VIRTUEL IPAD SHOPPING MED MILLA JOVOVICH

1 Min læsning

Supermodellen Milla Jovovich byder velkommen til shopping i ny luksus, virtuel store. Kommer fremtidens butik til at ligge på din iPad?


Det italienske designermærke Ermenegildo Zegna har placeret en topmodel i en toptunet 3D high end butik. Med special effects hjælp fra Hollywoods James Lima har Zegna skabt en butik fuld af tøj og modeller der poserer i det. Altsammen pakket ind idesignermøbler, rene linjer og lækkerhedsfaktor. Butikken hedder Zegna Instore og ligger svævende lige over Central Park i New York.

Ser du et outfit du godt kan lide, så klikker du på modellen og får et nærmere kik, hvor tøjet præsenteres på en levende model, der også lader dig se detaljer samt pris.

Projektet viser, at man godt kan bringe oplevelser og god stil ind i internetshopping og at retail er under en vigtig forandring. Men jeg savner dog lidt nogle fellow-shoppers, lidt lyd i butikken, lidt liv generelt. Det bliver simpelthen for sterilt. Kunne være meget fedt, hvis man kunne se de andre som også shopper i butikken lige nu. Måske chatte med dem om tøjet undervejs. Men så er vi nok bare tilbage i Second Life, og det virkede jo ikke ligefrem optimalt. Download Zegna Instore app’en på iTunes eller tjek sitet ud på Zegnainstore.com Eller se en lille introfilm. Men hvad mener du om idéen? Hvordan vil du gerne shoppe online i fremtiden?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

No Comments Yet.