VIND SMARTPHONE MED BEDSTE KAMERA

1 Min læsning

KONKURRENCEN ER SLUT! Hold da op! 128 kommentarer! Vinderen blev trukket ved Random number generator og det blev kommentar nummer 107. Mikkel Winther tillykke med din nye smartphone! Du hører fra os!

Trænger du til ny mobil eller kender du en der gør? Vi ligger faktisk lige inde med en Nokia N8 smartphone fra Nokia (værdi 25oo kr). Der er gode odds for at den kan blive din!


Nokia N8 er lækkerier for en entusiastisk mobilfotograf. Modellen har nemlig eftersigende markedets bedste mobilkamera med hele 12 megapixel og HD video. N8 er en smartphone med touchskærm, integration af dine sociale medier på forsiden, masser af apps og helt gratis navigationtjeneste. Det hele kan du selvfølgelig se på den gigantiske  3.5 tommer skærm.

Vær nu ærlig. Hvis du ikke selv trænger til en ny mobil, så gør din mor, veninde, ven eller kollega sikkert. Skynd dig at deltage i konkurrencen, så du kan gøre dig selv eller en anden rigtig glad.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive din yndlings mobilfeature i kommentarfeltet herunder. Det behøver ikke være fra en Nokia telefon. Elsker du kameraet? Er det Facebook på mobilen som gør dig glad? Er det notesbogen du bruger meget i hverdagen? Er det arbejdsmails? Smid et par linjer herunder, og vi finder en vinder blandt alle jer som deltager.

Held og lykke!

Vinderen trækkes mandag den 14. november

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + sixteen =

130 Comments
 • Lars F. Jørgensen
  november 9, 2011

  Hej,

  Smartphones giver adgang til så mange forskellige lækkerier at det kan være helt svært at fiske 1 – 2 ud som topper.
  Jeg vil dog sige at muligheden for at samle sine sociale aktiviteter i en app når man er på farten nok er noget af det som jeg bruger mest. Det kunne være Tweetdeck til Android eller Gravity til Symbian. Begge tilbyder et hurtigt overblik over hvad der er nyt på Facebook, Twitter og Foursquare, samtidig med at der er mulighed for at ligge updates ud fra begge apps.
  En anden ting som bliver brugt meget på min smartphone er Geocaching. En super sjov måde at lave en gåtur i byen eller skoven om til en skattejagt, noget som vinder hvergang når ungerne skal motiveres til at gå med.

  /Lars

 • Jacob Saaby
  november 9, 2011

  Min yndlingsfeature på min iPhone 4S er, at den ikke er en Nokia ;)

  Nej ok. Faktisk er det kameraet som tillader mig at dele min verden, med resten af verden. Og så er det tilgængeligheden.

 • Christina Skovgaard Petersen
  november 9, 2011

  Helt klart Twitter. Fantastisk simpelt og funktionelt værktøj til at dele viden, holde sig opdateret og kommunikere. Fikst med # funktionen og med et stort undervisningspotentiale.

 • Astrid
  november 9, 2011

  Tethering. At have et mobil modem med sig altid. Så smart!

 • Søren Laursen
  november 9, 2011

  Du skal få hele to!

  1) Internetforbindelse
  Uden internet på mobilen, var der ikke meget liret over en smartphone. Internet på mobilen giver total bevægelsesfrihed.

  2) GPS
  Med GPS i mobilen bliver telefonen også et legetøj og lokationsværktøj, der kan filtrere lokal-relevant data for dig baseret på din lokation. Praktisk anvedelse: foursquare, geolokation i fotos, rejseplanen og andre “hvor fanden er jeg henne?”-tjenester etc.

  /Søren

 • Iben Christiane Hansen
  november 9, 2011

  Jeg elsker Twitter-funktioner på telefoner! Har haft en smartphone, som desværre gik i stykker, og det, jeg var mest afhængig af var Plume!

 • Peter Arndal
  november 9, 2011

  Jeg bruger primært mobilen til at tjekke mails. Nemt, hurtigt.

  Men en app som FourSquare bruger jeg også til at tracke min færden.

  De bedste hilsner og en god dag til jer alle

  Peter

 • Ea
  november 9, 2011

  Helt klart Evernote
  Så kan jeg lave noter hvor end jeg er (pc, Iphone, Ipad) og det hele synkroniserer online – så jeg kan arbejde videre, selvom jeg sidder med et andet medie i hånden!
  Det virker optimalt for mig :-)

  Derudover er kortet uundværligt for en geografi-analfabet som mig!
  Jeg er sluppet for at fare vild mange gange på den konto :-)

 • Andershauch
  november 9, 2011

  Jeg er helt vild med check-in funktionen :-) Det er fedt at kunne fortælle hele verden hvad jeg laver. Jeg bruger primært 4square.

 • Suzette
  november 9, 2011

  GPS og kortet har reddet mit liv (eller i hvert fald min stedsans) så mange gange, at jeg slet ikke forstår, at jeg kunne finde rundt i verden før jeg fik en smartphone. Og Angry Birds giver jo så lige en halv times ekstra i sengen om morgen, men børnene spiller…

 • Annelise
  november 9, 2011

  Muligheden for at have de sociale netværk lige ved hånden er super med en smartphone.

  Jeg har lige opdaget “WhatsApp Messenger” som giver mulighed for at sende gratis beskeder til hinanden uden at man skal betale SMS takst. Bruger det især når jeg skal sende beskeder til kontakterne i udlandet. (Det er jo dyrt at sende sms til udlandet!!) Man kan sende almindelig tekst, men også billeder og sågar stemmebaseret beskeder.

  Fås til android, nokia, blueberry og iphone. Og det kræves at modtager også har WhatsApp installeret.

 • Philip Christensen
  november 9, 2011

  Min yndlings feature må være: Kamera og twitter.
  Kamera: Det at man kan fange øjeblikket på billede eller video er jo fantastisk! Og have det for altid.
  Twitter: At man kan være social med så mange mennesker hele verden rundt. Det er sku smart!

 • Kim Elmose
  november 9, 2011

  Udover hvad jeg anser som basis-kommunikationsapps på min iPhone – Facebook, Twitter og Skype samt GReaderApp – så er Evernote-app klart min bedste ven, når jeg liiige skal tilgå en note, et password til en tjeneste, en url til en virkelig god blogpost og lignende , mens jeg er på farten.

  MIn største udfordring er at holde styr på alle de informationer, som jeg indsamler i løbet af min færden på net, og her er Evernote bare det rullende skuffedarium, lige ved hånden . Især fordi jeg også kan indtale korte memoer eller optage interviews via iPhone ( eller iPad ) og bagefter tilgå dem via mobilen eller net.

  Det er snyggt, som mine svenske venner siger.

  /elmose

 • Mette b
  november 9, 2011

  Min yndlingsfeature på smartphones er helt klart Twitter. Fantastisk feature med masser af inspiration og input både professionelt og privat.

 • Gitte Sørensen
  november 9, 2011

  For mig er min mobil ikke kun en mobil mere.

  At have en smartphone åbner bare for så mange muligheder. Jeg har ofte travlt i hverdagen, og min telefon hjælper mig med at holde styr på mine opgaver.
  Jeg har mine post-its på min skærm, internet til at tjekke op på ting jeg ikke lige “ved så meget om”, min kalender er opdateret med min email, og noget jeg også finder rigtig vigtigt er min navigation… Når jeg skal steder hen hvor jeg ikke har været før, skal jeg ikke forbi krak først, jeg sætter bare min smartphone til at guide mig.

  Det betyder meget for mig, at min telefon indeholder alle disse features. det sparer mig for tid og penge.

  Gitte

 • Steffen
  november 9, 2011

  Det jeg elsker mest ved min HTC incredible er at den kan lave et wifi hotspot så jeg kan være online overalt med min pc.
  Den kan også tjekke fler gmails konti, bla let mellem en alm. gamil og en gmail app konto. Det er faktisk lettere at skifte imellem de 2 på min tlf. end at gøre det på pcen :)

 • Gitte Nielsen
  november 9, 2011

  Jeg tilhører racen som endnu ikke har en smartphone… (sjælden på dette site kan jeg forestille mig). Så nemmere brug af facebook, twitter og emails ville være et stort plus for mig + muligheden for at tjekke QR-koder og måske se hvad angry birds går ud på…

 • Cecilie Sand Nørholm
  november 9, 2011

  Jeg synes både at kameraet og de forskellige apps til smartphones er det fedeste! – Kameraet fordi det virkelig bare er lækkert at kunne klipse et billede lige i det sekund det skal tages, og det synes jeg at de nyere smartphones er blevet supergode til, både med at fange lyset i billedet og tage det superhurtigt, hvilket jeg tit har manglet :-)
  Apps er fede fordi de gør det hele lidt nemmere, både at samle f.eks. statusopdateringer fra facebook, twitter osv. men også de små spil og andre ting der er nyttige, f.eks. apps fra ens bank eller fra aktiemarkedet.

 • Steffen
  november 9, 2011

  Undskylder de mange trykfejl i første besked :)

  Det jeg elsker mest ved min HTC incredible er at den kan lave et wifi hotspot så jeg kan være online overalt med min pc.
  Den kan også tjekke flere gmails konti, bla let mellem en alm. gmail og en gmail app konto. Det er faktisk lettere at skifte imellem de 2 på min tlf. end at gøre det på pcen :)

 • Charlotte
  november 9, 2011

  Jeg tjekker mails på min mobiltelefon ALL THE TIME.
  Jeg bruger gmail og ikke mindst Googles kalender konstant. Det giver mig mulighed for at reagere superhurtigt på kundehenvendelser og gode tilbud :o)
  På tredjepladsen kommer uden tvivl Tweetdeck, hvor jeg følger mine Twitter-fans og kommer med guldkorn en gang i mellem.

  Er desværre ved at være temmelig afhængig af Wordfeud – en slags Scrabble – hvor jeg dyster mod folk fra Twitter eller helt ukendte ordkløvere i op til flere dage ad gangen.

  Elsker min smartphone, som forresten er en Samsung Galaxy GT-19000S, der nærmer sig pensionsalderen.

 • Andy G
  november 9, 2011

  Google sync – mega smart at man kan sync alle sin kontakter, sin Kalender osv med din google konto, og har adgang til det over alt..

 • Christopher
  november 9, 2011

  Hej,

  Det fede ved en smartphone er, at den kan så mange ting. Så ja, det er svært at finde lige præcis een feature som bare er “killer”. For mig er det at tage billeder meget vigtigt – selvfølgelig af familie og venner – det der sker omkring mig – men også af skilte, dokumenter, plakater osv., så mobilen bliver en visuel notesbog.

  Jeg vil dog fremhæve en helt anden feature som min yndling: sport tracking. De fleste kender nok danske Endomondo (http://www.endomondo.com) eller finske Sports Tracker (http://www.sports-tracker.com) og der findes et hav af andre apps til både iOS, Android, Symbian mv.

  Når man begynder at “tracke” løbe-, cykel- eller gåture, så går det op for een, at man faktisk har et utroligt avanceret måleapparat i lommen (måske nærmere på armen). Jeg har selv haft den oplevelse, at jeg det sidste års tid har døjet med en skade, der har forhindret mig i at løbe som jeg gerne vil. På et tidspunkt gik jeg i behandling hos en fysioterapeut, der bl.a. analyserede min løbestil for at finde årsagen til skaden. Her gennemgik vi bl.a. de data som jeg havde tracket med mobilen på mine løbeture, og fysioterapeuten kunne se et “skidt” mønster. Det førte til, at han hjalp mig til at ændre på min løbestil og igen kunne jeg bruge mine track-data til at holde øje med, om jeg faktisk forbedrede mig. En stor del af min behandling – og min egen efterfølgende kontrol – ville simpelthen ikke have været mulig uden en smartphone.

  Altsammen muligt vha. en (relativt) billig gadget, en gratis app og en gratis, web-baseret tjeneste.

  mvh
  Christopher

 • Berit Jørgensen
  november 9, 2011

  Min yndlings mobilfeature er faktisk svær at udspecificere, der er jo så meget :-) men jeg er lykkelig for at jeg lynhuritgt har min mails hos mig og så kan jeg ikke leve uden en kalender der synkroniserer med min computer, det gør virkelig livet så meget nemmere for mig.

 • Helle
  november 9, 2011

  Jeg bruger generelt min telefon som en forlængelse af min computer, når jeg ikke lige har den i nærheden. Er ret vild med at man har ALT i samme gadget: mp3-afspiller, kamera, netbank, GPS, træningsmakker, vækkeur, tv-guide, modem, radio, landkort, opslagsværk, kalender, vejrudsigten og naturligvis hurtig adgang til alle ens venner.

  Hvis jeg alligevel skulle nævne én ting, jeg ikke kunne undvære, skulle det være et hurtigt kamera med mulighed for hurtig deling via BT, mms, mail, Picasa eller Facebook/Google+. Min kameraapp er Vignette (ca. 30 kr. på Marked). Den har et utal af smarte filtre og indstillinger. Genialt. Eneste ulempe er at leve med de 5 MP, der er standard i de fleste telefoner.

 • Mia Eriksen
  november 9, 2011

  Hvis jeg skal være helt ærlig… så har jeg en mobil, som “kun” kan det basale, og det er da også udmærket – bortset fra at jeg efterhånden godt gad at få erfaring med smartphones’ muligheder… anyways, det JEG faktisk synes er rart på mobiler er 3 ting, som er helt grundlæggende:
  1) Telefonbog! – hvordan pok… skulle jeg ellers kunne huske alle de telefonnumre?!
  2) SMS! – ELSKER at man bare kan sende en sms, hvis man skal sige en lille ting, som ikke er nødvendigt at lave et opkald for; eller som en huskeliste til modtageren; eller til adresser; eller små kærligheds”breve” :)
  3) Lommeregneren. Nej, jeg er ikke dårlig til hovedregning, men det ER nu engang rart, at kunne hive mobilos’en frem, når det VIRKELIG er nødvendigt… Let’s face it… hvor mange ville ellers rende rundt med en lommeregner i tasken? Og det er da også rart at kunne stå i butikkerne og regne den endelige pris ud, når der står: 15% off…

  Ja ja, mine svar er ikke nær så fancy som de allerede indkomne, kan jeg se… men jeg tror nu nok at jeg ser alt det andet som “overflødigt underholdning”, som jeg ser som en gode, men også som noget unødvendigt :) Det er min holdning :)

  Måske jeg skifter mening, hvis/når jeg vinder en ny telefon :)

 • Sandra lund
  november 9, 2011

  Det er svært at vælge, og kameraetstår højt på listen, men Internettet binder verden sammen, og når man står modti en snestorm er det rart at kunne se om bussen er aflyst, og så få tiden til at gå med facebook.

 • Ghita
  november 9, 2011

  Har slet ikke en smartphone, så vil MEGET gerne vinde!
  Kunne særlig godt tænke mig at bruge kameraet og Histamatic, som jeg har hørt godt om.

 • Zakia Elvang
  november 9, 2011

  Elsker at jeg på bagsædet af en taxa eller bagerst i et konference lokale kan lægge tweets og billeder via Flickr direkte på vores hjemmeside! Nem, åben, intuitiv og sjov måde at dele oplevelser, tanker og fede faglige lunser med kunder, kollegaer og netværk i et.

 • Katrine
  november 9, 2011

  Jeg har tvillinger på to år, så jeg er SÅ glad for kamerafunktionen, idet jeg altid kan tage et hurtigt foto og derfor få langt flere “kodak-moments” med, end hvis jeg skulle hive et alm. kamera frem. Derudover er den der talende kat-app genial underholdning til ungerne :)
  Og ja, så er min telefon faktisk rigtig rigtig dårlig, så jeg ville bliver lykkelig for en ny!!!

 • Pia
  november 9, 2011

  Simpelt: Jeg elsker at min telefon ringer.

  Det er fedt når vennerne ringer for at spørge om vi ikke lige skal gå ud og drikke en øl – eller når min mor ringer for at høre hvordan det går.

  Men jeg elsker allermest når mine unger ringer efter skole og gerne vil snakke om dagen, og morgendagen, og veninderne, og om løst og fast… det er verdens bedste app.

 • Asger Frost
  november 9, 2011

  MIn ynglings feature er at man kan ringe ellers ville der ikke være meget ved en telefon, da det er hovedsagligt det jeg bruger min mobil til samt nogle få smser :) Ejer stadig en olding af mobil Sony Ericsson W810i

 • Anita
  november 9, 2011

  Min absolute yndlings feature er, at jeg kan være online hele tiden og tilgå information på nettet uanset hvor jeg er henne. Skal jeg finde et sted hen tænder jeg GPS’en, venter jeg på en vigtig mail ved jeg at min smartphone nok skal gøre mig opmærksom så snart den er kommet, ser jeg noget jeg bare må dele med folk kan jeg hurtigt tage et billede eller video og sende det via sms, mail, facebook eller hvad der lige passer til situationen og sidst men ikke mindst holder min telefon altid styr på min kalender, så jeg ikke misser en aftale.

  I <3 my smartphone!

 • Sabine Lai Ovesen
  november 9, 2011

  Jeg elsker kameraet i min mobil :) Jeg har et Canon digitalkamera, men jeg gider ikke have det med mig rundt hele tiden, slet ikke hvis der er røget et par øl indenbords. Og så er det genialt at have sin mobil, man lige kan hive op af tasken og knipse løs! Jeg har desværre ikke en smartphone (åh, hvor jeg efterhånden længes efter én!!), men min Sony-Ericsson har et 5 megapixelkamera og en rigtig god blitz, så ligemeget hvor jeg er, tager den gode billeder! Det er så fedt, og jeg sender tit spontane billeder videre til mine venner :) Et godt mobilkamera er virkelig vigtigt for mig :)

 • Regitze
  november 9, 2011

  Uh – er stadigvæk uden telefon pga. dum tyv og SU-budget; så jeg krydser fingre ;-) Min yndlings feature er nok kameraet! Selvom det selvfølgelig er enormt belejligt at min telefon både kan ringe og sms’e :-) Men dernæst – kamera. Det er så dejligt at have billeder af de sjove ting der sker i hverdagen; og at man snildt kan fange gode øjeblikke, fordi man jo alligevel altid har sin telefon på sig!

 • Søren Johannessen
  november 9, 2011

  GPS enheden er klart det fede.

  Automatisk geotagging af billeder og på nyere smartphones får du også retning (heading), så man kan hurtigt kan se om billedet er taget fx stik syd (heading 180)

  GPS åbner også op for alle muligheder med location based services, at du kan via forskellige apps få at vide noget om omgivelser hvor du står her og nu. fx Layar browser med forskellige lag fx geotagget Wikipedia artikler, så du kan måske blive klogere når du står foran et geografisk objekt fx statuer, bygninger.

  Med snart 0,5 milliarder smartphones med GPS i hele verden, så åbnes også en meget kraftfuld måde, at kunne crowdsource data ind på. Fx forskere i Stanford har lavet en apps, hvor folk skal indsende billeder taget i dagslys i LA og så kan der måles smog ud fra billeder. Projekter som OpenStreetMap hvor man på stedet kan indsætte nye geografiske objekter fx cafeer, tøjbutikker, cykelparkering, eller slette en butik hvis den er lukket. Dette kan gøres fx via CloudMade Mapzen POI collector app (http://mapzen.cloudmade.com/). Vi er kun i begyndelsen af dette stadie med dataindsamling med smartphones og emnet blive endnu mere hot de kommende år. Og det er i min øjne det mest interessante ved smartphones – GPS’en

 • Peter Schaufuss
  november 9, 2011

  Min favoritfeature må være Apps

  Med dem kan min telefon blive til hvad som helst: Spillekonsol, GPS, Bog, Rejseguide, Musikstudie, Videoredigeringssuite, opslagsværk, skattekort, diktafon – You name it!

  Men, også det altid at have et godt foto/video kamera ved hånden er også fedt.

 • Louise F
  november 9, 2011

  Må man virkelig kun vælge én feature…? Så må det være apps som Skype, Viber m.fl. gør det muligt at ringe til udlandet og dermed ikke betale dyre takster til teleselskaberne, men bare bruge data. Fantastisk! Og så er jeg også nødt til at fremhæve iMessage hvor man kan SMS’e med andre iPhone ejere – og igen slippe for dyre SMS-takster.
  Hvis jeg er så heldig at vinde den fine Nokia, vil jeg forære den til min søster, som trænger til en udskiftning af den ældgamle mursten hun render rundt med.

 • Lisbeth
  november 9, 2011

  Der er så mange gode ting ved en smartphone, at det er helt svært at vælge.
  Men – vigtigst af alt er selvfølgelig push-mails. Det er en fantastisk opfindelse.
  Derudover er det dejligt at have Wikipedia i sin lomme hele tiden. Så er der aldrig noget, men ikke lige kan finde ud af.

  Jeg har selv en ny HTC’er, så hvis jeg vandt telefonen skulle den være til min kæreste. Han har en meget gammel nokia med en stor revne i glasset, og selvom han virkelig gerne vil have en smartphone, har han ikke råd til at skifte den ud og må nu nøjes med at kigge mig over skulderen, når jeg bruger min telefon.

 • rijaH
  november 9, 2011

  Jeg elsker at man har en mini computer lige ved hånden, så for mig er det vist hele pakken, der gør mig glad for de smartphones jeg har haft og har nu. Hvis jeg skal vælge en yndlingsfeature må det vist være at min kalender er blevet elektronisk og aldrig skal skrive ned på papir mere og at det syncer hvis jeg har skrevet/opdateret noget et sted så går der få sekunder så er det der også alle andre steder hvor min kalender er. Det er ikke til at leve uden jo ;) hvis jeg vinder bliver det altså min mor som skal have den, hun har altid haft nokiaer så den her vil formentlig være lige noget for hende :)

 • Anni
  november 9, 2011

  Min favorit funktion er helt klart at kunne skrive to-do lister og huskesedler som automatisk synckes med laptoppen. Jeg har været adskillelige apps igennem og har nu fundet favoritterne, nemlig TeuxDeux og Evernote.
  Især giver GPS funktionen god konkurrence; både til at finde vej og til at udforske ellers gemte steder i en ny by, fx. med FourSquare.

  Når det er sagt, mangler jeg, på trods af iPhone mosaik, ikke selv en smartphone – men det gør min bror, som har nogle issues at kæmpe med, og som jeg gerne vil give lidt ekstra kærlighed i form af en opgradering af hans gamle føtex-Nokia.

 • Bjarne Tveskov
  november 9, 2011

  Min yndlings mobilfeature er meget banal; Når en af mine sønner ringer til mig kommer der er stort flot af ham der ringer frem på skærmen, det gør mig glad. Når det er en telefonsælger der ringer kommer der ikke noget billede frem, det gør mig også glad :-)

 • Sanne
  november 9, 2011

  Min nokia mobil er ikke nyeste model. Men man kan kontakte mig og jeg komme i kontakt med andre.
  Mine unger vil klart synes det ville være sejt hvis jeg kunne bruge apps funktionen :-)

 • Birgit
  november 9, 2011

  [Prøvede ellers at skrive via min smartphone, men det gik ikke helt]
  Helt klart basic-ting som sms og kalender som jeg er afhængig af pga. hørenedsættelse efter en trafikulykke.
  Med min nye smartphone, en Samsung Galaxy S, er jeg vild med de forskellige apps. Lige nu er det Aldiko til e-bøger, rejseplanen og movia samt at kunne tjekke mine mails på farten. Det er en fed fornemmelse at være ude at rejse uden mulighed for PC, og så kan man komme i kontakt med familien – på flere måder. Dejligt

 • Hildur
  november 9, 2011

  De’e vid’oen ;)

 • Linda Petersen
  november 9, 2011

  Meget enkelt fordi det er SMART – All in one, privatliv og professionelt liv lige ved hånden at all times.

 • Louise Larsen
  november 9, 2011

  Der er jo mange gode features, så det er svært at vælge… Som man siger er det bedste kamera det man har med så det er tit det i mobiltelefonen, men ofte bruger jeg kameraet til at huske ting, priser, opskrifter osv. som nemt organiseres i en app som Déjà Vu.

 • Phie
  november 9, 2011

  Min yndlings mobilfeature er helt sikkert picplz. Det er ligesom instagram, men kan også bruges selvom man ikke har en iphone. Ens billeder ser fantastiske ud med et af filtrene på og så kan man dele det med det samme på facebook, tumblr, twitter, dropbox osv. med nogle kommentarer til. Så er det hele opdateret på en gang. Skide smart! Og så er hele herligheden gratis!

 • Andreas
  november 9, 2011

  Twitter er den mest benyttede funktion for mig til informationsformidling, deling af billeder etc. Og den har efterhånden også udviklet sig til at være min primære kilde til nyheder.

  mvh

 • Leif Kjeldsen
  november 9, 2011

  Mine 2 top features i mobilen er at kunne tjække mails og kunne gå på Facebook. Jeg er også begyndt at bruge min mobil i fitness centret. Har installeret Endomondo og får på den måde styr på mine fysiske aktiviter. Kanon app.

 • Andreas
  november 9, 2011

  Min LG har lige fået smadret skærmen pga et tryk på arbejde en ny ville være som sendt fra himlen.
  Gps med maps er min ynglings idag da den sparrede mig for en kæmpebrøler af en omvej . Ellers bare det at gå på nettet og søge på ting er mega nice .

 • Cathrine Brandt
  november 9, 2011

  Internettet er det bedste. Man kan være online over alt. Det er nemt og hurtig. Man kan følger med hvad der sker i verden og få nyhederne først :)

 • Merete Østberg
  november 9, 2011

  Hvis jeg nu havde en smartphone, ville jeg sikkert vide hvad det fedeste ved den ville være…men hvis jeg nu vinder den, så ku’ jeg jo finde ud af det ;O)

 • F. Madsen
  november 9, 2011

  Helt sikkert internet på mobilen er fedt. Lige at kunne tjekke sin mail i bussen eller facebook i en hurtig pause på jobbet. Det er toppen.

 • Malene
  november 9, 2011

  Uh jeg elsker min Google reader app! Bruger den til at følge med på mine yndlingsblogs og læse nyheder. Det første jeg ser om morgenen og det sidste inden jeg lægger mig til at sove :-)

 • Stina
  november 9, 2011

  Jeg elsker den app der hedder e-tilbudsavis. Så kan man altid finde de madvarer man har lyst til til den billigste pris uden at skulle støve 10 tilbudsaviser igennem :-)

 • Heidi Jensen
  november 9, 2011

  Jeg elsker spil på mobilen! Det er et must at spille på mobilen inden jeg falder i søvn! Det er et fantastiskt tidsfordriv ;)

 • Stine
  november 9, 2011

  Jeg er så langt bagude, at jeg slet ikke har en smartphone endnu (det er ikke sådan at være en fattigrøv på SU) :-(
  Men hvis jeg havde én, ville jeg virkelig sætte pris på:
  1.
  At kunne tjekke mit skema i løbet af dagen!
  Jeg savner virkelig at kunne tjekke det, når man engang i mellem glemmer at tjekke lokalenummer, eller når timer bliver aflyst! Og selvom jeg elsker min fysiske kalender, så er jeg virkelig træt af at skulle kopiere mit skema over i den.
  2.
  At have et godt kamera – elsker at tage billeder, og nogle gange betyder meget at have ordentligt kamera ved hånden :-)
  3.
  Og så er der selvfølgelig også muligheden for at kunne tjekke mails og andre praktiske ting.

 • Bettina
  november 9, 2011

  Da alle de smarte ting ved en smartphone allerede er nævnt op til flere gange, vil jeg næsten bare sige: alt det i den, der ikke er en telefon! ;)
  I bund og grund elsker jeg, at jeg altid har en lille computer i lommen. At den så samtidigt er en telefon er bare en supergod bonus.
  Jeg bruger meget regelmæssigt gps, rejseplans-opslag, arbejds-og privat mail, Facebook, legetøj såsom Wordfeud! Kameraet er et must til fx at tage et foto af ophængte sedler påopslagstavler, som det er vigtigt at jeg husker eller til hurtig dokumentation af ting.

 • Jacob
  november 10, 2011

  Mobil guitar-forstærker, pedalbræt, tuner, metronome og flersporsoptager

 • Jimmy Hartington
  november 10, 2011

  Jeg er begyndt at bruge min smartphone mere end min computer. Google Reader, mail, Facebook og Twitter er indenfor rækkevidde når som helst og hvor som helst.

 • Maj-Britt
  november 10, 2011

  Den bedste mobilfeature er sms. Fordi sms er et godt værktøj til at arrangere kaffe-dates, finde venner i byen, skrive til bedsteveninden at man savner hende og til at holde kontakt.

 • Morten
  november 10, 2011

  Tophittet er, at den fletter arbejdskalender (Outlook) og privatkalender (Google) sammen fuldkommen sømløst. Ingen dobbeltbookinger og altid fuldt overblik.

 • michelle simonsen
  november 10, 2011

  helt sikkert kameraet i tlf,, det er dejligt man altid har det lige ved hånden :)

 • Allan Paulsen
  november 10, 2011

  Jeg kan ikke undvære twitter på min telefon. Bruger twitter som underholdning, men også helt klart som kilde til nyheder.

 • Rikke
  november 10, 2011

  Ja, jeg er så en af de få, der endnu ikke har en smartphone.. Men jeg vil skyde på, at hvis jeg havde en, ville jeg elske twitter. Og noget som har gjort mig supermisundelig, når andre bruger det: instagram. Wow, det er fedt at kunne poste fotos på den måde.

 • Martin Bo Hermansen
  november 10, 2011

  Twitter som værktøj, skønt jeg stadig ikke har fundet den helt ideelle app, der samler de fede features fra de mange, jeg har prøvet.
  Hardware-mæssigt ser jeg frem til, at NFC-chippen bliver så udbredt, at den kan bruges til noget: betaling hvor som helst og endnu enklere udveksling af data.

 • Henrik
  november 10, 2011

  Seesmic til at være med på twitter er min favorit – og en lidt mere old school-favorit er mailapplikationer – både til gmail og ms exchange. Læser næsten alle mails på mobilen efterhånden.

 • Søren
  november 10, 2011

  Jeg er utrolig glad for min hukommelses krykke – i form af Min Iphone 4 feature “påmindelser”.

 • Jacob Neergaard Hansen
  november 10, 2011

  Uha det er en svær en bruger både sms, internet(mest google) og opkald rigtigt meget, og så er der jo 1000vis af gode apps.

  Men hvis jeg kun skal vælge en ville jeg ikke kunne undvære sms.

 • Claus
  november 10, 2011

  Jeg er helt klart mest glad for mit kamera på 8 mp. men efter en bytur har jeg mistet bagklappen på mobilos, så det kunne være lidt fedt med en ny, og så endda med bedre kamera

 • Birgitte Nilsson
  november 10, 2011

  Adgang til internettet, så at jeg kan tjekke min mail på farten

 • Anders Nygaard
  november 10, 2011

  Jeg er blevet afhængig af at have alverdens informationer lige ved hånden.

  Og med apps er det nemt at sikre, at de nyheder og informationer, der interesserer mig, kommer min vej.

 • Tina Juul Rasmussen
  november 10, 2011

  Internet, internet, internet. Immer internet. Hurtigt, let tilgængeligt og always online. Her starter og slutter alt (næsten … ) – og de mange apps, som nu synkroniserer trådløst er en fantastisk lettelse – kalender, påmindelser (ja, jeg har iPhone), Evernote-noter osv. Intet lednings-synkroniseringshelvede længere.

  Og så har jeg lige opdaget Heytell-app’en – en genial ‘tale-sms’-opfindelse, når man skal give en hurtig og kort besked, og af og til synes sms er for bøvlet og langsomt at stå og fedte med (fx er Heytell genialt til at kommunikation med teenage-sønnen, som nu ikke slipper med kun at svare ‘ok’ og ‘ja’ på mors lange spørgsmål om dit og dat …).

 • Lasse Baagøe
  november 10, 2011

  Min må helt klart være Shazam.
  Musik fylder en stor del af mit liv og jeg elsker at opdage ny musik
  Det kan jeg med Shazam da jeg kan finde ud af hvilken musik der
  bliver spillet samtidig med at jeg hører det. At det er gratis gør kun
  fornøjelsen endnu større!

 • Henriette
  november 10, 2011

  Prøvede at kommentere lige før men kan ik se det nu, så prøver igen – ikke for at spamme :P

  Nyheder og facebook, er nok det jeg tjekker aller mest fra min mobil, fx så skal jeg læse nyheder på den inden jeg lægger mig til at sove om aftenen. Vanedyr er man vel.
  Men jeg bruger da også min mobil til mange andre ting, ungerne hører musik på den, optager små fjollede videoklip osv.
  … og ja så er en mobil bare uundværlig, min største dreng har nogle diagnoser som gør at jeg bare skal være til at få fat på uanset hvor jeg er.

  Desværre er min gamle SE AINO ikke i så god stand mere, og kan kun holde batteri en ½ dag – så det ville være SÅ LÆKKERT, hvis man var heldig at vinde en <3<3

 • Pernille
  november 10, 2011

  Jeg kan ikke undvære min kalender og muligheden for at tjekke både arbejds- og privat mails…. også elsker jeg min app .. Sudoku :)

 • Malene
  november 11, 2011

  Det vigtigste for mig ved en smartphone er helt klar et super godt og fedt kamera. Jeg har ikke noget digitalkamera og derfor skal kameraet være rigtig godt, hvis jeg skal have en ny smartphone. Har pt. en HTC og er desværre ikke helt tilfreds med kameraet på den.
  Udover det bruger jeg også min telefon meget til at tjekke mails og gå på nettet, primært Facebook.

 • Sune
  november 11, 2011

  Det bedste ved min telefon er synkroniseringen af min kalender og adressebog fra computeren. Det gør afgjort min dag nemmere.

 • Søren Hougård Nielsen
  november 11, 2011

  Det må være muligheden for på Android, selv at kunne bestemme hvordan homescreen skal se ud, med hjælp fra eksterne home++ og diverse widgets.

 • Carina P
  november 12, 2011

  Det må helt klart være Madlog, den har gjort det så meget lettere at holde en sund livsstil i en svær tid!

 • Birger Morgenstjerne
  november 12, 2011

  AppStore – uden den var smartphonens ikke til meget. Et nyt digitalt økosystem som har ændret måden at tænke, udvikle og distribuere digitalt indhold.

 • Randi Stidsen
  november 12, 2011

  Jeg går og venter på Nokia Lumia, men er sikker på at ovennævnte model 0gså kan overbevise mig om, at jeg ikke kan leve uden en smartphone. Læser IT og Kommunikation og føler mig noget bag af vognen uden kendskab til disse vidundermaskiner. Hjææælp!

 • Pia Petersen
  november 12, 2011

  Hejsa, jeg synes at WiFi er klart den bedste feature jeg checker mail hele tiden, bruger netbank o.lign. så WiFi og så både musik og kamera er gode features. ja og synk. funktionen m gmail og kalende. hm jeg kunne jo egentligt blive ved og ved ;-)

 • Michael Worum
  november 12, 2011

  Hej

  Yndlingsfeature er google maps på smartphonen – jeg bliver aldrig heeelt væk!

 • TB
  november 12, 2011

  De uendelige muligheder for at underholde børn med spil, klip på youtube mm. Og at man altid kan finde svar på alt inden for et par minutter.

 • TB
  november 12, 2011

  De uendelige muligheder for at underholde børn med spil, klip på youtube mm. At man altid kan finde svar på alt inden for et par minutter. Og at man ikke længere behøver spilde ventetid ved fx læge, men faktisk kan udnytte tiden effektivt ved at svare mails osv.

 • Louise Pierrel
  november 12, 2011

  Tja jeg har ikke haft en smart-phone endnu, men sms er en simple feature der ændrede min verden.

 • Camilla
  november 12, 2011

  Det bedste ved min smartphone er helt klart kameraet og muligheden for at uploade billeder+indlæg til min blog og læse blogs undervejs. Jeg bruger både “blogger”-app’en/”bloggeroid”-app’en til dette. Til at læse blogs bruger jeg “Reader”.
  Det fungere helt genialt.
  Jeg har lige fået en ny mobil, men kæresten har en gammel gammel Blackberry, der godt kunne trænge til udskiftning!

 • Miaaw.com
  november 12, 2011

  Twitter og GPS!

 • Berit
  november 12, 2011

  Den bedste ting ved min iPhone er at jeg nemt og hurtigt kan tjekke min mail og min bank.

  Derudover er GPS’en også uundværlig.

 • Dorte Villadsen
  november 12, 2011

  Min yndlingsfeature er uden tvivl mail-funktionen. Alt er blevet meget lettere med muligheden for at have ‘kontoret i baglommen’

 • Guy Geffen
  november 12, 2011

  Det må være denne models kamera. Det ser ud til, at den er i klasse for sig selv. Det er ret imponerende, når man tænke på, hvordan den er i forhold til de nyere modeler, som kan en del mere.

 • THB
  november 12, 2011

  Det er helt klart kameraet! Det bedste kamera er det, du har med dig – og det er sikkert og vist :o)

 • Christina
  november 12, 2011

  Jeg har aldrig ejet en smartphone, og har altid betragtet det som lidt overflødigt (og cyborg-agtigt) at være online hele tiden . Men da jeg forleden sad på 2. time i en Boeing 737 på startbanerne i Kastrup, og ventede på starttilladelse, så var det at det slog mig at det sgu ville være meget fint lige at kunne logge på www og tjekke om mit “connection-fly” fra Frankfurt ville vente på mig.
  Halleluja – Jeg er omvendt!

 • Helle
  november 12, 2011

  Bedste mobilfeature? At den findes! At jeg kan tjekke arbejdsmails, mens jeg drikker eftermiddagskaffe med udsigt over Middelhavet fra ferielejlighedens altan. At jeg kan nappe et billede af samme udsigt og smide det på FB til de solhungrende venner derhjemme. At jeg har mobilt netværk med mig til computeren overalt. At drop box er lige ved hånden. Og at Word feud gør ventetiden i toget lidt kortere :-)

 • Andreas
  november 12, 2011

  Min favorit feature ved en smartphone er muligheden for at høre podcasts. Hører meget podcasts da jeg har rimelig langt til arbejde med offentlig transport. Så bruger man tiden fornuftigt :-)

 • Knud
  november 12, 2011

  Den mest brugt app på min DesireHD, er helt klart Gmail-readeren. Men den jeg er mest glad for er TrainInfo Dk, hvor jeg hurtigt kan tjekke om toget er forsinket.

 • Helle Kjær
  november 12, 2011

  Helt klart kameraet, som man altid har med sig og når det en så fed udgave som i denne smartphone, så behøver man ikke et andet kamera.

 • Peter
  november 12, 2011

  Min yndlings mobilfeature er klar GPS, når vi skal finde frem til diverse idrætshaller, og til Geocaching.
  Tja, også at kunne gå på nettet, se de seneste nyheder.

 • Elisabeth
  november 12, 2011

  Jeg har en lorte telefon … men den kan 2 ting: ringe og sms’e. Jeg vil nok sige, at min yndlings feature er sms. Den er kommet for at blive, skulle jeg mene ;)
  Men havde jeg til gengæld en lækker Nokia N8, ville jeg EEELSKE at have et kamera med mig overalt, og kunne dele hverdagens små visuelle oplevelser med vennerne på facebook!

 • Anette Juhl
  november 12, 2011

  MIn ynglings feature er min kalender og sms, men jeg mangler et ordenligt kamera til alle de film og billeder jeg skal tage rent professionelt !

 • Jan Klemmensen
  november 12, 2011

  Jeg Plejer Nu At Være Ret God Til At Finde Vej I Livet , Mén Det Er Nu Rart , At Ha´ En GPS Gadget Installeret , Når Hjernen Alligevel Svigter Ind Imellem ;o)

 • Helle Ungermann
  november 13, 2011

  Den bedste feature er simpelthen noget så kedeligt (?) som Mobilbank. Jeg er en af dem som ikke har dankort, men i stedet visa electron. Dvs. jeg kan kun bruge de penge jeg har til rådighed på kortet. Det er så fantastisk at jeg lige kan checke min konto, men jeg står og får sved på panden i køen i Netto ;)

  Af mere sjove ting er det helt sikkert mit kamera. Jeg tager stort set ikke billeder med andet end mobilen.

  Apps jeg ikke ville kunne undvære på min smartphone: facebook & gmail.

  Håber jeg vinder så jeg kan forære den til min søn! Han fik sin første smartphone for 2 måneder siden og har igår tabt den ud af lommen på en cykeltur. Væk er den – mens moderen her stadig skal gå og betale af på den de næste 6 måneder…SUK!

  Så lidt held vil falde på et fantastisk tidspunkt :)

 • Erik Larsen
  november 13, 2011

  Nem og hurtig adgang til alle mulige vigtige informationer.
  Et tryk så er den der.
  Aktiekurser, biorytmer, osv,osv.
  Selvfølgelig kamera, gps osv, osv.
  Desværre er det kun min hustru som blærer og driller mig hver dag med nye 4s.

 • Jacob
  november 13, 2011

  Den feature jeg bruger mest er uden tvivl en app ved navn “fastfinga3”.
  En lille godte der har utroligt mange funktioner – men min kærlighed skyldes helt klart den lette tilgang til… Håndskrevne noter! Egentlig meget ironisk, at et så avanceret stykke digitalt isenkram bliver “reduceret” til en analog notesblok. Men dette er den blok jeg altid har med mig, jeg har hurtigt adgang til en ny side, og istedet for at stave mig igennem på tastaturet – kan jeg grifle noter ned, og ja, det er ofte ulæseligt for andre fordi det foregår hurtigt og i forbifarten – men meningen er også at jeg selv kan tyde huskelisten…

 • Thomas
  november 13, 2011

  Bruger mest min mail. Synes det er let og nemt altid at have adgang til både at sende og modtage både private og arbejdsmails.

 • Mikkel winther
  november 13, 2011

  Den hurtige og direkte adgang til nettet – det giver mig alt jeg har brug for i hverdagen, både til fritid og arbejde.

 • jesper hansen
  november 13, 2011

  Den helt klart bedste er kameraet. Det er genialt altid at have et kamera ved hånden. Et dyk i lommen, et par berøringer på skærmen og øjeblikket er foreviget. Takket være kamera telefonerner er mange uforglemmelige øjeblikke gjort tilgængelige på nettet eller hjemme hos dig selv. Det bedste kamera er det du har på dig!!!

 • Jette Hansen
  november 13, 2011

  Hej,

  Maps har reddet os et par gange :-) Vi troede vi var på rette vej til biografen eller restauranten, men tiden løb og vi havde stadig ikke fundet det. Så er det en fornøjelse hurtigt at kunne finde vej vha telefonen.

  Angry Birds bliver spillet af både voksne og børn i husstanden. “Må jeg låne din telefon?” betyder egentligt “Må jeg spille Angry Birds?” uanset om spørgeren er 5 år eller har passeret 35 år :-)

  Og så bliver TDC play App’en brugt en del. I kombination med en blue-tooth receiver på anlægget, er der adgang til musik efter enhver smag.

 • Lise B Henriksen
  november 13, 2011

  At jeg altid kan være online. Internettet i lommen.
  Så kan jeg tjekke mail, Facebook, Twitter, synkroniserer kalender, dele billeder, se vejret, finde vej.

 • Morten Fjord
  november 13, 2011

  To ting, SMS funktionen og ikke mindst Noter, hvor jeg gemmer alt det jeg ellers ville glemme!

 • Louise
  november 13, 2011

  Min yndlings feature er helt sikkert ” BeFunky” hvor jeg redigerer alle mine billeder, inden jeg smider dem ud på nettet.

  Hurtigt, nemt og smart!

 • Morten
  november 13, 2011

  KeePassDroid fordi livet er for kort (og min hjerne for proppet med andre ting) til at huske adgangskoder. xScope Browser fordi den indbyggede er for ringe. Wifi Analyzer fordi matriklens trådløse netværk har indbyggede klumper i forbindelsen. Og selvfølgelig YouTube fordi man bare trænger til en pause og et godt grin indimellem.

 • Anne Mørup
  november 13, 2011

  Jeg er helt vild med applikationen HeyTell, jeg bruger på min iPhone. Jeg elsker den, når jeg cykler og gerne vil give en besked til nogen, men ikke kan sms’e på cyklen og heller ikke vil forstyrre personen ved at ringe op. Så er HeyTell bare perfekt!

 • anette larsen
  november 13, 2011

  Super lækker geni streg mobiltelefonen. Mine favoritter er fra Nokia, alle funktioner er tip top og brugbare. Derfor er det afsindigt svært at vælge telefon, som oftest bliver det derfor en design kamp.

 • Tim Jensen
  november 13, 2011

  Det er helt enkelt muligheden for at installere apps. De gør at ens smartphone aldrig blive kedelig og man kan tilpasse den til ens behov.

 • Søren Mortensen
  november 13, 2011

  Jeg har mange yndlingsapps. Når jeg går fra bussen om aftenen er Google Sky Map herlig, når jeg kører bil bruger jeg Google Maps rutevejledning, og når jeg sidder i bussen bruger jeg “Danmarks Aviser”. og sådan kunne jeg blive ved. En Smartphone er fyldt med dejlige apps.

 • Sebastian
  november 13, 2011

  At jeg kan gå på mail. Tænkte det var total overvurderet indtil jeg selv fik en smartphone og det gik op for mig hvor fedt det er

 • Debbie
  november 13, 2011

  GPS – for en kvinde der kan fare vild i Danmarks mindste skov!Indrømmet – det er sket.

 • Pernille
  november 13, 2011

  Min favorit er Wimp, jeg synes det er fantastisk at have adgang til så meget musik, uanset hvor jeg er.

 • Sigurd
  november 13, 2011

  Generelt bare apps, der er jo snart ikke det man ikke kan klare fra telefonen af. F.eks. hvis man skal med offentlig transport, mangler en taxa osv.

 • Peter
  november 13, 2011

  Indkøb og det at man stadig bare kan ringe verden rundt … ;]

 • Kristine
  november 14, 2011

  Min yndlingsfeature ved en smartphone er lidt generel. Det er nemlig muligheden for nemt og hurtigt at løse en lang række mindre opgaver i min hverdag – altså microtasking. Ved altid at have min telefon ved hånden, kan jeg altid lige skrive en e-mail, tjekke min kalender, bestemme hvad jeg skal have til aftensmad og hvor jeg skal handle, booke fitnesshold, opdatere min ønskeseddel og meget andet, som alt er med til at gøre hverdagen lidt nemmere :)

 • Thomas
  november 14, 2011

  Jeg elsker simplehen den måde man kan aflæse sine sms og se hele historiken i en streng.

  Android

 • Rikke
  november 14, 2011

  Min favorit feature er klart de muligheder, der er for at arbejde på tværs af devices fx at jeg kan skrive på et dokument eller et mindmap på min computer, tage min ipad og arbejde videre her. Og hvis jeg få en idé, når jeg er væk fra de to, kan jeg åbne filen på min iphone og tilføje en idé. Jeg slipper simpelhen for at skrive sedler, sende sms’er til mig selv og lign., mine idéer er i dokumentet med det samme. Det er fantastisk.

 • Anna
  november 14, 2011

  Kameraet, FB og sportstrackeren, der kan parres med pulsmåleren. Perfekt :D

 • michael
  november 15, 2011

  Min ynglings mobilfeature må da være internettet :-)
  Eller facebook app.

 • dimzen
  november 15, 2011

  Min ynglings mobilfeature er apps :)
  Der findes så mange apps, at ens pc bliver brugt mindre og mindre.

 • tina merete skovgaard pedersen
  marts 26, 2012

  jeg har kun en gammel tlf. men ville vildt gerne ha en nyere.,

  her ville fordelen, være at jeg kunne komme på nettet fra den, da jeg bruger meget net, og ja så bestemt at kameraet er godt, for er drøn ærgerligt, når man lige vil tage billeder af ens børn, og ja så har man lige glemt kameraet , så for mig ville det ha rigtig mange fordele.

 • URL
  juni 10, 2012

  Thrilled you desire sensible business online guidelines keep wearing starting tools suitable for the particular web-based business. cash 258823