VIND SAMSUNG TABLET

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET OG KONKURRENCEN ER SLUT!!

Det blev Torben Frandsen som kan kaste armenen i vejret over at have vundet en Samsung Galaxy Tab i Elektronista goodie bag konkurrencen om en lækker tablet. Torben skrev i kommentarfeltet “Jeg ville forære den til min kone og på den måde prøve at “tvinge” hende til at bruge nutidens devices. Både børnene og jeg prøver at få hende interesseret i moderne teknologi, så hvis hun fik denne tablet kunne der forhåbentlig ske et gennembrud på den front.” Vi håber Torbens kone bliver voldsomt teknologibegejstret med sin nye tablet i hånden. Tillykke Torbens kone!

Vindere bliver trukket via random number generator.

Oh yeah! Der er tablet i goodie bag’en. Samsung Galaxy Tab er en af de bedste Android tablets og vi har en på højkant til en heldig Elektronista læser. Læs videre og se hvordan den bliver din.

Gadget goodie bag’en indeholder denn uge en knivskarp underholdningsterminal som kan bruges på både Wifi og med simkort. LCD- skærmen er 8.9 tommer og vægten kun 455 gram, så det er tablet der en nem at have med i sofaen eller tasken. Der er kameraer placeret til både gård og gade (HD) og selvfølgelig mulighed for at se flash- (der jo som bekendt ikke virker på en iPad).

Hvis du mener dit navn står på konkurrencens Samsung Galaxy Tab så smid en kommentar herunder og fortæl hvad du allerhelst vil bruge sådan en tablet til.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 16 =

223 Comments
 • Camilla R
  april 12, 2012

  Uhhh jeg ville bruge sådan en lækker tablet til mange ting.
  Først og fremmest til at være på farten, tjekke mail, læse nyheder tweete, læse bøger, se videoer, høre musik og radio mm. Og så kan jeg kun forestille mig at den vil have en fast plads på natbordet når ikke den er på farten.
  Derudover ville jeg bruge den som legetøj, udforske apps og mulighederne i at have sådan en lille tablet fremfor en stor og efterhånden besværlig bærbar. Kan på mange måder sagtens se den erstatte den bærbare.

 • Marie
  april 12, 2012

  Jeg ville nok fylde den op med spil og bøger, for så er den jo den perfekte gadget til et sommerhus uden internet.
  Mvh

 • MartinDK
  april 12, 2012

  Lækker tablet. Jeg ville bruge den primært til at læse på – ebøger og rss-nyheder.

 • Kenneth Jensen
  april 12, 2012

  Jeg ville bruge den til at læse mails, bøger og rss-nyheder på, se film og video på – og ikke mindst som wifi-hotspot.

 • Mohammad A.
  april 12, 2012

  Personligt er jeg ikke nogen fan af tablets, synes ikke rigtigt de kan måle sig med hverken laptops, stationære eller smartphones – heller ikke på farten.

  Samsung Galaxy Tab er dog en undtagelse, synes den kan være rigtig sjov at lege med, især understøttelsen af flere fingre og lignende. SGT er uden tvivl den bedste på markedet indenfor sit felt.

  Jeg ville dog under alle omstændigheder nok forære den til min far, hvis jeg vandt. Han ville nok få mere brug for den.

 • Kathrine H
  april 12, 2012

  Jeg vil supergerne afprøve en tablet med android (og flash). I øvrigt tror jeg at jeg ville bruge den som legetøj kun til mig, lavede fejltagelsen at vise min søn min ipads mange glæder, og nu er der ligesom sket et ejerskifte! Det er super at have en tablet til indkøb på nettet, bloglæsning, tv, madopskrifter, bøger, spil, sociale medier, arbejde, sjov… alting. Tablets er vidunderlige :-)

 • Henrik Sørensen
  april 12, 2012

  Jeg vil væbne mig med en smule tålmodighed. Og når så 4.0 ICS er klar til download vil jeg battle med den håndfuld venner jeg har, der er patologisk betagede af Ipad. Har nogle ninja-tricks i ærmet, så Æbledrengene vil få at se, at det hele ikke handler om at Android “lacker” og Ipad flyder. At det ikke handler om kvantitet af apps, og at 4:3 formatet sucks. Leeeets rumbleeeee..!

 • Louise F
  april 12, 2012

  Jeg ville nok bruge den primært til at læse avis og bøger på. Min datter på 3 vil spille spil og så kunne den være skøn at bruge til at se på film på når vi er på farten. Jeg kender ikke denne tablet – har kun rørt ved en vens iPad men eftersom mit hjem ikke har nogen tablet overhovedet så ville den gøre sig godt – især når foråret og sommeren venter lige om hjørnet på at blive nydt i byens grønne oaser.

 • Tine G.
  april 12, 2012

  Fedt, fedt, fedt :-)

  Først og fremmest tror jeg, den er perfekt til shopping. Det er jo nemt lige at hive en tablet frem og kigge lidt … men måske også lidt farligt i længden ;-)

  Derudover har jeg hørt, at tablets er særdeles velegnede til film, og det er jo ikke så dumt, hvis man skal rejse en del.

  Generelt tror jeg, den kan erstatte det meste af mit pc-forbrug. Som regel tjekker jeg alligevel bare min e-mail og Facebook og kigger på lidt tøj – og til de formål er en tablet en fornøjelse, tror jeg.

 • Line Axelsen
  april 12, 2012

  Mmmmm…. Drømmer mig langt væk i mine tanker om, hvad jeg vil bruge en tablet til. Her stopper jeg selvfølgelig brat op og erklærer: “Jeg vil da bruge den til følge med i Elektronistas univers 24-7!” Cheesy, men det er jo det vi gør. Vi, gadget-elskere, bruger vores gadgets til at lære om nye gadgets. Vi vil vide det nyeste, NU, NU, NU, og det er underordnet om det er finansnyhederne, relationship status, hvor mange tommer den nye smartphone X har eller hvad den næste store app efter Draw Something bliver. Vi vil opdateres, NU. Desværre har jeg som fattig studerende ikke haft fornøjelsen af en tablet, og er ved at få øjeskader af at tjekke Elektronista på min forældede 3. generations iPhone, så hvad jeg ville bruge en Samsung tablet til? Alt. Nu.

 • Aleksander Thuesen
  april 13, 2012

  vækkeur :)

 • brian frost
  april 13, 2012

  Jeg vil uden tvivl bruge den som min daglige følgesvende der kan holde mig opdateret på nyheder via rss. Derudover skal der tegnes på den og laves masser af social kontakt, mest via twitter. Mail og surf samt chat er også et must.

 • Thor Dekov Buur
  april 13, 2012

  Det er oplagt at bruge en tablet til e-bøger (fx fra ereolen.dk) og spil. Ellers står notetagning og huskelister både privat og på arbejdet et stort ønske. Derudover vil jeg meget gerne kunne styre mit medieccenter (XBMC) fra en tablet.

 • Morten Lange
  april 13, 2012

  Jeg elsker gadgets… Jeg elsker at udforske hvad de kan bruges til… helst lidt seriøst. Jeg er “flyttet” online og bruge primært Google og andre samarbejde apps… Kalender er det vigtigste for mig. Har en smartphone men synes ikke at det forkromede overblik er der.. den er for lille! Så en tablet ville være rigtig fedt…

 • Lovisen
  april 13, 2012

  Åh, den skulle skambruges, skulle den. Mit tv er lige gået i stykker, og tænder ikke ret meget på tv, så er ikke engang sikker på der bliver købt et nyt. Men denne her tablet kan ungerne se børnetv på, og spille.. de ville elske den. Jeg ville læse blogs, nyheder og måske bøger. Surfe, tjekke banken, Facebook, finde opskrifter – ja kan bruge den til tusinde milliarder ting :) Den ville gøre totalt lykke :)

 • Jesper Knudsen
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til alt det min daværende låne-iPad blev brugt til, dvs. sociale medier, spil, skriveredskab, magasinlæsning og jeg skal gi’ dig skal jeg.

  Min kæreste og jeg ville unægteligt tage sådan en fantastisk gadget i brug med stor glæde hjemme i lejligheden og på farten. Og hvis det bliver tilfældet, lover jeg at låne min Samsung Galaxy SII smartphone ud til vores kommende hamster i ny og næ, da jeg anser en smartphone som værende en perfekt tablet i hamsterstørrelse(og et billede af det…) :)

 • Anders Kusk
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge min til at begynde at udvikle Android apps til tablets. Bl.a. en klient til en bookmarking side jeg pt. arbejder på i min fritid. Og et app til at bedre at vise hvilke fly der lande og letter fra Københavns Lufthavn.

 • Lennart Christensen
  april 13, 2012

  Den tablet afventer at blive en del af mit lille projekt i hjemmet, hvor den skal fungere som et interaktivt board for den lille familie. Den skal kunne hænge på væggen flere steder i lejligheden, så man nemt via vores google, kan se kalender aftaler, google chat så familie og venner bare kan sende beskeder til “alle i hjemmet”, se dagens nyheder, vejret osv. Også skal den bare se lækker ud med animeret baggrund pulserende i baggrunden ;).. Derudover skal den selvfølgelig bruges til køkkenet til opskriftsøgning, musik mm. Derudover skal den pumpes med apps, så den kan bruges til hygge med spil, film eller lign. Et lidt mere digitalt hjem :)

 • Torben Frandsen
  april 13, 2012

  Jeg ville forære den til min kone og på den måde prøve at “tvinge” hende til at bruge nutidens devices. Både børnene og jeg prøver at få hende interesseret i moderne teknologi, så hvis hun fik denne tablet kunne der forhåbentlig ske et gennembrud på den front.

 • Bjarke S
  april 13, 2012

  Fed tablet – jeg ville helt sikkert give den videre til min søster, som ikke selv har pengene til at investere i en sådan – men hendes søn er kæmpe fan af Angry birds og plejer at bruge min hver gang han kan :-)

 • Issa
  april 13, 2012

  helt klart bruges til streaming af musik og film til mit nye alter i stuen.

 • Henrik Andersen
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge en sådan tablet til helt bogstaveligt at lette min hverdag!
  Med tabletten kunne jeg droppe at have min 3,2kg’s bærbare i tasken hver dag og nøjes med tabletten til at ordne mails, dokumenter m.v. hver dag i bus, s-tog og andet.
  Det kunne spare et par ture på massagebriksen hvert år :)

 • gitte zakariasen
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til læsning, musik, spil,kalender ect ect. Der er sååå mange muligheder :D. Problemet ville nærmere være om jeg fik lov at beholde den, for min datter ;)

  • gitte zakariasen
   april 19, 2012

   Endvidere er jeg ved at lave blog, og da jeg deler pc, med børn, hm, er det ikke altid der er tid-plads til at “mor” må redigere fotos ect.. (udover efter deres sengetid ;) )

 • Allan Sørensen
  april 13, 2012

  Ungerne er vilde med alle mulige flash spil, som de ikke kan bruge på iPadden.

 • Peter J
  april 13, 2012

  Jeg er online stort hele tiden, – det er vi jo mange der er i form af smartphones. Efterhånden har mere og mere vundet indpas i dagligdagen hvad angår Internettet, Social Networking og nyheder.
  Med en Tablet under armen bliver det hele meget nemmere og mere overskueligt at bruge. Der er stadig ting som en smartphone ikke er god til og det er e-bøger, tekstbehandling og film. Det er faktisk sådanne nogle ting jeg ville bruge den til, – primært læsning af faglitteratur og nogle gode krimier.
  Med på ferien skal den også til at se film på og se de billeder man har taget med kameraet, – ja måske endda ligefrem editere dem på Tablet’en.
  God dag til alle !

 • Johanne
  april 13, 2012

  Jeps, der står bestemt Johanne på den tror… Jeg ville bruge den til Sofa Google og hygge. Uden at have røde små forbrændte lår af min lap top bagefter. Så kan jeg også stille og roligt sidde og hygge mig med at ligge varer op i min lille internet butik uden at have manden på nakken fordi han mener det er hans tid til at bruge computeren… det ville være fantastisk.. Jeg krydser fingre. God weekend!

 • Berit C.
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den til at læse bøger, mails, facebook, kalender. Men jeg vil straks forære den til min søn som er fuldstændig vild med at spille diverse app-spil på sin iPod, og det vil jo unægtelig give ham en meget større fornøjelse og oplevelse ved at kunne spille disse spil på en tablet, hvor skærmen er noget større :-)

 • Christina Høyer
  april 13, 2012

  Samsung Galaxy-tablet’en får en dejlig central plads i køkkenet, hvor vi kan hente madopskrifter og udfylde huskeseddlen på den. – Vi kører familiekalenderen på google nu, så det bliver en lettelse med en hurtig adgang til at lægge vores planlægning ind. Og så kan jeg ikke afvise, at jeg snupper den med ind i sofaen af og til, til lidt arbejde eller gode film.

 • Dorte
  april 13, 2012

  Arbejder i Odder Kommune og har som en af de eneste ikke fået en Ipad – ville elske at flashe en Samsung Tablet til samtlige møder og konstant prale af hvor meget federe min tablet er :)

 • Esben Hansen
  april 13, 2012

  Mhh. Ville nok forsøde mit liv, da jeg ville kunne ordne en masse fra sofaen i stedet for fra kontorstolen. Man kan jo næsten det hele med den. Læse bøger, høre musik, tjekke nyheder und so weiter…

 • Morten Wistrøm
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til alt det hurtige … tjekke mail, kalender, hurtige nyheder, musik…. :o)

 • Jonas Sodemann
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den til at lære min søn at læse og skrive, og når han er lagt i seng vil den være min primære adgang til mail og nyheder. Og på hverdagene vil den være en fast del af underholdningen morgen og eftermiddag i bussen til og fra arbejde.

 • Randahl Fink Isaksen
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til at afprøve den nye Android App, jeg er i færd med at udvikle – så kunne jeg teste, at den også vises fint på en tablet.

  Og så ville jeg selvfølgelig bruge den til at læse Elektronista på :-)

 • Charlotte Christensen
  april 13, 2012

  Min konfirmationsklare datter på 13 skulle helt klart have den skønne tab. Hun er ikke helt med på elektronista bølgen endnu, ligesom mor og storesøster.
  Jeg ser det som min moderlige pligt at få hende med på holdet ;)
  Hun er så småt begyndt at gide pille lidt ved min bærbare computer, men mon ikke hendes egen tab ville gøre udslaget ;)

 • Kirsten
  april 13, 2012

  Lækkert…mmmmh I like!
  Jeg ville bruge denne lækre sag -til bøger, musik, spil mm. MEN den ville nok primært være at finde i mit køkken – som digital kogebog:-)

 • Maria Stigsnæs-Eriksen
  april 13, 2012

  Det er meget simpelt, den skal være min fordi jeg lige er gået selvstændig med min mand og vi forsøger at lancere en ny fed måde for forbrugere at købe værktøj på nettet. Derfor har vi brug for at være online, også når vi ikke sidder foran væres PC. Og med to små børn, der er vilde med at se film og spille, vil den være guld værd.

 • Ida Knudsen
  april 13, 2012

  Hej,
  Den tablet er nummer et på ønskelisten!
  Står pt. i en situation hvor jeg er blevet nødt til at flytte hjem til mine forældre (i en alder af 27!), og de har absolut ingen gadgets, og andre nødvendige ting, såsom en pc, tv kanaler, bærbar eller lign. Så jeg er totalt prisgivet min mobiltelefon, men den kan jo ikke helt det samme med sin lille skærm og begrænsede internet hastighed.
  Jeg ejer ikke en tablet eller en bærbar, så mangler bestemt en tablet til at have med på farten eller sidde med derhjemme. Den skal bruges til at læse nyheder, nyhedsbreve (elektronista), shoppe, se videoer, film, musik og udforske hvad jeg ellers kan benytte dette fantastiske stykke “voksenlegetøj” til.
  Hav en fantastisk weekend.

 • Ulf Reese Næsborg
  april 13, 2012

  Den skal der læses på! Ebøger og især tegneserier er klart en fed oplevelse på en tablet. I særlige nørdede øjeblikke skal jeg bruge den til at styre andet husholdningselektronik via ssh.

 • Peter Arndal
  april 13, 2012

  Tror der står “The Arndals” så hele familien kan bruge tabletten til musik, film, mails, spil og andet godt:-)

 • Cathrine Pedersen
  april 13, 2012

  Jeg vil læse Game of Thrones – alle 4 bind – udenfor i solskin om 14 dage på Kreta!

 • Birgit
  april 13, 2012

  Uh den ville jeg gerne ha´.
  Jeg vil læse emails på den, lige google lidt vigtig viden og så ellers læse bøger på den. Det er så fedt når man skal i sommerhus eller på anden ferie at man ikke skal slæbe div. tunge bøger med, men kan læse dem på den istedet. Mine unger ville også elske at spille på den.

 • susanne frost
  april 13, 2012

  Ville helt klart bruge den til film, musik og spil;)

 • Jochen M
  april 13, 2012

  Selv om det er et kopiprodukt :-), er det jo en lækker tablet.
  Jeg vil bruge den e-mails, e-books og netavis.
  Samtidig vil jeg have nogle præsentationer på den til salgsarbejdet. Jeg vil også bruge den til analysearbejde. Derfor vil tableten også indholde mange regneark og andre analyseværktøjer.

 • Michael Kjær-Mortensen
  april 13, 2012

  Familie alteret fra en fjern “galaxy”.

  Hvis jeg vandt dette lille vidunder vil den blive familiens alter. Stedet hvor man samles omkring ugens gøremål via kalender funktion, når vores mange billede-minder skal opfriskes eller vises frem for familie og vender. På internettet når opskrifter og andre praktiske gøremål skal hentes og inspirere til fornyelse og traditioner skal forenes lige fra bedsteforældres “sådan gjorde vi” til “men sådan gør vi nu”.

  Med andre ord denne smarte “lille” gadget vil forene livet i vores familie og bringe fortid sammen med nutid.

  Som ny bruger af elektronista.dk må jeg sige at siden er ret interessant og komme til at være en af mine aktive favorit-links fremover.. masser af spændende læsning.

 • Brian Korsgaard
  april 13, 2012

  Den skal fyldes til bristepunktet med apps og der skal være til både mor, far og alle ungerne – så 15 ynglings albums og en film eller 4 skal der også være plads til.
  Så måske jeg skal benytte mig af memory udvidelsen der heller ikke er på æble produkterne :-)
  Men med alt ovenfor, tror jeg at der er til både ferien, sommer på terrassen, turene i bilen ……………….. ja det er der :-D

 • Dorte Bach
  april 13, 2012

  Min tablet ville komme vidt omkring. Jeg ville bruge den til at læse bøger og magsiner på, gå på nettet, se film på. Jeg ville skype med den, låne den ud til børnene på lange køreture eller rejser, så de/vi kunne spille, høre historier osv. Så ville vi bruge den til forskellige undervisningsapps herhjemme, så lektielæsningen kunne blive sjovere…og så bare udforske de muligheder, der er med sådan en gadget :-)

 • Rasmus Lind
  april 13, 2012

  Det lyder måske banalt, men: Hver dag har jeg “fornøjelsen” af at køre med offentlig transport i to timer.
  Jeg har både avis- og Wired-abonnement, og det er oplagt at læse disse ting på vej til arbejde.
  Men da jeg ingen tablet har (ynk ynk), læser jeg disse to tidsskrifter på min iPhone. Som du – og alle andre – er bekendte med, er det en noget bette skærm, hvilket ødelægger overblikket en del.
  Derfor håber jeg, at jeg bliver den heldige vinder en Samsung-tabletten :)

 • Tobias Grau
  april 13, 2012

  Jeg vil faktisk ikke have den selv…

  Jeg ville give den til min lillesøster, som fortjener glæden ved at have en tablet, som efter min mening er det bedste som er kommet efter en Smartphone.

  Man kan, udover surfe på nettet, tjekke mails, lytte på Netradio og streame TV…

  Det er ét must at have en tablet, også for min dejlige lillesøster :-)

 • Jesper P
  april 13, 2012

  Den skulle da helt klart erstatte vores coffee table books:-)

 • Mette Andersen
  april 13, 2012

  Altså jeg er simpelthen den der er ved at blive smidt af gadget sporet – jeg ejer nemlig ik en tablet endnu! Så jeg ved at jeg kan bruge den til at læse avis på;0) Downloade apps til mine 2-årige tvillinger og i det hele taget selv lege mig frem til hvad en tablet i det hele taget kan bruges til.

 • Lena Koustrup Schmidt
  april 13, 2012

  Helt klart e-bøger og surf; men da mulighederne er adskillige, vil den nok meget blive til at udstyre mine unger med medie/informationskompetence.

 • Birgitte
  april 13, 2012

  Den skal om dagen stå på mit køkkenbord, så jeg kan læse mails og gå på nettet. Mine madopskrifter ligger på dropbox, så den vil også fungere som min opskriftsamling. I løbet af dagen kan jeg høre podcasts på den. Der er mange, der venter.
  Om aftenen kommer den med i seng, så jeg kan læse bøger på den.

 • Lene
  april 13, 2012

  Jeg ville simpelthen beholde den for mig selv!! Yes! En mor-Samsung Galaxy Tab!! “Min” (købt til familien) Ipad er nærmest forsvundet ud af mit liv efter at ungerne har opdaget den. En kæmpe ridse i skærmen har den også efter at den 9 årige har tabt den på gulvet under en heftig samtale med “Talking Ben”. Min Drawsomthing bruger er konstant logget af og overtaget af den 14 årige. Så denne fantastiske Samsung Galaxy Tab ville jeg lægge min store mor-hånd på og sige “nix pille”. Jeg vil bruge den som kogebog og vide at den ikke bliver fjernet fra køkkenbordet midt i bollebagningen. Jeg vil spille Wordfeud og Drawsomthing på min egen login uden at have en stemme i baghovedet der skynder på mig fordi den skal bruges af en anden. Jeg vil lytte til lydbøger på farten, og læse 2. del af Hunger Games som E-bog fordi der er 21 i kø på det lokale bibliotek til papirudgaven. Jeg vil se et afsnit af Desperate Housewiwes på mit Sputnik login når det passer mig. Uha, jeg kan slet ikke stoppe igen. Got the picture?

 • Jeppe la Cour
  april 13, 2012

  Jeg vil lade min søn Villads se en film og evt spille “prik-ballonen” når jeg er nød til at arbejde lidt hjemmefra – som det er nu er han på trods af sine kun 7 måneder total elektronik-fan og gnaver sig gennem mine ledninger, computere og mobiltelefoner – når man ikke har øjnene på ham i et halvt sekund.

  Jeg tror vi burde have ændret hans navn til at staves – Wild-Ass…….

 • Amala Thorenfeldt
  april 13, 2012

  Den er tynd og den er let. Jeg vil bruge den hjemme og ude, den vil blive fast inventar i min håndtaske og på mit sofabord. Jeg vil bruge den til surf, film, nyheder, tv, shoppe, mail, netavislæsning, madopskrifter (nemt at tage med ud i køkkent) og bruge gps når jeg er i bil samt tjekke diverse apps og spil ud.

 • Klaus Kjelstrup
  april 13, 2012

  Galaxy Tab skal supplere min HTC One X når jeg skal se videoklip på bl.a. dr.dk/nu.

 • Jesper
  april 13, 2012

  Google Apps – Jeg har efterhånden fået lagt det meste af min digitale sager i Googles hænder, så det kunne være interessant med en tablet med 100% integration til Google. (Syntes f.eks. ikke Google docs er rent smart på iPad’en)

 • Marianne
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den
  Til kogebog – lettere at have med i køkkenet end Meyers Almanak :-)
  Til strikkeopskrifter – så man slipper for slidte hæfter, tunge bøger og ulæselige kopier.
  Til ferieromaner – i stedet for at fylde kufferten med papir
  Til læsning på togture

  Den har mange dejlige muligheder…

 • Lykke
  april 13, 2012

  Den skal helt sikkert bruges som supplement til både min iPhone og Mac! Den skal bruges til de lange dage på uni, til at surfe rundt, stene Elektronista (som er fast rutine hver morgen) og selvfølgelig til skole! Lidt seriøs skal man jo være! Men med alle de features der er med er den jo umulig ikke at bruge til alt også! Så den skal helt sikkert blive fast element i Tiger og Sweden tasken! :)

 • Per
  april 13, 2012

  Lækker tablet. Jeg ville først og fremmest bruge den til at følge med i de fantastiske artikler om gadgets på elektronista.dk.

  Men den kan selvfølgelig også bruges til at holde mig opdateret på hvad der sker i verden, læse mails og alt det andet need to.

 • Lars Vindahl
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den som min mobile arbejdsplads og som underholdningsmaskine med apps fra Play Butik. Mine børn skal også have lov til at få glæde af den :-)

 • Anne N
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den til det hele!
  Tak for blog.

 • Lotte Keinicke
  april 13, 2012

  Fordi jeg er en android-tøs #basta Og fordi skærmen på min Samsung Galaxy S II er for lille til at man kan læse i længere tid .

 • Tina
  april 13, 2012

  Jeg vil forære den til mine børn, så jeg kan få min iPad helt for mig selv :)

 • Linn
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til at goere min 40 minutter togtur hver morgen og hver eftermiddag lidt mere sjov. Lige nu er min taske fyld med boeger, notesbog, lydboeger og jeg ved ikke hvad. For mange ting er det i hvert fald i den. Den tablet ville helt sikkert goere det hele både mere sjov og meget meget nemmere…

 • Tobias Jessen
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til sindsygt mange ting!! Først og fremmest til at surfe og checke mail på! Til alle de kedelige timer som skal fordrives; ved at læse på den, se film og spille. Derudover vil jeg også bruge den til en masse fornuftigt. Ordne mine bankforretninger, bestille div. billetter, selvfølgelig holde mit sociale internetliv ved lige. Jeg ville bruge den sammen med mit samsung tv. Uden for hjemmet ville jeg bruge den på farten til alle de ting som jeg ikke kan i dag… :)

 • Michael Aage Jensen
  april 13, 2012

  Tage den med på den transsiberiske jernbane til sommer; så er der spil, film og turistinfo til alle aldre (5,13,17,46,48) undervejs – og videre gennem Kina til Guangzhou

 • Marie Plesner Kønig
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til min 2-årige datter – så mor her kan få et break en gang imellem. Jeg VED der findes en masse apps til små unger – og touchen kender hun fra min iphone. Hjælp en træt mor med at få lidt ro engang imellem :-D

  Mvh Marie

 • Torben Møller
  april 13, 2012

  Jeg ville se om den er lige så god som min elskede og trofaste følgesvend, nemlig min iPad. På den anden side, så må der være en grund til, at Apple har forsøgt at stoppe produktionen af Samsung Galaxy Tabs.

  Herudover så skal den også bruges til at følge med i de spændende artikler om gadgets og gear på elektronista.dk ;-)

  Den skal da også klart være mit vækkeur, med så store og klare tal som den har ;-)

  Hvis den viser sig at være super og brugervenlig, så vil jeg give den videre til min far, så han også bliver “opgraderet” rent teknologisk…

 • Mads Aakjær
  april 13, 2012

  Sådan en tablet ville jeg nyde at have. Bare det at tænde for den og bladre rundt er jo en drøm.
  Så kan ungerne i fred beholde min gamle og kedelige iPad til deres spil.

 • Aline T
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge det til at mere frihed, at være hvor jeg har lyst til at være og samtidig hav adgang til det jeg har lyst til… at læse (bøger, blade, mails, feeds, streams…), skrive (mails, idéer, digte…), lytte (podcasts, baggrunds musik…), snakke (skype, Gtalk), kigge (Ustream, billeder…) og så ikke være begrænset ang. flash sites.

 • Gitte Nielsen
  april 13, 2012

  uh den ser lækker ud. Og med android gør den rigtig interessant! Jeg vill eha den med mig overalt – læse bøger, læse blogs, være på sociale medier, surfe – arbejde og sjov, you name it… (krydser fingre for en heldig fredag den 13….)

 • Annelise
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den på mange måder. Læse bøger – det være sig i sofaen, i flyet, sengen, i toget på vej til sygehus-tjek i Aarhus. Se film. Med på rejsen (bøger, wifi, film, spil). Spille Angry Birds med nevøen – øh nej blive TÆVET i Angry Birds af nevøen. :) Tage notater til møder. Har hørt at Google Current skulle være helt fantastisk på den – at læse gratis magasiner mv = mums.

 • Charlotte Humble Andersen
  april 13, 2012

  Spille moviestar med min datter

 • Astrid T.
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den som adgang til min digitale legeplads. Til arbejde og afslapning, til underholdning og leg, til musik og billeder, til udforskning og læring, til hele YouTube universet som er en fantastisk og uendelig kilde til information og fællesskaber. Den vil være endnu et vindue til min verden. :)

 • Morten
  april 13, 2012

  Helt sikkert et sofamedie m. Blogs, youtube og film.

  Ellers vil jeg primært printe mindre og læse flere ebøger.

 • Christian Østergaard
  april 13, 2012

  Den første seriøse konkurrent til iPad , synes jeg. Jeg ville bruge den til at læse, skrive artikler, benytte sociale medier osv., osv. osv. på mine daglige fire timers pendling.

 • Leif Kjeldsen
  april 13, 2012

  Hej
  Det ville være pragtfuld at have, vel nok den bedste Android tablet. Have den med overalt, tjække mails, nyheder og ja, alt. Pragtfuldt

 • Gitte
  april 13, 2012

  Ud over at bruge Samsungen til det, jeg ellers bruger min laptop til – tweete, facebooke, maile og gøre ved – vil jeg bruge den til at overbevise herren i huset om, at man snildt kan begå sig i pænt selskab uden den iPad, som han magnetisk bliver draget imod, så snart han træder inden for døren. Og så glæder jeg mig til at have rigtig mange bøger med mig rundt i verden.

 • Flemming Hansen
  april 13, 2012

  Jeg vil med åbenhed og glæde lade mig overbevise om tablettens fortræffeligheder set i forhold til min bærbare og min smartphone. Jeg vil elske at blive overbevist om at tabletten har sin funktionelle berettigelse når man både er i besiddelse af smartphone og bærbar.

 • Ole K.
  april 13, 2012

  Familiens Medie-omdrejningspunkt!

  Denne tab kunne meget nemt gå hen og blive familiens medie-omdrejningspunkt.
  Nyheder, bl.a. fra elektronista.dk ;) TV-Programoversigt, Spil, Musik, Mail, Facebook, Wifi-hotspot, Video-chat, Video/Kamera, m.m.

  Venlig Hilsen
  Ole K.

 • Rolf Pedersen
  april 13, 2012

  Den tablet skal bruges til sofa computer, notater til møder, film til lillepigen i bilen også kommer den med til Roskilde og stå back up af billeder til skyen.
  Nøj hvor kunne jeg godt bruge den.

 • Gitte Frigaard Nielsen
  april 13, 2012

  Jeg ville uden tvivl give den videre til min papsøn som skal konfirmeres om 3 uger. Vi er ikke en kæmpe familie, så han kan ikke forvente at få så mange gaver/penge som de andre i klassen. Så det ville da være så cool at vinde den. Så kunne det være gaven fra min papdatter (storesøster) til lillebror:O) Og mon ikke han vil bruge den til at spille på, gå på youtube osv

 • Lars Færch
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den til de opgaver jeg arbejder på sammen med andre, hvor Google bruges til at gemme dokumenter og Dropbox til at dele dokumenter. Ellers skal den bruges til læsning af bøger og styring af økonomien sammen med min kone.

 • Anders
  april 13, 2012

  En reserve, hvis min Ipad går ned.

 • Hanne
  april 13, 2012

  Læse, surfe, spille. læse blogs, det er vist kun fantasien der sætter grænser.Så vil jeg gerne… Imponere mine børn og mine elever (som måske ville få lov at låne …måske ;-)

  Hanne

 • Allan Espersen
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den i køkkenet til opskrifter. -er træt af at rende frem og tilbage mellem stue og køkken. Desuden bruger min stationære PC’er 250 watt – Se DER kan spares penge på strøm. Da jeg trænger til nye briller, vil jeg bruge den som GPS i bilen.

 • Klejs
  april 13, 2012

  Et tablet vil gøre mit liv som kommende mor til to meget lettere. Så kan jeg læse e-bøger mens jeg giver bryst. Så kan jeg læse blogs, nyheder, se serier og tjekke mails uden at føle mig total i barselbobel hele tiden. Mine børn er selvfølgelig elektronistas!

 • iben
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge min tablet til alt det der gør min og familiens liv lettere og sjovere i hverdagen. Avislæsning, indkøb, opskrifter, ideer, spil og alt det andet. Så ville jeg anvende den i mit studie, til at læse tekster på togturen. I kommende ferie skulle den stå sin prøve. Her skulle der produceres en fed rejsefilm undervejs, så jeg ville nok investere i et tjekket redigeringsprogram. På flyrejsen vil de nye flunke bøger og andre sjove opgave bøger nok vække stor glæde hos den lille. Uh den tablet ville bringe glæde.

 • Bitten
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den som et dejligt transportabelt medie til underholdning. Og så ville jeg se, om det virkelig er lige så godt at læse en bog på en tablet som i papirudgave.

 • Victoria
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til at blive mere effektiv på arbejde. Som journalist har jeg en del rejsetid (mindre ture) til og fra interviews, og der er en tablet bare meget mere s-togs-venlig end en stor bærbar pc. -Og så er den meget nemmere at stoppe i dametasken – en computertaske er bare hverken køn eller handy :)

 • Henrik
  april 13, 2012

  Jeg ville laese boeger samt downloade alverdens nyheds apps. Desuden vil jeg holde oje med flytider, da jeg rejser en del. Selvsagt ville jeg ogsaa ligge i sofaen og laese Elektronista.

 • Helle
  april 13, 2012

  Jeg er jo android-person, så jeg ville bruge den til alle de ting, jeg bruger min telefon til hele tiden og overalt – twitter, mail, web… – og til de ting, jeg ind imellem bruger telefonen til, når jeg er ude, men hvor jeg bliver træt af den mindre skærm, nemlig at læse e-bøger, længere artikler, blogs etc. Og så har jeg konstant min laptop tændt, når jeg er hjemme, men det behøvede jeg jo heller ikke, hvis jeg havde nemmere muligheder, så den ville nok blive brugt flittigt foran tv’et også. Og til sammen ville det forhåbentlig betyde, at jeg kunne strække tiden lidt længere, før jeg behøver købe ny pc og ny telefon.

 • Kirsten
  april 13, 2012

  Min tablet skal ikke være en erstatning for mine computere men en lækker sag til når man ikke er på arbejde eller ved computeren hjemme. Sommerhusturen vil blive en endnu bedre oplevelse: i toget kan jeg få læst avis, set en film eller læse i en e-bog (og maile lidt mere handy end på telefonen). Og computeren vil ikke blive droppet selvom der er en større oppakning til weekenden fordi den hverken vejer eller fylder. Når jeg først er i sommerhuset, vil den være ved hånden med gør-det-selv-anvisninger (pdf-er kan jeg ikke få ned på min telefon), madopskrifter for ikke at tale om læsestoffet, musikken og filmene. Og den er hængekøjevenlig, cykelvenlig, strandvenlig, vandrevenlig – ih hvor jeg glæder mig ;-)

 • Peter
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til (forhåbentligt) at få udvidet mine horisonter.

  Jeg har igennem de sidste 6-7 år været die-hard Apple fan-boy. Alt hvad der har stået Windows, HTC, Android, osv. på har jeg hurtigt kigget på og stået uimponeret tilbage.

  Når jeg står i butikkerne har jeg ikke tid til forstå hvad Android handler om. Det bliver som regel bare noget random tablet swiping.

  Jeg ville bruge tablet’en til at sætte mig ind i hvad Android er, og få et mere nuanceret billede af den vs. alle mine Apple produkter. Jeg tillader hermed Samsung at modbevise mine stædige holdninger.

 • Allan Paulsen
  april 13, 2012

  Sådan en tablet er jo oplagt, når man som far har brug for lidt fred fra bleer og mos. Bare lige 5 minutter på twitter, facebook etc når der er mulighed for det. Dertil er tablets perfekte!

 • Claus Olesen
  april 13, 2012

  Den skal op på væggen i køkkenet, som erstatning for familiens usynkroniserede papirkalender og som et altfavnende, altid tilgængeligt orakel. Og til vinter bliver det en god isskraber til bilen…:-P

 • Mette
  april 13, 2012

  Nej hvor ville jeg elske at få lov at prøve fagre nye it verden. Har en pc der er ved at falde fra hinanden og på tlf. er jeg endnu ikke nået til smartphones. Vennerne påstår mit it udstyr er antikvarisk. Jeg må give dem ganske ret. Har slidt min bærbare, så skærmen kun sidder fast i det ene hjørne – men den virker stadig!

  Tænk hvad jeg kunne finde af oplysninger til mine rejsegæster, hvis jeg havde en tablet når jeg er ude i felten og ikke kan besvare et stillet spørgsmål. En helt down-to-earth-drøm ville gå i opfyldelse. Derfra vil en helt ny verden åbne sig for mig kan jeg regne ud, så øvrigt brug vil indtil den er i hånden være “skabt af drømme”, drømme jeg vil glæde mig til at se blive virkelige

 • Lars
  april 13, 2012

  Jeg ville give den til min mor, der trænger til lidt teknologi-lækkert. Perfekt til lidt let webbrowsing, film og streaming af tv, og med et tastatur måske også en god afløser for hendes nuværende desktop. Det ville være en gave der vakte glæde :)

 • Martin Villumsen
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den til skolen. Den er perfekt at have bøgerne i .pdf format, og rigtig lækker at læse på. På den måde vil jeg undgå at skulle slæbe en masse kæmpe bøger med på uni hver dag. Derudover vil kalender funktionen være genial at ha’ i alle sammenhænge.

 • Nina Raben-Lange
  april 13, 2012

  Jeg tror den især kunne blive min nye bedste ven i køkkenet. Er netop flyttet i ny lejlighed og den nye ruminddeling gør, at man simpelthen føler sig så ensom derude.. Og når man som jeg er en person, der elsker madlavning og underholdning på samme tid vil jeg allerhelst bruge Samsung Galaxy Tab til at læse opskrifter, afspille musik og høre nyheder og netradio. Når det er sagt vil den med garanti erstatte min HTC Desire i alle de brugstilfælde, hvor mobilskærmen bliver for lille.

 • Dorte Villadsen
  april 13, 2012

  Som opskriftslæser i køkkenet…. iPad’en er altid i resten af familiens hænder når ‘køkkenchefen’ skal brugen den.

 • Per Brock
  april 13, 2012

  Allerede i dag bruger jeg meget min telefon til megen kommunikation – mails, intra- og internet. Det ville dog være noget af en forbedring, hvis mine efterhånden ret gamle øjne kunne få nogle større bogstaver at se på. Så ville jeg også begynde at læse e-bøger og sikkert også flere e-magasiner. At det så er en android-tablet og ikke en IPad gør det hele bedre, da jeg ikke er så interesseret i at blive en del af Apples meget lukkede verden.

 • Rasmus Fischer
  april 13, 2012

  Jeg ville give den til mine unger på 6 og 1½ år. Installere alderssvarende programmer på den og lade dem følge med ind i den digitale tidsalder…

 • Camilla
  april 13, 2012

  Jeg skulle (ud over de indlysende anvendelsesmuligheder beskrevet så glimrende af mine konkurrenter om præmien) bruge den til at vække lidt gadget jalousi blandt mine Android-hysteriske kollegaer – som den ikke-tekniske medejer af en it-startup-virksomhed er det altid mig der “arver” programmørernes aflagte grej (man passer jo på pengene som iværksætter, så ikke alle får nyt), og det ville være SÅ dejligt at være den første med noget nyt og lækkert for en gangs skyld!!

 • Torben Linnemann
  april 13, 2012

  Jeg ville surfe (elektronista.dk),læse nyheder, spille spil, arbejde også ville jeg nok skulle kæmpemed konen og børnene om at få lov til at bruge den ;-)

  Hilsen Torben

 • Mette
  april 13, 2012

  Jeg vil høre podcasts, læse opskrifter og bøger, spille, tjekke nyheder og sociale medier. Og have den med mig alle vegne.

 • Martin
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den i forbindelse med min jobsøgning. Det kan bruges som supplement og en ny metode at bruge teknologien til jobsamtaler

 • Jacob Saaby Nielsen
  april 13, 2012

  Jeg ville gøre alt det jeg normalt gør (mail, sociale medier, noter etc.).
  Jeg ville bruge den som filmfremviser til sønnike i bilen.
  Jeg ville helt klart lave iOS/Android sammenligning af apps, og sikkert også lave en verdammter masse blogindlæg om det, og forskellen mellem de to platforme.
  Jeg ville lave en konkurrence mellem iOS og Android for konstant at se hvilken platform der egner sig bedst til at arbejde på, og som laptop replacement.

 • Uffe Sørensen
  april 13, 2012

  Den vil starte som en fin medieafspiller (musik) og sofabrowser .. men ville nok hurtigt blive inddraget til at test betaware, Linux og WebOS (kan man egentlig dualboote mellem Android, WebOS og Ubuntu?)

 • Tommy Abildgaard
  april 13, 2012

  Den skal bruges til mail, nyheder, twitter og spil. Du sender den bare :-)

 • Tim Jensen
  april 13, 2012

  Jeg ville starte med at donere vores bærbare PC ( en fin Fujitsu/siemens med bla. 2 GB Ram, 75 GB harddisk og fungere perfekt) til en der ville blive lige så glad for den, som jeg vi blive for Samsung tablet’en. Så lad det være en opfordring!
  Men hvorfor dog det? Jo fordi jeg mener at en tablet kan erstatte det behov jeg og min familie har og som vi idag bruger vores bærbare til.
  Mig & fruen bruger den f.eks. Til:
  – surf på nettet
  – køb på nettet
  – netbank
  – facebook/twitter
  – madopskrifter
  Vores pige på 5 ser videoer på Youtube. Med alle de apps der er lavet til at udvikle børn ville hun kunne få endnu større fornøjelse af en tablet.
  Derudover ville vi kunne have den med rundt, hvor vi idag ikke har den bærbare med pga. størrelsen

  Med venlig hilsen
  Tim

 • Bettina Løhmann Lundgaard
  april 13, 2012

  Jeg vil nok nærmest bruge den til ALT – til almindeligt computerarbejde, til e-bogslæsning, til at Skype med venner i ind- og udland, til at spille musik på, til at se tv på, til at opbevare madopskrifter på, som fjernbetjening til mit Samsung-TV, som billedramme, som GPS, til læringsprogrammer til mine to skolebørn….. ‘aaarmen altså, jeg vil jo bruge den til det hele…og sikkert meget mere til, som jeg slet ikke lige kan forestille mig lige nu men først skal opdage, at man kan! :)

 • sia kastri
  april 13, 2012

  Åh, sådan en tablet ligger også rigtigt højt på min ønskeliste. Jeg vil helt klart bruge den til mails, nyheder og andet brugbart info, som man har brug for, når man er på “farten” en lang dag. Derudover vil den være rigtig god til studiet. En handy og lille elektronisk notesbog til at tage noter, kalender og søge info lige ved hånden, og så fylder den jo tilmed næsten ingen plads i tasken eller i cykelkurven :o)

 • Ann-Sofi
  april 13, 2012

  kære stationær Computer,

  Dette er et farvel!
  Det er ikke dig, -det er mig! Jeg har længe hungret efter en der kunne tilpasse sig mit liv på en bedre måde, drømt om en der var smuk som en Gud inden i, såvel som uden på, en der kunne tilfredsstille mine behov. -Jeg har nu fundet det jeg søgte!

  Jeg vil sige dig tak for mange gode år med underholdende shopping, film, musik og spil. Tak for timerne brugt på spændende sites, blogs, sociale medier og mails. Det var en dejlig tid.

  Au revoir.

  Mange hilsner
  din ejer
  skrevet fra Samsung Galaxy Tab

 • Eva Strandberg
  april 13, 2012

  MÅ prøve…. MÅ eje! :-)
  Den skal bruges til ALT, som kan gøre hverdagen nemmere og sjovere… både i mit arbejde som lærer og i min fritid, som bl.a. bruges til at blogge om integration af IT i undervisning.

 • ib jørgensen
  april 13, 2012

  skal bruges til video arkiv så konen kan få et overblik over alle de film vi har på dvd/br og harddisk så hun selv kan find en film “vi” gider se. og den kan også bruges når jeg sidder i haven og slapper af.(mens konen kæmper med ukrudtet)

 • Jørn Ingemann Knudsen
  april 13, 2012

  Oidt! Oidt – en Android!
  La’ mig rap’ lidt
  om den tablet
  Jeg vil brug’ den og knug’ den
  Ja, jeg tror sgu, jeg vil rug’ den
  Som et æg, vil jeg jævnligt vend’ den
  og når den er klar, vil jeg tænd’ den.

  Oidt! Oidt! – en Android!
  I går og i morgen
  er jeg en venlig sjæl
  men i dag: Please,
  hold dig for dig selv!
  Så et velment råd er:
  Kom mig ikke på tværs,
  når min elskede tablet
  åbner sit univers.

  Oidt! Oidt! – En Android
  Jeg har det så intenst
  som det liv, der ligger
  i en æggeskal,
  som pluds’lig sprækker,
  fordi det nu’ parat
  til at møde verden
  face to face
  i cyberspace.

 • Tommy Lyngholm
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge en tablet til og holde sig ajour med dagens program, kalender og mails . . . Men nok også lidt underholdning, samt nyheder.

 • Monica Krog-Meyer
  april 13, 2012

  Jeg vil helt klart bruge den tablet til at undgå at ødelægge mine øjne:-)
  Jeg elsker at læse mails, gå på facebbok og surfe, men det foregår på mobilen. Og jeg kan da hilse fra mine øjne og sige, at de kniber sig sammen og anstrenger sig for at få det hele med: billeder, film, kommentarer osv og så tastaturet, hvor pegepølsefingeren pisker hen over bogstaverne for at få alle ordene med.
  Måske ville jeg blive en E-reader, for det GÅR bare ikke på mobilen, og jeg ville nok også blive en større bloglæser, hvis displayet var større.
  Jeg ville savne at den ikke også er en telefon, men det er kun et spørgsmål om tid – hæ!
  Nå men jeg drømmer bare! – om en tablet.

 • LoneW
  april 13, 2012

  Jeg vil bruge den til at omgås lidt mere med mine venner genem at ringe og skrive. Jeg vil bruge den på mine mange og lange togrejser. Jeg vil begynde at læse bøger uden omslag – og jeg vil gläde mig over at kunne fölge med i udviklingen af ny musik, litteratur og debatter. Og så vil jeg være pavestolt over at være den første i familien som kan prale af en tablet til trods for at jeg är ældst!

 • Louise T
  april 13, 2012

  Mulighederne er jo mange! Men rent personligt, ville jeg bruge Samsung Galaxy Tab’en som studieværktøj; det meste af tiden i hvert fald.
  Den er absolut en del nemmere at fragte til og fra universitetet, end min 17″ laptop! Jeg har en Samsung Galaxy S2 mobil og elsker dens brugerflade, men skærmen (og programmerne) møder unægteligt ikke helt de krav jeg stiller til en virtuel notesblok. Med en tablet undgår jeg skrivekrampe og samtidig er internettets (næsten) uendelige viden blot et fingertryk væk, hvis jeg skal dobbelttjekke kilder eller bare gerne vil informeres og inspireres.

  Og så ville den da selvfølgelig dejlig at have til at stå for underholdningen på pendlerturene ;)

 • Mette Mortensen
  april 13, 2012

  Jeg skal spille draw something med AD’ere, grafikere og andet godtfolk, der kan lide at tegne digitalt. Wouw hvor får man nogle smukke ting – og at følge med i den kreative proces undervejs er dybt fascinerende.

 • Steen
  april 13, 2012

  Jeg vil have den liggende på køkkenbordet, så den altid er lige ved hånden – når jeg er hjemme. Nyheder, ebøger, mails. Og så vil jeg købe et lækkert hylster til den, så den følger mig overalt. Jeg kan derfor undvære at købe en smartphone og i stedet bruge min mobiltelefon samt min nye tablet :-)

 • Birgitte Dahl
  april 13, 2012

  Den vil blive fyldt med fede lækre aps til alverdens form for oplysning, underholdning og hjælp i hverdagen :-)))

 • Memsen
  april 13, 2012

  Jeg vil skynde mig at afmelde vores reklamer, og bidrage til bare en smule mindre papirforbrug. Jeg har gjort det før, men blev så træt af at bladre og zoome på min netbook, at jeg måtte kapitulere… men med en tablet er jeg sikker på det vil være en drøm!! … og så kan jeg måske vente lidt endnu med at få briller, når jeg ikke behøver at surfe så meget med min lille HTC Wildfire S ;-) Åh, hvor ville det da bare være dejligt at eje sådan en sag :-)

 • Karina
  april 13, 2012

  Den skal helt klart gå til min seje og vidunderlige 70 årige mor, som kæmper mod Alzheimers, men som også bruger vores iPad i ny og næ til surf og sjov.
  Så den skal bruges til surfing og spil, som kan stimulere hendes hukommelse samt billeder og videoer af børnebørnene og måske endda Hansi Hinterseer hvis vi andre bare kan blive fri:-) Det ville være en fantastisk gave at give hende!

 • JoanK
  april 13, 2012

  Jeg vil bl.a. bruge den til at deltage i konkurrencer som denne, der crasher, hver gang jeg forsøger at deltage via min Iphone- men jeg vil faktisk allerhelst give den til min søde, søde kæreste, som er It udvikler og en lille gadgetnørd. Han ville elske at have så lækker en tablet at tage med ud til kundefremvisninger af hans nyudviklede IT-produkt

 • Mette
  april 13, 2012

  Gå på nettet fra den i sofaen om aftenen:-)

 • Lisbeth
  april 13, 2012

  Jeg ville selvfølgelig læse elektronista-magasinet :)
  Og så vil den være dejlig let at have med til mine forelæsninger og ellers generelt i dagligdagen til at surfe på nettet, spille spil og især til at se film, når jeg kører i tog til Jylland.

 • Thomas Lorentsen
  april 13, 2012

  Musik, masser af fotos, lidt spil…. er lidt brændt varm på zombie vs plants hehe, men mest af alt ville jeg nok bruge den til bøger, både ebøger men også låne bøger på det lokale biblotek, og spare en kæmpe røvfuld plads derhjemme ved ikke at have de mange bøger til at ligge og fylde op. ER også overbevist om at det ville score godt med wife aprovel points herjmemme så det nye legetøj, ville blive brugt af fruen også…
  der er mange fede apps, der gør dagligdagen en smule nemmere, så ville elske at være ham (OS siger fruen i baggrunden) der vandt..

  På forhånd mange tak hvis “vi” vinder

 • Birthe
  april 13, 2012

  Læse ebøger og aviser, se serier, shoppe… og så ville den være yderst handy i forbindelse med studiet. En sådan tablet ville blive min faste makker.

 • Morten
  april 13, 2012

  Med alle de ting som alle andre påtænker at bruge denne tablet til, så kan jeg se at det er på tide for mig at blive opdateret.
  Jeg var ikke klar over hvor meget de kan, for har været gemt lidt væk i et par udviklingslande i Sydøst-Asien og i Afrika de seneste år og har ikke fanget tablet-hypen, for i områder hvor wifi ikke kan påregnes altid, og telefonnetværk ikke er videre stabilt, og slet ikke til datatafik, så har jeg ikke set behovet endsige mulighederne.
  Nu hvor vi er på vej tilbage til danske himmelstrøg kan jeg se at der vil være noget at bruge sådan en sag til, så den skal bruges til at hjælpe med at opdatere mig på de landvindinger teknologien har nået, og jeg skal prøve alle de forslag som er nævnt af de andre kombattanter, undtagen dem der vil give den videre til nogle andre!?
  It will be my new precious!

 • Michelle
  april 13, 2012

  Jeg ville bruge den til at gøre min barsel lidt sjovere – og så til at underholde min 3-årige kommende elektronista, når lillesøster tager for meget opmærksomhed.

 • Carsten valentin
  april 13, 2012

  Den skal såmænd bruges til at se smukke foto , af min skønne sommerkæreste . Ja.

 • Henrik
  april 14, 2012

  Å det ville være skønt at eje den, jeg vil bruge den til at:
  1. Se film på når jeg rejser
  2. Se film på når familien ser en eller anden skod film i tv
  3. gå på nettet med for at læse elektronista og andet
  4. læse emails
  5. bruge apps bla til banken
  6. Prøve at udvikle mine egne apps.
  7. Som gps med søkort når jeg sejler
  8. Høre musik bla net radio
  9. Som foto ramme når jeg ikke bruger den
  10. Skype så jeg kan have video på når vi taler med min søster som bor i udlandet.
  11. og tusinde andre ting ;-)

 • Brian Lyngsaae
  april 14, 2012

  Hvad jeg ville bruge en Galaxy tab til??
  Jo nu hvor min kone skal føde, meget gerne inde for de næste 48 timer, vil jeg bruge den til stort set alt hvad jeg bruger min PC til, læse mails, bruge netbank, høre musik, se film, surfe på nettet, læse e-book, tjekke facebook, se tv via yousee app, afprøve skype og selvfølgelig skal den også bruges til at spille, dertil skal den sikkert også bruges til at underholde den nye trold, når han bliver lidt større.
  Da den jo er noget hurtigere at starte op end en pc og nemmere at ligge væk, ville denne tab være et rigtig god ting for et par nybagte forældre.

 • Jan Loui Andersen
  april 14, 2012

  Til at samle familien og vinde over mine venner i wordfeud……

 • Ghita
  april 14, 2012

  Jeg vil bruge den til at undgå at sidde gemt væk i et rum med min stationære pc. Tænk at kunne sidde i stuen og tjekke mails, læse bøger, være på Flickr, Facebook og Pinterest osv. osv. – det vil vække lykke i familien at se mere til mig :-)

 • Søren Nilesen
  april 14, 2012

  Det er et af mine højeste ønsker at få sådan en, så er det jo fantastisk hvis man kan være heldig at vinde en. Jeg synes det er mega flot. Har et fedt design og er super smart og frem for alt funktionel.
  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg bruge den til at:
  1. tjekke mine mails når jeg er på farten
  2. høre musik fra
  3. tjekke min facebook når jeg ikke lige er ved pcen.
  4. bruge den som telefon
  5. læse bøger fra og se film også når man er på ferie :-)
  6. Se billeder og videoer med (f.eks fra zooture med min søn, fisketure og ferieoplevelser.

  Det ville være en kæmpe drøm som ville gå i opfyldelse hvis jeg var den heldige vinder :-))

  Rigtig god weekend.

  Mvh.
  Søren

 • Gert Jessen
  april 14, 2012

  Jeg vil bruge til at læse E-bøger på, samt tjekke mail’s, og se film m.m.
  Desuden synes jeg den er “smartere” end end en bærbar, meget mere handy og hurtigere at arbejde med. Glæder mig til evt, at vinde den. :-) :-) :-)

 • Lars
  april 14, 2012

  Jeg vil bruge den til at give min søster lidt bedre livskvalitet.
  Så jeg vil forære den til min søster der pga “mén efter ulykke” ofte tilbringer dage i sengen og på farten til og fra alternative behandler.
  Jeg tror at en tablet vil gøre det nemmer for hinde (kommunikation og underholdning) og det vil være dejligt for mig at kunne gøre noget der kan hjælpe lidt.

 • Anders Sørensen
  april 14, 2012

  Jeg ville bruge min første tablet til af Skype med mine venner og familie over hele verden, og på den måde være endnu bedre til at holde kontakten, fordi jeg ikke bliver afhængig af den klodsede pc… Så vil jeg læse bøger fra ereolen og se klip fra DR’S arkiver… Og selvfølgelig surfe…

  Glæder mig :-)

  Mange hilsner
  Anders

 • Henriette D
  april 14, 2012

  Har kun set dem i brug hos andre, så jeg ville bruge den her til at finde ud af alle de muligheder der er med sådan en tablet. Har hørt en masse godt omkring at have hele bøger på dem og slanke apps etc.

 • MattiasWærn
  april 14, 2012

  Jeg ville prøve at bruge den i arbejdsrelaterede sager. Afprøve om Portwise, VPN, Teamviewer, Cloud gemmerne, MS Sharepoint etc. Men också privat med kalendere, email etc. Idag har jeg tre ting; en smartphone, Windows baseret bærbar, og en iPad. Men iPad kan ikke gøre det…det at samle alle disse tre maskiner i en maskine. Håber at en Samsung tablet kan det, og håber på at der er mere sket sen Android 1.6…
  Og så ville jag skrive et forslag til udvikling til Google Android hver måned.

 • Annette Mørk
  april 14, 2012

  Fordi jeg aldrig vinder noget …

 • Angelique
  april 14, 2012

  Hvis jeg vandt Samsungs Tablet, så ville jeg bruge den til, stort set, det samme, som jeg bruger min bærbare til. Jeg ville surfe på nettet, tjekke mails, spille spil, læse e-bøger, ja, alt hvad man kan bruge en Tablet til. Jeg har længe ønsket mig en Samsung Tablet, men på en elevløn, så er det desværre ikke det der er råd til i øjeblikket…

 • Knud Kofod-Hansen
  april 14, 2012

  Den vil helt sikkert blive brugt som e-bog læser, til at følge med på twitter, se tv programmer i toget.
  Der er ingen tvivl om at den er en af de bedste android pads. Det der i mine øjne gør at den slår Asus’s, er at den har mulighed for mobil net. Jeg ved godt at jeg kan bruge min mobil som hotspot, men der ved bruger jeg strøm fra 2 enheder som jeg helt sikkert vil være afhængig af har strøm.

 • Liza
  april 14, 2012

  Den skal være vores underholdnings- og kommunikationscentral, når vi (to voksne og to børn) skal på ø-hop i Grækenland til sommer. Den løser problemet med at skulle slæbe tilstrækkelig læsning og øvrig underholdning med til 3 uger og samtidig giver den os mulighed for at finde den næste færgetid, når vi skal videre til den næste ø. Jeg ved faktisk ikke rigtigt, hvad vi skal gøre uden den.

 • Merete Holst Pallesen
  april 14, 2012

  Jeg ville helt sikkert bruge denne tablet i mit arbejde, når jeg skal mødes med nogle af mine unge mennesker og vi fx skal finde ud af hvilke film, der går eller hvis de er i gang med en flytning, så kan vi klare flytning og adresseændring med det samme. De unge ville også kunne låne den til at sende mails til vennerne. Tl privat brug ville den komme med i sommehuset og blive brugt som kommunikationsmiddel samt kalender….dette ville være en skøn hjælp

 • Birgit Holm
  april 14, 2012

  Mig Mig Mig ! Det er min store drøm.
  Jeg vil især bruge en tablet til at sidde i sofaen eller i sengen, så jeg kan slappe af samtidig i mit ben. For jeg elsker at være på.
  Selvfølgelig er det en drøm at kunne være på nettet og læse denne side f.eks. At spille eller læse, at finde oplysninger, at forbedre mit hørehandicap med direkte lyd (a la høretelefoner), at tale med ungerne via webkamera og chat, ikke at skulle tænke på strøm i toget på lange rejser – det vil være livet. Og jeg vil elske at læse e-bøger på den, tilføje min efterhånden store samling af bøger og læse, læse og læse.

 • HanneM
  april 14, 2012

  Jeg ville læse bøger, aviser, nyheder – spille spil – arbejde – og alt det andet man bruger en tablet til. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve en ikke-iPad-tablet. Kan de virkelig konkurrere eller er det bare noget de leger?

 • Jan Malinowski
  april 14, 2012

  Vil bruge den til masser af historiske billeder når jeg viser rundt i min bydel :)

 • Maria K
  april 14, 2012

  Jeg har godt med transporttid hver dag i bus og der er en bærbar bare ikke så handy, men til gengæld er transporttiden lige til at kunne tjekke op på Elektronista podcast’en ;) sammen med mine mange rss-feeds på blogs, kunne jeg også lige nå at gå igennem. Både de studierelevante/de faglige og saglige, de underholdende og de skæve blogs.
  Ellers er den jo også god til videoer på sofaen, evt. sammen med kæresten.
  Det ville også være min første tablet.

 • Michael SP
  april 15, 2012

  Tab’en hører til midt i stuen til løsning af alle de spørgsmål, som familien finder på i løbet af dagen; Hvad er der på tv, hvad hedder noget på tysk, hvad koster en dollar, køb lige storepigens festivalbillet og så kan vi klumpe os sammen og se familiebilleder som i gamle dage eller læse downloadede bøger, blade eller artikler fra NAS’en eller issue.com.
  Online auktionerne overvåges intensivt – lige som mails, der dog stadig besvares bedst fra den stationære. Tab’en giver hurtige svar uden at koste en formue i stand-by strøm.
  Familiens afprøvning af Motorola’s dual-core tab var en total uacceptabel erstatning for vores iPad, for alt virkede vilkårligt placeret i et hav af skærme og fire mystiske knapper, som jævnligt gav fornemmelsen af at efterlade 30 kørende programmer og log-in på et par hjemmesider, og i strid med alle forventninger til Android var oplevelsen, at man var langt mindre i kontrol med opsætning o.lign. end med Apples produkter – og det sagt af en PC/Android-tlf tilhænger. Der må simpelthen en Samsung til at vise, hvordan Android skal køres… Den glæder vi os til :-)
  Jeg er dog lidt bekymret for, at den vil blive permanent optaget af min kones hang til spil – og så ryger ideen med de hurtige svar! Ikke desto mindre vil den stadig bringe glæde.

 • Anne Hansen
  april 15, 2012

  Åh den vil jeg gerne vinde. Den skal bruges som e-bogslæser, det har jeg længe ønkset mig at have mulighed for. Vil helt klart gøre mine daglige togture behageligere. Men selvfølgelig også til de tusind andre ting jeg bruger min iPhone til.
  Anne, nu med tablet. Det ville være fantastisk.

 • Christian Holm
  april 15, 2012

  Jeg ville bruge den til at læse elektronista på selvfølgelig. ellers ville jeg lege med den, udforske den og mest af alt nyde den. jeg ville have den med alle steder i skole, hjemme, hos mine venner og på arbejde. Jeg ville se film på den og lade den op hver evig eneste aften. jeg ville elske den, over hele jorden. men chancen for at en 13 årige dreng vinder den er nok ikke så stor.

 • Henrik Birk
  april 15, 2012

  Jeg ville bruge Samsung Galaxy Tab når jeg er på farten i stedet for min laptop. For eksempel til at tage billeder med kameraet. Spille spil. Se video. Læse e-bøger og emails. Høre musik. Tjekke vejrudsigten. Netbank. Nyheder. Mulighederne er uendelige.

 • jimmy bøjlund
  april 15, 2012

  Jeg vil give den til min kone,så jeg kan have min ipad for mig selv.

 • Carsten Lund
  april 15, 2012

  Den skal helt klart foræres til min mor, som ikke er med på IT-bølgen overhovedet… En bærbar/PC er simpelthen FOR avanceret, men med en tablet er jeg næsten sikker på at også hun vil få glæde af internettet – og så kan det jo være at hun også begynder at læse mine e-mails ;)

 • anette larsen
  april 15, 2012

  Spille gratis konkurrencer under transport , så timerne hjemme kan nydes bedre uden at få flad bagdel og dårlig ryg.

 • Lars
  april 15, 2012

  Den skal helt sikkert med på de ugentlige rejser til Stockholm – Så der kan ses film og læses nyheder i fly og taxa…
  Og så ville jeg gerne rode med at få Netflix på den, så jeg kan se film når familien kaprer tv’et til reality tv om aftenen :o)

 • Carina P
  april 15, 2012

  Den skal bruges til studiet og de alt for lange togrejser. Så jeg slipper for at slæbe murstenen af en laptop med.

 • Chalotte
  april 15, 2012

  Jeg ville bl.a. bruge den til, at udforske alle de gode tips og foreslag i altid kommer med. Pt. har jeg kun min Samung galaxy mobil til at gå på nettet. Med en tablet bliver alting helt sikkert sjovere og så er det jo rart med en større skærm :-)

 • Tina
  april 16, 2012

  Jammen spørgsmålet er nok mere hvad jeg IKKE vil bruge den til – hvor jeg ikke vil have den med !
  og her må jeg så alligevel tænke længe…… men den kommer nok ikke pga strørrelsen med på mine løbeture, men det er også det eneste tidspunkt i min dag fyldt med arbejde som selvstændig, skolebestyrelse (uhhh så skal vores e-learningudvalg se den), håndbold, hundetræning, 3 børn som nok også vil slås om den og meget mere………..
  Hvis I ser rigtig godt efter så står der Tina på den :-)

 • Morten
  april 16, 2012

  Det er en fornøjelse at se ungerne på to og fem muntre sig med iPod og mobiltelefon. Den lille på to år kan ikke udtale storesøsters navn, men han kan sige “Angry Birds” :-) Så det ville være oplagt at have en tablet de kunne dele. Nå ja, vi voksne skal nok også få den brugt som et let tilgængeligt alternativ til den bærbare.

 • Pia
  april 16, 2012

  Jeg har set noget af alt det, min søn kan ved hjælp af sin iPad. Vil rigtig gerne have adgang til mange af de muligheder og samtidig lære om og bruge de muligheder nutidens teknologi tilbyder os. Billeder og video´er, tv, boglæsning, let og bærbar internetadgang på tur med alle de muligheder det giver og meget mere som jeg slet ikke ved om endnu. Vil så nødig blive en gammel kone, afkoblet fra samtiden.

 • pernille
  april 16, 2012

  Jeg har en dreng der skal konfirmeres til maj, og han har en samsung galaxy 2 i mobil telefon og han største ønske er at få samsung tablet i konfirmationsgave. Så det ville være dejligt at kunne overraske ham med sådan en fin gave. Jeg er også helt sikker på jeg ville låne den meget og spille angry birds og tempelrun. Så jeg håber at blive den heldige vinder:)

 • Peter Jespersen
  april 16, 2012

  Den skal nok for det meste opholde sig i hjemmet – til alles fornøjelse.

  Jeg ville selv primært benytte den til læsning, af nyheder, bøger, youtube, feriebilleder fra Picasa, ViaPlay programmet ville måske også få en ny chance i sofaen og ikke mindst ville WordPress og Google Docs programmerne naturligvis ryge på og så er et BT tastatur jo nærlagt at anskaffe sig.

 • Rune Hansen
  april 16, 2012

  Jeg vil elske at få en Samsung Galaxy Tab, den vil blive brugt på farten til og fra studiet, til at læse e-bøger, tjekke Facebook høre musik og tegne bedre tegninger til mine venner i Draw Something, se natholdet, film og andre videoer på nettet.
  Hjemme vil den være perfekt til at finde opskriver på og tage den med i køkkenet, styrer musikken på anlægget, læse dagens nyheder på Elektronista, låne e-bøger på biblioteket.
  Jeg vil fylde den med apps til alt lige fra tilbudsaviser, Dropbox, mobilbank til GTA, Chash Bandicoot og Worms.
  Der er et utal af timeres underholdning i sådan en lækker tablet, der kan køre flash ;-)

 • Dorthe
  april 16, 2012

  Manner, den ville da blive min bedste ven!!!
  Jeg ville skrive min næste bog på den, skrive indlæg til min blog, fotografere, ha´al min musik på den, så jeg ikke behøver den fæle ghettoblaster jeg har i sommerhuset, stemme guitaren (; og ungerne ville sikkert gøre alt for at kapre den til at spille på…..Og så ville der måske endelig være nogen andre end mig der ville få lov at se feriebillederne
  JEG VIL HA`DEN !!!!

 • Finny
  april 16, 2012

  Uh at have sådan en tablet ville betyde så meget for mig! Det ville gøre min uddannelse så meget nemmere idet jeg kunne have den med mig hele tiden (pga den lave vægt) i stedet for min store computer.. Og så ser den jo også bare blæret ud!!
  Det, jeg ville bruge den mest til, var at skrive diverse opgaver på den, tjekke mails og selvfølgelig facebook og blogs :)

 • Flemming
  april 16, 2012

  Jeg vil bruge den til at lære på, mail, nyheder, twitter, rss feeds – og så skal den fyldes op med en masse gode bøgerne :)

 • Jan Vallentin
  april 16, 2012

  Det er meget nemt..

  Den skal bruges som gave til min dejlige kæreste :)

 • Søren
  april 17, 2012

  Jeg ville bruge den til både sjov og arbejde. Jeg starter snart på Datamatiker uddannelsen og sådan en tablet ville være fantastisk at have ved hånden.
  Derudover ville jeg bruge den til musik, film, surfe på nettet og vigtigst af alt ville den være rigtig god til at vise mine noder på, når jeg sidder foran klaveret. :)

 • lars mott jensen
  april 17, 2012

  jeg vil først og fremmest bruge den til at hygge mig sammen med min søn. få en masse sjov ud af den sammen med ham, spas og gøgl samt underholdning i bedste klasse.. pleeeaase lad os vinde :-)

 • Dorthe Bille
  april 17, 2012

  Jeg har en del transport med tog hver dag, så jeg vil helt sikkert bruge den til at få læst nyheder og måske arbejde lidt, så jeg kan holde fri når jeg kommer hjem

 • Sarah Vang Nøhr
  april 17, 2012

  Jeg ville bruge den til at skabe en overgang fra mit arbejde, til mit studie og min hverdag – generelt er tablets jo utroligt gode til lige at tage frem, hvis man skal ordne noget hurtigt. Jeg ville elske at kunne bruge den som en bog, men også til at huske små ting i hverdagen.
  Derudover – så er den jo bare blæret xD

 • Mikael
  april 17, 2012

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, sagt på en anden måde, hvis vores familie bliver den heldige vinder, så ville vi bruge den til mail, internet, undervisningsbrug til vores 2 børn, til ferie, film, billeder, musik, læsning af avis og andre medier, sjove spil, styring af anlæg, netbank og bøger til min kære kone. Måske udvikling af apps kunne være interessant. Ligeledes kunne vi arkivere vores familiekalender lodret, så Galaxy Tab og vores smartphones snakkede sammen. Og så kan den flash. Alt i alt ville den blive vores alle sammens nye medlem af familien og et godt alternativ til den bærbare.

 • Andreas K
  april 17, 2012

  Jeg bruger allerhelst tablet til at søge information ellers er det den perfekte måde at underholde sig selv på :)

 • Merete Østberg
  april 17, 2012

  Uhh den ønsker jeg mig brændende – jeg har en stationær pc, så ville bruge den som “bærbar” bl.a til at tjekke mails, læse nyheder, gå på Facebook, høre musik og billeder. Og så ville jeg ta’ den med i seng og læse e-bøger.

 • Berit
  april 17, 2012

  Jeg har fire timers offentlig transport hver dag. Det er mit svar. Jeg har behov for en tablet. Goddammit. :)

 • Henriette
  april 17, 2012

  Jamn hvad vil jeg ikke bruge den til, ku da være fedt at vinde, så ku det være jeg ku have den for mig selv, ikke som husets iPad hvor man skal slås med de 3 knægte
  Elsker de små spil Wordfeud, Rumble o.lign, men også at man har mail, facebook, krak.
  Og ja så har 2 af mine drenge autisme diagnoser, så dagsskemaer osv er også lige ved hånden hvis man lægger dem derpå, og det er da noget smartere end på papir.

 • Pia
  april 18, 2012

  Jeg ville bruge den til at lege, læse og lære. Teste apps, skrive noter, læse mine yndlingsblogs, tage billeder af alt det mærkelige der sker i toget (skiltning, besynderlige reklamer osv. – har en idé om at jeg skal lave en ‘pendler-blog’) og alt hvad den ellers indbyder til.

 • Marianne
  april 18, 2012

  Jeg ville kæle med den, snakke med den og bringe den med mig overalt. Den ville blive min nye bedste ven!!:-)

 • Rie R
  april 18, 2012

  Jeg ville helt klart bruge den til at tjekke mails, gå på nettet osv da jeg kan sidde i sofaen og gøre det, og stadig hygge med min familie. Fremfor at skulle tænde pcen op og sidde alene inde på kontoret.
  Men en ting jeg også ville bruge den til – er at vise billeder på. Alle billeder er jo digitale nu om dage og man for ikke vist sine feriebilleder på samme måde som før. Men det kunne tablet hjælpe med.

 • John
  april 18, 2012

  Den skal da bruges til det hele :)
  Men primært vil jeg bruge den til at spille, læse, surfe og fremvisning af diverse billeder og videoer.
  Samt bruge den til at tage notater til diverse møder.

 • Søren G
  april 18, 2012

  Jeg ville bruge den til at lege sammen med min datter på 5 og min søn på 3.
  På ferie ville den være optimal til mails, FB, spil, bøger, film, etc.

 • Camilla H
  april 18, 2012

  Tjekke nyheder, facebook, se fjernsyn (hvis man kan det :-)) og spille alt for meget ;-D

 • Dennis L
  april 19, 2012

  I looove it! Jeg ville nyde den. Fylde den med lækre apps, dejlige bøger og en masse udforskning :)

 • Per Thomsen
  april 19, 2012

  Isskraber, så jeg ville nok lade den op i november, og så holder den sku nok hele vinteren. Den passer da perfekt ned i lommen i mit bilsædes ryg. Resten af året vil den fornøje mig, og jeg slipper for en støndende varm bærbar i skødet!

 • Ulrik Heefelt
  april 19, 2012

  Hej
  Jeg ville bruge denne tablet til at glæde min kone, der har fortjent at få en tablet. Hun skal snart på barsel med vores første barn og har derfor brug for noget ekstra underholdning, så hun bliver bedre til at side stille og slappe af.

  Hun har virkeligt fortjent det specielt fordi hun nu kun har en gammel Medion bærbar fra 2005.

 • Maiken Nilsson
  april 19, 2012

  Jeg vil bruge den til at opgradere min daglige 4 timers pendler-tur til luksusudgaven. Læse aviser,bøger og selvfølgelig elektronista ;-), tjekke facebook og mails og finde spændende apps og spille, så skulle tiden nok flyve afsted.

 • Henrik Hansen
  april 20, 2012

  Jeg ville primæret bruge den til, at læse nyhederne, tjekke facebook og se lidt youtube.
  Samt bruge den til at spille på, samme min datter på 8 mdr. Tror at hun kunne få en masse sjov ud af den.

 • Claus
  april 20, 2012

  Jeg ville bruge den til at lytte til min yndlingsmusik, mens jeg læser ebøger. Ligesom muligheden for at se film i fuld HD eller bare surfe på nettet vil blive udnyttet fuldt ud.

 • Dennis
  april 21, 2012

  Jeg ville helt bestemt kunne bruge en tablet både i mit privat og arbejdsliv. Jeg har to små dejlige børn som bare synes at den nye tekniske verden er fantastisk. Jeg ville bruge den til at holde styr på mit nystartede “papirsløse” elektroniske forhold. Jeg arbejder som ude/idrætspædagog og har ikke elektronisk adgang foruden min android smartphone. Det ville give mig og de dejlige unger jeg har i 3 og 4 klasse en større mulighed for at bringe nye tiltag ind i dagligdagens pædagogik. f.eks se sjove klip på youtube, Messi der tryller, hvordan myrene lever osv.
  Ellers vil den blive brugt på at få holde mig orienteret på nyhederne og de fede blogs som jeg følger. Desuden vil den også være en brugbar “partner” når vi/jeg er på farten – bruger en del på at træne triathlon. Så alt i alt vil en samsung galaxy tab være en dejlig ting at få mellem hænderne. Glæder mig allerede

 • Peter N
  april 22, 2012

  Jeg vil bruge en tablet til at læse E-bøger og tage notater på, skrive referater til møder og tjekke mails. Forhåbentlig vil den hjælpe mig med at huske hvad det er jeg har glemt. Den skulle nok også bruges til at se film på, og måske til udvikling af apps.

 • Michael
  april 22, 2012

  Jeg ville bruge Galaxy tab’en til at styre mit Sonos system.

 • Kjeld Hansen
  april 23, 2012

  Jeg er en stor fan af Samsung Galaxy, så det er helt klart en fejl, at jeg ikke allerede har en tab. Hvis jeg vandt, så vil mit liv blive mindre fejlfyldt… Derudover vil jeg optage, redigere, skrive noter, læse magasiner, se viralt og socialt indhold på den, især når jeg er “on the go”.

 • Philip Christensen
  april 23, 2012

  Den ville blive brugt, som hoved kalender i køkkenet. Så alle i husstanden kan se hinandens gøremål og aftaler :) Også vil den blive brugt som radio.

  Det er ellers nogle gode bud der er skrevet. Held og lykke.

 • Nikolaj Hoffmann Pedersen
  april 23, 2012

  Jeg ville bruge den til sociale medier i sofaen. Ungerne ville bruge den på bilturen til film, kort og podcast

 • Dan Sonne Pedersen
  april 23, 2012

  Jeg har altid været en Apple-guy, omend de senere års udvikling er begyndt at irritere mig en smule. Apple har langsomt bevæget sig mod den mastodont-status, som Microsoft engang var (på godt og, især, ondt), og det er ikke altid kønt. Alligevel krummer jeg tæer ved tanken om, at jeg skulle skifte til andre platforme, end Apples. Tænk den ironi, hvis jeg alligevel vandt den Samsung Galaxy Tab, der er på højkant – jeg vil jo blive nødt til at forholde mig til en komplet “anderledes” verden. Så kan jeg jo passende kalde mig for “åbensindet”, som jeg altid har haft for vane for, på trods af mine tendenser til Apple-fanboi’isme. Og måske noget forandring slet ikke vil være så skidt endda!

 • Øyvind Dyrnes
  april 23, 2012

  Howdy!

  Det ville jeg nok bruge til flere af de aktiviteter som allerede er nevnt, men bl.a. optagelse af sang, lyder og musik, samt billederedigering, er noget af det jeg helt sikkert ville bruge nettbrettet til. Så skal det hele ud på verdensveven, for at få respons og input. Lige som I gør det :-)

  God uge, god arbejdslyst!

 • pia
  april 23, 2012

  Twitter, bbc iplayer, madopskriftsamling, nyhedslæser, ebook, tjekke mails, kalender, musikafspiller – DET HELE….!!! :)

 • Louise Bligaard
  april 23, 2012

  Årh der er så mange ting jeg ville bruge denne skønne Samsung Galaxy Tab til. Blandt andet:
  Twitter, se film når jeg kører fra København hjem til forældre i Thise (Tur på 5 1/2 – 6 timer) læse bøger, surfe blogs på nettet, spille spil, lede efter nye spændende apps, spille Draw something på en større flade end iphone :-) og bare nyde at have den med på farten når computeren er for tung at slæbe med.
  Der er faktisk næsten ikke den ting jeg ikke kunne forstille mig at jeg ikke ville bruge den til.

 • Michael
  april 23, 2012

  Primært streaming af tv-serier (pt. Mad Men og Game of Thrones) fra vores netværksdisk, når kæresten optager stuealteret. Ellers skal den også bruges til test af android webapps, og som underholdning til ungerne, når vi er ude af huset.

 • Lars
  april 23, 2012

  Jeg ville bruge den til at filme mine golfsving og mine crossfit øvelser så jeg kunne dele dem med interesserede ligesindet. Jeg ville også kigge Ebay for ting som jeg ikke kunne leve uden. Ville tjekke gmail og facebook og måske kigge efter job. Endelig ville jeg naturligvis tjekke Elektronista for spændende nye gadgets

 • Camilla
  april 23, 2012

  Jeg ville bruge den som en luksus-gave til mig selv – min kæreste og jeg slås om “min” gamle lånte iPad 1 (lånt af storebror), men med en flot Samsung tablet ville jeg kunne sidde i fred og ro og se mine yndlings webcasts, opdatere mig på Facebook, Twitter og Pinterest, læse nyheder og spille spil mod familie og venner. Som nyuddannet arbejdsløs akademiker ville jeg også bruge den i min jobsøgning og til at have med til jobsamtalerne med elektroniske udgaver af CV, ansøgning etc.

 • Carsten Øhlenschlæger
  april 23, 2012

  Jeg ville bruge den til at erstatte min aldrende iPad 1.

  Daglig websurfing, Netflix og podcasting (elektronista selvfølgelig) står øverst på ønskelisten.

 • Lisbet
  april 23, 2012

  Hvad kan man IKKE bruge den til! Den er faktisk lækker, handy og har alt hvad hjertet begærer.

  Jeg ville hovedsageligt bruge den i min i luftehavne, cafeer, messer mv. da jeg rejser meget i forbindelse med min arbejde og i mange tilfælde har brug for noget større og mere praktisk end hvad min I-phone kan tilbyde.

  Mhhh….

 • Louise McHenry
  april 23, 2012

  Ville give den videre til min gamle far, og prøve at skubbe ham ind i 2012, hvor man kan læse både email og avis på tablet. JAH!

 • Rikke Mie
  april 23, 2012

  Uha. Som noget nær den sidste i DK, der stadig ikke har fået erhvervet sig hverken smartphone eller tablet, ville jeg højst sandsynligt bruge omkring en uge på en omgang intensiv Angry Birds. Til gene og muligvis på bekostning af eksisterende parforhold.

 • Henrik Emtkjær Hansen
  april 23, 2012

  DEN skulle absolut bruges til lidt let billedredigering, film, spil, og måske endda arbejde ;-)

 • Nikolaj Josiassen
  april 23, 2012

  Jeg ville få stor glæde af den. Tænk, hvor mange dejlige stunder jeg ville kunne få i haven eller i sommerhuset, med min kæreste og et glas røvin, mens ungerne tossede rundt med denne tablet. Enten for at se film, spille spil eller bruge den som freesbee… Alt for et par timers ro!

 • Allan K
  april 23, 2012

  Såfremt i fald at man var heldig og vinde – så skulle man bruge den til at lære sine børn lidt teknologisk anvendelse, og stopfodre den med børnespil, der lærer dem geometri, tyngekraft mm. Alt den kropslige overføring, som en mus bare slet ikke kan.
  vh

 • Mille Andersen
  maj 5, 2012

  Den skal jo bare følge mig hele dagen og ikke mindst skal der hygges med den om aftenen. Der skal være bling over coveret og den skal altid med i tasken. Man kan jo lige være nød til at tjekke de sidste nyheder, bruge den på jobbet eller finde en halv time til en god bog. Om eftermiddagen og aftenen skal vi nok slås om den, hvem vil ikke spille, se film, læse you name it….

 • Chris Hansen
  september 3, 2012

  Jeg ville installere den på væggen på toilettet, så jeg kan sidde på potte og læse nyheder, spille spil, ordne regninger i netbank og så videre, mens jeg gør mine toiletfornødenheder.

 • jannie Sørensen
  november 25, 2012

  ÅHH det ville være dejligt, at ha’ en tablet til at tage med alle vegne – og være uafhængig af min store bærbare. Børn og børnebørn ville også glæde sig over en checket mor/farmor.

 • Charlotte Ellen Rønn
  november 26, 2012

  E-bøger, E-bøger og E-bøger :-)
  Videos & masser af Fotos

  … og så alt det andet

  Elektronista/Christiane Vejlø – Jeg er imponeret over sitet, energien og den måde i/du dækker den elektroniske verden på. Fantastisk godt gået :-)
  Ros & respekt.

  • christiane
   november 26, 2012

   Hej Charlotte
   Tusind tak for din søde kommentar. Det varmer!
   Også lige til info. Den her konkurrence er afsluttet som du måske kan se i toppen i artiklen. MEN du kan deltage i den nye tabletkonkurrence som kører på forsiden lige nu :-)
   Christiane

 • Emil Ahm
  februar 27, 2013

  Jeg vil først og fremmest bruge det til skolearbejde da den er lettere og tage med sig. vil også bruge den på vej til at spille på vej til skole, da det tager to timers tid at tage der til. og selvfølgelig alt det jeg ikke kan bruge min samsung galaxy xcover da der kun er 200 mb plads på den :)

  håber at jeg vinder da det virkelig ville hjælpe med min ungdoms udanelse.

  Emil Ahm

 • Alicja Gravgaard
  november 29, 2015

  Hej
  Min søn Achton har lige fået sin første tablet, men tabte den desværre 4 dage senere, så en meget sønderknust dreng på 3 år vil bliver enormt glad og stadig tro på julemanden, hvis han fik/vandt en ny tablet.

  Mvh Alicja Gravgaard