1. Adventsgave- Lækkerier fra Grannysmith.dk (Værdi 2838 kr)

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET OG KONKURRENCEN ER SLUT

I julemåneden forkæler Elektronista 4 heldige læsere med helt fantastiske adventsgaver i luksusklassen. Den første adventsgave du kan vinde er fra æbleglade Grannysmith.dk 

Nu kan du juleforkæle dine bærbare devices med en ekstra lækker adventsgave til en samlet værdi af 2839 kr. For at deltage skal du denne uge lægge en kommentar, hvor du fortæller os hvilken af de 4 lækre sager du mangler allermest. Bare rolig du får dem allesammen! og hvis du ikke vinder har vi endda sørget for at Elektronista læsere får 10% i shoppen indtil 8/12 med koden Elektronista10. Få besked her hver gang vi udlodder gadget goodiebags.

Det får du med i Elektronista Adventsgave #1

Royal RepubliQ Victoria Tote Bag i farven cognac

2107-3615_Victoria-Tote-Bag_001

Lækker og rummelig taske fra danske Royal RepubliQ. Stort rum med foret lomme til din computer – op til 15″ samt masser af praktiske lommer. Aftagelig skulderrem medfølger. Du kan vinde den i farven cognac. Royal RepubliQ Victoria Tote Bag, koster normalt 1.395 kr.

Areaware iPhone 5 alarm dock i bøg

JDCD

Retro alarm dock fra Areaware til din iPhone 5/5S. Udover at oplade din iPhone mens du sover, pynter den også på natbordet. Udformet i bæredygtigt bøg, forhandles også i sort og hvid. Tilhørende gratis alarm app kan downloades i app store. Normalpris 349 kr.

Marshall Minor høretelefoner i hvid

marshallheadphones_minor_white_detail2_rgb_medres

Marshall høretelefoner er synonym med enestående lyd, pakket ind i sublimt design. Minor er en in-ear høretelefon med et fleksibelt ergonomisk design. Ved hjælp af de fire forskellige bløde gummi-ørestykker der medfølger, kan du tilpasse høretelefonen, så den passer perfekt til dine ører. Det giver ikke bare høj komfort, men også den helt optimale lyd! Udlodes i hvid. Marshall høretelefonerne koster normalt 500 kr.

Evouni iPhone 5 cover i rød

L53all-RD

L55 Leather Arc iPhone wallet fra det eksklusive brand Evouni. Følelsen af absolut, ægte kvalitet – det vil du kunne mærke, når du sidder med det her cover i hånden! TYKT og naturligvis ægte læder. Praktisk indvendig lomme til kreditkort eller sedler. Normalpris 595 kr.

Hvis du ikke vinder har vi endda sørget for at Elektronista læsere får 10% i shoppen indtil 8/12 med koden Elektronista10

Grannysmith.dk gør en ære i at håndplukke de lækreste smartphone-, tablet og computer accessories fra hele verden, og lige nu kan du altså få helt gratis del i lækkerierne. Se flere fine mobile accessories  hos Grannysmith.dk (psstt…især hvis du er Apple-bruger)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 9 =

261 Comments
 • Astrid
  december 1, 2013

  Jeg mangler allermest Evouni iPhone 5 coveret, da jeg stadig ikke har skiftet fra 4, selv om jeg har 5eren liggende. Jeg har nemlig ikke fundet et cover endnu, som jeg synes er pengene værd.

  • Mathias
   december 7, 2013

   Marshall minor høretelefoner, fordi jeg lige mistet mine egne og mangler et par med fed lyd

 • Helle
  december 1, 2013

  Jeg går rundt med en stor og yderst ufiks Targus computerrygsæk, så jeg har nok mest brug for en ny og lækker taske med plads til computeren. Og den vi kan vinde her er jo temmelig flot!

 • Daisy Hilbrands
  december 1, 2013

  Det er helt tasken, har en 15″ og det er så svært, at finde en pæn taske i den størrelse, så nu har jeg den i en almindelig shopper, hvilket bare heller ikke er optimalt.

 • Mille
  december 1, 2013

  Den alam-clock er jo for smart. Perfekt så man også kan se klokken fra bordet, når man bruger telefonen som vækkeur! Det kunne helt sikkert hjælpe mig i de mørke vintermorgener :-)

 • Carina
  december 1, 2013

  Den der iPhone Dock er bare super lækker, det er tasken og etuiet også, meeen jeg ville helst have dokken (men hvor er det fantastisk at man får alle fire)

 • trine229
  december 1, 2013

  Tote bag! Jeg ejer pt ingen taske der er stor nok – så det skal det da gøres noget med;)

 • sonja zattlander
  december 1, 2013

  tasken kunne jeg rigtig godt bruge:)

 • Kirsten Hansen
  december 1, 2013

  Totebagen er super fed, på kanten af at komme på min ønskeliste. Den vinder. Fordelen ved coveret er på den anden side, at jeg har en god grund til at opgradere min telefon :-)

 • Annette
  december 1, 2013

  Marshall høretelefoner vil jeg kunne have stor glæde af, både til brug til min bærbar og til min smartphone

 • Maria Møller
  december 1, 2013

  Jeg mangler virkeligt nogle små høretelefoner! :-) God jul!

 • Maria Elmelund
  december 1, 2013

  Tasken kunne jeg super godt bruge. :D

 • Trine Boje Mortensen
  december 1, 2013

  Tasken! Jeg har en fin sort lædercomputertaske, der blev købt brugt og som er ved at gå fuldstændig fra hinanden og sig selv. Et trist syn er den. Tænk, hvis jeg kunne rende rundt med sådan en fin ny taske i stedet! Som også har plads til andre ting. Squeeeee!

 • Thomas Rousing
  december 1, 2013

  Areaware iPhone 5 alarm dock i bøg vil hjælpe mig så meget med at stå op i denne mørke tid. Kunne være fedt at blive vækket af lækkert design! :-)

 • Anna M. Hansen
  december 1, 2013

  Jeg mangler allermest iPhone-coveret, da jeg pt. går rundt med en ubeskyttet og sårbar telefon.

 • Eva
  december 1, 2013

  Marshall høretelefonerne ville være geniale til min telefon, så jeg kan få musik med på farten. Det savner jeg virkelig på min daglige cykelture.

 • THB
  december 1, 2013

  Det må helt sikkert være Evouni iPhone 5 coveret. Så er jeg nemlig klar til Iphone 5, og har en god undskyldning for at skifte 4S’eren ud ;)

 • Line
  december 1, 2013

  Tote bag. Er altid på udkig efter lækker taske med plads til computer. Er vild med læder og farven er så fin.

 • Susanne
  december 1, 2013

  Tasken!
  Flotte OG praktiske tasker til grej er bare sværre at finde

 • Heidi
  december 1, 2013

  Jeg ønsker mig allermest tasken <3 Som både ser lækker ud og kan holde styr på alle mine ting til og fra arbejde :-)

 • Kristine Harbo Eriksen
  december 1, 2013

  Det, jeg mangler mest, er heller sikkert høretelefonerne. De gamle mistede jeg på sommerferien. Har så i stedet købt nogle billige nogle, der konstant falder ud af mine ører. Dem her lyder helt perfekte :-)

 • Ditte Evald
  december 1, 2013

  Jeg mangler allermest alarm docken fra Areaware, da jeg bliver helt vågen af at skulle tyde tiden på min kærestes radio, der står alt for langt væk. Og så er den rigtig pæn :) Glædelig december :)

 • Pia van Acker
  december 1, 2013

  Årh, den Alarm Dock er for lækker… Den kunne jeg rigtig godt bruge. Glædelig 1. advent til alle :)

 • Cecilie Lund
  december 1, 2013

  Lækre sager!
  Især Royal RepubliQ tasken ville være et hit hos mig. Så kan den bærbare og alle de andre sager blive båret med stil. :)

 • Kathrine Kristensen
  december 1, 2013

  Jeg mangler virkeligt en cognac farvet Royal RepubliQ Victoria Tote Bag. Passer lige til ‘puter’n.

 • F. Madsen
  december 1, 2013

  Wow, nogle lækre ting. Jeg mangler klart mest tasken. Den er alt for lækker.

 • Ditte
  december 1, 2013

  Jeg mangler vækkeuret! Men ikke til mig. Det skal stå på den 10-åriges værelse. Hun er nemlig netop begyndt at skulle stå op selv om morgenen og jeg tror et smukt ur som dette ville kunne motivere hende :-)

 • Anna Vingaard
  december 1, 2013

  Jeg har endelig fået sparet sammen til min første smartphone en 5s –

  Da jeg læser IT på CBS er jeg da også ofte blevet drillet med min daværende meget gamle sony ericsson. :)

  Derfor kunne det altså være fedt at møde til de kommende eksamener med sådan en lækker iPhone wallet, der rigtig kunne fremvise mit nye kæreste eje, og samtidig være med til beskytte den!

 • Berit Enggaard Kaae
  december 1, 2013

  Tasken! Min meget gamle plæder-taske falder fra hinanden. Ny er påkrævet.

 • Hanne Zachariassen
  december 1, 2013

  Altså hvis den der alarm er lige så fuldendt, som det meste jo er i æble-land, så kan den sikkert også bestå det ualmindeligt hårde job at vriste mig ud af drømmeland.
  Så den må højt op på min ønskeseddel!

 • Mette Kilde
  december 1, 2013

  Høretelefonerne som kan give mig god lyd i ørene til mon marathontræning :)

 • Beam
  december 1, 2013

  Jeg mangler mest docken til min Tlf.! Har ufatteligt svært ved at stå op, men er sikker på den lækre dock hjælper mig!

 • Katrine Falgren
  december 1, 2013

  Det må helt klart være alarm docken. Jeg bruger min iPhone som vækkeur, men også til at tjekke klokken, når mindstemanden vågner om natten – og det sker jo som regel i mørke og i komatøs tilstand med det resultat, at jeg enten ikke kan finde mobilen eller får raget den på gulvet, så jeg tænker, at et lidt mere solidt fundament for mobilen må være basis for en lidt mindre frustrerende nat og lidt mere sikkert for glasset på mobilen.

  Og hvis man så også lige kunne få en app, der fik babyer til at sove igennem…

 • Susanne
  december 1, 2013

  Det må da bestemt være den fine taske fra Royal RepubliQ, når jeg nu får afleveret specialet i morgen og skal være voksen agtig og gå på arbejde, så ville en upgrade fra skoletasken virkelig være på sin plads :)

 • Sandra Høegh
  december 1, 2013

  Jeg savner især en flot taske til skolebrug (jeg er lærer), og denne er super flot og praktisk :)

 • Else Nicolaisen
  december 1, 2013

  Marshall minor earphones ville bare være perfekte at få. Hører en del musik og lydbøger, og har endnu ikke fundet de rigtige “earphones”.

 • Dorthe Steenholdt
  december 1, 2013

  LEATHER ARC WALLET IPHONE 5, RØD ville gøre mig i julehumør da rød er min yndlingsfarve og kan ikke undvære min mobil, som husker alt jeg glemmer

 • Aurora Cazacu
  december 1, 2013

  Jeg mangler ikke noget :-) så det her kunne være den perfekte gave til kvinden der har alt… det er jo skønt at skifte en gang imellem… ;-).

 • Mette Mortensen
  december 1, 2013

  Helt klart tasken. Var med nattoget fra København til Esbjerg (1. december) for at fejre Bedstes 95 års fødselsdag og præsterede igen at rejse med tre forskellige tasker og muleposer og sprede alt udover 4 sæder. Har brug for samling:-)

 • Caroline Graae Norsker
  december 1, 2013

  Med 5 frække unger drømmer jeg selvfølgelig bare om skønne høretelefoner så jeg kan plugge in i en times ro med blid musik eller messende toner der fortæller mig at jeg også denne jul overlever alskens forældreinvolverende julehygge, nissegaver mm.
  På et tidspunkt når jeg bliver rigtig træt vil uret selvsagt være helt fantastisk. Tænk ikke at skulle slås med ungernes over hvor pokker den nu er blevet af husets sidste iPhoneoplader det virker… Tænk at blive glad for st blive vækket fordi ens vækkeur er topdollar lækkert…

 • birgitte linstow
  december 1, 2013

  Lækre, lækre ting; specielt det røde Iphone cover er flot.

 • Dorte Klemensen
  december 1, 2013

  Jeg savner allermest den lækre taske til computeren. Den smukke taske ville virkelig gøre min hverdag (hvor jeg har min computer med mig altid) både sjovere og meget mere elegant ;-)

 • Ghita Frederiksen
  december 1, 2013

  Mangler en ny lækker taske, da den gamle synger på sidste vers – og apropos synger, så kunne det jo være skønt med lidt lækker lyd i ørerne, så man fortsætter den gode måde, man er blevet vækket på af sit skønne vækkeur.

 • Pernille Bøegh Levorsen
  december 1, 2013

  TASKEN! Har slet ingen!

 • lene skovsen
  december 1, 2013

  Tote Bag – vil jeg dø for, og der er bare plads til alt for en geeket woman med pc, mobil og høretelefoner + det løse uundværlige. Mangler allermest og altid en lækker taske. Det kunne være så blæret med en ægte Elektronista taske – Glædelig forjul:)

 • Anne Waltorp
  december 1, 2013

  Slubre, slubre – totalt skønne sager. Men iphone coveret stikker ud som det mest lækre. Ville passe så fint til min nye 5’er som endnu ikke har fået sig et passende cover her til den kolde tid :-)

 • Dorte Villadsen
  december 1, 2013

  Det må absolut være iPhone 5 coveret. Mangler pt en ‘lomme’ til mit visakort – det ligger pt og – hvis jeg er meget uheldig, ridser min iPhone :-(

 • Line Borring
  december 1, 2013

  Remmen på min skuldertaske er næsten slidt fra hinanden så næste gang jeg bærer noget der vejer mere end min pung knækker den, så tasken skal være min nye yndlingstaske i de næste mange år.

 • Gigga Frisdahl
  december 1, 2013

  Jeg mangler en dejlig taske

 • Dorrit Chatzoglou
  december 1, 2013

  Royal RepubliQ Victoria Tote Bag – aaahhh – hvor ville jeg gerne vinde den. Dejlig, praktisk hverdagstaske. :)

 • Nina Thomsen
  december 1, 2013

  Jeg synes alarm dock’en er rigtig fin, hvis jeg vandt den, ville det være den perfekte julegave til min iPhone : )

 • Mette Hylander
  december 1, 2013

  Alle fire dele – nok tasken især – ville være den overraskelse, der kunne få min veninde gennem julen. Hun kæmper for at få tingene til at hænge økonomisk sammen, og ender altid på sidstepladsen med egne behov. Jeg ville nyde at se hende med så fin en taske isf den nuværende fra genbrugsen.

 • iben
  december 1, 2013

  Høretelefoner og taske til mamma ville være fantastiske, alarmdock til manden der insisterer på at holde teknologi ud i armslængde, men forlængst er opslugt alligevel – og teenage datter ville elske og have behov for coveret (De der knuste glas koster jo kassen efterhånden).

 • Sif
  december 1, 2013

  Jeg mangler mest Areaware iPhone alarm dock
  Jeg har kikket på den SÅ mange gange og har været ved at købe den de fleste af gangene, men er studerende og mad er vigtigere end en dock til en mobiltelefon.
  Men savner virkelig et sted hvor min mobiltelefon kan være om natten – istedet for at rode rundt mellem puderne.

 • Sisse L
  december 1, 2013

  Jeg mangler allermest den fine, fine taske! Den er jo intet mindre end perfekt til at medbringe garnnøgler, bærbar og vandflaske i! Jeg bliver den allersmarteste i bussen -og det er altså noget de fleste kun drømmer om!

 • Susie Rasmussen
  december 1, 2013

  Jeg mangler allermest en ny skoletaske, som fx. den fine tote bag.

 • Lisbeth S. Mortensen
  december 1, 2013

  Jeg mangler allermest Evouni iPhone 5 coveret, til min nye 5. Har ikke fundet et endnu og det her vil klæde min iPhone virkelig meget. Har altid ønsket mig dette, åh gid jeg vinder, så vil jeg danse rundt rigtig længe af glæde.

 • Mette FB
  december 1, 2013

  Marshall høretelefoner, – jeg får megaondt i ørerne når jeg går og lytter til podcasts, og det er træls fordi jeg ikke altid kan nå at høre de gode programmer når de sendes live …

 • Anja Bjerrum
  december 1, 2013

  Det er svært :) Mangler både en taske og nogle høretelefoner :)

 • Lise E Rasmussen
  december 1, 2013

  Suuuuk! De rene lækkerier, som hurtigt kan gøre én til ideel buzzador for grannysmith! Men alarmklokkedokken tager prisen som den ultimative luksusdims til min IPhone.

 • Karin
  december 1, 2013

  Siden jeg godt kan lide tasker, så er den flotte taske.

 • Pernille Wind
  december 1, 2013

  Det må blive tasken – mangler simpelthen bare den der rigtig lækre taske, der samtidig beskytter den bærbare ordentligt.. Og det kan være svært at finde!
  Men må indrømme, at jeg også synes alarm-uret/docken er super smart, elsker at den er lavet i bæredygtigt træ, samtidig med at designet er flot!

 • Stephanie
  december 1, 2013

  Det jeg allermest mangler er uden tvivl den lækre taske fra Royal RepubliQ. I øjeblikket har jeg ikke en taske, hvor der er plads til min computer, så jeg kører med et net indtil jeg kan få sparet op til en ny taske. Meeen de andre ting er også så lækre!

 • Gry Skaarup
  december 1, 2013

  Det er helt bestemt tasken der trækker mest. Fragter tablet og computer rundt i mulepose fra Tiger, og trænger vældigt meget til en stilfuld og lækker opgradering!

 • Tobias Brandt
  december 1, 2013

  Jeg mangler virkelig den taske.

  Som far på barselsorlov med lille barn oplevede jeg i sidste uge, hvad det vil sige at komme afsted med dem forkerte taske.

  Åbningen af Elgiganten i Fields var målet og missionen var klar: Samsung smart tv.

  Men det skulle lillepigen hurtigt få forpurret med hendes bedste våben: blebomber. Der stank i den kø, og min bette taske indeholdte kun lige det vigtigste.

  Jeg kom dog hjem med både ren barnerumpe og nyt TV. Men næste gang må det gerne være med en mere fyldig taske.

 • Janne Aagaard
  december 1, 2013

  Min elskede Olga Berg taske er 9 år gammel – og stropperne ser herrens ud,
  Men den er den eneste taske jeg kan have min 15″ Mac, mine gadgets og min mobil i uden problemer og i cykelkurven.
  Ak, ve og klage – måtte til min skohandler og høre om de kunne lave nye stropper, og det sagde den søde skomager ja til.
  Men så kiggede han på tasken og sagde: så mangler du kun nyt for og så forstærkninger på læderet i bunden, og så medlidende på mig. Jeg måtte opgive projekt reparer taske og nu står den gamle sag her…

 • Jesper Nielsen
  december 1, 2013

  Jeg mangler dæleme en lækker taske til den bærbare!
  Og den taske ser vildt lækker ud!

 • Anja Madsen
  december 1, 2013

  Tasken! Den er bare SÅ fed og vil blive slidt op både privat og på job. Her vil jeg nemt kunne have de vigtigste ting med mig!

 • Anne-Lise Lintner
  december 1, 2013

  Den fine cognac farvede taske, som skulle erstatte min fine lille taske fra H&M, som bliver svær at undvære da server en gave fra min søster. Coveret ville også være meget kærkomment, da der pt ligger en IPhone 5 på mit arbejde og venter på at blive taget i brug, så jeg kan ringe til mine dejlige uunge mennesker og snakke uddannelse :-)

 • Manja
  december 1, 2013

  Helt sikkert tasken, den ville pynte helt utroligt hjemme hos mig!

 • Mie Piilgaard Petersen
  december 1, 2013

  Jeg vil helt klart ønske med den flotte cognacfarvede taske fra Royal RepubliQ, da sådanne luksuriøse varer ikke lige har plads i et SU budget ;) og så er den jo bare så super smuk!

  Royal RepubliQ Victoria Tote Bag i farven cognac

 • Sandra zerahn
  december 1, 2013

  Jeg har haft kig på retrouret til iphone siden den blev lavet til 4’eren, har heldigvis selv en 5er så den ville passe som hånd i handske til den lille lækre træsag. Telefonen ligger altid og flyder på natbordet og det ville være skønt med en smuk sag den kunne tilbringe natten i.

 • Gitte Nielsen
  december 1, 2013

  Skønne ting allesammen… men jeg mangler i den grad en taske, som både er smuk og kan transportere min computer. Her er den jo!! *krydser fingre*

 • Lina Esmaralda Hyrland
  december 1, 2013

  Jeg savner god lyd i ørene. En af de der ting som jeg længe har nedgraderet af økonomiske årsager.
  Marshall og jeg burde ses oftere.

 • Iben Bach
  december 1, 2013

  Jeg trænger allermest til høretelefonerne fra Marshall, jeg arbejder i åbent kontor og længes meget efter et kunne smide noget i ørerne og løbe ind i min egen verden :)

 • Susanne A. C.
  december 1, 2013

  Royal RepubliQ Victoria Tote Bag mangler i mit liv som trendspotter på farten, og farven cognac står fantastisk til mit hår!!;)

 • Jenny Thybo Geertsen
  december 1, 2013

  Iphone cover!! Min pæne telefon er lige nu beskyttet af verdens grimmeste plastik-dims fra Netto.

 • Lisbeth MK
  december 1, 2013

  Høretelefoner kan man aldrig få nok af. De ligger aldrig lige der, hvor man troede. Så flere af dem og de ser superfede ud.

 • Anne Kjærsgaard
  december 1, 2013

  Høretelefonerne! Har aldrig fået anskaffet mig nogle ordentlige.

 • René Rolighed
  december 1, 2013

  Klart Marshall! Jeg hører musik en stor del af min arbejdsdag og med mine nuværende hovedtelefoner af plug-typen tror jeg mine øregange savner ilt. :-)

 • Allan Ohms
  december 1, 2013

  Tasken. Vil begave min søde taskeelskende viv.

 • Pia Petersen
  december 1, 2013

  Marshall Minor vil være en yderst velkommen gave, krydser fingre :D

 • Pia Hansen
  december 1, 2013

  ✱juhuuuu endelig December med en masse skønne overraskelser <3 whauuu hvor er det en super fantastisk præmie. den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde den passer helt perfekt til min bærbare på 15" jubiiii SMILER STORT :-D
  Sender mine varmeste julehilsner :-)

  ★ღ Glædelig Jul ღ★

 • Cecilie Gaarde
  december 1, 2013

  Royal RepubliQ tasken :)

 • Louise FB
  december 1, 2013

  Mangler i dén grad den seje Areaware iPhone 5 alarm dock i bøg. Har app’en med retro uret, men uden dock’en, så spiller det ikke rigtigt…

 • Julie rasmussen
  december 1, 2013

  Åh.. Hvor ville den taske bare komme som sendt fra himlen! Har så dårlig samvitighed overfor min lille computer – frem og tilbage fra studiet, bumpende rund i en cykelkurv, uden sleeve bare smidt ned i en alm. shopperbag bland bøger og ja.. Alt det andet man nu lige skal ha med til dagen og vejen.. Og det er jo meget ;) frygter altid for dens overlevelse når det danske vejr viser sig fra sin knap så charmerende side!

 • freja
  december 1, 2013

  Min phone ville have vældig godt brug af det smukke iphone cover, jeg håber jeg bliver den heldige og kan forsøge min december måned lidt:-) Tak for en god hjemmeside

 • Tove von Jessen
  december 1, 2013

  Kombinationen af iPad-cover og “ørepropper” er lige, hvad jeg mangler

 • Anne-Mette Petersen
  december 1, 2013

  Totebag! Den er så flot.. Og jeg hutler mig igennem med lånt, klassisk grim nylon targus (som stavekontrollen i øvrigt gerne ville rette til ‘tragisk’ – ikke helt skævt, vel?)

 • Malene
  december 1, 2013

  Royal RepubliQ Victoria Tote Bag, fordi min nuværende Royal RepubliQ taske er iiih så slidt og fordi den er er åååh så flot! :-)

 • Lise Halskov
  december 1, 2013

  Jeg kan da mærke, at det lækre røde cover ville passe helt fantastisk på min telefon. Men svært valg, for tasken og øretelefonerne kunne sørme også godt bruges!

 • Cathrine Roer
  december 1, 2013

  Helt klart tasken. Har en stor lenovo-laptop fra arbejde, og den er umulig at få til at passe i mine ellers store dame-tasker. Så jeg ender ofte med en computertaske i “lækker” syntetisk nylon over den ene skulder, og dametasken i den anden hånd ;) så har haft en “lækker pc/arbejdstaske” på ønskelisten de sidste par år (men julemanden har ikke lige haft sådan en med endnu)

 • HanneM
  december 1, 2013

  Jeg mangler virkelig en pæn taske til alle tech-tingene!

 • Mia Frandsen
  december 1, 2013

  Høretelefonerne ville virkelig klæde mine øregange :)

 • Oliver Repenning
  december 1, 2013

  Areaware alarm dock. Fordi det er freaking hårdt at komme op om morgenen i den mørke, kolde vintertid … og fordi god stil bare gør alting meget lettere – også at komme op om morgenen! :-)

 • Anne Marie Hviid
  december 1, 2013

  Uhh, den smukke taske! :0)

 • Anne
  december 1, 2013

  Jeg mangler aller mest en ny arbejdstaske. I dag starter jeg på mit nye job – mit første rigtige voksenjob – og jeg trænger gevaldigt til at få skiftet studierygsækken ud med en smartere model!

 • Paulina
  december 1, 2013

  Den taske er helt klart en musthave! :-)
  Det kan godt ske at jeg konverterer fra Android til Apple med den fine dock og det flotte cover og med de høretelefoner vil øreringe være overflødige.

 • Stine Weltström
  december 1, 2013

  Alarm Dock’en er jeg vild med. Intet mindre :-)

 • Janne Aagaard Gad
  december 2, 2013

  Alarm! Vip den arm. Kom op kom op kom op. Yaah

 • Camilla Hovej
  december 2, 2013

  Hmmm det er jo alle lækre ting, men jeg tror at høretelefonerne ville være super her :)

 • Henrik Corneliussen
  december 2, 2013

  Helt klart høretelefoner. Dem Apple leverer med iPhone falder konstant ud af mine store ører :-)

 • Mette Elkjær
  december 2, 2013

  Jeg mangler allermest Royal Republiq Victoria Tote tasken, da jeg stadig render rundt med min sorte jansport rygsæk, som jeg har haft siden 7. klasse, og jeg går nu i 2G i gymnasiet…

 • Rikke sonne
  december 2, 2013

  Absolut tasken. Har jordens grimmeste rygsæk til at transportere min MacBook Pro lige nu. Ville så gerne finde et lækkert alternativ

 • Rikke Pedersen
  december 2, 2013

  Mine Apple EarPods er lige gået i stykker, så jeg mangler de super flotte Marshall høretelefoner!

 • Tripola
  december 2, 2013

  Helt klart den fede taske!

 • Katrine Hald Kjeldsen
  december 2, 2013

  Den taske er fuldstændig fantastisk. Jeg er hende Chefkonsulenten, der render rundt med en computertaske, der fulgte med gratis, da jeg var til GOTO-konference i 2011. I neopren. Med et kækt tryk på i turkis.

 • Thea
  december 2, 2013

  Jeg ønsker mig allermest tasken, da jeg mangler en god taske til al min elektronik, som jeg skal have med mig. Og da jeg som selvstændig er en del på farten, så er det vigtigt at den både er slidstærk og pæn

 • Nanna
  december 2, 2013

  Jeg mangler mest en computertaske. Min gamle computer er lige kradset af, og pengene rakte “kun” til en computer, men altså ingen taske, så jeg ville elske at kunne putte min splinternye computer ned i en så fin taske.
  Glædelig jul!

 • Karen Sophie Lerhard
  december 2, 2013

  ELSKER tasken, der skal holde styr på alt mit gear og højne min samlede lækkerhedsværdi når jeg tourer rundt for firmaet i Jylland og på Fyn. ÅHR, den vil jeg gerne há:-))

 • Marie Olofsen
  december 2, 2013

  Jeg har mest brug for den smukke cognac-farvede taske. Jeg skal på barsel lige om lidt og den taske vil være den perfekte, lækre taske til lange gåture med barnevogn.

 • Christina Hansen
  december 2, 2013

  Mangler helt klart mest tasken. Min gamle er ved at gå helt op i sømmene, men jeg har endnu ikke fundet en ny, som er helt perfekt. Det tror jeg denne taske kunne være :)

 • Vivi Berg Düllgen
  december 2, 2013

  Jeg ønsker mig allermest Marshall høretelefonerne, fordi dem, jeg havde, er gået i stykker. Nu har jeg kun mine gode bøffer tilbage, men dem er der ikke plads til under cykelhjelmen – så mine cykelture mangler liv og musik!

 • mette lindberg
  december 2, 2013

  Jeg mangler allermest de lækre høretelefoner, da mine eksisterende simpelthen er ved at være slidt op :-)

 • Dorte WInd
  december 2, 2013

  Jeg vil helt klart ønske mig tasken til mac’en og penalhuset, når jeg igen starter på job efter 3.barsel til februar, og den gamle Hafglöfs skal på pension. Intet mindre :)

 • Marie-Louise
  december 2, 2013

  Jeg holder mig ikke tilbage, og jeg skammer mig ikke over mit åbenlyse “1st world problem”. Jeg har solgt ud af mine ejendele for at kunne erstatte min iPhone 4 med en 5S’er. Glæden var stor, da den kom med posten. Desværre har mit teleselskab valgt at ignorere min anmodning om et nanosimkort. Så jeg har den seneste uge dagligt tændt for min nye telefon, og slukket umiddelbart efter, når den pænt beder om et gyldigt simkort. Det kan jeg godt gøre en 8-10 gange i løbet af en dag. Den dufter jo så godt! Der er noget smukt i at sidde og kigge på en slukket, spritny og guldfarvet gadget, mens man febrilsk forsøger at lukke apps ned via en håbløs home-knap på den gamle.

  Dermed mener jeg jo, at en Evouni læderdims til min nye guldgadget, der forhåbentligt snart er kompatibel med mit liv, vil være det perfekte plaster på såret for den tid vi ikke fik sammen :)

 • jan
  december 2, 2013

  GRANNY(smith)

 • Rikke Schmidt
  december 2, 2013

  Uha, mangler allermest den lækre Tote Bag, hvis jeg skal vælge en ting. Den skumle computertaske, jeg render rundt med nu, pynter ingen steder.

 • Sine Larsen
  december 2, 2013

  Jeg mangler da lige nu mest tasken, meeeen resten er superlækkert :-)

 • Tine
  december 2, 2013

  Jeg ønsker mig allermest det lækre etui til den iPhone 5, jeg forhåbentligt snart får ;-)

 • Lotte R.
  december 2, 2013

  Tasken helt klart – den klæ’r enhver computer :-)

 • Lene K
  december 2, 2013

  Det fede, røde cover ville være et ret godt argument for at købe den iPhone 5.. Jeg VED, at jeg ikke kan leve uden!

 • Sofie S.
  december 2, 2013

  Fantastiske ting allesammen! Dog er det tasken jeg allermest mangler – som flere andre netop skriver, så kan det være svært at finde en flot taske der samtidig har plads til computeren :)
  Og en pæn taske her når jeg søger nyt job ville også bare lige gøre det lidt sjovere at være nyuddannet!

 • Maria F. N.
  december 2, 2013

  Uh – kan bruge dem alle! Lækre sager :) Tak for tip om skøn webshop!

  Allermest mangler jeg Areaware alarm/tlf-holderen :) Har stået på ønskesedlen længe! :)

 • Gerda
  december 2, 2013

  Det er så smukt, det hele. De lækre mini-høretelefoner fra fra Marshall ville jeg nok have allermest brug for… hvis jeg SKAL vælge:-)

 • Lotte Molberg
  december 2, 2013

  Jeg er vild med de små høredimser fra Marshall. Måske er det med ører, som med sko. Det er liiidt fint at have små ører, men for nu at sige det, som det er, så er det kun den del af øret, hvor bøffen skal ind, der er lille. Det er til gengæld helt vildt besværligt … bøfferne bliver bare aldrig siddende, hvor de skal.

  God jul :)

 • Claus Fenger Beck
  december 2, 2013

  Jeg mangler helt klart Retro alarm dock fra Areaware.
  Den er da for fed. WOW

 • Katrin Julius
  december 2, 2013

  Jeg mangler høretelefoner så mine løbeture ikke bliver så kedelige, men istedet fyldt med dejlig musik fra min IPhone. :-)

 • Jan
  december 2, 2013

  Helt klart ørebøfferne… Resten går til hustruen;)

 • Kasper Nizam
  december 2, 2013

  Hej Electronista
  Jeg vil argumentere for at min kæreste fortjener tasken, da hendes gamle er gået i stykker – og at vi i fællesskab ku nyde lækkerierne og få styr på væggeurs-situationen med dock’en :-)

 • Ulf
  december 2, 2013

  Klart den lækre tote bag, som jeg vil forære til fruen, der virkeligt trænger.

 • Vibeke Højgaard Frederiksen
  december 2, 2013

  Fire lækre sager, men særskilt : ENDELIG en lækker taske med lang rem, så alle fornødenheder kan komme med på cyklen igennem byen! Og, mini iPad kan ligge lunt for sig… Lang tids scouten er til ende -tak RRQ & Elektronista :)

 • ully
  december 3, 2013

  Helt klart dokken – jeg er virkelig dårlig til at komme op om morgenen ;-)

 • Malene Hallund
  december 3, 2013

  Super lækre præmier! Men mest af alt ønsker jeg mig Iphone 5 etuiet, da jeg så bliver nødt til at forære mig selv en IPhone 5 i julegave, i stedet for min meget langsomme IPhone 4.

 • Therese
  december 4, 2013

  Uh det må nok være Marshall Minor høretelefonerne, de måtte rigtig gerne erstatte mine dårlige og meget slidte fra Apple!

 • Anette Aa
  december 4, 2013

  Fantastiske gaver : ) De vil bringe stor glæde : )
  Jeg tror Evouni iPhone 5 cover i rød vil bringe stor lykke hos mig , idet mit frontglas ofte får skår….. : ) Glædelig jul.

 • Sara Kjeldsen
  december 4, 2013

  Er helt vild med Tote baggen

 • Marie West
  december 4, 2013

  iphone alarm alarm dock er enorm fed og derefter tasken.. :)

 • Mikael Pedersen
  december 5, 2013

  Jeg smadrede lige min iPhone 5 skærm for ikke så længe siden. Har dog fået den repareret igen, men jeg må hellere få sådan et smart cover der, på den, så det ikke sker igen ;-)

 • Henrik Jeberg
  december 6, 2013

  Jeg skal da ha’ – det skal jeg da!

 • Pia
  december 6, 2013

  Huh, den tote bag er meget lækker. Men også alarm clock og høretelefoner

 • Marlene Høj
  december 6, 2013

  Jeg mangler Royal RepubliQ Victoria Tote Bag til min bærbare – Så kan den gamle og grimme computertaske komme på pension!

 • Anders Fosnæs
  december 6, 2013

  Det er jo den perfekte julegave. Jeg napper høretelefoner og alarmclock, så kan min kære kone få ny taske og iphone cover :-)

 • Annemette
  december 6, 2013

  Tote Bag’en ville afgjort pynte og gøre nytte når jeg starter nyt job til januar. Den nuværende kunstof-taske er ved at falde fra hinanden og nærmer sig det pinlige. :-)

 • Lars Snitker
  december 6, 2013

  Jeg savner et sæt høretelefoner der passer til mine umulige øregange og jeg kan se at dem i goodie baggen er intet mindre end perfekte!

 • Jakob Færch-Jensen
  december 6, 2013

  Det er svært at vælge en ud, for den der Areaware alarm Dock har stået på listen længe -men mit iPhone5 BookBook cover hænger i laser og #DenSkønne kunne godt bruge ny lyd til ørerne -og hun ville helt sikkert også blive glad for den lækre taske. Ovenpå 3 måneder med stress, ville det være et kærkomment indspark i julegaveræset at modtage sådan en goodiebag, lige klar til at lægge under træet!

 • Tine Wammen
  december 6, 2013

  Nøj, hvor er det nogle lækre sager!!! Mangler virkelig ‘vækkeuret’, da mit gamle er røget en tur på gulvet, og viserne er faldet af…

 • Majken
  december 6, 2013

  Den taske der må jeg bare eje! Og høretelefonerne også, men helt klart tasken, hvis jeg skulle vælge én.

 • Birgitte Dahl
  december 6, 2013

  Jeg mangler SÅ meget en alarm clock og dock! Jeg roder rundt efter mobilen i sengen, har det skidt over for mig selv og telefonen at jeg ofte ender med at sove på den eller kvæle den under puden.. Og så er denne jo smuk :-)))

 • Tina Eriksen
  december 6, 2013

  I forgårs mistede jeg en af gummidutterne på mine øretelefoner i flyet. Så jeg skal have et nyt sæt. Sidst jeg tjekkede kunne man ikke købe gummidutterne i løs vægt, så nye øretelefonerne ville falde på et tørt sted.

 • Karen
  december 6, 2013

  Åh, hvor synes jeg at jeg mangler tasken! Mest af alt fordi den er virkelig smuk og vil klæde min computer helt fantastisk godt!!
  Rigtig glædelig jul!!

 • Katja Haugsted
  december 6, 2013

  Tasken Royal RepubliQ fordi den er så pæn! Æstetik og funktionalitet i ét.

 • Anette Juhl
  december 6, 2013

  Jeg er en computernød, men har ikke styr på, at se pæn ud med tasker:) en -, Taske Royal RepubliQ vil løse mine problemer !

 • Janni Fransgård
  december 6, 2013

  De to ting der mangler mest hos mig, er tasken og høretelefonerne. De andre ting giver mig bare (endnu) en grund til at udskifte min iphone 4 med en 5’er :-)

 • Anne-Marie
  december 6, 2013

  iPhone 5 cover. Absolut. Har lige smadret mit sidste cover og går nu rundt og ryster som et espeløv i frygt for at tabe telefonen. Det er ikke konstruktivt. At ryste. Når man ikke vil tabe telefonen. Det er en stakket frist…

 • Margrethe Jermiin Jensen
  december 6, 2013

  Tasken! Tropper nemlig op på mit job med den taske jeg købte da jeg startede på mit studie, og jeg blev trods alt dimittend i 2004.

 • Helle Trolle
  december 6, 2013

  Jeg har allermest brug for tasken til at spiffe my op med. Jeg slæber normalt rundt på en meget praktisk og meget nødvendig computerrygsæk. Det er fint på cykelturen hvor jeg kan nyde Electonista som podcast, men når jeg frem, er det bare et meget stort og ufikst skrummel, der sidder på min ryg. Kunne være rart at variere med en flot taske!

 • Mette Faurholt Østergaard
  december 6, 2013

  Uhh jeg mangler helt sikkert tasken fra Royal RepubliQ. Den ligner en som man både kan have sin MAC i, og nå ja alle sine andre tøseting!! :-)

 • Nadia Strange
  december 6, 2013

  Jeg har lige afleveret speciale og har rigtig svært ved at komme op på arbejde om morgenen. Jeg er helt sikker på at Retro alarm dock fra Areaware vil være en kæmpe hjælp på kolde mørke morgener. Tasken vil samtidig lige give mig et voksen-boost når jeg så kommer på arbejde.

 • Hanne
  december 6, 2013

  Jeg mangler tasken!
  Jeg går rundt med en stor og ufiks Targus computertaske, så en flot taske med plads til computeren ville være det helt rigtige

 • Bente Lund Nielsen
  december 6, 2013

  Det må blive tasken.Den ser for lækker ud og vil kunne tilfredsstille mine
  Mange behov for at slæbe forskellige ting med mig rundt i byen.
  Ha en god dag og tak for meget tjekket og informativ side

 • Cathrine Wind Fallesen
  december 6, 2013

  Ihh sikke mange lækre sager, selvom sandsynligheden er lille for at vinde, ville jeg blive mest lykkelig for computertasken! Jeg er studerende og den lækre taske jeg fik i julegave sidste år, er allerede gået i stykker, så det kunne være enormt lækkert med en funktionel (og brand lækker), ny taske til at transporte min dejlige Mac rundt :)

  Jeg krydser fingre :)

 • Henrik
  december 6, 2013

  Mangler helt klart Marshall Minor hovedtelefonerne. Min 5 årige søn kan ikke holde Apples egne høretelefoner i ørene, når han spiller Toca Boca og Ramasjang på Ipad`en – Minor udgaven sidder meget bedre fast. Dvs. julefred, da resten af familien så ikke er tvunget til at høre sjove lyde fra hans spil ;-)

 • Pernille Holm Tind
  december 6, 2013

  Tasken, tasken, tasken

  God jul

 • Camilla
  december 6, 2013

  Nåh, hvor jeg lige pludselig mangler et par Marshall-høretelefoner. Det vidste jeg slet ikke, før jeg lige så dem her. Men nu kan jeg jo nærmest ikke leve uden! :-)

 • Dorte Nørgaard Paulsen
  december 6, 2013

  Åh, den taske er da bare über nice!! Den ville jeg dagligt glæde mig vildt over at eje! :-)

 • Birgitte Oxlund
  december 6, 2013

  Ku’ jeg bare vinde retro alarm clock’en til min far. Han kan ikke længere finde ud af tiden på døgnet, og sådan en alarm clock med tal ville hjælpe ham gevaldigt. Og så ville jeg da selv blive utroligt tjekket, hvis jeg kunne flashe den den skønne taske i Vejle midtby ;o)

 • Pia
  december 6, 2013

  Kender I det at man om morgenen lige pludselig hører en muted alarm og en vibration – der formentligt har kørt de sidste tyve minutter – man står panisk op fordi man ikke kan finde den f**** telefon og ovenikøbet er stået for sent op.
  Jeps – dette var min morgen (igen)- så mangler virkelig den Areaware alarm dock :-)

  God dag!

 • Lotte Lind Nielsen
  december 6, 2013

  Tasken passer perfekt i cykelkurven, så computeren kan fragtes sikkert til og fra job.

 • Berit
  december 6, 2013

  En ny lækker computertaske. Den jeg har er så slidt og det er en meget smuk en af slagsen. der er på højkant.

 • Nina Juhl
  december 6, 2013

  Høretelefoner, helt sikkert. Har aldrig fundet de perfekte…

 • Ivalo Andreassen
  december 6, 2013

  Høretelefonerne så jeg kan høre alle de fantastiske podcasts men den gode lyd de fortjener.
  Please Pick me, jeg får nemlig stød af de høretelefoner jeg bruger lige for tiden.

 • Christoffer Bengt
  december 6, 2013

  Som den designelskende person jeg er, nyder jeg virkelig udformningen og interfacen på min iPhone 5. Men lige så meget jeg elsker selve dens design, lige så meget hader jeg det udtryk den har når den ligger på natbordet med ledning en og det faktum at jeg bliver nødt til at stikke hånden ud for at se hvad klokken er. I konklusion må det helt sikkert være telefonholder jeg har mest “brug for”!

 • Susanne Dall Jensen
  december 6, 2013

  Helt klart Retro alarm docken!
  Min mand har i tidernes morgen købt en clock radio, hvor tallene lyser helt vildt op – en “smuk” neon blå!! Det er jo som måneskin i soveværelset, men det er knapt så romantisk med for lidt søvn HVER nat…pga den radio ;)
  Desuden er jeg helt sikker på, at min lille datter (som pt. er i soveværelset) sover langt bedre med den anden! Og DET kunne vi godt bruge lige nu :) :)

 • Astrid
  december 6, 2013

  Jeg mangler virkelig Marshall Minor øretelefonerne til mine løbeture. Jeg løber sent om aftenen med musik i ørerne men har ikke fundet de øretelefoner, hvor jeg er tilfreds med lyden samtidig med, at de passer godt i ørerne. Men hold nu op – jeg mangler det hele. Fantastiske sager! :)

 • Mette C.
  december 6, 2013

  Jeg kunne bedst tænke mig høretelefonerne, jeg synes, det er svært at finde nogle, der sidder rigtigt godt uden at genere eller falde ud.

 • Lone U.
  december 6, 2013

  Jeg ønsker mig tasken Royal RepubliQ Victoria Tote Bag – jeg mangler meget en rummelig taske, hvori der er plads til computer – og mange andre ting. Kan godt lide retro-looket

 • Lisbeth
  december 6, 2013

  Øretelefonerne er jeg sikker på passer perfekt i mine smukke ører. Glæder mig til at høre Elektronista podcast. Det er mit store ønske. Håber jeg vinder.

 • Lisa
  december 6, 2013

  Helt klart høretelefonerne! De er så fine, små og lækre!

 • Charlotte Mols
  december 6, 2013

  Det er jo ret svært at skulle vælge – og ikke kun fordi de alle sammen er meget lækre og brugbare…men fordi det ofte er svært at finde noget der er lækkert feminint UDEN at det er lyserødt. Men jeg tror faktisk det skulle være coveret…selvom jeg selv har en Sony Xperia :-). For jeg har den mest fantastiske veninde som virkeligt fortjener en skøn gave – og det ville være den bedste overraskelse hun kunne få….altså ikke en julegave, men en gave fordi hun er en rigtig god veninde.

 • Anne-Mette Bache Jensen
  december 6, 2013

  Nye høretelefoner ville redde min dag. Forbandelsen ved storkontorer gør, at jeg er dybt afhængig af hørebøffer. Et par toplækre guldglimmernogen ville være toppen.

 • Helene H
  december 6, 2013

  Jeg er da helt vild med vække-opladeren. Den skal jeg jeg have uanset og jeg vinder.

 • Mette Nordjyde
  december 6, 2013

  Hvis jeg skal udpeje en favorit må det være tasken. den er for lækker og vil være en dejlig julegave :)

 • Lene Bang-Jensen
  december 6, 2013

  Areaware iPhone 5 alarm dock i bøg er bare for sej. Den ønsker jeg mig virkelig meget! Den vil være helt perfekt herhjemme hos mig.

 • Charlotte Christensen
  december 6, 2013

  Den skønne Royal RepubliQ Victoria Tote Bag står helt sikkert øverst på min ønskeliste. Den vil være en superfed erstatning for den slatne Bilka-rygsæk, jeg i øjeblikket bruger, fordi jeg jo netop mangler en superfed taske :)

  … og glædelig jul til alle :)

 • Henriette
  december 6, 2013

  Ønsker mig så brændende et par nye høretelefoner, så jeg kan høre musik når jeg lufter vuffen!

 • Marie
  december 6, 2013

  Tasken! Så jeg kan bære den bærbare med stil.

 • Katrine
  december 6, 2013

  Jeg mangler så meget den taske! Er endelig blevet færdig med studierne og skal til at starte min karriere og så kan jeg jo ikke møde op først dag på jobbet med en gammel nedslidt rygsæk, den taske vil være perfekt til mit nye arbejds look og en nødvendighed !

 • Susanne
  december 6, 2013

  Tasken:-) Jeg mangler en lækker taske til den bærbare!
  Og den taske ser super lækker ud… men de andre ting vil jeg nu også gerne have:-)

 • Brit H.U. Nielsen
  december 6, 2013

  Hvis jeg nu vandt et cover til en iPhone5, havde jeg en go’ undskyldning for at opgradere min telefon! :-)

  Så ville det også bare være super at vinde det hele – går nemlig hjemme på barsel for tiden, og trænger ærlig talt til noget smart! ;-)

 • Sofie
  december 6, 2013

  Jeg trænger virkelig til Marshall høretelefoner. Hører musik og podcasts hele tiden, mens jeg drømmer om selv at være for vild på en scene. Må dog erkende, at jeg simpelthen ikke er cool nok til at stå foran en Marshall-væg og råbe “Mere monitor!!”, så hvis man nu ku stoppe væggen direkte i øregangen, er det da næsten det samme.

 • sanne kryger
  december 6, 2013

  Suk jeg mangler såååå meget en ny fed taske .. den jeg har har en klat tyggegummi i bunden og det er alligevel ret utjekket. Så ønsker ønsker ØNSKER mig den super fede Royal RepubliQ Victoria Tote Bag <3 God jule til alle

 • Nina
  december 6, 2013

  iPhone coveret til mig ( det kræver “desværre” en telefon opgradering) og så kunne manden få clockradioen, datter 1 den fine taske til pc og datter 2 noget ordentlig lyd – så er den jul hjemme :)

 • Monika
  december 6, 2013

  Jeg mangler virkeligt en lækker tote bag. Den her er meget flot! God jul! <3

 • Susanne
  december 6, 2013

  Jeg mangler allermest tasken – den vil være perfekt til mit job, hvor jeg har kontoret med mig on the go. Men ooohhh, det iPhone cover ser bare for lækkert ud, hvor skønt at man kan vinde hele pakken:):)

 • Ditte
  december 6, 2013

  Den cognac-farvede tote bag er både smuk og yderst anvendelig. Min iPhone passer jo lige i en af forlommerne!

 • Birgit
  december 6, 2013

  Jeg kunne sørme godt bruge alle delene, men høretelefonerne har jeg decideret manglet. jeg kan ikke holde alle slags ud og disse ser ud til at ville kunne passe fint til mig :-)

 • Maria Møller
  december 6, 2013

  Jeg mangler nok allermest Marshall høretelefonerne, for jeg har rigtigt svært ved at finde nogle der både har god lyd og som sidder godt i ørerne. Jeg bruger høretelefonerne både til musik og til podcasts så jeg kan holde mig opdateret på farten – så det ville virkeligt være et hit at vinde den her lækre pakke :)

 • Malene
  december 6, 2013

  Tasken fra Royal RepubliQ har det perfekte lodrette format til at stå i min cykelkurv og kunne rumme alle de ting, man nødvendigvis skal kunne have i sin taske som gadgetglad OG kvinde!

 • Karin
  december 6, 2013

  SUK! Jeg vil være en heldig kartoffel, hvis jeg vinder! Min “computertaske” er et stofnet med gule og røde polkaprikker, så jeg vil få instant street cred med den super seje taske fra Royal RepubliQ. Så I kan nok lige tro, at jeg krydser fingre …

 • Elisabeth Nejsum
  december 6, 2013

  Min kæreste ville elske mig SÅ højt, hvis hun fik den suuuper lækre taske i julegave. Gi’ mig, gi’ mig!!

 • Franziska
  december 6, 2013

  Nnnnøøøøøjjjj jeg MÅ da vinde det hele – det er ganske uundværlige ting allesammen !! :-) – glædelig december til jer alle

 • stine påskesen
  december 6, 2013

  Jeg mangler mangler mangler (need) Royal RepubliQ Victoria Tote Bag!

 • Asker M. Larsen
  december 6, 2013

  Mangler allermest et par gode in-ear hørebøffer, og Marshall går man vel ikk helt fejl af :o)

 • Stine Mandrup
  december 6, 2013

  Jeg kunne virkelig godt bruge Marshall høretelefonerne! At få fingrene i et par høretelefoner der ikke popper ud af ørerne i tide og utide ville virkelig være lækkert:-)

 • Rikke Mie
  december 6, 2013

  Uhh, den taske er da alt for lækker!!

 • Marianne Mogensen
  december 6, 2013

  De flotte hvide høretelefoner!!!
  Med mobile gadgets (fx min SGSIII) har jeg altid min yndlingslyd i ørerne. Det kræver sine høretelefoner.

  Og man skulle jo gerne kunne høre Electronistas podcasts….

 • Rikke Henneberg
  december 6, 2013

  Helt klart nogle nye høretelefoner. Dem jeg har nu er burde have været gået på pension for et halvt år siden.

 • Mie Sørensen
  december 6, 2013

  Helt klart Tote bag!! Er på barsel pt .. men vil nyde at komme tilbage på job med en fed taske til den bærbare – i stedet for den kedelige sorte computertaske.

 • Charlotte
  december 6, 2013

  Jeg bruger normalt min iPhone som alarm, så jeg mangler helt klart Areaware alarmen, så jeg kan se hvad klokken er, når jeg ligger i min seng.

 • Mette
  december 6, 2013

  iPhone coveret kunne jeg godt tænke mig:-)

 • Ann-Therese
  december 6, 2013

  Uha, den er svær. Det er nogle virkelig lækre sager. Ville ikke have noget i mod at vinde bare én af dem. Altså, det kunne jeg virkelig godt klare.
  Men når jeg sådan får vredet armen om på ryggen, så ved jeg, at Areaware alarm dock’en faktisk er tiltrængt herhjemme. Vi har ikke brug for endnu et vækkeur, vi bruger jo alligevel telefonen, men vi mangler en holder som kan lade samtidig, og forstærke lyden. Så Areawares alarm dock er nr. 1

 • Cecilie
  december 6, 2013

  Det er jo et svært fald for alle tingene er alt for lækre. Men i det lange løb må det da helt klart være tasken, som kunne få mig til at super lækker ud på min mandedominerede eltekniske arbejdsplads. For ved man ikke altid mest om tekniske kan man i det mindste være den der har den bedste stil ;-)

 • Katrine
  december 6, 2013

  Jeg kunne virkelig godt bruge en lækker taske til min bærbare pc. Bruger pt. et oldtidslevn fra 90’erne i bedste kuffertstil -som på ingen måde er feminin eller trendy. Så jeg krydser fingre for at vinde en lækker taske, der kan hjælpe mig med at udstråle overskud og viden om trends, når jeg går til jobsamtaler.

 • Lovisen
  december 6, 2013

  Kunne virkelig godt bruge de små høretelefoner, håber der er super lyd :)

 • Berit
  december 6, 2013

  Jeg har allermest brug for iPhone-coveret, så min telefon kan blive bedre beskyttet. :)

 • regitze
  december 6, 2013

  Jeg kunne bruge det hele! Jeg mangler allermest Evouni iPhone 5 coveret, da jeg planlægger at købe min første iPhone (hvis jeg ikke får en i julegave;-)

 • Anja Tønning
  december 6, 2013

  Min MacBookPro 15″ kigger ud af min gamle skuldertaske – som jeg ellers elsker! Men den er altså for lille nu… Derfor ønsker jeg mig allermest tasken :)

 • Mette Laier
  december 6, 2013

  Marshall Minor høretelefoner.
  Da jeg snart flytter mit guldsmed værksted ned i min butik hvor jeg skal sidde sammen med to andre, får jeg brug for høretelefoner så jeg ikke går glip af guldkornene i radioen fordi der er en der larmer, og så kan jeg selv bestemme hvad jeg vil høre.

 • Camilla Sejerøe
  december 6, 2013

  Det er svært, jeg har brug for både taske og alarm dock – og høretelefoner, for den sags skyld! Men det bliver tasken, for den er simpelthen så utrolig lækker, og min gamle er for lille, og nå ja – gammel.

 • jannie sørensen
  december 6, 2013

  Mangler helt klart Evouni iPhone 5 cover i rød!!!

 • ib jørgensen
  december 6, 2013

  konen kom forbi da jeg kiggede på konkurrencen. og udbrød det er sgu da en lækker taske. så nu er den på hendes ønske liste, så der for har jeg brug for tasken, helst inden jul

 • lene hemmingsen
  december 6, 2013

  Wauw…Marshall Minor….dem manglede jeg fra det øjeblik jeg så dem! Vildt fede!

 • Sonja
  december 6, 2013

  Nogle lækre lækre ting. Krydser fingre for at det er min tur til at være heldig!!

 • Julie
  december 6, 2013

  Uhh.. nu man skal vælge, er jeg mest på Areaware iPhone 5 alarm dock. Sætter altid min tlf til opladning om natten, så det kunne være så flot, hvis den også kunne virke som alarm dock!!

 • Line Nielsen
  december 6, 2013

  Jeg mangler en taske som: Royal RepubliQ Victoria Tote Bag i farven cognac. Den jeg har er nemlig ved at synge på sidste vers! :(

 • Clara Jensen
  december 6, 2013

  Det er helt klart tasken jeg mangler mest.Det er altid et problem at transportere min computer på en elegant made, når den skal med I skole og diverse andre steder. Denne taske ville gøre det lækkert, enkelt og elegant at have min ellers lidt klodsede men højt elskede computer med.

 • Morten kjærgaard
  december 6, 2013

  Klart tasken til min viv, da den hun har nu er bedre egnet som rejse taske, og så kan jeg score på overraskelseskontoen

 • Christine
  december 6, 2013

  Clock radioen.
  Efter endelig at have fået mit absolut drømmejob har jeg brug en en alarm til hver morgen at få mig ud af sengen… det er jo ikke altid lige let ;-)

 • Rikke
  december 6, 2013

  Jeg har i mange år nægtet at have en clockradio inden for min dør – de er simpelthen grimme!
  Men neeeej hvor er den lækker den i udlodder – og så vil det pludselig være skønt at vågne kl. 6.00 hver morgen, når kærestens ulidelige vibration fra sin telefon, på sengebordet, ikke længere skal give mig daglige chok.

  Det vil være en fornøjelse at vågne i 2014 :-)

 • Eva Sørensen
  december 6, 2013

  Helt klart tasken!

 • Bente
  december 6, 2013

  Er totalt vild med iphone coveret. Og efter lige at have fået spist det gamle +Iphone 5 af et styk sulten hundehvalp, så blev der efter reparation af Iphone ikke råd til nyt cover. Jeg har nu lært at placere mobilen over hundehøjde, men et styk lækker taske til opbevaring af såvel mobil som Macbook, vil helt sikkert højne sikkerheden :)

 • Martin Villumsen
  december 6, 2013

  Jeg mangler nok mest et par Marshall Minor høretelefoner, da jeg hører enormt meget musik på min iPhone, men stadig “kun” har de standard høretelefoner, som følger med..

 • Inge Merete Nielsen
  december 6, 2013

  Den Royal RepubliQ-taske er lige sådan én jeg mangler – hanken på min computertaske er lige ved at knække (sikkert fordi jeg slæber rundt på alt for mange gadgets;-)

 • Katrine Stenvald
  december 6, 2013

  Jeg mangler dem alle

  • Katrine Stenvald
   december 6, 2013

   Jeg mangler dem alle: Tasken er total lækker og ville klæde min computer rigtig godt – jeg har pt. Et kedeligt sleeve fra Microsoft. Dock’en ville også være ideel, idet jeg altid fumler med telefonen om morgenen, når min alarm ringer – for at se hvad klokken er – her kan man jo stort set ikke undgå at se kl! De lækre høretelefoner fra Marshall ville pynte gevaldigt på trænings-outfittet og det lækre læderetui fra Evouni ville min Iphone (og min egen pengepung) sætte STOR pris på, da den så ville slippe for utallige skift af skærmen!
   Ja ja ja! Alle fire ting er lækre – så det er super svært at skulle vælge én!

 • Lene Krejler
  december 7, 2013

  Helt klart tasken fra danske Royal RepubliQ – super cool og lækker og vil klæde mig på 43 år og min laptop på arbejdet… uret er nu egnetlig også ret tiltalende og en ting jeg tror min kære og altid hjælpsomme bror vil sætte pris på.
  God jul og tak for dit gode site, hvor jeg altid kan finde ting jeg ønsker mig
  Lene

 • Cecilie Holm
  december 7, 2013

  Åh, åh, åh… Jeg falder i staver over hele pakken. Men da jeg lige er flyttet i et hus fra 1954 og har tendens til at sove over, ville retrouret med oplader funktion være min redning. Sikke en smuk og funktionel genstand :-)

 • Anne-Katrine Nørholm
  december 7, 2013

  Herhjemme går vi (min kæreste) og joker med, at jeg øjensynlig ikke ved, hvad glas kan og ikke kan – mens min iPhone lever livet farligt uden cover, i hænderne på en kvinde, der taber alt (andet). (3GS på parkeringsplads, 4 i wc’et – jo(!).
  Så jeg burde jo købe et cover, men så skal det være lækkert og man går jo ikke ud for kun at købe det, så jeg glemmer det hele tiden. Måske hvis jeg vinder det. (Telefonen glæder sig allerede)

 • Lisa Dreier
  december 7, 2013

  Høretelefonerne er dem jeg mangler mest. Her i juletiden specielt, fordi der er endnu mere hygge at følge med i via sin telefon. Jeg sidder tit på arbejde og ønsker, at jeg kunne lytte lidt podcasts eller musik og radio, så Høretelefonerne står højt på min liste :) God jul

 • Tim Henning
  december 7, 2013

  Jeg mangler simpelthen Retro alarm dock fra Areaware, for jeg kan bare ikke komme op om morgenen. Og måske sover jeg for længe til jul uden den.

 • Eva Jensen
  december 7, 2013

  En rummelig taske med plads til min pc er helt klart det jeg mangler allermest. Savner at kunne have den med overalt og det kan jeg ikke rigtig lige pt fordi jeg ikke har nogen ordentlig opbevaring.

 • Anja Orluff Henriksen
  december 7, 2013

  Jeg synes klart at retro alarm cllock ville pynte på mit natbord, og være en kærkommen hjælp til at komme op hver dag :-) Det fedeste er også at man ikke behøver løfte telefonen for lige at se hvad klokken er når man vågner midt om natten! – For hvem kender ikke til det, at man så også lige tjekker, facebook, instagram, Twitter og wordfeud, og dermed ender med at ligge vågen en time?! ;-)

 • Helle Høstrup
  december 7, 2013

  Jeg ville elske at komme til møde med direktørerne og overlægerne eller de smarte innovationsfolk med computeren i den lækre taske. Tasker ned plads til computer er næsten altid forbundet med grimhed. Den her er jo smuk.

 • Martin kofoed
  december 7, 2013

  Både taske og øreguf ville forsøde december…. Og resten er slet ikke dårligt heller;)

 • Mette M.
  december 7, 2013

  Alarmen kunne måske få mig til at vågne op, …. nå, nej – for jeg har rent faktisk stadig en god gammel Nokia… Ja, den er god nok – jeg har ikke en smart phone.
  Et Iphone 5 cover ville jo således være det første skridt på vejen til at få anskaffet mig en.
  Og ja, hvem elsker ikke smuk lyd og en smuk taske…

  God jul

 • scott hill
  december 7, 2013

  Marshall was one of my favorite guitar amps, and I would love to try out their Mini Marshall earphones! For music affectionados only!

 • Andreas K
  december 7, 2013

  mangler allermest earbudsne , det hjælper lidt på humøret når man skal cykle i sneen med lidt musik at dreje pedalerne rundt med ;)

 • Mette
  december 7, 2013

  De små Marshall! Har de store som er gode om dsommeren, men nu i regn og slud og med hue, er det bedst med nogle inears. At jeg så samtidigt kan komme op til tiden om morgenen med den lækre alarm, er bare bonus. Og at iPhone ligger i lækkert cover gør det hele endnu bedre. Smuk taske fuldender den dag!

 • Jesper D.
  december 7, 2013

  Glæder mig helt sikkert til at vinde Docken allermest. Her i den mørke tid er det pi**e svært at komme op om morgen så alt hjælp er mere end velkomment :-) (Og så ser den da bare alt for fed ud)

 • lone rasmussen
  december 7, 2013

  skal man være på twitter for at deltage? Jeg kan godt se. det bliver vanskeligt at vinde de skønne ting med alle de deltagere! Jeg prøver alligevel. Det kunne da være helt skønt at vinde de fantastiske ting.

 • Pernille Skriver
  december 7, 2013

  Sukker efter den Tote, godt jeg liiiige nåde at deltage inden lodtrækningen :-) håber på gevinsten, for her er faktisk ikke noget jeg ikke mangler

 • Steen
  december 8, 2013

  Jeg vil helt sikkert åå rigtig meget glæde af den lækre alarm clock.

 • Linda
  december 8, 2013

  Det må klart være tasken. Royal RepubliQ Victoria Tote Bag i farven cognac
  ser virkelig lækker og brugbare ud.

 • Anne Mette Hansen
  december 8, 2013

  Ååhh – at have min laptop i den taske – og i den farve – når jeg besøger kunder – i mit relativt nystartede gartnerfirma – det ville være et hit !

 • Gitte Mühlendorph
  december 8, 2013

  Jeg ønsker mig allermest Marshall høretelefoner, for jeg kan ikke leve uden nogle høretelefoner som er fleksible og ergonomisk, da de sidder i flere timer i mine øre, når jeg pendler frem og tilbage med toget på arbejde. Gode høretelefoner gør det muligt for mig at høre podcast, god afslappende musik og lukke andre medpassagers musik og snak ude!

 • Mikael
  december 8, 2013

  Alene fordi, at en jeg holder utroligt meget af ;-) vil blive lykkelig for den, vil Evouni iPhone 5 cover i rød være det jeg mangler aller mest.

 • Katrine Nadia Jørgensen
  december 8, 2013

  Jeg er vild med iPhone5-coveret. Lige nu har jeg min telefon liggende i en lille taske opad mine vigtigste kort. Hver gang telefonen ringer, ryger kortene med ud og lander på asfalten. Det er egentlig ret tåbeligt, og jeg burde have gjort noget ved det for længst.
  Tak for et inspirerende site, frøken Elektronista!
  Mvh. Katrine Nadia

 • Pernille H. Madsen
  december 8, 2013

  Jeg har for nylig opdaget at jeg er blevet gammel nok til at skifte rygsækken ud med en taske! Så helt klart ønsker jeg mig mest af alt tasken.

 • Boris
  december 9, 2013

  Jeg synes at Areaware iPhone 5 alarm dock i bøg bare er super flot og helt genial. Alle de andre ting er også bare super lækre. Tak for et godt magasin.

 • Charlotte Nørgaard
  december 9, 2013

  Jeg er helt overbevist om at jeg da har brug for alle de lækre ting, men især vækkeuret ville være guld værd, og den fine taske til den uundværlige mac.