Weird shit du kan købe på internettet

2 Min læsning

Du kan købe ind, købe bøger og biografbilletter, shoppe tøj eller bestille is til en fest. Men…. e-handel stopper ikke der. Åh nej, det gør det ikke. Der er nærmest ikke grænser for mærkelige ting, du kan købe online. Elektronista har samlet 5 ting, du ikke kan undvære. Shut up and take my money!

 

5. Facebook-parfume

5f5c3508b1ae9fda87974f7346adb66e

Har du nogensinde overvejet, hvad facebook lugter af? Det har du nok ik’? Nu kan du selv komme til at dufte af social media. Du skal såmænd bare bestille en Facebook-parfume på internettet.

4. Snotautomat til bruseren

runny-nose-shower-dispenserNår man er i bad og gerne vil være ren, så er der jo ikke noget bedre end følelsen af at smøre sig selv ind i snot! Den følelse kommer du meget tættere på med snotautomaten til din bruseniché. Find den på Amazon. Fun Runny Nose Shower Gel Dispenser-Skin selvfølgelig i farven Nude Prosit!

3. Enhjørningekød

e5a7_canned_unicorn_meat

Beviset på, at de findes, er lige her! Du kan selvfølgelig købe unicorn meat online. Der er magi i hver en bid og glimmergaranti! Find din dåse på Thinkgeek. Er det bare en af de dage, hvor du craver drage, så kan du selvfølgelig også finde dragekød på dåse. 

2. Svømmehud til fingrene

41961worjnl

Jeg har ønsket mig det her, siden jeg så en fantastisk 80er serie, hvor Bobby fra Dallas var en fiskemand med svømmehud mellem fingrene! Man skal simpelthen ikke længere end Amazon for at finde Silicone Swimming Finger Webbed Gloves.

1.Lås din is

15-cool-and-crazy-products-you-can-buy-online-9

Nogle gange er det bare mere din is end nogen andres ik’? Måske især en god løsning, hvis du bor på kollegie eller sammen med en uforbedrelig slikmund. Sæt din Ben & Jerrys under lås og slå med
Pint Lock for Ice Cream Security

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 4 =

4 Comments