, som var det hippeste i verden, da jeg fik min første Nokia dengang i stenalderen

 • Mette Mortensen
  januar 20, 2012

  3310’eren og 6700 classic. Verdens bedste festivalvenner. I regn og mudder, i pottens og øllens tåger, i tumult foran scener og i sene nattetimer. Nokias batteri har været uovervindeligt. Smartphone er smart til hverdag, men hvem gider stå i kø for at lade op, når der er FESTival? Nokia kommer også med til Roskilde i år:-)

 • Christian Larsen
  januar 20, 2012

  Jeg husker tydeligt min sølvgrå Nokia 3210. For det første var den flot, men den kunne også sende sms’er. Jeg kunne f.eks. fra kontoret kommunikere med min fætter der sejlede rundt i danmark. Fantastisk!

 • Peter Arndal
  januar 20, 2012

  Jeg husker faktisk Nokia mest for at være den telefon, jeg ikke ønskede. Jeg var inkarneret Sony Ericsson “dreng” Nu har jeg en iPhone, der synger på sidste vers, så jeg skulle da være et skarn, hvis jeg ikke ville give Nokia en ny chance,-) God weekend

 • Christian Bønnelycke
  januar 20, 2012

  Jeg husker lancering af Nokia 8210, Nokias storhedstid, deres samarbejde med modehuset Kenzo, om at lave den lille smarte telefon.
  Man skulle ikke have for store fingre, for knapperne var bittesmå, så det var svært at spille Snakes, der skulle trykkes mange gang for at stave ord til sms, for der var ingen ordbog, tilgengæld var det grønne display super og man synes de monotone ringetoner var perfekte, Jeg var pave stolt af min nye telefon.

 • Pia Petersen
  januar 20, 2012

  Jeg husker Nokia for at være meget brugervenlig, der var andre telefoner som ved en sms viste dem i en laaang linie, på Nokia var der flere linier på skærmen, det var dengang hvor mobiler havde en udvendig antenne og der ikke var noget der hed ordforslag og hvor man skulle trykke flere gange på samme tast for at få de rigtige bogstaver frem. Vi blev næsten kaldt vanvittige for at give vores dengang 12-årige datter en mobiltelefon, det var ikke normalen at SÅ “små” børn fik en. Så er der selvf ringeTONEN, de polyfoniske og at man selv kunne spille en melodi på tasterne og gemme den! det var fantastisk :)der er mange flere og jeg kunne næsten skrive en bog om det hehe, så den nye skulle jo være den næste i rækken af mine Nokiatelefoner

 • Søren
  januar 20, 2012

  Jeg havde en Nokia 7110, som jeg brugte sammen med en Palm til at overtage skærm og tastatur på min desktop med VNC via en opkaldsforbindelse. Alt i alt min første smartphone :)

  DET gav street cred i IT afdelingen.

 • Lars
  januar 20, 2012

  Min ekskæreste havde en Nokia. Den var blålig på front og bagside og refleksgul i kanten. Umulig at slå i stykker, men også besværlig at indtaste på. En rigtig mobil til tasken, Roskilde og adskille backpacking-ture. Det var fra den Nokia at hun besvarede min første sms, og vi planlagde vores første date, men det var også fra den Nokia, at hun det sidste halve år af vores forhold skrev med en anden fyr. Jeg er egentlig stadig lidt sur på Nokia…

 • Mofling
  januar 20, 2012

  Min 7210 med WAP, den virkede aldrig! Kostede 3000 :)

 • Sarah
  januar 20, 2012

  Nokia prægede slut-90’erne og start-00’erne, og jeg kan personligt skrive 5 modeller på mit CV. Det var i start-00’erne, at jeg troede, jeg aldrig ville vælge andet. Det var dengang vibration og polyfoniske ringetoner var det nye sort. Så blev Nokia overhalet med 110 km/t af smartphones, men jeg håber, de kan komme på toget nu igen med Lumia800. Det kommer os forbrugere til gode, at der er flere til at sætte standarderne.

 • Cecilie Sand Nørholm
  januar 20, 2012

  Den første, rigtige “smartphone” jeg fik, var en Nokia. Den go’e gamle Nokia 5800 music, der kostede hele 2500 kr, og som jeg selv havde spinket og sparet for at kunne få. Desuden kunne den jo gå på internettet og alt muligt, og så havde den jo 8 GB hukommelse, så jeg kunne blive den i klassen med mest musik på min telefon, som ikke alene så supergodt ud, men også havde en stor skærm (der selvfølgelig er ingenting i forhold til de nye smartphones idag – se bare Lumia 800 ;-) )
  Desuden har min far næsten altid haft Nokia-telefoner, så jeg kan huske hans første mobiltelefon, en stor, grøn klods med en antenne der sagde hallo, og alligevel var det noget af de sejeste der fandtes for en lille pige på 4 år :D

 • Birgit Holm
  januar 20, 2012

  Det smarte er at man kan vælge hver sin – forskellige – Nokia og stadig bruge hinandens oplader ! Så gør det ikke vildt meget hvis man glemmer sin oplader til ferien – når der er andre der har en nokia-oplader med :-)

 • Anders Djurhuus
  januar 20, 2012

  Husker Nokia for 3310. Muligvis den bedst designede mobil nogensinde. Alle havde en. Også mig. Og de virkede alle sammen! Min ligger i skuffen – og ja – den virker stadig fint…

 • Casper Andrea
  januar 20, 2012

  Min første nokia var klassikeren 2110. Det (dengang) store 5 liniers display var milevidt foran Ericssons modeller. Den fyldte lidt i lommen, men den var robust, som en mursten, og havde den dejlige “nokia tune”. Siden gik det ned ad bakke for Nokia og jeg er nu hoppet på Apple-vognen. Jeg havde egentlig afskrevet Nokia og MS som værdige konkurrenter, men så kommer denne! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lege med den. NOKIA OMVEND MIG!

 • Mette
  januar 20, 2012

  Jeg husker Nokia for at være min første.

  For at være min første mobiltelefon, min første med blåt display og min første med farveskærm. Min første med mulighed for tilslutning af kamera og siden min første med indbygget kamera.

 • Guy Geffen
  januar 20, 2012

  Jeg husker Nokia for….
  Har Nokia i dag, så det er min hver dag vi taler om. Den jeg har er en Nokia E51. Den er ok, men bliver MEGA varm, når man taler i længere tid end 5. min.

 • Thomas
  januar 20, 2012

  Jeg husker Nokia bedst for et indslag jeg så på tv for måske 10 år siden. Indslaget handlede om et finsk plejehjem hvor en beboer inden sin død havde testamenteret alt han ejede til plejehjemmet. Efter beboerens død havde personalet blandt beboerens papirer fundet adskillige Nokia-aktier som var købt mange år tidligere da firmaet primært producerede gummistøvler! Mange år efter var disse aktier steget voldsomt i værdi, faktisk så meget at dette plejehjem havde haft råd til at købe en ny bus samt tage beboerne med på ferie 3 gange årligt. Det er som sagt ca 10 år siden jeg så dette indslag.. det var dengang hvor der var Nokia telefoner og så var der alle de andre.

 • Lisbeth
  januar 20, 2012

  Jeg husker Nokia for snake. Spillede det hele tiden på min 3210.

 • Gitte Frigaard Nielsen
  januar 20, 2012

  SNAKE, spillet over alle spil. Og så selvfølgelig det at det var den første mobil jeg ejede. Er stadig inkarneret Nokia fan. Åh ja selvfølgelig også det at skærmen kunne skiftes til en med farve eller motiv, det var da så sejt. Polyfoniske ringetoner, jamen jeg kan blive ved længe. Håber at Nokia med denne mobil igen ligger sig i førertrøjen.

 • Bettina
  januar 20, 2012

  Som så mange andre husker jeg Nokia som min første telefon midt i 90’erne. Den blev stjålet fra mig på Midtfyns-festivalen og jeg skyndte mig at få en ny. Siden har jeg været tro mod Nokia pga deres dejlige, intuitive opbygning… Lige ind til jeg blev iPhoneista. :) Nu synger den på sidste vers, og det kunne være spændende, om Nokia kunne indfange mig igen!

 • Betina
  januar 20, 2012

  Husker dem for at lave solide mobiler. Fx har min mor givet sin Nokia flere ture i vaskemaskinen og alligevel blev den fem år, inden hun skiftede den ud med en ny Nokia :-)

 • Anne-Mette
  januar 20, 2012

  Jeg er en af de få der aldrig har haft en Nokia mobil…… Det er på tide nu!!!

 • Mikkel Marius Winther
  januar 20, 2012

  Jeg mindes min Nokia 3210 med stor glæde. Den telefon var en kampvogn. Den blev tabt utallige gange, og endda brugt til at åbne øl med ved flere lejligheder og den fungerede upåklageligt til det sidste.

 • kirsten aakerman
  januar 20, 2012

  Nokia var min første telefon og har været det stort set lige siden.En lille undtagelse nu fordi jeg har arvet en efter min datter,men vender
  gerne tilbage til Nokia igen. Nokia er absolut min favorit.

 • Tine
  januar 20, 2012

  3310 – behøver jeg at sige mere?

  Jeg havde haft en del andre mobiler før 3310, men det var først, da den kom, at det begyndte at blive interessant. Med et kunne man sende lange beskeder, Snake kunne gå “igennem” skærmen og komme ud på den anden side – og nåh ja, selvom man tabte den et utal af gange, overlevede den altid. Ikke helt dumt, hvis man er lidt klodset :-)

 • Lene Dybbroe
  januar 20, 2012

  Nokia tune er en klassiker – og jeg har kun haft Nokia-tlf, pt en halvgammel C7, som trænger til udskiftning:-) men største gadget fra Nokia var nok klaptlf som lige kunne åbnes på en lille knap – og som havde ur udenpå:-)

 • Dorte Blirup Christensen
  januar 20, 2012

  Jeg er og bliver nokia menneske, har prøvet en del andre telefoner, men har altid givet dem væk for igen at gå tilbage til Nokia <3

 • Line Rasmus
  januar 20, 2012

  Yeah – da 3310 var det nyeste skud på stammen og min allerførste mobil. Det var tider, haha :D

  Det kunne væres spændende at få fingre i denne lækre sag!

 • Jan Jepsen
  januar 20, 2012

  Tjah, jeg var jo total hip da jeg fik min 6110 i 98. Super telefon der kunne ringe og sende sms. Der var bare næsten ikke nogen at sms´e med!
  Det var skide praktisk at antennen kunne stikke op igennem knappehullet i brystlommen på min skovmands skjorte, og sikre mod at den faldt ud. Så blev den tunet med bagdel uden antenne. Så var den bare rigtig hot. Prøv at forestille dig, en mobil uden antenne. Det var sidste nye skrig:-)Resultatet var selvfølgelig,
  at jeg tabte den:-)Det var også lidt dyrt i starten hvor en sms kostede ca. 1 kr.
  Derefter fulgte mangeandre Nokia modeller, men jeg har den stadig.
  Den er bare for fed at holde i hånden :-)

 • Klaus Kjelstrup
  januar 20, 2012

  Jeg husker Nokia for “Connecting People”. Og nu med Windows Phone, forhåbentlig mere end nogensinde før. :)

 • MartinDK
  januar 20, 2012

  Jeg husker især Nokia for de Snake spil, derlå på dem.
  Har godt nok brugt mange timer under bilture på bagsædet med min fars 5110 – sådan en gammel sag med en lille fastmonteret stump af en antenne :)

 • Sofie Kristine Nielsen
  januar 20, 2012

  Jeg har hele mit liv været en Nokia-pige :D
  Fra Nokia 3310 til min nuværende Nokia x6
  Har i alt ejet 5 Nokia mobiler og ELSKET dem alle!

  Jeg husker Nokia for deres nokia tone når man tændte mobilen, til Snake spillet på 3310 til hvor godt deres kamera er nu, selve kamera knappen :D

  Jeg har altid holdt mig til Nokia, uanset hvor sort og bagud de måske har været til tider, så er mit hjerte ved Nokia både i medgang og modgang.

  og jeg har haft denne mobil i ønskerne siden jeg så den første gang og derfor håber jeg inderligt at vinde den – da det bare kunne være det fedeste :D:D

  Nokia er i mit hjerte <3

 • Birgit Christensen
  januar 20, 2012

  Familiens allerførste Nokia – med antenne – blev hjemført og præsenteret for den 11-12 årige datter – der brød ud i gråd fordi der ikke var spil på. … og vi taler altså om de sort/hvide slangespil eller kalaha. Hun overlevede :-), er nu 23 og glad for sin iPhone 4S – men det var den første Nokia der trak vand.

 • Jesper
  januar 20, 2012

  Jeg husker min 3310 for at holde strøm i ugevis og kunne tåle at blive tabt ned af trappen uden at tage skade.

 • Camilla Vilhelmsen
  januar 20, 2012

  Jeg husker 8 klasse i folkeskolen, jeg havde en 3210, den sprit nye nokia 3310 var kommet på banen og skolens mest populære pige havde den, jeg var stjernemisundelig, mens jeg fordrev tankerne med en a4 side i se&hør, hvor jeg kunne købe den nye sang fra spice girls som ringetone samt få et sort hvid bamse med et hjerte som baggrund for bare 30 kr…

  da jeg endelig fik 3310’eren brugte jeg mest 3210’eren fordi snake var ultimativt BEDST på 3210!

  ;-)

 • Henriette Jensen
  januar 20, 2012

  Min aller første mobil var en Nokia, wow man synes det var fedt alt det den kunne – trods det der hverken var farveskærm, kamera eller andre smarte funktioner. Der er sket meget siden da, og det ku bestemt være lækkert at skifte det gamle lig ud med den nye Lumia 800 <3<3

 • michelle simonsen
  januar 20, 2012

  min første tlf var nokia, og idag stadig nokia. nokia har fulgt mig lige siden jeg fik den første af min daværende kæreste, for han var sikker på at få fat på mig og vores lille søn, når han endelig kunne ringe. han var i søværnet og kunne kun ringe når han var på land.

  p
  en gang nokia altid nokia,

 • Karina
  januar 20, 2012

  Åh Nokia… Ren nostalgi. Det var dengang mobilen kun rummede et begrænset antal kontakter og hvor man var nød til at slette sms’er konstant for at få plads til nye. Trods alt var den mit kæreste eje, men da vidste man heller ikke bedre… Er VILDT nysgerrig for at se hvad Nokia nu kan byde på!

 • Malene Grove
  januar 20, 2012

  Mine første 3-4 mobiler var Nokia, lige fra den første jeg fik engang i 90’erne. Og troede altid jeg ville blive ved med at have Nokia mobiler, da jeg var super glad for dem.
  Men så fik jeg desværre en rigtig uheldig møg model, som var sendt ind 4 gange og der var hele tiden noget i vejen – kan ikke huske hvad den hed.
  Enden af det blev så, at jeg slet ikke havde lyst til købe Nokia igen. Og siden har der så heller ikke lige været, en Nokia telefon jeg synes har været noget speciel.
  Men denne her Nokia Lumia 800 ser da super lækker ud og lyder også som om det er en rigtig god og spændende mobil. Så nu har jeg da mod på at give Nokia en chance igen:)

 • Pernille H
  januar 20, 2012

  Nokia … Uha der er mange minder .. De ejede jo markede .. Man skulle jo have en Nokia for at være med på beatet… Jeg husker nok Nokia for at være let at betjene .. Selv om man skiftede telefonen ud med en anden mere smart Nokia, så var det stadig let at bruge telefonens funktioner. Jeg må jo erkende at jeg på et tidspunkt mistede interessen for Nokia fordi de ikke rigtig formåede at følger med markedes efterspørgelser… Jeg håber da de igen har fået lavet en interessant telefon som kan konkurrere med de førende på smartphone markede og at de fremadrettet husker at være på forkant med forbrugernes ønsker.. :)

 • Pia Damgaard
  januar 20, 2012

  I en alder af 30 år fik jeg min allerførste mobiltelefon – en Nokia 3310, som ovenikøbet ikke var min helt egen mobil, men blot en delemobil sammen med min mand… Det er ikke engang 10 år siden endnu, men jeg har haft nogle forskellige modeller igennem årene. Alle har selvfølgelig været Nokia – og min næste telefon bliver også en Nokia :-) I dag er det svært at forestille sig, at man kan deles om en mobiltelefon…

 • Sune Mølgaard
  januar 21, 2012

  Jeg fik vist min første Nokia som min anden mobiltelefon i rækken, i og med at AEGs spæde og kortlivede forsøg på GSM-markedet havde resulteret i en ganske underlødig model, som jeg derfor udskiftede (vi skrev vist 1997).

  Jeg var glad for min afløser fra Nokia, da de jo havde væsentligt mere erfaring med design af både hw og sw til mobiler fra deres NMT-dage, og jeg var også glad for, at jeg kunne skifte sproget til russisk, så folk opgav, hvis de bad om at låne den (mobiltelefoner var ikke så udbredte dengang, og opkald kostede adskillige kroner per minut), og jeg var såmænd også superglad for min 8110 (Matrix-modellen).

  Siden er deres relevans dog faldet betragteligt, og deres kassering af Meego til fordel for Windows Mobile (kodenavn Quasimodo) betyder jo nok, at de bliver opkøbt og nedlagt i løbet af i år, men jeg vil såmænd da gerne vinde én, så jeg kan lege med at få lagt Tizen på den, som en form for poetisk retfærdighed, og hvis jeg vinder, og det rent faktisk lykkes for mig at smide Tizen (eller Android) på, så skal jeg gerne skrive en artikel herom til jer, såfremt I vurderer, at det kan have interesse for jeres læsere :-)

 • Cecilia Warpe Jensen
  januar 21, 2012

  Nokia – min første rigtige mobil. Fik senere med farveskærm (wooooow) fra Nokia. Det er svunden minder, ungdommelig kærlighed, 1000’ner af sms’er med gutter fra byen… Den sms tone svinder aldrig fra min hukommelse ;)

 • pouldc
  januar 21, 2012

  Nokia var en religion, aldrig har noget brand fået mig til at kunne så mange model-numre i hovedet. Helt tilbage fra 2120, til klassikere som 3210, 3310 (men for guds skyld ikke 3410), den lidt for farverige 3510 over til den super seje og Matrix agtige 7110 og selvfølgelig den mikroskopiske 8210. Fantastiske tider, da ingenting var OK, det hele var ØL!

 • Christina
  januar 21, 2012

  Min søn har arvet min gamle Nokia 11110i og selvom det ikke er hans drømme telefon, siger han “snake spillet er ret fedt” ;-) Så han lever nok fint uden en “smartphone” lidt endnu.

 • gitte nielsen
  januar 21, 2012

  Det jeg husker Nokia er at det var den første mobil jeg havde og mødte en rigtig sød fyr på en chat for godt 11 år siden, gav ham mit mobil nummer… og ja 11 år senere er vi nu gift og har en dejlig datter. Der er blevet talt mange timer i min Nokia mobil og flere tusinde sms´er. Skøn mobil. Og man kan ikke andet end sige at Nokia er kvalitet, for den mobil jeg købte for 11 år siden, ja det er stadig den samme jeg bruger den dag i dag. Så jeg kunne rigtig godt bruge en ny.

 • Mathias
  januar 21, 2012

  Min første telefon var, som nok mange andre, en Nokia. Min far og jeg tog til Harald Nyborg og scorede en Nokia 3510i med Telia Express. Mange husker nok denne telefon som en af de første med farvedisplay, som blev udbredt. Det var en solid telefon med orange/blåt design. Den var ekstrem hurtig at skrive sms’er på og den kunne mange de ting, som man forventede af en telefon dengang, og det gjorde den også godt. Den blev tabt mange gange i tidens løb, men det gik værst ud over det, som den ramte.

 • Nette
  januar 21, 2012

  Ah ja… Hvem har ikke haft den blå/orange Nokia 3510?!

  I hvert fald havde både min ekskæreste og jeg hver vores mobil med samme blå/orange cover – og jeg behøver vel ikke understrege at der kom mange sjove misforståelser ud af denne tilfældighed!! ;)

  Det var først når telefonen pludselig spillede den forkerte ringetone, eller der kom en sms fra “Mor” om at nu var vasketøjet klar, at det gik op for mig, at jeg måtte havde taget den forkerte telefon i farten hihi…

  Så jeg har mange kære, sjove minder om Nokia
  – og vil gerne skabe nogle nye med Lumia 800 ;)

 • Nastassia Noor
  januar 21, 2012

  Hej, min aller første mobil var en Nokia, den kunne stort set intet, men det var bare så sejt at man kunne ringe uanset hvor man var. Har stadig en halv gammel Nokia der dog har kamera og farveskærm, men det ville være så fantastisk at skifte den ud med en ny moderne en af slagsen :-)

 • Astrid Jensen
  januar 21, 2012

  Jeg er en oldtimer og har en oldtimer mobil, men vil meget gerne frem i det moderne samfund ;-) Min nuværende mobil kan knap nok skrive sms’er, så måske det var på tide at få den skiftet ud med en ny :-)

 • susanne nielsen
  januar 21, 2012

  Tror alle efterhånden har ejet en Nokia. og det jeg husker bedst er fra min første nokia 3310, jeg ikke hvor mange gange jeg har tabt den på gulvet, eller på vej ned af vores trappe fra første sal og alligevel virker den stadig. Den er dog givet i arv nu til barnebarnet som en starter Mobil og der er nokia til hende jo det bedste man kan give :0) Jeg er lige pt uden mobil, så en den nye lumia 800 ville være en lækker erstatning.

 • pia
  januar 21, 2012

  AAAH – 3310’eren – den ligger i skuffen med ungdomsbillederne og de gamle koncertbilletter…. det var tider….

 • Nihad
  januar 22, 2012

  Minder om min første mobil: Nokia 3510i MED ORANGE LYS I SIDERNE! (WOW)! Og nej vi stopper ikk her … – der var farvedisplay – JA FARVER, rigtige farver (UHHH) :D Og så huskes Nokia også på intromelodien på med “Connecting People”!

 • Henrik
  januar 22, 2012

  Det jeg husker nokia for er uden tvivl den blå ufatteligt modstandsdygtige 3310. Den nåede en tur i en å, blive tabt utallige gange med få skrammer (det kunne iphone 4 godt lære lidt fra).

  Dette billede illustere hvorfor nokia var kongen af mobiltelefoner meget godt.
  http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/226/893/tumblr_lwve5bG5781qewacoo1_r1_500.jpg

 • Lars
  januar 22, 2012

  Nokia er bare telefonen for mig…Startede med 3200, 3510, X6 og nu N8…Kan bare ikke med de andre mærker..Kan da godt se, at Iphone og HTC er Flotte rent designmæssigt…men med Lumia 800 bliver apple sat tilbage i skammekrogen..og Nokia er igen forrest i klassen…Mig bekendt har ingen andre mobiler 4g netværk intregreret, ser frem til at prøve “browser samarbejdet” med Microsoft, samt et bragende godt kamera…

 • Sisse Hansen
  januar 22, 2012

  Jeg kan huske min første mobil som var en Nokia 6210(mener jeg den hed.) Fik den til min konfirmation. Hvor alle de andre også fik den samme. Og da vi sad i toget på vej til københavn for at holde vores blå mandag, lavde vi ikke andet ind at sidde med dem og spille snake og sende “sjove” Beskeder til hinanden.
  Der var også et par enklte “kæreste SMS” der blev sendt rundt. Og vi syndes selv vi var utrolige voksne med vores mobiler.
  Den telefon tror jeg aldrig jeg glemmer. Havde den så lang tid at jeg havde skrabet teksten på tasterne væk. Men kunne det hele i hovedet.
  Gode gamle nokia! :-)

  Mvh Sisse

 • Laila J.
  januar 22, 2012

  … sidder her og kigger på min røde 3210’er, som jeg har gemt af ren og skær nostalgi. Dengang som forhåbentlig nu med Lumiaen gik godt design og brugervenlig funktionalitet op i en højere enhed … ser frem til at blive “connected” med Lumia og ført ind i den mobile nutid :-)

 • Lars Christensen
  januar 22, 2012

  Noget jeg husker Nokia for, er modellen Nokia 3650, som var min første “smartphone”. Den havde et meget advanceret tastatur – tror faktisk aldrig jeg rigtig lærte at skrive på den :-) Den var blå – så hvis jeg er så heldig at vinde den nye Lumia 800, så skal den selvfølgelig også være blå :-)

 • Lars Frederiksen
  januar 22, 2012

  Nokia står for mig som min først rigtigte arbejdes telefon, og det var model 7110 første telefon med WAP … Nokia er tilbage med Lumia 800!

 • Rie
  januar 22, 2012

  Jeg husker min Nokia 3310 som jeg havde da jeg gik på efterskole – der var det fedeste jo at spille snake mod hinanden og se hvem der kunne få den højste highscore.

 • Camilla Hovej
  januar 22, 2012

  Uha der er mange ting men helt klart ringetonen :-)

  Udover det har det helt klart været den telefon efter min Iphone jeg har været gladeste (hvis der er noget der hedder det ;-)) for. Stort set alle Nokia telefonerne har været super nemme og haft alt hvad jeg har haft brug for indtil Iphonen ankom også havde den alt hvad jeg havde brug for ;-)

 • Yessika
  januar 22, 2012

  Jeg husker Nokia for at have lavet 3310’eren :D Den telefon der startede det hele :D

 • Fenja
  januar 23, 2012

  Uhhh, min første mobil var en Nokia – det var SÅ stort :) Og dengang syntes jeg Snake var det bedste spil – haha… Når ja og så kunne man vist også skifte cover på den. Har faktisk stadig telefonen liggende i skuffen :)

 • Gitte Dueholm Simonsen
  januar 23, 2012

  Jeg har været ejer af mange forskellige mobiltelefonmærker, men ingen har kunnet måle sig med Nokia. Telefonen er den nemmeste at finde rundt på, især når man ikke er så nørder til det. Den har de bedste ringetoner, og ikke mindst den er genial at sende sms’er fra. Nokia 4ever <3

 • Gitte Dueholm Simonsen
  januar 23, 2012

  Nokia har de bedste ringetoner, er den nemmeste telefon at finde rundt på, nem at spille på -også for børn og så er den bare god at sende sms’er ppå. Nokia 4ever <3

 • Mohammad A
  januar 23, 2012

  Jeg husker den første mobiltelefon jeg fik – en Nokia 5510. Den er uden tvivl en af de fedeste mobiler, jeg nogensinde har haft. Den og Nokia N95 8GB har helt klart været årsagen til at jeg er så besat af mobiler.

  God stil med samarbejdet med Microsoft, Nokias mobiltelefoner er igen et af de fedeste! :)

 • Jimmy Hartington
  januar 23, 2012

  Min første mobiltlf var en Nokia og på størrelse med en mursten. Når jeg skulle sende en SMS så var det til tlfnummer 200. Beskedens første 8 tegn skulle så være modtagerens telefonnummer.

 • Thomas Krogh
  januar 23, 2012

  Nokia vil jeg altid forbinde med tiden, hvor alle efterhånden fik en telefon. Man var her in, hvis man havde en 3310 og det kunne gå an, hvis man havde en 3210. Nokia var toppen af poppen, hvor era udråbte taberne til at have “Alcatel – Farvel” og “Motorola-mursten”. Nokia telefonerne kunne dengang holde til alt, og det hærdede enhver teenagers tommelfinger. Kan Lumia 800 være med til at vende den synkende skude og gøre det in at have Nokia igen? Det håber jeg for brandet holder! Jeg vil gerne være en del af dette come-back. Jeg mangler blot en Lumia 800.

 • Nicolai
  januar 23, 2012

  Jeg var ikke særlig gammel, da mobiltelefonerne vandt indpas i samfundet. Ikke desto mindre husker jeg tydeligt min fars arbejds-telefon. En ordentlig klods af en Nokia – så vidt jeg husker, så kostede den 8.000 bobs og var altså ret så stor. For min far og hans arbejde var det en kæmpe befrielse at have fået en mobiltelefon – det markerede en ny tid. Det er dog paradoksalt at tænkte på, at inden for de seneste par år, så har telefonerne igen nået fordums tids dimensioner i forhold til størrelse og pris. Nokia var førende dengang, og mon ikke de kommer det igen med N900.

 • Jesper Jensen
  januar 23, 2012

  Har altid haft nokia lige siden jeg blev mobil :-)
  En af de ting jeg især husker Nokia for er selvfølgelig den klassiske Nokia Tune og det håndtryk som altid følger når man tænder for sin mobil. Er sjovt nok aldrig blevet træt af det :-)
  I nyere tid husker jeg og takker jeg nokia for deres udemærkede og gratis navigation.

 • Linda Askjær
  januar 23, 2012

  Husker helt klart bedst Nokia for ringetonen. Det er vel verdens mest kendte ringetone og den kunne jeg da godt tænke mig at få ;)

 • René Jørgensen
  januar 24, 2012

  Husker mest mine Nokia telefoner for T9-ordbogen, samt at dengang kunne batteriet holde op til en uge uden opladning.

 • Jane Borg Poulsen
  januar 24, 2012

  Det er kvalitet, stabilitet og nytænkende.

 • Jette Nim Larsen
  januar 24, 2012

  Har altid været en Nokia-pige – lige fra min første Nokia 2110 og til nu…. Elsker at de er lette at gå til. Og husker dem selvfølgelig for den velkendte Nokia-tune ;o)

 • Carina P
  januar 24, 2012

  Jeg husker tydeligt Nokia. For det første var det min aller første telefon, en dejlig solid mursten, der lå godt i hånden :) Jeg brugte timer selv og sammen med mine kammerater på at spille snake, som jeg tror er det jeg husker Nokia telefonen allermest for. Nøj der blev dystet.

 • Morten
  januar 24, 2012

  Nokia 3310 var en flot telefon med Snake, skifte-cover, og vigtigst af ALT: t9 ordbog, mand man kunne fyre sms’er af uden at få krampe i tommelfingeren.

 • Charlotte
  januar 24, 2012

  Mit bedste Nokia-minde er også smerteligt. Efter at have startet min epoke som mobil-ejer med hele tre forskellige, skønne, solide og stabile Nokia’er blev jeg en dag forledt til at købe en Sony Ericsson.
  Det var en katastrofe – suk, hvor jeg dog savnede mine trofaste Nokiaer.
  Da jeg ville vende tilbage til Nokia, var udvalget skuffende, indtil nu, hvor Nokia Lumia 800 fører mig tilbage til at være trofast Nokia-fan.

 • Birgit
  januar 24, 2012

  Jamen min allerførste telefon var en Nokia. Jeg har været forbi et par stykker – bla. Sony Ericsson og HTC men er nu igen, tilbage til Nokia. Dette dog en gammel gammel model der ingen ting kan.
  Men jeg holder meget af Nokia´s nemme tastatur og deres opbygning, så skulle jeg opgradere, skal det være til deres nye (og det ville glæde mine børn, hvis jeg kom lidt med på “noderne”) :-)

 • Louise Larsen
  januar 24, 2012

  Jeg husker min fantastiske Nokia 3210, trofast følgesvend gennem gymnasiet og en del af tiden på universitetet,meget holdbar, men der var selvfølgelig heller ikke software der skulle opdateres. Det design den havde forbinder jeg med Nokia, før de begynde at lave mere firkantede telefoner.

 • Kim Elmose
  januar 24, 2012

  Nokia var det eneste foretrukne mobilmærke for mig i mange, mange år. Det var især på grund af stabilitet i softwaren og holdbarhed i hardwaren (utallige er de gange at min 3210 eller 6600 røg på gulvet, ud af lommen på cykel mv. – og alligevel fungerede bagefter )samt en gennemgående fornemmelse af kram og kvalitet.

  Min bedste Nokia-lovestory var nok med N95: det var en telefon, som i dén grad mødte mine behov for at lægge content på nettet: surf var super, et 5 megapix kamera og integreret upload til YouTube, nemt at lytte podcasts på – et monster af en telefon når det kom til processorkraft og størrelse: skærmen var for den tid stor og rummelig.

  Det var min første mobil, der for alvor var net-tænkt og net-vendt.

 • Maria
  januar 24, 2012

  Nokia minder mig om studietiden, hvor jeg selv synes jeg var ret tjekket med min hvide Nokia 3310, hvor jeg selv havde hentet et rimelig kikset displaybillede. Men absolut gode minder, og man kan jo ikke komme udenom den ikoniske ringetone.

 • grete
  januar 24, 2012

  jeg husker min oldgamle nokia der bare kunne ringe. den var helt til grin, men den kunne hvad den skulle. Den havde bare en fejl-lydstyrken var for lav til min gamle hørelse. så jeg måtte købe en ældrevenlig svenske, men jeg har skam den gamle endnu i reserve-den bruger jeg, når den nye har forputtet sig, så ringer jeg til den nye, som så røber sig et sted bag sofapuden.

 • Zakia
  januar 24, 2012

  Nokia var min allerførste telefon og indbegrebet af kvalitet dengang.. Har stadig flere af mine gamle Nokia telefoner liggende i skuffen og dem finder jeg stadigvæk frem når det er festivaltid..!

 • Christina
  januar 24, 2012

  Jeg husker Nokia for deres holdbarhed. Ihvertfald deres præ-smartphone modeller.

  Min søster tabte for nyligt sin nokia telefon ned i en spand med hvid maling, men efter en gang rens og tørring, fungerer den upåklageligt igen.

 • Peddepop
  januar 24, 2012

  Har næsten altid haft Nokia, og svoret til det meget længe pga gedigne materialer og – meget vigtigt – god lyd når man talte i telefon (det var jo ligesom essensen af det hele). Glæder mig til at kunne teste den nye darling.

 • Gitte Nielsen
  januar 24, 2012

  Min første mobil var naturligvis en Nokia, solid og pålidelig – og (opdagede jeg efter at have prøvet andre telefoner hen ad vejen) lidt besværlig i opbygningen af mange menuer man skulle navigere igennem for at komme til den funktion man havde brug for. Ellers er ringetonen jo klart noget man forbinder med Nokia.
  10 år senere kunne det være interesant at se hvordan en Nokia ser ud nu – klart forbedret gætter jeg på. Og hvis jeg vinder vil det samtidig blive min debut som smartphone-ejer (en sjælden race på denne side, gætter jeg på).

 • Flemming
  januar 24, 2012

  Jeg husker Nokia for at være utrolig brugervenlige og nemme at gå til, desværre stoppede det Efter N95. Men vil glæde mig til og opleve Lumia 800, den ser virkelig lovende ud :)

 • Regitze
  januar 24, 2012

  Wow en fantastisk præmie. Især når man lige nu er stucked med en gammel Nokia, så man konstant bliver mindet om gamle dage. Tidsfordrivet med snake, den klassiske nokia-tune og gudskelov – verdens nemmeste styresystem. Har altid været glad for nokia – ja indtil de stoppede med at være gode selvfølgelig. Men fantastisk hvis de er back-on-track!

 • ib jørgensen
  januar 24, 2012

  det var bare en drøm at gå fra motorola klaptelefon til Nokia 3210, med “alle” den mange funktioner. det var den gang man var trofast mod sin telefon og den holdt i et par år. er der nogen der idag ved om en telefon kan holde mere en et år??????????

 • Helle Harder
  januar 24, 2012

  Nokia- Connecting People. Det gør de sgu stadig meget godt!

 • Mette Christensen
  januar 24, 2012

  Jeg har altid haft svært ved at navigere på en Nokia, så derfor har jeg altid undgået den til fordel for Sony Ericsson og HTC. Men jeg er villig til at give den nye NOKIA “a try” :-)

 • Christian Hildebrandt
  januar 24, 2012

  T9, superbatterier, smileys, uopslidelig, verdensberømt ringetone. Mange gode ting at sige om de gamle Nokia’er fra tiden før The Smart Phone Wars. Nokia var den ultimative millenium-telefon, perfekt symboliseret i den ultimative millenium-film The Matrix, hvor en elaboreret version af Nokia 8110 – “bananen” – spillede med-hovedrolle over for Neo i den første action-scene.

 • Steen
  januar 24, 2012

  Min datters første telefon var en Nokia 3200. Coveret var gennemsigtigt og der fulgte en papir-udstandsningsmaskine med telefonen. Så kunne man lave sit eget design. Lidt kikset dengang, men telefonen fungerer stadig – og i dag synes mine børn at den er cool…

 • Monika
  januar 24, 2012

  For 10 år siden havde alle Nokia, også jeg selv, min første mobil var en Nokia:

  http://www.extragsm.com/images/phone/big/Nokia/5110/Nokia-5110-01.gif

  Jeg var så glad for den!… :-D

 • Mette Honoré
  januar 24, 2012

  Deres samarbejde med microsoft må siges at være noget vi kan komme til at huske…

  “Planen er jo at generobre Nokias plads i toppen af mobiltelefonverdenen, og Nokias britiske Head of B2B Sales Europe Adrian Williams er ganske tilfreds med samarbejdet.”
  Fra BT

 • Peter
  januar 24, 2012

  Nokia 3210 og 3310 udkom dengang jeg gik i folkeskolens højere klassetrin, hvor man så småt var ved at interessere sig for andet end leg og pjat og pludseligt viske tiskede i hjørnerne om hende den søde pige fra halballet. Det var altså en tid, hvor ens verden begyndte at rykke sig med syvmileskridt. Det samme skete med den måde vi unge mennesker kommunikere om den slags, da den første ‘ikke-murstens-og-smart-nok-til-at-vise-frem-i-frikvateret-telefon’ begyndte at dukke op i skoletaskerne. Nokia-ringetonen blev hurtig et genkendeligt signal om, at der var sket noget – og at det var vigtigt (sms’er og samtale var jo dyre sager dengang). Som aldrig før blev en digital teknologi altså samlingspunktet i frikvarterene – en rum tid før PC’en blev cool nok til at tage samme plads.

  Nokia var derfor de første, der formåede at trænge igennem til os, der blev unge mennesker i takt med den hastige teknologiske udbredelse af hverdagsmedier – og Nokia’s telefoner har uden tvivl ikke kun sat et uudsletteligt aftryk på min ungdom, men på alle os der blev voksne sammen med 3210’eren og 3310’eren…

 • Kenneth Nielsen
  januar 24, 2012

  Nokia.. Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte og slutte. Nokia er lig med nostagi, men også design og ikke mindst stabile telefoner.
  Jeg nåede at eje en Nokia 3210, som var i et himmelsk design dengang, og den holdte indtil jeg skiftede den ud med en 6210.
  Med den nye Lumia 800, er jeg sikker på at Nokia er tilbage med en sikker vinder som vi tidligere har set finnerne komme med. Om den opnår lige så stor succes som 3310 vil kun tiden vise, men designet og brugerfladen er igen kommet i fokus, dejligt!

 • Rikke Johansen
  januar 24, 2012

  Nokia 3310, den bedste mobil ever, at skrive sms’er på <3

 • Kristjan Wager
  januar 24, 2012

  Jeg ville gerne sige at jeg husker Nokia for at være den første telefon jeg fik tilbage i ’96, men sandheden er at det er ringetonen som jeg mest husker – den dag i dag reagerer jeg på Nokia ringetonen.

 • Birgit Lorentsen
  januar 24, 2012

  Nokia minder mig da helt klart om min mand og hans nu meget gamle men velfungerende 3310 med klassisk Nokia ringetone og vildt høje SMS-modtaget lyd. Og den skaber altid positive samtaler lige meget hvor vi er henne….. Men lige meget hvad, så fungerer den stadig, og den dækker hans behov.

 • Lene
  januar 24, 2012

  Jeg læste på Leeds uni i england og skulle hver dag forbi en berygtet park, hvor der var sket adskellige grimme overfald.Min kæreste købte derfor en Nokia (min første mobil) så han altid viste hvornår han skulle gå mig i møde i de mørke vinterdage. Når jeg hører den kendte Nokia ringetone i dag kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage på ” prinsen i den sorte Nokia” :-)

 • Nicky
  januar 24, 2012

  Husker Nokia tilbage fra midt 90’erne som store klodsedetelefoner, der kun skulle kunne ringe og ikke udstrålede noget som helst. Lige til jeg købte min Nokia 8210. Den lille telefon udstrålede klasse, stil og var samtidig utrolig holdbar. Dengang kostede topmodellen også 3500 uden abonnement. Men den var ikke en del af mængden. Det var den vildeste telefon og for første gang var en telefon noget specielt. Denne følelse har jeg også med Lumia, nu hvor jeg har haft iPhone i 4 år. Udseendet skiller sig ud og er specielt og styresystemet er nyt og friskt. Lidt samme følelse som med min elskede 8210.

 • christina
  januar 24, 2012

  Nokia. Jeg startede med en 3210 – ren kult! Og jeg har været en glad Nokia-bruger lige indtil iPhonen kom. Men det jeg husker Nokia allermest for, var deres gode slogan: ” Nokia – connecting people”, som understregede Nokias fokus på menneskerne/brugerne.

 • Søren Bendixen
  januar 24, 2012

  Nokia 2110 var vist min første mobil. Den havde “riv-ud” antenne og står stadig som den mest stabile telefon ever! måske fordi den kun blev brugt til at ringe med,,,, men Nokias 6310i var en revolution for mig, for det var wap-kongen over dem alle og alle firmaer med respekt for sig selv lagde deres indhold op i det der skulle være det nye mobile internet :-) Jep det var dengang man målte coolnes på ens telefon med hvor mange (polyfoniske) ringetoner den havde :-)
  Dejligt at se at Nokia er tilbage!

 • Mette FB
  januar 24, 2012

  Åh ja, min førte Nokia (3210) husker jeg især fordi den var ved at koste mig venskabet med min søde veninde Anita. Den kunne låse sig selv op, så hun modtog utallige lommeopkald fra mig fordi hun var den første i min telefonbog. Sidenhen har den første i min telefonbog altid været AAAmigselv, – det kan jeg takke Nokia for :o)

 • Aviaja
  januar 24, 2012

  Tasterne! Ligesom et barns sutterefleks, mærker jeg stadig højre tommelfinger bevæge sig bare jeg tænker på at skrive en sms :)

 • Peter L.
  januar 24, 2012

  I tror det er løgn – men jeg har stadig min 3310 (og en 3110 – den uden MMS :)… Jeg bruger den, fordi jeg har en håndfri installation i bilen, der passer til denne.

  Hyggeligt med en no-bullshit telefon, fra dengang hvor Nokia var de eneste der forstod hvad brugervenlighed betød på en telefon.

  Bliver spændende at se hvad Lumia 800 kan tilbyde. Hvis jeg er så heldig at vinde – SÅ ryger min 3310 bil-holder på pension…

  :) Peter

 • Rasmus Ustrup
  januar 24, 2012

  Som man husker sin første kæreste, sådan husker man også sin første Nokia telefon. Hvem har ikke tænkt tilbage på hvor mange timer man brugte på den, hvor glad man var for den og at man ikke kunne forestille sig livet uden den.

  Telefonen var dit eget personlige sociale netværk før facebook kom til, utallige SMS beskeder og mange timers “Snake” mens man burde have hørt efter i folkeskolen, hvem kan ikke trække på smilebåndet når man tænker tilbage på disse ting?

  En skam at Nokia faldt lidt af vognen da smart-phones for alvor havde sit indtog, håber inderligt at Nokia med deres partnerskab med Microsoft kan genvinde lidt af forbrugertilliden tilbage og de igen kan komme på ret køl. Ud fra specifikationerne på telefonen samt det flotte indistruelle design tror jeg at forbrugerne igen får øjnene op for Nokia om ikke andet så på baggrund af de gode minder man havde med sin første….

 • Nadia
  januar 24, 2012

  Det jeg især husker Nokia telefoner for, er stavekontrolen. Hver gang man skrev mit navn så tilbød ordbogen at ændre det til MAFIA. I en årgang stod der ‘Hej Mafia’ hver gang jeg modtog sms’er. Til den dag idag er det et øgenavn jeg har blandt venner og bekendte :-)

 • Frank Gooding
  januar 24, 2012

  Jeg husker tydeligt 2110 med sin træk ud antenne og “slanke” :o) design.

  Senere var det NOKIA 6210 der blev den perfekte arbejdshest, selv flere år efter blev den ikke smidt ud, da den altid var reserven, hvis ens nye telefon gik i stykker.

  Og så var det jo også fantastisk at sidde og taste lange koder ind i ens NOKIA, så man kunne få den nyeste ringetone;o)

  Håber LUMIA 800 kan blive det perfekte redskab til at integrere officepakken med arbejdsmobilen

 • Jonas
  januar 24, 2012

  3310′ fordi’:
  – Den ku’ åbne øl
  – Batteriet varede forever-ever

 • Tobias
  januar 24, 2012

  Husker stadig den dag jeg købte min Nokia 3210 i Fona. De havde lige oprettet Telefona(siden Orange som blev til Telia) og derfor var telefon på tilbud. I forhold til de Alcatel-telefoner, med klap og antenne, eller forgængeren fra Nokia 2110(som brugte sim-kort på størrelse med kreditkort) var det tæt på en revolution. I min verden er Nokia 3210 et lige så stort gennembrud som den første iPhone var.

 • Marisha
  januar 24, 2012

  Jeg husker og <3 Noka for alle de utallige nætter vi tilbragte sammen under dynen i mine teenage år. Uden den havde mine teenage romancer aldrig overlevet. Gammel Mobilkærlighed ruster aldrig.

 • Peter
  januar 24, 2012

  Min første Nokia var en 3310, som jeg vandt i en konkurrence, hvor det gjaldt om at opfinde et slogan til en butik. De brugte aldrig mit slogan, men jeg var glad for min Nokia 3310, der holdt i flere år. Men seneste Nokia, er en N8, som jeg har fået forærende af min svigersøn. Den var for indviklet at anvende i forhold til den anskaffede iPhone.

 • Henrik Løvgret
  januar 24, 2012

  :-) For mig står Nokia 6210 frem som den helt store ‘gevinst’. Det var min første firmatelefon, og jeg kan huske den vigtighed jeg lagde i at få den… ha ha ha. Det var dog en superfed telefon, som holdt mange dage på en opladning. Og efterfølgeren 6310i var omend endnu federe.
  Det var stort at komme med på mobilbølgen og hvor var verden dog pludselig forandret :-)

 • Rune Mai
  januar 24, 2012

  Min gamle nokia telefon har været med mig på alle festivaler (og er det stadig). En befrielse at have en telefon, som man ikke er bange for at smide væk. En befrielse at have en telefon, som bare dur til opkald og sms OG SOM IKKE LØBER TØR FOR BATTERI! :)

 • TC
  januar 24, 2012

  Uha, min første nokia var en 3110 – følte mig meget business med den. Det havde selvfølgelig været sejre med en Banan 8110 – sådan en havde min chef.

 • Per
  januar 24, 2012

  Jeg husker min klassiske 3310 – solid, simpel, trofast. Og så kunne man få lige det personlige cover som viste hvem man var.

 • Simone
  januar 24, 2012

  Uh, Nokia skulle man bare have! Der var intet andet mærke, der duede. Især grundet Snake. Hvad gjorde man uden det? Men også holdbarheden; mobilerne blev tabt, men de var så ligeglade. Dét minde, der står stærktest for mig, var da jeg fik min 3310 – som den første i klassen. Jeg følte mig meget speciel, da jeg tidligere havde haft en Alcatel. ;)

 • Simone
  januar 24, 2012

  Uh, Nokia skulle man bare have! Der var intet andet mærke, der duede. Især grundet Snake. Hvad gjorde man uden det? Men også holdbarheden; mobilerne blev tabt, men de var så ligeglade. Dét minde, der står stærkest for mig, var da jeg fik min 3310 – som den første i klassen. Jeg følte mig meget speciel, da jeg tidligere havde haft en Alcatel. ;)

 • Jesper Partoft
  januar 24, 2012

  Det jeg bedst husker min Nokia for er at da jeg for ca. 10 år siden var i Thailand kunne jeg sende sms’er til DK via dette lille vidunder apparat. Ja, og så muligheden for at tage et hurtigt spil i ny og næ.

 • Andreas
  januar 24, 2012

  Da jeg som udvekslingsstudent i Australien i 1997 oplevede at min vært-søster havde en mobiltelefon hvor man faktiskt kunne vælge mellem 10 forskellige ringetoner, heriblandt Inspector Gadget melodien, var mega imponeret af Nokia. Jeg havde ikke set en mobiltelefon der kunne det før. (Færøerne var lidt bagud mobil udbredelsen :-) )

 • Linda
  januar 24, 2012

  Jeg savner min Nokia. Den fungerede bare nemmere i alle ting. Det var nemmere at finde de informationer, jeg havde brug for vedrørende opsætning osv. Jeg har lige pt en Samsung og er rigtig ked af skiftet, som kun skete, fordi min gamle ellers meget stabile Nokia ikke længere kunne holde batteri – og jo desværre bare ikke rigtig bare med på de nye funktioner.

 • Britt
  januar 24, 2012

  Min gamle Nokia kunne holde til at blive tabt flere gange uden problemer. Den ville ikke dø, heller ikke da jeg egentlig gerne ville skifte til en nyere model

 • Morten
  januar 24, 2012

  Mobiltelefoner til folket – de første klodsede mobiltelefoner på størrelse med en halv mursten, efterfulgt af stadig mindre og smartere mobiltelefoner for enhver smag. De har gjort det godt og vil stadig være en væsentlig del af holdningen til mobilteknologi…

 • ole
  januar 24, 2012

  De fedeste udskiftningen covers :-)

 • Salomon
  januar 24, 2012

  Jeg tror, det var en 3210. I hvert fald uden antenne. Min datter, som nu er 25, var nok 13-14, da hun skulle på sin første date. De skulle i biffen, og faren, mig, var selvfølgelig betænkelig. Hun fik lov til at låne min Nokia. En time efter hun var taget hjemmefra, ringede jeg for at sikre mig, at hun nu havde mødt knægten udenfor Palads. Intet svar. Jeg ringede hvert tiende minut i de næste par timer eller tre, men intet svar og jeg blev mere og mere desperat, ringede endda til hans mor, som jeg iøvrigt ikke kendte. Endelig tog hun den. Hun var rødglødende af raseri.
  – Vi sad inde i biografen, og så begyndte den skide telefon at ringe. Og den ringede hele tiden. Og jeg ved sgu da ikke hvordan man slukker sådan en, vel. Er du blevet sindssyg, far! Til sidst pakkede jeg den ind i min jakke og sad ovenpå den under hele filmen. Alexander syntes, at jeg var underlig. Du er bare for dum, far!

 • Sarah Vang Nøhr
  januar 24, 2012

  Hvad husker jeg ikke Nokia for? :) Jeg har aldrig ejet en mobil, der ikke var en Nokia – lige fra min første Nokia 3410, som var mere end skøn, over min fine, sorte, stilrene, simple Nokia 6610i, som til dags dato nok har været min yndlingstelefon, min ultralækre Nokia 7390 i brunt og guld med læder, som jeg ikke kunne holde fingrene fra, til min nuværende mobil – en Nokia 5230, som har reddet mig mere end én gang fra at fare vild i ødemarken pga. dens gratis GPS navigationssystem.

  Hvis jeg skal nævne det, jeg husker bedst, så må det være, da min kæreste besluttede sig for, at jeg skulle have en ny mobil – fordi jeg havde snakket om 7390’eren i så lang tid, fordi jeg syntes, at den var så smuk. Så vi gik ned og købte mobiler sammen – en af hans første gaver til mig, og uden tvivl den dyreste.

  Det er også derfor, at det piner mig lidt, at jeg netop har bestilt en HTC mobil, for at jeg kan programmere frit på den – for Android har simpelthen bare bedre muligheder for det… og er vel også derfor, at jeg gerne vil vinde denne Lumia – fordi, at så kan jeg skifte mellem dem, og bruge min Nokia i hverdagen, så jeg ikke glemmer min evige forelskelse i Nokias holdbare, smukke, innovative mobiltelefoner.

 • Lars
  januar 24, 2012

  Min Nokia 3310 var min mobil i 10 år! Tabt på jorden utallige gange. Altid funktionsdygtig. En uges batteritid. SMS-blindskrift. Nokia-lyden..
  Alle SMSerne..

 • Anne-Katrine Nørholm
  januar 24, 2012

  min første var en 2110 og hvor jeg dog elskede den. Jeg var nokia-fan i mange år – og mest af alt fordi det var så nemt. Alle menuer var de samme uanset model, så man skulle ikke til at tænke så meget over, hvordan det nu var man indstillede alarmen, tidszonen eller alt det andet man gerne ville.

  Spændende hvordan det fungerer på iPhone…

 • Merete
  januar 24, 2012

  Ringetonen – helt klart!

 • Nikolaj
  januar 24, 2012

  Jeg er den “heldige” ejer af Nokias sidste store satsning, som skulle bringe dem tilbage på banen – Nokia N8. Den har helt sikkert sine øjeblikke, men har desværre flest skuffelser. En skam når man nu husker Nokia fra de gode gamle første mobiltelefoner man havde. Blandt andet en der overlevede en tur på Roskilde Festival, hvor den mest blev brugt som øloplukker.

 • Pia Møller
  januar 24, 2012

  Jeg havde en gang en Nokia. En lang og smal spejlmodel, uden tastatur, men med en knap og en drejeskive som styrtøj. Det var funktionsmæssigt nok den dårligste telefon, som jeg nogensinde har haft men jeg elskede den overalt alligevel. Den var så speciel at uanset hvor jeg var, var der altid én som stoppede og spurgte til, hvad i al verden det var for noget. Jeg har haft rigtigt mange gode stunder med den telefon på trods af at det tog en halv krig at skrive en SMS.

 • Søren
  januar 24, 2012

  Jeg har haft et par stykker – men 3310 var min første og jeg kan huske at jeg bøvlede en del med at finde ud af “Den intelligente ordbog” jeg sendte bare beskeden med det Nokia nu foreslog. Det skabte en del sjove misforståelser :-) Min bedste var min Moccafarvede E65 den var sgu lækker – Den næste var E66 den havde jeg ikke meget held med – rammen røg af og jeg ville lige lime den på igen men tabte en lille klat lim i tasterne, som herefter sad fast – Så meget for gør-det-selv projekter. Nuværende Nokia er E51 – den virker men der er ikke meget smartness over den – og derfor står en Lumia 800 øverst på ønskelisten.

 • Ulf
  januar 24, 2012

  3310 ligesom så mange andre. Nok alligevel den mest stabile telefon jeg har ejet.

 • Lone Norman-Winkler
  januar 24, 2012

  Jeg elskede min gamle Nokia som blinkede i disco-takt när den ringede. Mit ringesignal var en lille melodi min søn havde spillet ind og jeg havde selv lavet en bagside til telefonen af et smukt origamipapir med røde små blomster. Telefonen var ellers mörk blå metallic. Det var en meget personlig telefon. Den var let at arbejde med og jeg var rigtig ked af at måtte skifte den ud da batteriet ikke kunne fås mere i “min butik”.

 • Anette Juhl
  januar 24, 2012

  Min Nokia …..en voksentur til Paris, kontakten til mine børn og deres bedsteforældre,- en tur hvor foråret sprang ud……..

 • gitte zakariasen
  januar 24, 2012

  Husker Nokia, for at være robust. Lidt klodset, (sammenlignet med moderne ;) ) men nemme at bruge.. Har stadig et par gamle, liggende. Og i nødstilfælde, blir de fundet frem. Der er altid noget nostalgisk, ved et “første, et eller andet), og en Nokia, var Min, første mobil :)

 • Helene
  januar 24, 2012

  Min føste Nokia var en 6200 (en arbejdstelefon) og den nægtede at gå i stykker, så til sidst måtte jeg bede min chef om at få en ny alene på den baggrund at det efterhånden var pinligt at rende rundt med en så gammel mobil…

 • SimonK
  januar 24, 2012

  Jeg husker Nokias telefoner fra min debut som totalt SMS-freak. Min første telefon var en Nokia med antenne og det hele, den var fantastisk!

  Mine mindre om alle de adskillige nokiatelefoner jeg har haft, beror mest af alt i deres byggekvalitet. Det er jo på det nærmeste ikke til at få en gammel Nokia til at gå i stykker.

  Netop disse fantastiske minder, er grunder til at Nokia IKKE er glemt af alle os trofaste Nokia elskere!

  Nokia i samarbejde med Microsoft er i den grand på vej tilbage i gamet! om et år eller to vil Stephan Elop sige til Apple Tim Cook, “Well mate, easy come, easy go!” Og derved vil Nokia atter være den førende på mobilmarkedet!

  At denne ændring allerede er i fuld sving har jeg personligt bakket op ved at sætte penge hvor mine ord er, og derfor købt en frygtelig masse Nokia aktier!!!

  Håber virkelig jeg vinder denne fantastiske, revolutionerende og heltigennem heltemodige telefon!

 • Christian Nielsen
  januar 24, 2012

  Jeg husker min allerførste mobil. Det var en Nokia 3310- Jeg havde i lang tid været imod at få en mobil. Mit motto var: Hvis jeg ikke er hjemme, så må folk vente med at tale med mig.

  Men 3310 fik mig omvendt. Og efter at have eget den i ca. ½time var jeg hooked. Man kunne jo både spille memory og snake på den, når man ventede i toget. og alle de forskellige ringetoner… i et dejligt bip-bip arrangement. Der var ingen grænser for teknologiens fortræffeligheder!!

 • Jonathan Rutzou
  januar 24, 2012

  Nogen af os har jo stadig en nokia, som lever i bedste velgående. Ikke desto mindre vil jeg huske nokia for deres simple og universelle menusystemer :-)

  Ps. min nokias batteri kan holde en HEL uge – hvorlang tid kan jeres iPhones’ batteri holde? Nok ikke en uge.

 • Andreas
  januar 24, 2012

  Min første nokia 3210. Husker jeg et solidt stykke elektronik der kunne tåle langt mere end de nye telefoner der er idag. Den kunne jeg let tabe i min ungdoms kådhed og den kunne tåle det :)

 • JulieL
  januar 24, 2012

  Jeg har bare et ord til Nokia minder: SNAKE!!!

  Hvis man ikke kan få SNAKE til den nye Nokia lumia 800, kan det næsten være det samme.

 • Nina
  januar 24, 2012

  Min yndlings Nokia var 3200 fordi jeg kunne lave mit eget cover og sætte i. Det brugte jeg virkelig lang tid på og havde også den sejeste telefon!

 • Kalle
  januar 24, 2012

  Åh de dejlige minder fra min Nokia 3210.. Den klassiske ringetoner, som den dag idag ikke på nogen måde er blevet overgået af andre. Det er simpelthen i indbegrebet af en god ringetone..

  Nokia har og vil altid have en stor plads i mit hjerte. Jeg håber sådan for Nokia at denne nye telefon er deres vej tilbage til deres retsmæssige position som verdens bedste mobilproducent!

 • Peter
  januar 24, 2012

  Min allerførste telefon var selvfølgelig en Nokia og ingen telefon jeg har haft derefter har kunnet slå den som en ren telefon. Det var en 8310 og den bedste telefon jeg har haft før min iphone. At den havde indbygget radio var fantastisk! Lille og lang batteri levetid!

 • Michael
  januar 24, 2012

  Nokia har jo altid været kendt for at have kvaliteten i orden, og må da sige at jeg til dato kun har ejet Nokia, og gør det da stadig. Den fysiske kvalitet har aldrig fejlet noget, og at at du med en telefon som nokia 3310 næsten kunne køre telefonen over og den ville stadig være bemærkelsesværdig.

  Det er dog en skam at Nokia sov i timen, og kom for sent ind i smartphone market. Er sku bange for at slaget allerede er tabt, selvom Lumia 800 er en lækker telefon. Sagen er den at det ikke længere handler om fysisk kvalitet, men er blevet en platform krig. Og de to eneste platforme der overlever på længere sigt er nok Android og IOS. En åben og en lukket platform. Som vi så det med Microsoft vs. Apple.

  Sorry Nokia. I like you and I would love your new phone, but it might be the last one.

 • Allan Sørensen
  januar 24, 2012

  Vil altid huske Nokia for at være min første mobil… faktisk mine første mange mobiler. Spændende om Lumia kunne blive det igen :o)

 • Henrik Sørensen
  januar 24, 2012

  Nokia har altid været lidt ligesom at gå med dolk. Effektivt men også usmart

 • Anne Mørup
  januar 24, 2012

  Min allerførste mobil var en Nokia 3210 lige da den var kommet frem, og jeg var en så glad teenager, da jeg fik den!
  Den var tilpas brugervenlig og så kunne man skifte cover på den :) Wow!

 • Kristian
  januar 24, 2012

  Nokia står for min første mobile desillusion. Tænk at de sakkede sådan bagud da mobiltelefoner blev smartphones.

  Tænk hvis de faktisk er tilbage!

 • susanne h
  januar 24, 2012

  Jeg arvede en Nokia af min datter. Det var min første mobil og det var meget såændende at ha´ fået fingrene i sådan en “dims”. Vi blev meget gode venner.

 • anette larsen
  januar 24, 2012

  den helt bestemte lyd hvor man aldrig er i tvivl om
  telefonens mærke: Nokia tone.
  Det er den eneste mobil jeg kender `thema sangen `på.Uforandret og for evigt.

 • Michael
  januar 24, 2012

  Min første mobil var en blå Motorola, der ikke havde ordbog og var en pine til sms, og i det hele taget var det der mobil-noget ret plagsomt. Da jeg købte en Nokia 3210 var det nærmest en åbenbaring. Den telefon virkede, var gennemtænkt og helstøbt. Og så så den til med ret elegant ud. Den kunne holde til en dagligdag, hvor den faldt ud af lommen på cykelturen, blev kørt over af en bil, og kunne samles og fungere uden problemer. At den også kunne bruges til at åbne øl med, er et plus som nutidige smartphones stadig mangler at levere

 • Dyveke Korn
  januar 24, 2012

  Jeg har aldrig ejet andet end Nokia telefoner, og hvor mine venner hele tiden kastede sig frådende over nye mærker og modeller, holdt jeg (stædigt) fast i Nokia mærket… “why fix it, if it ain’t broken” – og dem jeg har haft (hele 3 forskellige slags; er på min 4. nu) har altid været super driftstabile og lige til at finde ud af : )

  Jeg må indrømme jeg kigger lidt misundeligt på den nye Lumia – det ville faktisk blive min første smartphone, hvis jeg kom til at eje en sådan en!

 • Torben Nielsen
  januar 24, 2012

  Jeg har haft en del forskellige Nokia mobiler, men den jeg havde længest tid var mig Nokia 6110. Det var en fantastisk telefon.
  Heldigvis kunne min gamle Nokia 6110 ikke slås ihjel. Det lykkedes mig flere gange at tabe den ned fra 3 meters højde, jeg smadrede dog glasset på en bildør. Men det blev hurtigt repareret og kun 1 månede senere tabte jeg den i Vester Havet. Den kom hjem og blev tømt for saltvand og så virkede den igen.
  Først da jeg næsten havde slidt knapperne af den fik jeg den skiftet. Et eller andet sted savner jeg den gode gamle Nokia ringetone.

 • Jonas
  januar 24, 2012

  Vandt en Nokia 3310…Nokias, på det tidspunkt, nyeste skud på stammen.

  Den var super fed og gav en masse misundelige blikke.

 • Lars
  januar 24, 2012

  Mit bedste Nokia minde er det fantastiske Snake spil, der var på min 3310. Intet spil overgik det, så jeg anskaffede mig sågar et lille joystik at sætte på telefonen, så jeg kunne blive bedre :-)
  Der er lavet mange efterligninger, men intet slår originalen!

 • HanneM
  januar 24, 2012

  For mig er Nokia den telefon jeg har haft i længst tid – og været gladest for. Teenagedatteren presser på for at få lov at overtage den gamle, som der åbenbart er langt mere swag over end den fancy pancy HTC hun har.
  Min Nokia kan blinke fint blåt når der er kommet sms eller ubesvarede opkald. Det kan min iphone (3) ikke. Irriterende.

 • Charlotte M
  januar 24, 2012

  Nokia er drømmen om den lækre telefon jeg aldrig fik.

 • Stine
  januar 24, 2012

  Holdbarhed! Jeg har kun haft Nokia-telefoner – er på min 4.

 • Bettina R
  januar 24, 2012

  Sidst jeg havde er Nokia var det den fedeste telefon man kunde få. Alle havde den og den kunde holde til alt! du kunde kyle den ind i vægen, samle den igen og den virkede stadig. Ja det var en 3310. det var en god telefon, men de har haft svært ved at følge med på det sidste så har ikke haft en længe. Det kunde da være det kommer til at ændre sig nu. :)

 • Christian Hedegaard
  januar 24, 2012

  N95 8GB. 2,8″ skærm, 5MP kamera, GPS, turn-by-turn. Købte den da den kom på markedet oktober 2007 og jeg brugte den som primær telefon/kamera i 2 år.. den kunne ALT og fik mig til at droppe stand-alone-kamera, -MP3-afspiller, -navigationssystem somjeg siden har ladet mine smartphones klare

 • Benny Jensen
  januar 24, 2012

  Ja Nokia var bare en fed fone, og den var meget letter at bruge end de der var på market og så var den meget holdbar, kunne tåle nogel knups :-)

 • Knud
  januar 24, 2012

  Mine første 3 mobiler var alle Nokia. Specielt glad var jeg for min Nokia N73, som tog fantastisk gode billeder og havde en ok musikafspiller. Det tog mig utrolig langtid at vende mig til at skrive sms på en anden måde end på min Nokia.

  Symbion blev jeg dog aldrig rigtig gode venner med. Derfor er det med stor glæde at Nokia nu er begyndt at lave mobiler med windows mobile på. Ser frem til at få lov at lege med en Lumia 800.

 • Morten Fjord
  januar 25, 2012

  Jeg har ventet og ventet og ventet på at Nokia igen skulle komme med noget banebrydende nytænkning som kunne bringe mit gamle yndlingsmobilmærke helt i front igen, jeg håber det sker nu!

 • Heidi Rask
  januar 25, 2012

  Jeg husker Nokia for den lange årrække hvor de var den absolute IT telefon. Særligt en lille raffi slide telefon i metal der havde en Zippo lighter lyd. Eller min Mors første 2110 med “mahogni” look cover – eller den fast monterede der sad i min fars firmabil, hvor man skulle trykke på en knap på håndtaget før man talte. Den nye ser spændende ud :)

 • Martin
  januar 25, 2012

  Nokia var jo indbegrebet af at være sej i min ungdom. Der blev kigget særdeles godt efter en, når 3210’eren blev hevet op ad tasken og et snake maraton blev sat igang! Nu med den nye Lumia 800, bliver det så bare på arbejdspladsen alle de løftede øjenbryn skal findes.

 • Siska
  januar 25, 2012

  Jeg husker bedst Nokia for de udskiftelige covers. Kan huske jeg havde en større samling at vælge imellem :-)

 • åse langholm
  januar 25, 2012

  Min aller første mobil var en Nokia, wow man synes det var fedt alt det den kunne – trods det der hverken var farveskærm, kamera eller andre smarte funktioner. Der er sket meget siden da, og det ku bestemt være lækkert at skifte det gamle lig ud med den nye Lumia 800 <3<3

 • Anders Machmüller
  januar 25, 2012

  Hvis du taber en iPhone på gulvet er der stor chance for at glasset går i stykker, men tabte du en af de gamle nokia’er kunne du samle stumperne fra gulvfliserne op.

 • Peter
  januar 25, 2012

  Min Nokia telefon er grunden til jeg mødte min nuværende kone. Jeg havde tabt den og troede aldrig jeg skulle se den igen. Jeg havde ikke råd til at køde en ny og tanken om at skulle købe en billigere og dårligere telefon af et andet mærke var ikke ligefrem det jeg havde lyst til. Dagen efter ringede det på min dør og der stod den smukkeste pige med min telefon som hun havde fundet. Hun havde ringet til en af mine kontakter I telefonbogen og fået min adresse. Jeg bød på kaffe og resten er historie. Tak Nokia

 • Stine
  januar 25, 2012

  Jeg husker Nokia for både min bedste og min værste mobiltelefon. Den bedste var 3310’eren – eller 33teenageren, som den også blev kaldt blandt venner. Kunne holde til alt og var fantastisk at sms’e på. Dette kunne sagtens foregå i lommen. Den værste var Nokia 97n – Nokias virkelig usle bud på en smartphone med både touchskærm og tastatur. Den var minus intuitiv, skærmen fungerede ikke særlig godt og Symbian styresystemet var ikke noget at råbe hurra for i en mobil som denne. Så jeg er spændt på, hvad Nokia har at byde på med deres nye styresystem!

 • Randi
  januar 25, 2012

  Nokia har altid været mine foretrukne telefoner – altid samme, nemme tilgang. Lige nu hænger jeg stadig på Express Music og kan ikke rigtig bestemme mig til, hvad jeg skal investere i. Kunne være fedt at vinde

 • Rasmus Kahl
  januar 25, 2012

  Ja, hva f****** husker man Nokia bedst for – hvor skal man starte? Èn helt uundgåelig ting, er/var jo muligheden for at skifte covers. Først med 3210, som kunne ligne alt fra en leopard til en Star Wars klaptelefon, til min lille elskede 8210 jeg omdannede til en sølvfarvet satan med nye blå dioder (og ja, techno var jo faktisk meget populært den gang).. Men ja, det et nok det jeg husker mest – min techno 8210!

 • Tobias
  januar 25, 2012

  Husker Nokia for da jeg var ca. 6 år havde min ven et Nokia tv. Det er sku’ minder med Tekken og Fifa 2002 :)

 • Rune Larsen
  januar 25, 2012

  Min første mobil var en Nokia, som jeg fik til min 13års fødselsdag af mine forældre. Jeg blev mega glad for den og kan især huske hvor fedt det var, at kunne overføre billeder og sange fra mobil til mobil med infrarød. Man blev nød til at holde mobilen helt stille gennem hele overførslen, for ellers var det ikke muligt at få den nye sang fra serien “Venner” spillet med forskellige bib-lyde. =D

 • Mathias
  januar 25, 2012

  Jeg husker specielt hvor robust Nokia Mobilerne er. Jeg havde engang en Nokia som overlevede at blive kørt over af naboens Traktor. Dejligt Telefon.

 • THB
  januar 25, 2012

  Jeg forbinder Nokia med brugervenlighed, og husker alle mine talrige Nokia mobiltelefoner, som jeg hver især nægtede at udskifte, før de til sidst bare ikke kunne noget mere :o)

 • Tenna
  januar 25, 2012

  Min første mobil var en nokia, fordi det dengang var det bedste og smarteste på markedet. Den lignede godt nok en ladyshaver, men den fungerede upåklageligt. Da jeg senere skiftede den ud til fordel for andre knap så holdbare telefoner, forærede jeg den til en veninde der ellers var mobiltelefon modstander. Med et nyt cover fik den så et nyt liv hos hende og jeg tror hun har den endnu. Lidt mere robust end min nuværende smartphone der er knap 1 ½ år gammel og er ved at gå op i sømmene :o(

 • Lars B
  januar 25, 2012

  Det jeg husker min gamle Nokia for, er når jeg tabte den. Utroligt nok tog gulvet mere skade end telefonen.

 • Khojgaard
  januar 25, 2012

  NOKIA 6210 –

  Historiens bedste business mobil.

  Og så var der i mange år masser aflagte 6210’er til reservedele liggende i mange skuffer på kontorerne!

 • Mette E
  januar 26, 2012

  Jeg husker Nokia for at have været hele min barndom! Bortset fra nu har jeg altid haft Nokia! Jeg husker en lilla klapmobil jeg havde, var så glad for den, fordi den var så piget! Jeg husker også alle mine Nokia-telefoner for at være holdbare! Tabte mine telefoner ret ofte og de kunne virkelig holde til noget!
  Men kort sagt husker jeg Nokia fra min barndom! :-))

 • Jonas S
  januar 26, 2012

  Jeg husker min første Nokia 6150. Dengang en fantastisk telefon, med mulighed for at lave små monokrom baggrundsbilleder med “Logomanager”. Det var tider.

 • Tino S. Olesen
  januar 26, 2012

  Kald mig old-fashioned, old-school, retro eller bagud, men jeg har stadig, tro det eller lad være i disse smartphones-tider, min Nokia 63101 med guldfarve omkring displayet. Hvad siger I så? Og ja, den holder stadig og er min trofaste væbner, selvom den i nogle få tilfælde kan virke lidt træt på batterisiden. Jeg kan lige se hvilket kvantespring det ville være at hoppe videre til en Lumia. Kan måske sammenlignes med at gå direkte fra middelalder-mennesket til et menneske a la 2012. Så jeg husker ikke kun Nokia fra min barndom men i en lang ubrudt linie! :-)

 • Lars uhrenholt
  januar 26, 2012

  Min første mobil var en Nokia 3310 – som var datidens storsællert. Dengang var det stort, hvis de kunne skrive længere beskeder end de 160 tegn – i dag er det jo helt andre features der er i spil :-) Hvor er der sket meget på forholdsvis få år, og det er fedt at se at Nokia + Microsoft nu giver Android og iOS hård konkurrence. Jeg håber jeg kan vinde, så jeg kan prøve en smartphone :-) Min nuværende mobil er en Nokia 6700 Classic.

 • Anders Magnussen
  januar 26, 2012

  Jeg husker min første Nokia. En 2110, Måske med et i bagefter. (Ja moderne før apple med et i). Favre ny verden. For første gang var jeg altid til at få fat på og det “lille” design var lækkert og simpelt. Den blev skiftet ud med 3110 og senere kom 8810’eren til Det var godt nok en “tøsephon” med spejleffekt og krom design. Men jeg var ligeglad. Den var mindre og ret stabil. Grundet en lastbil og noget alkohol mistede jeg den hurtigt og den blev skiftet ud med “endnu” en Nokia. 8210 var modellen. Den hidtil mindste Nokia model. Men som så mange andre endte mine Nokiadage med en 3310 jeg havde 2-3 af. Jeg plejede at kalde den gamle trofast. Og savner flere nogle gange dens simple og funktionelle design. Og at den kunne stå standby i en evighed.

  Kun med få sporadiske indfald som f.eks. N65 er jeg ikke været særlig loyal over for Nokia og har lidt savnet et ordentligt alternativ til de eksisterende smartphones… Er den kommet nu?

 • Christina
  januar 26, 2012

  Nokia! Min første mobil! En dejlig forfriskende opstartstone (dog irriterende hvis man skulle til at sove). Nokia Connected dukkede så frem på skærmen og jeg var i min egen lille verden. En verden hvor jeg kunne spille spil som snake og tetris pop. En verden hvor jeg kunne kommunikere bare ved at taste på nogle knapper, en enkel verden…. ikke alt det iPhone gøgl.
  En verden man hurtigt kunne vågne op fra igen når man fik et “wake up call” og alarmen ringede igen om morgenen med den sædvanlige Nokia tone. Ja Nokia er en drøm, der kommer til virkelighed i sit flotte less is more i alle deres mobil generationer.

  Har ikke haft andet end nokia’er og sidder nu her med min 6303 og spiller “Monopoly”

 • Cecilie
  januar 26, 2012

  Som så mange andre husker jeg Nokia frem for alt for 3210 – den förste telefon som “alle” havde. Gennemtänkt, smart og robust var den!

 • Jacob H. Nielsen
  januar 26, 2012

  Jeg har aldrig selv ejet en Nokia, så har svært ved at sige så meget om dem. Har dog prøvet dem, når jeg sommetider har lånt en vens eller hjulpet dem med noget, som de ikke selv kunne finde ud af. Men der er dog netop en ting, som jeg nok husker dem bedst for, hvilket i også selv nævner, nemlig den traditionelle ringetone. Hver gang man befandt sig et sted, hvad enten det var hjemme hos nogen eller ude i det offentlige, så vidste man bare at det var en Nokia der ringede, når man hørte den lyd. Det er vel ligesom den helt gamle “riiiing *pause* riiiing *pause*…”, som man forbinder med de gamle typer telefoner, så forbinder man Nokia’s traditionelle ringetone med mobiltelefoner :P Dette er jo noget helt andet i dag med smartphones, da der er så mange forskellige :-)

 • Søren Mortensen
  januar 28, 2012

  Min første mobiltelefon var en Ericsson (ikke noget med Sony endnu!).
  Den var meget stor, og havde en antenne, der kunne svinges op, når telefonen skulle bruges.
  Mit højeste ønske var derfor at få en af Nokias meget fiksere og meget mindre modeller. Desværre havde jeg ikke råd, så jeg hang på “klumpen” i mange år.
  Men senere fik jeg heldigvis mange gode modeller fra Nokia – og måske snart én mere?

 • Randi
  januar 28, 2012

  Min første mobiltelefon var en Nokia – jeg husker stadig, hvor svært jeg havde ved at finde ud af at skrive sms’er – jeg var ved at opgive fuldstændig, indtil jeg fandt ud af at slå telefonens “ord-forslag” fra :-)

 • Jacob
  januar 28, 2012

  Min første mobil var en Nokia 5110, og nu har jeg en X6, derimellem har jeg kun haft nokia, indtil der bliver mulighed for en lumia, som det næste medlem i rækken. :-)

  [5110, 5310, 3210, 3310, 8210, 8310, 6600, 6125, N81, N76, 7610, X6]

 • Jan nielsen
  januar 29, 2012

  NOKIA come back time

 • Henriette binderup
  januar 29, 2012

  Nokia var konge, især 8800. 6500, 6300, 8210,3100 og mange andre man har haft.

 • Jan Nielsen
  januar 29, 2012

  Der er og har altid kun været en mobil Tlf – NOKIA – husker især
  Min sølvfarvede 8800

 • Claus
  januar 29, 2012

  3310 var min første mobil. Den ku virkelig klare nogle tæsk. Tabt 1000 gange uden at gå i stykker. Those were the days…

 • Michael Nørgaard
  januar 30, 2012

  Min første Nokia var den totalt fede 8800; mere elegant blev det ikke dengang. Jeg elskede den, men den gik i “baglås” og kunne kun reddes via en dyr operation, så… Min anden Nokia var en 9000 Communiator. Sikke en mursten; totalt upraktisk og ikke engang særligt blæret. Nok den ringeste telefon jeg har haft. Den gik nu også i “baglås” – måske et Nokia kendetegn ;-)

 • Birthe
  januar 30, 2012

  Nokia 3310 var min første mobil. Husker de forfærdelige ringetoner og alle de “smarte” ting den kunne. Siden dengang er jeg altid faldet tilbage på Nokia, når en ny telefon er blevet nødvendig.

 • Flemming Heltborg
  januar 30, 2012

  Helt klart huskes Nokia for ringetonen. Og for polyfoniske ringetoner, som var det hippeste i verden, da jeg fik min første Nokia.

 • Lene
  januar 30, 2012

  Helt klart huskes Nokia for ringetonen. Og for polyfoniske ringetoner, som var det hippeste i verden, da jeg fik min første Nokia.Dengang en fantastisk telefon men godt det er gået fremad for denne Nokia Lumia 800 er bare for fed.

 • Simon
  januar 30, 2012

  Husker mest min gamle nokia for hvad der virkede som nærmest uendelig batteri-tid.. jeg var i en periode overbevist om at den lille satan kunne levere strøm til en hel by hvis det blev nødvendigt :)

 • Lykke
  januar 30, 2012

  Husker den klart bedst for snake…og at alle havde én.

 • Per
  januar 30, 2012

  Min første Nokia var en Nokia 6110. Umulig at slå ihjel :-)

 • Jan Klemmensen
  januar 30, 2012

  Min Nokia 1208 Har Indbygget Lommelygte , Mega Praktisk , Mén Jeg Kunne Godt Trænge Til En Kraftig Opdatering På Min Mobil Front Efterhånden ;o)

 • simon juul
  januar 30, 2012

  Min allerførste mobil – Nokia 2110 – sendte min første sms til 50 øre!.. hvem f… vil nogensinde få brug for det??.. Blev senere gejlet op med en gul! front.. fantastisk telefon..

 • Ann
  januar 31, 2012

  Ud over at den overlevede i over 4 år og stadig lever i en skuffe, så husker jeg min Nokia for, at jeg kunne sende sms med den ene hånd og holde en drink i den anden. ØV, hvor jeg savner denne vigtige multitasking funktionalitet.

 • Sylvester Dunvad
  januar 31, 2012

  Det jeg husker Nokia for, er da jeg vaskede min Nokia 7 gange, og den stadigvæk virkede. Man kan virkelig mærke kvaliteten når Nokia endelig producerer noget ordentligt hardware. Man kunne ligefrem spille ishockey med de ældre Nokia telefoner.

  Men heller ikke mindst for deres comeback her i vinters!

 • Anne-Lise
  januar 31, 2012

  Nokia var den mobil jeg ikke ville have. Har haft Sony Ericsson siden det kun var Ericsson, men da de fleste omkring mig havde Nokia, blev jeg nødt til at sætte mig ind i dens snørklede og meget lidt intuitive system.
  Så hvorfor vil jeg deltage. Efter at have en positiv oplevelse med en Nokia som arbejdstelefon og min HTC er ved at være lidt for træg, trænger jeg til at prøve noget nyt og Lumia kunne være den helt rigtige.

 • Rasmus Søstrøm
  februar 1, 2012

  Husker det som mange andre, som min første telefon en nokia 3510i

 • Rasmus Søstrøm
  februar 1, 2012

  Nokia 3510i min første telefon – Hvilken frihed det gav! Snake og omverdenen kunne tilgåes nemt og med HELE 4096 farver! Og til en pris som en teenageknægt kunne betale (vidst nok 1000 kr) stadig pengene værd! – Tak Nokia for at lave et simplet og trofast produkt, som har overlevet og oplevet det meste, utallige sms´er, Lande, Tæsk! Aldrig har den klaget, ingengang tør for strøm gik den – næsten;)!

  … OG DEN VIRKER ENDNU – Tak for finsk Kvalitet!:-)

 • Mettebb
  februar 2, 2012

  Jeg husker klart Nokia for den meget karakteristiske ringetone. Havde på et tidspunkt job som piccoline, hvor jeg havde en Nokia som arb.telefon. Der blev ringetonen 100% synonym med arbejdet :-)

 • Louise Bligaard
  februar 2, 2012

  Jeg husker min Nokia 3310 for bare altid at virke. Og når mine nyere telefoner har sat ud, så vender jeg altid tilbage til min good old Nokia 3310. Det er sku kram.

 • Hans-Erik Dahl
  februar 2, 2012

  Jeg elsker nokia <3

 • Andreas Skjæmt Andersen
  februar 2, 2012

  Jeg kan huske da jeg forærede min mor en 3210.
  Den virker upåklageligt den dag idag og jeg forsøger til stadighed at lære min mor at låse tastaturet på den :-)

 • Claus Vium
  februar 2, 2012

  Jeg har stort set altid haft Sony telefoner. De har altid fejlet mig hurtigt. Alle mine venner har altid været store tilhængere af Nokia, og jeg må indrømme at jeg altid har været en smule misundelig, men aldrig fået taget mig sammen til at købe en selv.

  Til dags dato har jeg endnu ikke set en Nokia telefon fejle. Det er helt klart det jeg altid vil huske Nokia for.

 • Markus
  februar 2, 2012

  Det lyder måske vildt, men jeg har aldrig ejet en Nokia. Men det jeg husker bedst var når jeg spillede snake på mine venners telefoner.

 • LinkCentralen.dk
  februar 2, 2012

  Interessant side smider den på min linkportal i morgen :)

 • Mads Bjerregaard
  februar 2, 2012

  Nokia har for mig altid været enkelt og lige til at gå til, specielt pga. den overskuelige menu og den enkle opbygning. Næsten alle mine telefoner har været fra Nokia, da jeg så prøvede andre mobiltelefoner kunne jeg mærke hvordan alt pludselig virkede så uoverskueligt og indelukket. Med Nokia har det altid føltes som om man har haft et hav af muligheder, uden at det bliver for meget.

 • Phillip
  februar 2, 2012

  Jeg havde engang en Nokia 6230i. Og den cyklede jeg så med og så selfølgelig tabte jeg den så den fløj hen af jord. Nokia holder til næsten alt. Som man siger “Nokia smadder gulvet hvis man taber den:-)

 • Ninna Engelund
  februar 2, 2012

  Jeg husker min smukke totalt anderledes tlf. kan ikke huske navnet. det var den aflange med sort hvidt mønster og spejl. den var med til fest hvor jeg havde en kjole på i samme mønster. alle kommenterede dette match og ikke mindst tlf. jeg synes det er noget af det modigste de har lavet. hvorfor altid være mainstream. desværre blev den stjålet.

 • Berit
  februar 2, 2012

  Fik min første nokia i 99 – en 3210. HVAD I ALVERDEN skal man med sådan en stor skærm??
  Derefter en 3310 og så en 8210 – de var hver især suverænt gode telefoner :-)
  Skiftede så i mange år til Sony Ericsson og har været lige så glad for dem, men har nu skiftet til en Nokia N9 – der er den ultimativt suveræneste telefon, jeg nogensinde har haft.
  Tænker at Lumia måske kan tangere :-)

 • Morten Hansen
  februar 2, 2012

  Jeg husker helt klart Nokia fordi at det var min første mobil! :)

 • Bent
  februar 2, 2012

  Jeg er og bliver nokia fan,
  Har prøvet en del andre telefoner,
  Men har altid givet dem væk for igen at gå tilbage til Nokia.

 • Peter
  februar 2, 2012

  Har haft Nokia mobiler igennem 15 år, min nuværende N8 er suveræn og med den nye Lumia 800 er Nokia tilbage i føresædet, glæder mig til at prøve den.

 • Tommy
  februar 2, 2012

  Nokia, connecting people. Det slogan er blot en af de ting jeg husker Nokia for. Selvfølgelig helt tilbage for da man blot kunne ringe og sms’e, men også senere hvor de har udviklet en række teknologier som vi i dag er så glade for!
  Men også deres N95 med wifi, det var sgu en øjenåbner for mig!
  Siden N95 er det dog gået noget ned af bakke og det vil da være fedt, hvis de kom igen – det har været lidt fesent på det seneste hvor der kun var to løsninger, diktatur eller anarki – om Windows phone så kan være en mellemvej mellem de to, vilde det være helt fint!

 • Brian
  februar 2, 2012

  Det jeg husker, det er min Nokia 3210 i 10 klasse, hvor vi sad og kæmpede løs om highscoren i snake.. det var genialt. men også en anden mobil jeg havde inden det. en nokia 1100 mener jeg.. en slags bananformet mobil på 600-700 gram.. det var tider.
  Jeg var så glad for min nokia 3210 at jeg faktisk ikke skiftede den ud før N6600 udkom, ellers har den stået på 8310 og N82 og N8, og nu Iphone4s, men savner bare at sidde og pille ved en nokia.

 • Thomas
  februar 2, 2012

  Jeg husker Nokia for fantastisk byggekvalitet, super nem menu-struktur og så den klassiske ringe- og sms-tone. Jeg har været med på Nokia vognen siden min 5110i og der har været mange Nokia telefoner i mellem den og min nuværende Nokia N9. Og Nokia har stadig fantastisk byggekvalitet og en nem menu-struktur – uanset om styresystemet hedder Symbian, Symbian Anna(Belle) eller MeeGo.

 • John
  februar 2, 2012

  Jeg har haft et dusin forskellige Nokia telefoner gennem tiden, og de har alle haft det tilfælles at de ikke kan gå i stykker. Når jeg tænker Nokia tænker jeg Snake, håber man kan få Snake på den nye Lumia 800. Elsker Nokia :)

 • Rasmus
  februar 2, 2012

  Jeg har super mange rigtige gode minder fra/med Nokia… jeg havde fornøjelsen af at arbejde der i en årrække men måtte forlade stedet da de lukkede udviklingsafdelingen…
  Jeg har derfor ikke bare rigtig gode minder fra de fantastiske kollegaer men også fra de super fede produkter vi lavede og vi gjorde en dyd ud af at de alle sammen skulle kunne tåle til at blive brugt! Så mit bedste minde med en Nokiatelefon må være alle de gange jeg har tabt den på jorden/asfalten/gulvet, samlet den op igen og så har den bare virket! (vel at mærke uden ekstra covers som beskyttelse :))
  Og så er det jo bare super at se Nokia komme på banen igen og vise at de stadig er ledende på markedet og at iPhone bare var en døgnflue ;)

 • Jan Kuno
  februar 2, 2012

  Nokia er bare de bedste til at lave en smartphone, Skype og internet er rigtig godt intergreret i en Nokia. Jeg har haft flere Nokia´er, N95 og N900. Er online på Skype og gmail hele tiden. Bruger også IP telephoni via Voipbuster og Fonet. Det virker bare.

 • Thomas Lorentsen
  februar 2, 2012

  hehe fed ide… mine varmeste tanker omkring nokia 8110 også kaldet bananen da den dukkede op i Matrix, mere blære gadget fandtes ikke og selv den dag i ser det blæret ud i filmene.
  Det lykkes mig at få fandt i en tilpasset model, som kunne skydes ud som i filmen, for pokker hvor var det for vildt.
  hehe den eneste årsag til at jeg skiftede fra den, var en dag ville den ikke oplade mere øv øv øv

  men hendigvis var der så 7110 til at overtage også fra Matrix nogle år senere..
  ak det var tider..
  men fair nok er glad for min N8 lige nu, og tror da også jeg ville blive meget glad for en Lumia 800 hvis jeg var så heldig at vinde ;-)

  Fed side, og fed ide, man skal huske at give ros.
  Thomas

 • Franz
  februar 2, 2012

  Den ultimative 3310. Den telefon man stadig hiver frem når ens moderne telefon går i stykker. Kvaliteten og dens udholdenhed. Der var ikke det de ikke kunne holde til.
  Man kan kun håbe at Lumia-serien lever op til de samme standarder som “back-in-the-days”.

 • Adam
  februar 2, 2012

  Snake, ikke mere at sige der.

 • Christian
  februar 2, 2012

  Startede med banan nokiaen 8110 kendt fra matrix filmene, og har så haft nokia lige frem til der kom de “rigtige” smartphones.

  Husker klart at spillse Snake på dem, surfe på WAP, klart oversete feature fra idags telefoner er Profiler, som selv kunne slå til og fra på klokkeslæt, 9-18 fuld drøn på lyden når man var på arbejde, og hjemme skulle den bare være lydløs, alt dette uden at skulle røre en finger…
  Good old Nokia… Reborn!

 • Ann Høck
  februar 2, 2012

  Jeg har aldrig haft andet end Nokia mobiler. Den jeg husker bedst er min første 3110. Alle havde den i blå, men jeg fik fat i en sølvgrå og så kunne man jo kende forskel på sin og alle andres, for det var back in those days hvor alle havde en Nokia. Det übercool ved den 3110 var, at man kunne spille snake på den. Det imponerede især mine forældre kan jeg huske ;-)

 • Ida
  februar 2, 2012

  Før jeg fik min første Nokia, havde jeg en Samsung. Jeg var virkelig træt af den måde denne telefon havde sin ordbogsopsætning. Det var et rullegardin ned over skærmen, hvor den skrevne tekst blev skjult, mens man valgte det rette ord. Det var virkelig skønt at komme over på Nokia, hvor ordbogen var helt efter min smag.
  I øjeblikket har jeg en HTC, som også driller mig en del med ordbogen, så det ville være skønt, hvis jeg vandt, da jeg så kan komme tilbage til Nokia og den velkendte ordbog. :)

 • Nicklas
  februar 2, 2012

  Nokia vækker minder fra den tid hvor modeller som 3210 3310 mm. Havde brugervenlighed som et sæt kniv og gafler. De kunne de basale ting og man kunne for første gang spille spil uden en kompliceret konkurrence del som apple og android marked idag udbyder i 1000 vis – man kunne bruge de første 12 timer af et døgn alene på “snake” og når så endelig nogen gad ringe, kunne man jublende hoppe rundt til de første monotoner, i mit tilfælde “nokia tune” Dette var ikke bare luksus på det tidpunkt, det var også kvalitet – man kunne jo dælme spille to halvlege med en nokia telefon som fodbold og så stadig tabe den i opvaskebaljen. UDEN den tog skade..

 • MB
  februar 2, 2012

  Husker min første Nokia – 2110i. Den havde en antenne der kunne trække ud. Perfekt til at røre i kaffen…

 • MB
  februar 2, 2012

  Husker min første Nokia – 2110i. Den havde en antenne der kunne trække ud. Perfekt til at røre i kaffen…

 • Olaf
  februar 2, 2012

  Har altid været stor fan af Nokia mobiltelefoner, og har haft flere. Men den jeg husker bedst er nu heller ikke så gammel igen, Nokia N82, og må sige at det var en kanon telefon, har altid set Nokia som et kanon mærke, god kvalitet og man vidste altid hvad man fik for pengene, og har aldrig haft problemer med en Nokia telefon.
  Men synes det var en rigtig skam for Nokia her den sidste lange tid, det har været tydeligt problem med at følge med de andre smartphones på market. Men nu tror jeg faktisk det endelig har lykkes dem, at lave telefonen! :) Jeg har siden den første iphone kom på market, været stor fan af iphone telefonen og har nu en iphone 4, som jeg godt kunne finde på at skifte ud med Nokia Lumia 800 :)

 • Anja
  februar 3, 2012

  Nokia – connecting people! :-)

 • Nadia Sørensen
  februar 3, 2012

  Ode til Nokia

  Nokia 3210:
  Du var med mig i skolegården, fordi
  det var mine forældres mani.
  Du var den sikre forbindelse til mor og far.
  der hentede mig, så snart jeg var klar.
  And while I’d wait,
  I would play Snake.

  Nokia 3510i:
  Du var med, da jeg begyndte på gym.
  at føle sig kikset det var en synd.
  Ny mobil, det måtte jeg ha’
  får at få plads til nye numre fra alleførste dag.

  Nokia 7260:
  Du var min fødseldagsgave, dengang jeg blev 18.
  Du var rød, sort og sølv
  og sexet både om dagen og om natten.

  Nokia N73:
  Købt for egne penge,
  da jeg ikke længere boede hjemme.
  Du tog tid, på vasketøj og mad
  universitetet gjorde os glad’.
  Stjålet fra mig i Helsinki
  – Oh no, the irony!

  Nokia 5800:
  Du var med under det lange, seje stræk;
  læsesal og eksamensskræk.
  Da jeg flyttede sammen med kæresten
  og ‘touch’ blev kodeordet for hele vores færden.

  Nokia Lumia 800:
  Nu skal jeg snart aflevere speciale
  og ud og lægge livets kabale.
  Med en Lumia i hånden
  bærer vi alle Nokia i ånden!

 • Brian
  februar 3, 2012

  Jeg husker bestemt nokia for et kvalitets mærke, dengang i “gamle” dage hvor alle havde en nokia, og alle kendte til snake. Det var tider. Jeg husker også nokia for et være utroligt brugervenligt, og hvis jeg ikke huske helt forkert, var det vist også nokia der var de første med samlede sms’er ?

 • Mads West
  februar 3, 2012

  Der var nu intet som, når man skulle have sin første mobil op ad lommen, så var det bare, at tage fat om antennen på sin 5110. Hvor det i dag handler om design og funktionalitet, hvor det dengang “bare” handlede om, at have en mobil telefon, hvor det smarteste var, at man kunne spille snake og udskifte sit cover :)

 • Anne
  februar 3, 2012

  Jeg husker snake fra min første mobiltelefon – en Nokia 3210! Den var vildt fed dengang i ca. 2000, men så kom 3310’eren, der var endnu federe. Husker også at sende sms’er til mit folkeskole-crush med inspirerende beskeder som “hva’ laver du?” og “har du skrevet stil?”

 • Sabina
  februar 3, 2012

  Jeg husker Nokias morse-kode smstone, som jo faktisk stavede s-m-s – det har jeg altid syntes var en ret sjov gimmic :) Men det er vist noget siden, at den har været en fast del af melodi-repertoiret, ærgerligt.

 • Peter
  februar 4, 2012

  Den gode gamle Nokia tune, den bedste ringetone i verden mm…

 • Birgitte Jensen
  februar 4, 2012

  Jeg husker Nokia for stabilitet. Faktisk har vi stadig en ældgammel kørende. Tung som et ondt år men kan holde til alt.

 • Michael Pagh
  februar 4, 2012

  Den første mobil Nokia 3210 klasse telefon, batteri levetid på en uge ellers sådan noget. Jeg har altid haft nokia telefoner, har ikke engang gidet prøve at købe et af de andre mærker.

  Alle mine Mobiler har haft en fantastisk batteri levetid. Det er en af de bedste tig ved nokia

 • Scott Hill
  februar 6, 2012

  The Nokia Lumia 800 has been one of Windows Phone 7 big successes in the USA, where over 1 million handsets have been sold. the big brother of the Nokia Lumia 710 and 800, the Lumia 900 will arrive in 3Q in Denmark, and probably earlier in the US. The Nokia Lumia 710 is a “low-price” windows entry-level phone, which sells in the USA for $49, (about 3000 d. kr !?), whereas in DK, the price difference between these 3 phone models is not very great…

  Scott Hill
  Mobile Monday Denmark

 • Josephine Fromm
  februar 6, 2012

  Selvom resten af familien er konverteret til HTC, så har jeg – og vil ALTID beholde min dyrebare nokiaer!!!
  Der er intet bedre end nokia!

 • Margit Østergaard
  februar 6, 2012

  Jeg har altid kun haft Nokia, et super godt kalendersystem og nemt at finde rundt i.
  Jeg har reserveret den nye Nokia Lumia 800 og jeg glæder mig så meget til at få den i hånden:-))

 • Thomas Haumann
  februar 6, 2012

  Lige siden mine teenage år har nokia fulgt mig.

  Sammen med Nokia har jeg oplevet de første forelskelser, min første bil og fået rigtig mange gode oplevelser.

  Når jeg er fortvivlet og ikke kan finde vej, får Nokia mig igen på ret kurs igen.

  Nokia er for mig: Tillid, funktionalitet, robusthed og på sin egen måde min lille kærlighed. Den er der ALTID for mig, i alt slags vejr, i alle situationer.

  Nokia er min tro følgesvend

 • Mikkel
  februar 6, 2012

  Alting var bare bedre i gamle dage. Blandt andet husker jeg en episode fra Tivoli, hvor mig og en kammerat tager en tur i den våde, svingende “Monsunen” (det gamle “Flyvende Tæppe”). På vej ind til forlystelsen fraråder Tivoli løse genstande i lommerne, herunder mobiltelefoner, men frygten for at få stjålet min mobil i garderobeskabene er alligevel større end frygten for at miste den i svingturen. Vi sætter os op i Monsunen, bliver spændt fast, og maskinen går i gang. Da vi er halvvejs igennem turen og hænger allerøverst oppe, opdager vi en mobil nede på jorden smadret i mindre stykker. Vi har det mildest talt pisse sjovt over episoden og tænker “haha, sikke en klovn, der har tabt sin mobil”. Da vi nærmer os slutningen på turen og vi langsomt kommer nærmere jorden, hiver min ven fat i mig og siger “hey, det ligner sgu da din mobil”. Og ganske rigtigt. Den kæmpe klovn der har tabt sin mobil er mig. En Tivoli-ansat samler stykkerne sammen, og da vi bliver låst op, løber jeg over til ham og får resterne af min Nokia-telefon. Jeg får samlet stykkerne og tørret den. Til min store overraskelse tænder mobilen, og virker præcis som før! Kun skærmen havde fået en flænge, men uden at ødelægge displayet. Dét er fantastisk! I dag skal jeg bare tabe min HTC-smartphone på jorden til Distortion, så er den gået i stykker.

 • Martin
  februar 7, 2012

  Min første mobil var en 3310 og den holdte i virkelig mange år. Har altid godt kunne lide Nokias innovative design som samtidig (i hvert fald de Nokia mobiler jeg har haft) er meget minimalistisk og nordisk. Det er godt håndværk og yderst holdbare. Er altid vendt tilbage til Nokia efter andre brands for Nokias mobiler holder bare. Min sidste Nokia var en N900 og har den stadig som backup og har installeret Mypaint på den.
  Er endnu engang på vej tilbage til Nokia enten i form af Lumia’en eller en N9.
  For at opsumere så husker jeg Nokia for godt design, holdbarhed, kvalitet, men mest for open source og hacker venlighed.

 • Philip Christensen
  februar 7, 2012

  Snake – så simpelt kan det siges.

 • Morten
  februar 8, 2012

  Nokia? Endnu ikke. Det har været Ericssons med og uden Sony, og sågar en fransk Sagem-tlf. (min første).
  På Nokia sad mellemrumstasten til ‘den forkerte side’ af nullet, når man var vant til Ericsson – så det var lidt forvirrende at låne en Nokia – eller når en Nokia-bruger lånte min tlf.
  Men Lumia’en har nok fikset det ved at indføre et lidt mere sofistikeret tastatur :-)

 • Majbritt
  februar 10, 2012

  Jeg husker min første Nokia for at overleve en 60 graders vask – den næste overlevede en tur i en fyldt håndvask og min første Nokia smartphone klarede adskillige flyveture henover staldgulvet uden at lige (stor) skade – jeg græd snot, da Nokia faldt bagud af dansen og jeg var nødt til at skifte mærke for at være med på beatet.

  Én gang en Nokia-pige – altid en Nokia-pige, så mon ikke jeg må afsted og kigge de nye modeller inden længe:)

 • Dennis
  februar 10, 2012

  Sidder her med min Nokia 3120 som har været min tro væbner i laaang tid.
  Dens stabilitet har overgået alle mine tidl. telefoner, til trods for fald fra store højder og ikke mindst de høje kuldegrader vi i øjeblikket udsætter vores telefoner for.
  Det vil jeg huske den for, når jeg en gang sidder med en ny Nokia.

 • Anchor
  februar 12, 2012

  Jeg kan huske min første mobil var en Nokia 6070. Den kunne holde til alt! :-). Det var så fedt at den havde snake II. Spillede det total meget. Og kastede meget med den.. (Min mor bruger den nu)

 • Michael S
  februar 15, 2012

  Det jeg husker Nokia allerbedst for er de overskuelige menuer. Derfor har jeg altid holdt mig til Nokia. Jeg har haft 3210 – 3310 – 3510 – 3510i – 6070 – 5300 og 5310 som nu trænger til udskiftning!

 • Danielle Iversen
  februar 15, 2012

  Pigen er tolv 12 år gammel. Hun kommer hjem fra skole en helt almindelig hverdag. Hun laver lektier, leger med naboen og om få timer skal hun tage alene til gymnastiktræning. Hendes forældre er nervøse alle tre gange om ugen hun tager afsted alene på cykel til træning, og først kommer hjem når det er mørkt.

  Få elever i hendes skole har en mobiltelefon. Det interesserer hende ikke rigtig. Men dag dag ændrer hendes fordomme og hendes syn på “et ligegyldigt behov”.

  Hun får en telefon den dag. En nokia 3310. En telefon der skaber et behov hos ikke bare hende, men også forældrene – for at de hele tiden kan komme i kontakt med hinanden. Netop denne nokia -brugervenlig/(børnevenlig), robust og smart design skabte nu et behov for at “ville” være i kontakt med andre og et behov for i fremtiden at kunne gøre det samme – hurtigt, nemt og ikke mindst smart med nyeste features.

  Pigen blev ældre og den dag idag er behovet for den mobile telefon der stadig. En Nokia, som følger med tiden som de hun har haft fra hun var 12 til nu.

 • Lina Esmaralda Hyrland
  februar 15, 2012

  Åh ja, min gamle Nokia. Den ligger i skuffen og af en eller anden mærkelig grund, så kan jeg ikke få mig selv til at skille mig af med den.

  Den havde sådan en underlig fejl, så når hænderne skulle mødes (når man tændte den), så stod den og hakkede og dengang synes vi det var sjovt, for så breakdancede hænderne. Det jeg savner mest ved den er snake, fedt spil som blev alt for avanceret med årene.

 • Morten Thøgersen
  februar 15, 2012

  Husker helt klart Nokia for at bygge solide telefoner, havde en Nokia 2110 som var en vanvittig stor klods af en telefon men den duede bare..

 • jesperdahl
  februar 15, 2012

  For helvede. Det er jo UMULIGT at vinde den Nokia, med alle de kommentarer.

  Heldigvis.

  Når det er sagt, så havde jeg – før jeg blev Apple-discipel – adskillige modeller i mit professionelle virke. Alle med eminent dårlig, metallisk/skrattende lyd, uoverskuelige menuer og gnidret skærm. Husker blandt andet 2110 (med SMS-funktion!).

  Men med Lumia 800 ser det da ud til, at Nokia har gjort forsøget. Og den skal have chancen.
  Så smid gerne et eksemplar den her vej (Gys, et windows-produkt på matriklen? Yikes?) – måske bliver jeg overbevist!

  KH
  @Jesperdahl

 • Camilla Dørig
  februar 15, 2012

  Husker Nokia som mobilen med brugervenlighed i højsædet men desværre med brugertilpasningsmulighederne helt i bund. En god starter-mobil :-)

 • Aleksander Thuesen
  februar 15, 2012

  Jeg husker bedst nokia 3210 for at være den eneste telefon jeg nogensinde har ejet som kunne tåle at blive tabt, gå i 3-4 dele, blive samlet igen og der efter kører videre som om intet var sket.

  Desuden kunne den holde til at man åbnede øl med den, endnu et bonus point. Det tvivler jeg på nyere smartphones overlever :)

  Det var en survivor! Jeg har den stadigvæk liggende i skuffen (mest af alt i håb om at den kan sælges som antik når mine børnebørn skal arve :)

 • Jeppe Engell
  februar 15, 2012

  Min første mobil var en Nokia 2110 købt på, hvad jeg dengang syntes var genialt, rentefri afbetaling.

  Glemmer aldrig nogensinde da den eneste ven jeg kendte som havde en mobil sendte mig en sms.

  Siden har jeg aldrig set mig tilbage og måske er den nye Nokia nøglen til at jeg igen skal have Nokia telefon og på den måde slutte ringen.

  Jeppe Engell

 • Anders Bagnegaard
  februar 15, 2012

  Jeg husker Nokia for de første telefoner de lavede, det var den gang hvor Nokia var Software mestre, deres systemer var mange gange mere avancerede end deres konkurrenter og operativsystemet var endda let at bruge. Jeg havde min Nokia 3310 i årevis, og endda også efter jeg fik min første Smartphone, SPV, som blev ved med at gå i stykker.

  Nokia faldt dog af på den, til gengæld er Windows Phone 7 nok det tætteste på Nokia OS i dag :)

 • Tommy Abildgaard
  februar 15, 2012

  Jeg har haft rigtigt mange Nokia’er men favoritten er klart 3510i. Ikke til at slide op, lang batteritid og kunne det den var produceret til. Måske noget af det mest kikksede rent designmæssigt men pålideligheden selv. Telefonen er faktisk fortsat i brug, når ungerne har smadret deres og venter på en ny.

 • Martin Bo Hermansen
  februar 15, 2012

  Min første mobil var en 3210, som levede et langt og godt liv i tre generationer i familien, før den blev pensioneret.
  Revolutionen til nyere versioner oplevede jeg mest gennem Snake 2 på en kammerats model.
  Og siden forrige uge har to kolleger så først sig frem med Lumia 800 – og jeg vil gerne være med!

 • Brian Skovgaard
  februar 15, 2012

  Det jeg husker Nokia bedst for er den første succesfulde implementering af T9 ordbog. De var ikke først, men de var absolut bedst og blev de facto standard i 10 for input i håndboldens enheder og skabte en guldgrube for teleselskaber med den eksplosive brug af sms’er.

  Mange har forsøgt at ændre måden vi skriver på vores gadgets men ikke siden har det været et firma der hat haft så stort betydning.

 • Simon Bennekov
  februar 15, 2012

  Nokia var i mine spæde mobilår med til at give søvnløse nætter. Deres tilgang til reklamer og egentlig bygge store forventninger op til deres kommende mobiler – det var tider. Jeg brugte flere timer på at sidde og komponere ringetoner i programmet som lå i Nokia 3210’eren.

  De største for mig var i slut 90’erne da Nokia lancerede et spil, hvor man fik forskellige opgaver via mailen, sms og opkald. Jeg husker da jeg fik et opkald fra en eller anden “maskine” som gav en ordre og derefter lagde på – det var rimelig syret. Dengang rykkede Nokia helt vildt…. Jeg håber, at med Lumia 800, at de er på vej tilbage på smartphone markedet. Nokia har for mig været stabilitet og funktionalitet – og så var de bare gode til at markedsføre deres produkter flere måneder før lancering, så man kunne gå og glæde sig. Det var tider :-)

  Hvis jeg er den heldige – så ønsker jeg mig Lumia 800 i pink – det vil egne sig som en god lidt forsinket Valentine gave til fruen :-)

 • Jens Christian Smørum
  februar 15, 2012

  det er godt nok længe siden jeg har rodet med en Nokia … man blev så skuffet efter de første oplevelser med Symbian OS … men ellers var det jo det fedeste man overhovedet kunne få fat i :o) Alt fra RinGo telefoner (NMT), 2110, 3210, 3310, 7110’eren med WAP og den ultimative arbejdshest i 6310 :o) Men bliver helt blød i knæene ved de mange minder …

 • Kevin
  februar 15, 2012

  Nokia var jo min første telefon. Nokia nokia nokia – intet var bedre end Nokia. Altid Nokia.
  Nokia var dem der sprøjtede de billigste og populæreste telefoner ud da jeg var ung.
  3210, som var den første. Det var hotte sager. En telefon som aldrig skuffede og kunne tåle alt

 • Brian Frost
  februar 15, 2012

  Min første Nokia, 3210, blev købt på et super tilbud hos det hedengangne Merlin. Jeg var pavestolt og så frem til at blære mig med vidunderet på jobbet. Desværre havde halvdelen af mine kollegaer set samme tilbud så det blev lidt småt med mit blær. Men vi var alle rigtig glade for den.

 • Mikkel
  februar 15, 2012

  Jeg husker Nokia for min første mobil. En 5110. Jeg var så glad for den at jeg havde den med i skole, før der kom sim-kort i. Bare for at spille snake og blære mig :)

 • Søren
  februar 15, 2012

  Min egne lange historie med Nokia. Med mobiler der var skridt foran alle andre. Mobiler der var UMULIGE at slå ihjel. Mobiler der var nemme at bruge. Mobiler der i design stod klart ud fra mængden. Welcome back NOKIA!!!

 • Brian Reimer
  februar 15, 2012

  Ja – man kan vel godt kalde det en Nokia telefon – den har da navnet på sig :)

  Men de har måtte acceptere at de IKKE kan lave interface’s og har derfor taget WP og smidt deres eget ud.

  Kunne være spændende at prøve den – nu da jeg har skiftet min iPhone4 ud med Galaxy 2s og så lige kunne lave den sidste sammnenligning.

  Jeg har ikke fortrudt mit skifte – selv om jeg er Mac-fan ‘ind til benet’

 • Andreas
  februar 15, 2012

  Hvornår trækkes vinderen??

 • Kenneth Mikkelsen
  februar 15, 2012

  Når man lader tankerne gå tilbage, så er der jo fantastisk mange gode Nokia minder, som popper op. Kan huske da jeg var den heldige ejer af 2 Nokia telefoner samtidig. En NMT model til når jeg besøgte kunder på Grønland og en GMS til dansk brug.
  Nokia 2210 var måske den mest stabile business telefon der nogensinde har været på markedet. Jeg havde faktisk i træk af denne model – helt utænkelig i dag.
  Spændende at Nokia nu er på vej ind på markedet – spændende at følge !

 • Camilla Andersen
  februar 15, 2012

  Jeg husker Nokia for det var min mobiltelefon første gang jeg fik mobil, nemlig model101 på det gamle NMT bånd, senere fik jeg 2110i, virkelig en fed Tlf dengang, den kunne endda SMS og det var kun ganske få mobiler der kunne det da jeg fik den, senere fik jeg en model6110, meget mindre end 2110 og super smart dengang, ak ja det var tider, sådan startede mit Mobile liv :-)

 • Martin Kristensen
  februar 15, 2012

  Husker med gode minder tilbage på bl.a. min 3330, lækker i en hvid farve genial til at sms’e med og så have den wap uhh det var vildt den gang men en kæmpe fiasko. Og så husker jeg min N80 som en af de første smartphones jeg havde, den havde en skærm med en lækker opløsning og ikke mindst wifi. Så håber at Nokia er back for good og deres samarbjede med Microsoft består

 • John
  februar 16, 2012

  Det er nok den bedste nyhed meget længe fra Nokia. Har siden 1996 brugt en eller anden model fra Nokia. De har alle dage bare stået for stabilitet. Den sidste var N95. Nokia har altid formået at få deres software og andet til at spille godt sammen så man kunne “sync” sine mail kontakter osv. med pc’en. og glem ikke deres gode service også på web.
  Desværre har Nokia ikke rigtig være med når det gælder “smartphones” de sidste 2-3 år. De har stået i Iphone/HTC/ og diverse Android modeller tegn. Derfor er det rigtig glædeligt at se denne model. Den ligner det jeg bedst husker Nokia for. Driftsikker og lækkert design. Ud fra det der er skrevet er det en model jeg godt kunne tænke mig at bruge i det daglige og smide min anden smartphone langt væk. Elsker at bruge windows phone da det bare er nemmere når man skal sync med office produkter.

 • Linnea
  februar 17, 2012

  Husker hekt klar 3310’erne. Nogle få i folkeskoleklassen havde fået en telefon, så man sad 3-5 personer rundt om den lille telefon og kiggede på at en person spillede snake. Der var snake-tuneringer i klassen, og det ville man meget gerne vinde!!
  Og så kunne man selv lave ringetoner og skifte covers.

 • Linnea
  februar 17, 2012

  Husker helt klart 3310’erne. Nogle få i folkeskoleklassen havde fået en telefon, så man sad 3-5 personer rundt om den lille telefon og kiggede på at en person spillede snake. Der var snake-tuneringer i klassen, og det ville man meget gerne vinde!!
  Og så kunne man selv lave ringetoner og skifte covers.

 • lars jensen
  februar 18, 2012

  min første tlf var en 3310 det var den beste den gang… nu har jeg en gammel htc
  det er jo dyrt at købe en ny tlf i dag….

 • BETTINA SØNDERGAARD-FALSVIG
  februar 18, 2012

  Jeg kan ikke huske hvilken en nokia tlf jeg lagde ud med, men det var i 1998, min første mobil.
  Siden har jeg haft mange forskellige nokia tlf’er. En enkelt Ericsson som hurtigt blev erstattet af en ny nokia.
  Der ER altså bare noget ved Nokia telefoner ;-)

  Noget af det som er blevet dejligt med tiden er, at man nu ikke behøver at fortsætte smser i næste sms, men istedet kan skrive næsten en roman og så kommer den ind hos modtageren som en roman, istedet for på 7 smser ;-)

  Men Nokias ringetone, den glemmer man da heller aldrig ;-)

  Og med alle de sjove covers man kunne pynte tlfen med. Det var bare super :-)

  Det er meget mærkeligt at tænke tilbage til, hvor lidt en mobil kunne i 1998 og hvor meget smartphone kan i dag. Og det er bare superfedt at kunne have en “computer” i lommen ;-)

  Men det jeg husker nokia aller mest for er at lige meget hvem der fik en nokia i hånden, så var den så simpelt sat op, (trods den kunne det samme og måske mere end andre tlferne) at alle der fik den i hånden bare kunne finde ud af den. Man behøvede ikke at læse brugsanvisning eller noget.

  Nåårh så er det vist bare tid til at krydse fingre for at man kan få lov at prøve den nye Lumia ;-)

  Har længe drømt om denne mobil, men det er kun blevet ved drømmen, da man jo ikke lige altid har en masse penge til ny tlf, slet ikke når ens gamle N8 stadig virker ;-)

 • Nanna
  februar 22, 2012

  Årh. Den telefon jeg sms’ede min første kæreste fra var en Nokia.

 • Mohammad
  februar 24, 2012

  Det fedeste ved Nokia har helt klart været Nokia Lumia 800. Designet er udført fantastisk og er langt det flotteste på markedet.

 • Andreas
  februar 27, 2012

  Hvem vandt?