Internet Week Denmark 2017

2 Min læsning

Den 19.-23. april 2017 sætter festivallen Internet Week Denmark fokus på teknologi og digitalisering. Elektronistas Karen Groenkjaer har forlængst sat kryds i kalenderen og fortæller her, hvad vi skal holde særligt øje med.

Internet Week Denmark 2017 er den fjerde i rækken af denne årligt tilbagevende festival. Undertitlen er “Let´s Build a Smarter Tomorrow”, og i ca. 100 arrangementer sættes der fokus på digitalisering, og på hvordan teknologi påvirker og forandrer vores forretning, samfund og dagligdag. Det er en festival, der kobler erhvervslivet og offentlige institutioner med iværksættere, meningsdannere og borgere, for at de sammen kan forme arbejdsliv og hverdag i den digitale tidsalder. Se Elektronista om IWDK 2016.

Programmet byder på masser af Virtuel Reality og robotter. Men også sessioner om Smart Cities og paneldebatten ”FAKE NEWS, LÜGENPRESSE, LØGN!

Personligt deltager jeg i åbningen, der byder på oplæg fra Matt Jones (Design Director hos Google Research), Mads Rydahl (Founder & Innovation Executive hos Unsilo) og ikke mindst Ida Tin (Co-founder af Clue). Clue har i flere år være en af mine favorit-apps (se tidligere artikel) og heldigvis bliver teamet ved med at udvikle den.

Jeg tager også til arrangementet om den skærpede persondataforordning. Selvom det kunne være mere underholdende, så har jeg nemlig allerede mødt den søde robot Pepper flere gange i år og har hørt inspirerende Thomas Riisgard Hansen’s vinkel på Disruption på vej i Sundhedsvæsnet.

Bordfodboldturneringen står også på min liste – dog som tilskuer.

Vi ses i Aarhus i april!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − fourteen =

No Comments Yet.