Wauw.. man fatter ikke de billeder er taget med mobilen!

1 Min læsning

Det nok bedste mobilkamera lige nu sidder på Huaweis topmodel Mate 9 Pro. Kameraet er udviklet i samarbejde med fotolegenden Leica, og vi har prøvet det af i både mørk belysning til 20’er fest og i lyse solskins- London. Scroll ned for at se alle de vilde billeder! Zoom ind på dem fra London!

Mate 9 kameraet giver både mulighed for ekspertens manuelle indstillinger og amatørens hurtige genveje som HDR, Skønhed, Panorama, Natbillede, Slowmotion, vandmærker osv. Det er seriøst et vildt kamera bygget op som dual camera på solide 21 megapixel monokrom + 12 MP farvemodul, f/2.2 optik med OIS. Videoer optages i 4K video og frontkameraet kører med 8 megapixel.

Billederne ser virkelig fantastiske ud på det 5.5″ store, buede AMOLED display. Der er en seriøst wauw-effekt som især viser sig, når vennerne ser præcist HVOR meget bedre billederne fra Mate 9 egentlig er. Vi er især vilde med den lækre sorthvide funktion, som du kan opleve eksempler på i fotoserien herunder.

Og det bedste ved det hele (næsten). At du ikke løber tør for batteri. Telefonen holder simpelthen hele dagen og aftenen med. Men skulle skaden alligevel ske, så lader den fuldt op på 20 min!! Crazy!
Vejledende pris på Huawei Mate 9 Pro er 5999 DKK. Læs mere om Mate 9 i Elektronista anmeldelsen her. 

Kameratesten er sponsoreret af Huawei

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 6 =

No Comments Yet.