#1 Del & Like- Hjælp lytter min telefon med?

2 Min læsning

Christiane Vejlø er vært på en ny podcast om digitale dilemmaer. Kuriøse oplevelser bliver afsløret, myter bliver skudt ned og uforudsete konsekvenser kommer frem i lyset, når Christiane i programmet inviterer et panel af kendte og ukendte danskere til at dele og diskutere personlige anekdoter.

I podcastserien Del&Like bliver teknologiens forunderlige veje også skarpt belyst og forklaret, når eksperter hjælper med at perspektivere dilemmaerne og skille myter fra facts. 

Første afsnit handler om de skræmmende præcise reklamer vi nogle gange får på nettet. For har du nogensinde set en reklame på Instagram og fået en mærkelig smag i munden. For var det ikke lige præcis dét skomærke eller dén restaurant du talte med en ven om forleden? Det kan vel så kun betyde én ting. At “de” har hørt samtalen? Men kan det nu også passe? Og hvem er “de” egentlig? I programmet deler journalist Liva Manghezi og fagforeningsforman Nina Bonde deres oplevelser med lidt for præcise annoncer, og de tager stilling til det digitale dilemma at service koster data. Og Professor i netværks- og kompleksitetsvidenskab på DTU Sune Lehmann svarer på spørgsmålet vi alle engang imellem stiller. “Lytter telefonen med?”. Vært er Christiane Vejlø. Programmet er produceret af Ninette Birck og Elektronista Media for Algortimer, data og demokrati projektet. 

Du kan lytte til Del&Like ved at søge på podcasten Del og Like i din appstore. Programmerne udkommer også i Elektronista podcasten, som du selvfølgelig også skal huske at abonnere på. 

Fortæl os endelig hvad du synes om programmet. Og følg @christianevejlo på twitter og Instagram, hvor hun ofte vil dele viden fra programmerne og søge input på digitale dilemmaer. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 5 =

No Comments Yet.