3. adventsgave – Gratis abonnement til Netflix & Spotify

1 Min læsning

VINDERNE ER FUNDET OG KONKURRENCEN ER SLUT

I julemåneden forkæler Elektronista 4 heldige abonnenter af Inbox Magasinet med helt fantastiske adventsgaver i luksusklassen. Og frygt ej- er du endnu ikke på listen endnu, så hop på det populære nyhedsbrev her. Den den 3. gave, du har mulighed for at få fingrene i, er fra hhv. Netflix og Spotify.

Elektronista har skaffet 6 mdrs abonnement til landets 2 FEDESTE streamingtjenester! Hvordan lyder 6 måneders gratis streaming af skønne film og gode serier på Netflix SAMMEN MED 6 måneders gratis musik-streaming fra Spotify?

For at vinde skal du skrive en kommetar herunder, om hvordan du bruger film- og/eller musikstreaming i din hverdag, og hvad denne måde at se og lytte på betyder for dig.

netflix-spotify-indlaeg

Netflix er en filmstreamingstjeneste, hvor du kan bruge løs lige så meget du orker for en fast månedlig pris. Det er muligt at se Netflix på diverse skærme som har internetadgang eller hooke det op til dit TV og så bare se løs af alle de film og tv-serier, som ligger og venter på dig.

Med Spotify får du adgang til et gigantisk katalog af musik, som du kan streame ligeså tosset du vil. Hook din smartphone op med et anlæg eller en lille trådløs højtaler og lyt til non-stop musik, som du selv vælger!

Er du sent ude med julegaverne, hvad så med at lægge et gavekort til Spotify under juletræet?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 1 =

87 Comments
 • Astrid
  december 15, 2013

  Lige nu sidder jeg og lytter til podcast på DR. Det er også primært via min pc jeg ser tv.

 • Camilla Michelsen
  december 15, 2013

  Hmm… Vi bruger det faktisk ikke. Endnu… For det kan jo være man er heldig!

 • Stine B
  december 15, 2013

  Har tidligere haft netflix – synes det er skønt at man kan se præcis, hvad man vil, når man vil.

  Har dog haft rigeligt at se til på det sidste – så har opsagt det – men regner med at skulle have det igen :)

  God jul!

 • Morten Dalsgaard
  december 15, 2013

  Jeg har 2 drenge på hhv. 3 & 5 år, som hver bruger Netflix via WD TV live.
  De bruger det faktisk så meget, at de undrer sig over at flow-tv ikke kan sættes på pause når der skal tisses :)
  Moderen får dækket sit serie behov på samme måde.
  Faderen bruger Spotify på arbejde hver dag, til at holde støj ude.
  Derudover bliver der også streamet musik fra Spotify, via Bluetooth til radioen på køreturen til/fra arbejde.

 • Anette Aa
  december 15, 2013

  Jeg er faktisk lidt ny i denne verden og har ikke prøvet Netflix eller spotify endnu : ), men jeg tror, jeg skal være mere på dupperne : ) Jeg bruger nyhedsudsendelser på nettet og streamer lydbøger og e-bøger, og downloader podcasts. Jeg håber at vinde, så nye verdener åbner sig for mig : )

 • Carina
  december 15, 2013

  Jeg streamer hovedsageligt fra dr.dk eller lejer film via iTunes (US)
  På sporify lever jeg med reklamerne indtil videre…

 • Anja Bjerrum
  december 15, 2013

  Spotify er faktisk den eneste måde, vi hører musik på herhjemme. Det er bare nemmere end at finde cd’erne frem :)
  Netflix abonnement køber jeg en gang imellem som en slags forkælelse til mig selv. Min kæreste ser netflix på sin computer, når vi ser det sammen kobler vi computeren til tv’et, jeg ser selv primært netflix på min ipad.

 • Helle J
  december 15, 2013

  Øj, så ville vinteren være reddet!

 • trine229
  december 15, 2013

  Netflixen bliver brugt HVER dag af alle tre her i hus – og spotify ihvertfald et par gange om ugen. Ellers går der også lidt i radio;)

 • Hanne
  december 15, 2013

  Tv-programmet er blevet overflødigt, ser ikke meget TV når det bliver sendt, men streamer faktisk alt; fra DR og fra forskellige streamingtjenester via Apple Tv. Slut med at zappe rundt efter noget interessant, det er nemt selv at bestemme hvornår og hvad jeg vil se.

 • Camilla Andersen
  december 15, 2013

  Jeg bruger streaming på DR’s hjemmeside og så storforbruger jeg youtube til at streame fra, både musik men også de mere “små skøre” videoer samt de mere seriøse omkring gadget og tech osv.
  Hvad det betyder for mig, jo det gør både min hverdag sjovere med alt det man finder på youtube, men specielt gør det mit liv nemmere også, fx større frihed for at se videoer når jeg vil og når jeg har tid, og ikke nødvendigvis på et fast tidspunkt.
  Det kunne være dejligt at vinde, og derefter prøve både netflex og spotify af, måske bliver jeg også hoocked der :-)

 • Seline T
  december 15, 2013

  Synes det er en frihed ikke at skulle se det i TV’et men istedet bare streame det når jeg har lyst :) Det er så nemt

 • Tobias Jessen
  december 15, 2013

  Video on demand er fremtiden! Vi er næsten stoppet med at bruge for tv! Til aftensmaden kører ipadden på spisebordet med nyheder og go’aften danmark osv. via stofa. Når vi skal i seng ligger vi og ser div. film på ipadden i soveværelet da vi ikke har fjernsyn derinde, det er mindre format men til gengæld kan vi selv bestemme hvad vi vil se! I går holdt vi julefrokost og her spillede spotify op hele aftenen. Ellers bruger jeg den i bilen med mine egne playlister. Desværre har jeg kun et lidt over en uge tilbage gratis Premium, så vil meget gerne vinde.. ;)

 • Anne
  december 15, 2013

  Jeg har indtil for nyligt abonneret på Netflix. Brugte det meget til at udforske nye serier, mindre til at se film, da jeg synes filmkategorierne er lidt besværlige, og forslagene ofte er de samme, selv om der er rigtig mange film også.
  Spotify har jeg meget brugt til at høre musik på min telefon når jeg er på vejen o.lign. Så har jeg hentet nogle album på min telefon med deres offlinetjeneste, for at undgå at musikken falder ud.
  Synes generelt det er meget bedre løsninger end at gå ned og købe værkerne fysisk enkeltvis.

 • Lene
  december 15, 2013

  Jeg bruger det ikke, endnu-kunne ko være man bar heldig :-)

 • Anne Hvelplund
  december 15, 2013

  Hele familien bruger det.

  Vi er ikke så meget til at sidde og se en serie over flere tirsdag/torsdag etc. Vi vil hellere se det ‘in our own time’ og så er Netflix perfekt.

  Spotify bruger jeg dagligt – på busture til arbejdet – og derhjemme, hvis jeg lige har brug for et pusterum ;)

 • Anja Vind
  december 15, 2013

  Det var dog en top lækker adventsgave…

  Jeg hører radio på nettet hver dag på job, bruger spotify i weekenden og til fester og synes det er fantastisk at se film og serier over nettet uden faren for at glemme at aflevere dvd’en, eller få en bøde for ikke at have spolet videoen tilbage:-) Efter at have arbejdet i en videokiosk i alle mine studieår er det virkelig noget jeg har brugt mange timer på -at tjekke kasetten om der overhovedet var en film i og derefter spole den tilbage inden den blev lejet ud til den næste hungrende film fan:-)

 • Gitte Seloy
  december 15, 2013

  Jeg streamer mest (gratis) serier. På min iPad. Oppe under dynen. :) Det er så hyggeligt.

 • Signe
  december 15, 2013

  Jeg synes ikke jeg har luft i økonomien til den slags abonnementer, men det ville da være vildt lækkert at kunne se film og høre musik, når man har lyst :)

 • sandra varn grøne
  december 15, 2013

  jeg elsker at man kan sætte lige det man har lyst til på lige når man føler for det. desuden er det samme skønt når ungerne gerne vil se noget specielt. så herhjemme er netflix et stort hit

 • Eeyorenyk
  december 15, 2013

  Jeg bruger mest filmstreaming, fordi jeg elsker at se film og opdage nye tv-serier, og det er bare en enkel måde at kunne gøre det på, uden at skulle have dvd og alt muligt frem.

 • Pia Rotbøl
  december 15, 2013

  Vi streamer meget Ramasjang og Oline, og så bruger vi youtube rigtig meget, men det er mest børne-TV vi streamer, og så lytter vi til meget musik på youtube

 • Louise FB
  december 15, 2013

  Vi elsker at se Netflix! På den måde har vi fået set en hel del serier, som vi ellers er gået glip af pga. småbørn. Og de har så set en hel del Ramasjang og Oline. Synes det er fantastisk ikke at være afhængig af en sendeplan… Mht. musik så har vi YouMusic med i vores internet- og tv-abonnement, men synes det er liiiidt underligt at have fri adgang til musikken. Har altid skattet min cd samling utrolig højt, så det at gå all in på streaming af musik, det er jeg ikke så god til endnu…

 • Peter Varberg
  december 15, 2013

  Vi har brugt Netflix siden dag et i DK. Det er et fantastisk alternativ til flow-TV. Flow-TV er blevet fyld i rummet under madlavning, mens Netflix leverer det indhold vi koncentrere os om. Vi har samtidig brugt Wimp til streaming af musik alle steder. I bilen, i træningscentret, i alrummet, i skolen osv. 2 forældre og to børn, der deles om et abonnement i husstanden.

 • Tina Eriksen
  december 15, 2013

  Jeg har bl.a. givet abonnementer til spotify i gave til andre. Men at komme så vidt som at give mig selv adgang til streamingtjenester kniber det mere ned. Apple tv’et står ellers klar…det mangler bare abonnementet! Kan man lægge en gave under træet ’til Apple tv fra mig’?

 • Henriette Moos
  december 15, 2013

  Jeg er selv fast bruger af Netflix og vil derfor give min eventuelle adventsgave videre til vores julegæst fra Røde Kors (single mand , 47 år), som i forvejen er ret digitalt interesseret.

  Henriette

 • Mette Grauballe
  december 15, 2013

  Har endnu ikke streamet film, men bruger spotify og sender det via airplay fra ipad/iphone til forstærker eller en Libratone Zipp. Det er super smart og nemt at bruge. På den måde er det slut med at “købe” musik fra enkelt kunstnere, når man via abonnement kan lytte til lige det musik man synes er fedt, oprette playlister osv.

 • Marlene Høj
  december 16, 2013

  Det gør det lettere for mig. Som mor til tre børn i alderen 12, 3, og 2 år, så er det ikke altid at tiden eller energien er der til at se yndlingsfilmen eller -serien på det tidspunkt, den bliver sendt i tv’et. Jeg elsker at jeg selv kan vælge, hvornår jeg vil se næste afsnit.

 • Søs / ChinavianLiving
  december 16, 2013

  Jeg er storbruger af Spotify. Det er fedt at have både nyt og gammelt musik samlet ét sted, når man ikke får købt diverse CD’er.
  Når jeg streamer er det mest fra DR. Men streamning er også en rar tjeneste, og jeg nyder især at kunne tage computeren med i seng og streame serier om aftenen sammen med kæresten! Ville elske at vinde et abonnement til Netflix :)

  Glædelig jul!

 • Helene
  december 16, 2013

  Jeg har helt afskaffet almindeligt fjernsyn, så vi ser kun DRs programmer, som jeg streamer via iPad og AppleTv og Netflix. Min datter skulle lige vænne sig til tanken, men vi savner faktisk ikke noget…

 • Tobias Hyldeborg
  december 16, 2013

  Jeg bruger både Spotify og Netflix hver eneste dag, og elsker begge services.

  Glæder mig super mig til at vi (forhåbentligt snart) får iTunes Radio til Danmark, da jeg selv bruger Spotify Radio rigtigt meget, og synes rigtigt godt om, at man ikke hele tiden selv skal vælge hvad man vil høre, men også kan blive præsenteret for noget nyt, baseret på ens smag.

 • Sara Berg
  december 16, 2013

  Vi bruger det når vi skal hygge os med en film – vi gider ikke se film med afbrydelser iform af reklamer.

 • morten kjærgaard
  december 16, 2013

  Vi bruger Netflix (amerikansk m. mulighed for dansk) til at supplere de film, der vises på TV. Endvidere giver det en super mulighed for at følge med i serier på ad hoc basis.
  Spotify benyttes fra tid til anden, når der er gode tilbud, men kun som supplement til egen samling og diverse internetradio via SONOS

 • Mia CA
  december 16, 2013

  Jeg har altid musik i mine ører når jeg lufter hund.. Streaming af musik har åbnet en helt ny verden for mig.
  Aimlovelive@gmail.com

 • Elisabeth N
  december 16, 2013

  Netflix – ja tak. Bruger det hver dag i køkkenet, skønt med underholdning til madlavningen.

 • Julie Tilsted
  december 16, 2013

  Jeg elsker at se serier og høre musik når jeg har fri. Jeg slapper bare bedst af på den måde.
  Jeg har altid brugt engelske serier til at udvide mit sprog med. Da jeg gik i 2. klasse lærte jeg mig selv at tale engelsk ved at se serier og forbinde underteksterne med sproget, så for mig er serier uundværlige.

 • susanne
  december 16, 2013

  Ser stort set aldrig tv længere, når det er “programsat” – er skønt at kunne se hvad man vil når man vil – en masse frihed.
  Og lytter systematisk til alt det nye, mine yndlingsanmeldere er glade for på streamingstjenester. Har fundet ud af, hvem jeg har “fælles musiksmag” med og så får jeg virkelig udvidet min horisont. Det er fantastisk -og jeg samler så gerne op på (primært danske) bands, som spiller umiddelbart efter en udgivelse på de mange dejlige musiksteder i kbh – har fået så mange skønne musikoplevelser i forhold til før.

 • Kristian Bundgaard
  december 17, 2013

  Jeg bruger Netflix stort set hver dag. Der hvor Netflix vinder ind er at, stort set alle nyere medieenheder er kompatible, og derfor er det altid lige ved hånden. Startede med blot den danske Netflix, lidt kedeligt, men så snart man åbner døren til de amerikanske arkiver, så bliver det igen alle pengene hver!

 • Birgit Bjerregaard
  december 17, 2013

  Har aldrig prøvet netflix, men ville rigtig gerne. Ser ofte DR på min iPad.
  Vh Birgit Bjerregaard

 • Mia
  december 17, 2013

  For mig er det en Pause Treat at bruge film streaming, det er når barnet sover og man har brug for lidt fiktiv eskapisme i hverdagen.
  Streaming af musik bliver mest brugt til at finde arbejdsvenlig musik.

 • Camilla H
  december 18, 2013

  Spotify bruger jeg stort set hele tiden (til og fra arbejde, mens jeg arbejder, mens jeg laver mad osv) – det er en fantastisk opfindelse :)

  Vi har prøvet stort set alle film streaming muligheder, men vender altid tilbage til Netfix, fordi de har fede serier og er så brugervenligt at selv ungerne kan finde rundt i det :)

 • Annie Sigvert
  december 18, 2013

  Dejlig gave :0)
  Sætter stor pris på valgfriheden som streamingtjenesterne byder – mit arbejde indebærer at jeg ofte har aftenarbejde, og det er dejligt at have frit valg til at eksempelvis at se en serie på en friformiddag.
  Glædelig jul :D
  Venlig hilsen
  Annie

 • Mette Andersen
  december 18, 2013

  Vores abonnement er slidt og godt brugt efter hæftig brug af min familie hvor både børn (helt ned til 3 år) og voksne er storforbrugere af streaming-tjenesterne. Så vi ønsker os et nyt til jul!

 • Sandra zerahn
  december 18, 2013

  Jeg streamer musik på spotify hver eneste dag! Og ville ønske at jeg også havde netflix til at give min serie-junkie stof til at komme gennem vintermånederne på :-) Det betyder alt at kunne tænde for lige det jeg har lyst til, når jeg har tid og lyst. At have magten over det jeg putter i ørene og foran mine øjne er fantastisk og reducerer “støj”. Jeg streamer film og serier på min computer i sengen, i stuen og i køkkenet på den bærbare. Jeg streamer musik via min iphone overalt. Elsker det!

 • Jesper
  december 18, 2013

  Det er klart fremtiden. Video og musik on demand. Netflix er især suverænt til serier. Slut med at vente en uge mellem hvert afsnit.

 • Troels lykkegaard
  december 18, 2013

  Bruger spotify hver dag. Kunne ikke klare mig uden.

 • Annelise
  december 18, 2013

  Storforbruger af begge fra dag 1. Har koblet spotify sammen med min last.fm profil og har opdaget masser af nyt musik. Og netflix er for mig en god måde at komme ned i gear på.

 • Julie
  december 18, 2013

  Jeg bruger allerede Spotify en del – har en 10-15 playlists på alt muligt, så der lige er en liste, ligegyldig hvad man er i stemning til. Jeg har HBO-abonnement, og har tænkt på at prøve Netflix, men er ikke lige kommet dertil og synes, det er lidt meget med to abonnementer, så ville være fantastisk at få lov til at prøve det. HBO er jeg rigtig glad for – de har nogle fede serier, men savner måske lidt en bredere streamingtjeneste :)

 • Lars
  december 18, 2013

  Elsker Netflix som er perfekt når man er på farten tit og overnatter på hotel med wifi.
  Har Sonos anlæg derhjemme i hører stortset kun streamet musik fra WIMP derhjemme. Alle i familien kan fonde noget de ka li!
  Hører stort set kun Rammstein som ikke-stream, og kun fordi de ikke vil streames

 • Inger Richter
  december 18, 2013

  Ville være dejligt at vinde, så man kunne prøve det de andre snakker om ;-)

  Glædelig jul ;-)

 • Katrine K
  december 18, 2013

  Jeg bruger det faktisk ikke endnu – men har længe overvejet netflix, problemet er bare at det ikke kan køre direkt fra TV’et når man nu har en stor skærm, vil jeg hellere se film der end på computeren – men det skulle snart løse sig, når min kæreste køber os et nyt TV her lige efter nytår :-)

 • Pernille R
  december 18, 2013

  Musik og tv har store betydning i vores familie…. Vi bruger det til at koble af og til at “være sammen om” – og for os selv.
  Mine 4 piger og jeg elsker musik og bruger det meget i vores hverdag – jeg bruger det på mit arbejde, når jeg skal kunne holde fokus eller når jeg synes jeg trænger til at mit humør bliver piftet lidt op. Pigerne bruger musik og net-tv til at kunne se og hører lige netop det de gerne vil. Selv om de små ikke er mere end 5 og 6 år har de en stor forståelse for hvordan det hele fungere og kan selv det meste på en iPad.
  Vi elsker valgfriheden til at kunne se og hører ting de ting vi lyster, når det passer ind i vores familieliv :) Glædelig december til jer :)

 • Daniel Kristensen
  december 18, 2013

  Jeg hører musik via Spotify og iTunes. Jeg ser film på Blu Ray, da jeg går meget op i kvalitet.

 • Sisse L
  december 18, 2013

  Jeg er arbejdsløs akademiker – do I need to say more? :)

 • Eva Jensen
  december 19, 2013

  Musik er min måde at koble af på og lukke mig ind i mig selv når jeg pendler frem og tilbage fra arbejde.

  Når jeg kommer hjem nyder jeg at sætte mig foran fjernsynet og se serier i tv’et. Har dog hørt om så mange fantastiske serier dom man kan streame over bla netflix. Har bare ikke selv haft æren af at prøve det endnu.

 • Jan
  december 19, 2013

  Vores lille familie har hjemmet koblet op til et mediecenter. Næsten al musik og radio høre over forskellige apps og al tv køres igennem en browser. Vi har dig en gammel b&o transister og et dvd-drev, som back-up:)

 • fine
  december 19, 2013

  Jeg vil virkelig gerne vinde. Har haft prøveperiode på Netflix men ikke købt endnu… Ville være skønt til ferien!

 • Kirsten Aakerman
  december 20, 2013

  er bruger af Netflix

 • Paulina
  december 20, 2013

  Vi har haft Netflix i flere måneder og bruger det rigtig meget. Ulempen er at vi kun er to der kan bruge det ad gangen. Med adgang til Netflix på TV, telefoner, iPad, Chromecast mv. kunne vi godt bruge at det var muligt for flere adgange indenfor husstanden.
  Spotify har jeg ikke prøvet endnu, men med mobilabonnement hos yousee har vi mulighed for at streame musik og det er nemt at lave playlister så alle i husstanden har noget de kan li’. Husstandens CD’er er alle ved at være gemt væk efter hånden da de er overflødige da musikken er tilgængelig online.

 • Sara Kjeldsen
  december 20, 2013

  Har streamet meget musik på tdc play og yousee play. Har ikke selv prøvet netflix endnu – men har et vennepar som bruger det rigtigt meget. Så ville være fedt selv at prøve det

 • laila bindzus
  december 20, 2013

  det kunne helt klart hjælpe os med at spare nogle penge da vi i dag , da det nu er så nemt lejer film og tv og det er jo ikke altid lige billigt , så deltager gerne om denne lækre præmie

 • Anya
  december 21, 2013

  ●☆● Jeg har aldrig prøvet Netflix oa.- så det ville være SUPER at få lov at prøve ●☆●

 • Dorthe G
  december 21, 2013

  Har mest brugt Spotify. En helt igennem fantastisk måde at høre musik på. Jeg har gemt al min musik “0ffline”, så jeg kan høre det også når jeg er udenfor dækning fx på en løbetur. Netflix har jeg ikke den store erfaring med; men drømmer om at få tid til at se nogen af de mange gode serier, der findes der.

 • Susanne
  december 21, 2013

  Tog et prøveabonnement på Netflix, for et års tid siden – og er bare blevet hooked. I begyndelsen blev det kun brugt til at se serier på iPad’en i sengen, men nu vil jeg tit hellere se det i stuen også. Så glæder mig vildt til at købe et nyt smart tv til januar (kon an januar udsalg!), så jeg kan se netflix på stor skærm:)

 • Susanne
  december 21, 2013

  Jeg lærte aldrig det der med download af musik, så jeg tænker at jeg da bare må hoppe direkte fra CD’er til streaming, og så kan være med på noderne igen…

 • Line R
  december 21, 2013

  Jeg bruger Netflix på både computer og ipad. Jeg har faktisk slet ikke et fjernsyn for tiden :)

 • Anja
  december 21, 2013

  Jeg har ikke børn. Men jeg har venner, der gang på gang anbefaler mig at se House of Cards. I så høj grad at jeg lige var ved at tilmelde mig Netflix, men sprang fra, da jeg skulle oplyse kortnummer for en gratis prøvemåned.

  Jeg har ikke iTunes. Men jeg elsker musik. I så høj grad, at jeg en overgang brugte Spotify på trods af reklamer imellem hver sang.

  Jeg er ikke en “early adopter”. Men jeg er fan af streaming. I så høj grad at jeg ikke kunne lade være med at kommentere her.

 • Louise Herløv
  december 21, 2013

  Høre lige nu julemusik, fra ipad til libertone zipp. Børnene ser meget tegnefilm på ipad og vi har et kabel, så vi også kan se film sammen på tv.

 • Mette
  december 21, 2013

  Jeg ser fjernsyn via TV2 Play ellers DR hjemmeside, hvis der er et program jeg ikke lige når at se i tv. Ellers radioplay på Tlf.

 • Stefan Hansen
  december 21, 2013

  Bruger Spotify flere timer dagligt, og nyder det store udvalg og muligheden for at opdage nye kunstnere, og finde gamle numre og albums man havde glemt. Netflix kører også dagligt; til ungerne er det i særklasse en fantastisk og uundværlig tjeneste.

  Hvis jeg vandt, ville jeg forære begge abonnementer til min far, så han kunne få glæde af de nye og moderne tjenester.

  Rigtig glædelig jul!

 • Anders Marchmann Rasmussen
  december 21, 2013

  Netflix bruges stort set dagligt af alle tre børn på enten iPad eller Apple tv, og Sonos Soundbar står for streaming af lyd fra alle mulige kilder (Spotify kunne være en dejlig tilføjelse)

 • Tobias Eriksen
  december 21, 2013

  Plejer at bruge mit Spotify op efter et par dage.. Ellers bruger jeg podcast fra DR P3

 • Ellen
  december 21, 2013

  Jeg streamer ikke så meget musik, men Netflix og streaming generelt har stort set sat mit eget TV ud af funktion. Jeg elsker, at jeg bare kan se ting, når det passer mig bedst, og at jeg ikke er bundet af en tv-oversigt. Det har også betydet, at jeg er mere bevidst om, hvad jeg gerne vil se i stedet for bare at tænde for fjernsynet og se, hvad der nu end er på.
  Og så er mit liv generelt bare blevet bedre af at have fundet Monte Carlos podcasts :)

 • RikkeBS
  december 21, 2013

  Bruger bruger både Spotify og Netflix på Windows 8 på computeren, android på mobilen og ios på iPaden. Elsker at det er top fleksibelt og så brugervenligt, at begge børn på hhv 3 og 8 har helt styr på det.

 • Camilla H Brinch
  december 21, 2013

  Lækker præmie – Deltager med glæde

 • Helle Harder
  december 21, 2013

  Jeg ser næsten aldrig tv eller bruger iTunes længere. Ser film og serier på Netflix, når jeg har tid og lyst, og hele min arbejdsdag streamer jeg musik. Det er både mine egne favoritter, nye som gamle og andres playlister eller forslag. Jeg får faktisk hørt en hel del musik, jeg ellers aldrig ville kende til på denne måde. Eneste hage er, hvis nettet er ustabilt.

 • Therese S
  december 21, 2013

  Ser mange film og serier på nettet, da jeg ikke ser dem mere end en gang, så er det smart at man kan streame dem i stedet for at gå ud og købe hele sæsoner eller film. Bruger også spotify dagligt, så det løber hurtigt op og jeg må vente, til jeg kan bruge det igen :-)

 • Sia
  december 21, 2013

  Med Spotify får vi en stor mulighed – lige ved hånden – hurtigt og nemt – at høre det musik som vores humør, stemning og selskab lyster på det givne tidspunkt uafhængigt af sted. Og er man for doven til selv at lave en playliste kan man låne vennernes, anbefalede, tidens hits etc.
  Modsat er det stadig med netflix. Det har ikke fanget lige mig endnu. Mulighederne er endnu begrænsede af serier, film eller ikke udkommet endnu på netflix. Derudover findes der andre og langt mere flexible muligheder for film og seriestraming.

 • Gitte Nielsen
  december 21, 2013

  Spotify er efterhånden blevet min primære kilde til musik – hjemme og på mobilen på farten. Jeg streamer film og serier, især i de mørke vintermåneder, det ville fx være super at de afsnit af House of Cards i streg :-)

 • Anders Truelsen
  december 21, 2013

  Elsker at se serier på NF, lige nu er det Breaking Bad :-)
  Spotify er leveringsdygtig i musik til enhver lejlighed!

 • Tom
  december 21, 2013

  Øv ! – har lige opdaget at den Sonos-højttaler, jeg lige har købt som julegave til min kone, kræver kræver Premium-udgaven af Spotify !

 • Anette Juhl
  december 22, 2013

  Hej
  Jeg elsker at prøve noget nyt og Spotify har jeg ikke prøvet endnu. Jeg ser og nyder netflix og det gælder hele min familie. Så det vil være fedt at vinde et abonnement :)
  Glædelig jul

 • Maria KJ
  december 22, 2013

  Jeg bruger netflix hver dag, for at se serier og film med kæresten; vi har hver vores konto+en fælles konto :)
  Mine egne serier holder humøret oppe i studiepauserne og eksamenslæsningen.

  Spotify har fulgt mig og en studiekammerat det her semester på 2,5 time fem og tilbage, hver 2.uge i 2 måneder. Vi har skrålet med og fundet ud af rigtig meget nyt musik som vi har vist hinanden. Det er også en god “DJ” til enhver fest!

  Jeg har vænnet mig så meget til on-demand at almindelige TV-kanaler er blevet skåret helt fra, det giver mig en meget større frihed og et større udvalg: jeg bruger ikke penge på film som viser sig at være ringe og mine yndlingsfilm bliver ikke slidt op og ædt af dvd-maskiner :) men SU budgettet kunne godt klare et halvt års abonnement!
  Glædelig jul til Elektronista og Elektronistaer!

 • Helle Hollerup Hougaard
  december 22, 2013

  vi har ingen af delene, men drømmer om det.. med en meget travl hverdag er det såååååååååååååååå træls at når man så har tid til at smække benene op, så kommer der ikke en s**** i tvet der er værd at se, så det ville jo være fantastisk at vælge lige det man har lyst til at se, når tiden til hygge er der.. musikken hører jeg lige nu kun i radioen og det er altså ikke altid de spiller det man gerne vil høre.. så det er jo drømmepræmier :-)

 • Thomas Meyer Geertsen
  december 22, 2013

  Her er det hovedsageligt streaming fra dr.dk/nu – og specielt her i december har ungerne benyttet sig af at kunne følge med i julekalenderen når det passer dem.

 • Ulla weishaupt
  december 23, 2013

  Har prøvet netflix men ellers er det lydbølger fra nettet og youtube og så meget radio P1 og P4 ;-)

 • HanneM
  december 23, 2013

  Hvad gjorde vi egentlig før? :-) Har haft Netflix længe og er rigtig glad for det. Bruger næsten kun al. tv til nyheder og store serie-satsninger.
  Teenagedatteren trækker vejret gennem Spotify, men har sjældent råd til abonnementet, så det ville falde i rigtig god jord her.
  Podcaster en del og lytter på den daglige togtur eller på lange cykelture.