Mr. Robot-spillet er en håndholdt hackerdrøm

2 Min læsning

Ville du samle en tilfældig telefon op fra gaden og begynde at chatte med hvem, der end var i den anden ende?

mr-robot-fsociety

Hvis du allerede er helt forelsket i den vidunderligt nørdede serie Mr. Robot, så vil du føle dig hjemme i Mr. Robot-spillet. Og selvom du ikke har kendskab til serien, så er det nemt at blive fanget i spillets hackerverden og den gribende historie, som selv med de meget begrænsede virkemidler virkelig fanger og er spændende.

Spillet hedder, i bedste Mr. Robot stil – Mr. Robot:1.51exfiltrati0n. Spillet foregår sideløbende med den første sæson af tv-serien, hvor du falder over hackeren Darlenes telefon. Derfra bruger du telefonens chat-app til at snakke med alle Darlenes bekendtskaber, deriblandt hele hendes hackerteam. Du udgiver dig for at være hende, imens du socialt hacker dig igennem et intenst og velskrevet konspirations-eventyr. Hvor du udnytter, lyver og fordrejer folk for er fremme dine egne hacker agendaer.

Mr-Robot-Shot-01

Selvom spillet er dybt forankret i Mr. Robot-universet, så er der ikke én linje kode at skrive i spillet. Det hele handler om at udnytte de personer, du snakker med og dreje alting i en retning, som kan hjælpe dig. Det er ikke hacking, hvor du finder sikkerhedsfejl og udnytter dem med kode, men i stedet bruger du folks svagheder i en social kontekst og udnytter folk. Du underminerer hele systemet indefra ved at snakke med folk og bruge deres svagheder til at fremme dine egne mål.

Er du forelsket i Mr. Robot (og det er svært ikke at være det), så er Mr. Robot-spillet helt i seriens ånd og føles som en naturlig forlængelse af seriens univers.
Mr. Robot:1.51exfiltrati0n fås til iPad, iPhone og Android. Spillet koster 25 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 1 =

No Comments Yet.