Vind med Elektronista Mag: Eksklusive designertasker fra Knomo

2 Min læsning

VINDEREN ER TRUKKET, OG KONKURRENCEN ER SLUT!

Står du ikke lige og mangler for 3000 kroners designertasker? I Elektronista’s sprit nye eksklusive, GRATIS luksus iPad magasin (skynd dig at hente det her!) introducerer vi en fantastisk mulighed for at få fingrene i ikke mindre end 3 virkelig eksklusive designerprodukter fra engelske Knomo. Konkurrencen er forbeholdt Elektronista’s faste læsere. Hvis du ikke allerede er på listen kan du skrive dig på gratis lige her. Deltag herunder!

knomo-tasker

På Elektronista redaktionen elsker vi engelske Knomo, fordi det er det eneste eksklusive taskebrand som tager udgangspunkt i vores gadgets men samtidig holder fast i at lækkerhedsfaktoren skal være i top. Og vi er ikke alene om at have fået øjnene op for de lækre britiske lædertasker. Knomo finder man nemlig også på armen af flere stjerner som f.eks. skuespiller Samuel L. Jackson og (halv) kongelige Pippa Middelton (ja Kates søster).

Skærmbillede 2013-11-04 kl. 13.06.42 laptop-staa Skærmbillede 2013-11-04 kl. 13.04.25

Det kan blive dig som får den helt store goodiebag med 3 af de lækre tasker til en værdi af næsten 3000 kr. Se hvad goodiebag’en indeholder herunder og deltag i konkurrence ved i kommentarfeltet at skrive, hvad du godt kunne tænke dig en taske som passer på dine gadgets skal kunne. Hvad mangler du? Hvad vil du bruge den til? Og er der en særlig feature, du ville ønske nogen lavede en taske med?

IMG_0174

Konkurrencen blev lanceret i Elektronista Mag til iPad og er forbeholdt Elektronista’s faste læsere. Hvis du ikke allerede er på listen kan du skrive dig på gratis lige her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − 4 =

45 Comments
 • Peter Schaufuss
  december 17, 2013

  En perfekt taske har plads til min iPad Air, oplader samt lidt adaptere. Envidere er det rart, hvis der lige er plads til f.eks. en kam, en deo, papirservietter (her i vinter-forkølelses-tiden) og måske en god gammeldags blok.

 • Louise FB
  december 17, 2013

  Wauw! tak for et lækkert magasin som jeg dog kun har set i light udgaven via issuu, for har desværre ikke en iPad (endnu). Rigtig glædelig jul til alle jer på Elektronista

 • Jesper Nielsen
  december 17, 2013

  Super fed taske. Ideel til at slæbe macbook’en rundt i, stedet for den gamle slidte rygsæk.

 • Katrine K
  december 18, 2013

  Har desværre ikke adgang til ipad, men får jeres inbox magasin…

  håber jeg kan vinde alligevel, da det er nogle fede tasker :-)

 • Liselotte
  december 18, 2013

  Det er særligt opladeren, som jeg godt kunne tænke mig en gennemtænkt løsning for, når jeg slæber min Macbook Pro med mig. Nogle gange skal man have en længere ledning med, og den laver noget værre rod i tasken.

  Jeg havde en Knomo taske for år tilbage, der desværre afgik ved døden efter heftig brug. Men den havde så vidt jeg husker en smart opladerholder i samme materiale som indersiden af tasken.

  Og lynlåsen er lige død i min sorte skuldertaske, så jeg vil rigtig gerne vinde en ny:-)

 • Mette Skutter
  december 20, 2013

  Jeg vil helt klar bruge den som en ny taske til min computer og de få bøger jeg nu engang skal have med når jeg studerer. Den taske jeg har nu, har jeg haft i 5 år, så det er virkelig på tide at få den skiftet ud.. :-)

 • jan nielsen
  december 20, 2013

  den skal mindst af alt ligne en gadget taske, men kunne indholde det hele! Ligesom KNOMO

 • Dorte Villadsen
  december 21, 2013

  Min store udfordring er plads til og ordnet placering af forlængerledning, strømforsyning og forskellige adaptere til såvel MacBook, iPad og iPhone. Det er en daglig kamp at undgå ‘filter’, så et brand der både tænker praktisk og ikke går på kompromis med ‘lækkerheden’ er lige mig. Desuden kan min datter så arve hele molevitten efter en passende testperiode. Hun er studerende og har de samme udfordringer.

 • Vlad Sharov
  december 21, 2013

  Jeg synes det svært at finde en taske der både har plads til det hele og ser godt ud. Man må desværre ofte gå på kompromis med enten eller. Men en optimal taske, der skal kunne passe på mine gadges, skal kunne have en masse lommer! så man har plads til diverse accessories til ens gadgets samt dem selv. Efter som vejret kan være friskt, så skal tasken meget gerne kunne være regn resistent eller lign feature som et regn omslag skal kunne påsættes.

  Personligt så mangler jeg en stilet taske der skal kunne komplimentere min fine frakke, når man ikke skal have hele sin work station med, men f.eks. bare skal bruge sin ipad. Men den ville også sagtens kunne komplimentere den daglige læder jakke, Så det er hvad jeg vil bruge den til.

  En særlig feature, som jeg ville ønske nogen lavede en taske med, ville være en geotag eller en fom for gadget hvor jeg skal kunne spore tasken, hvis uheldet var ude. En ekstra stilet feature kunne være, hvis den kunne låses automatisk alt efter hvor langt man befinder sig fra den, f.eks. gennem en app.

  Glædelig jul og godt nytår! ;-)

 • Na
  december 21, 2013

  Det er så lækkert når lækkert design og funktionalitet går hånd i hånd!

 • Daniel panduro
  december 22, 2013

  En gadgettaske skal være så funktionel at man man kan bruge den til sin gadgets og papire osv. Og samtidigt skal den være så pæn at man gerne vil vise den frem.

 • Thea Juhl Thorup
  december 25, 2013

  Jeg ville bruge tasken til at slæbe alle mine gadgets rundt i – og samtidig se ubertrendy ud!

 • Cathrine Fallesen
  december 25, 2013

  Jeg slider mine skoletasker op, og selvom studietiden lakker mod enden, kunne det nu være rart at transportere min smukke Mac i lækre kvalivarer :) og mange tak for et top fedt iPad magasin, det gjorde togturen hjem meget kortere :)

 • Birgitte Linstow
  december 25, 2013

  Den store udfordring for mig er når jeg skal have min oplader til min laptop med et sted, og så vidt jeg har forstået, løser Knomo på bedste vis.

 • Pia Hansen
  december 25, 2013

  det er lige en taske for mig der altid slæber rundt på både ipad og 13″ bærbar pc + div såsom telefon, makeup, nøgler m.m så der skal en stor taske til :-) og det er et stort plus at tasken som denne også er super smuk at se på så jeg rigtig kan være stolt når jeg er ude <3

  glædelig jul

 • An-Therese
  december 25, 2013

  Det må helt klart være at der både er plads til alle de ting, som jeg altid har med i min taske OG min laptop – samtidig med at den er lækker. Lyder som en umulig opgave men noget tyder på at Knomo har knækket nødden?

 • Lars
  december 25, 2013

  Taske med indbygget nød batteri ville være Nice!
  Og plads til iPad minien!

 • Mette Koustrup
  december 26, 2013

  En optimal taske har plads til (og helst seperate rum) min IPhone og IPad Mini, opladere og som travl mor til tvillinger også plads til et par bleer og vådservietter – så spiller det! :-)
  Når tasken så også er smuk og lækkerhedsfaktor, ja så bliver det ikke bedre!

 • Maria Møller
  december 26, 2013

  Den skal kunne indeholde alle mine tene ting, da jeg er meget kreativ! Derfor skal den også kunne holde til lidt af hvert og desuden skal min ipad også kunne være der ;-)

 • Maria Elmelund
  december 26, 2013

  Det vitigste for mig er den er rar at bære rundt på og ser lækker ud!

 • Trine Boje Mortensen
  januar 3, 2014

  Plads til oplader! Og så selvfølgelig også til computeren, en blok (oldschool, I know), mobilen, en pung og det løse. Det ser alt sammen ud til at kunne lade sig gøre i taskerne på billedet. I want :-)

 • Sonja Clingman
  januar 3, 2014

  Tasken skal være lækker og mine gadgets skal være sikre i tasken, så en lille lomme til iphonen, så den ikke rasler rundt og en lomme til laptop / ipad også.

 • Berit
  januar 3, 2014

  Jeg har en skøn feminin computertaske i øjeblikket, men den er desværre ved at blive slidt op, og den næste jeg skal have, skal være mere gennemdesignet til at kunne opbevare fx oplader, forlængerledning, pung og nøgler, så jeg ikke behøver slæbe (og holde øje med) BÅDE arbejdstaske og almindelig taske.

  Og en vigtig ting – den skal være vandtæt. I en cykelby som københavn duer det bare ikke, hvis tasken ikke kan holde til en tur i cykelkurven i regnvejr.

 • Tina Dannerfeldt
  januar 3, 2014

  Et utroligt flot alternativ til en pc rygsæk – lige noget, jeg gerne tager i brug

 • Karen Boa
  januar 3, 2014

  Lader til IPhone, IPad minien og naturligvis min uundværlige Mac + div ladere (glæder mig til at man kun behøver een lader til det hele – iøvrigt gerne solcelledreven for ecoens skyld) + div papirer og sædvanlige “dametaske-indhold”.
  En lille ekstra ting, jeg savner er en lille højtaler, der forstærker ringesignalet, når Tlf/iPad ligger itasken, så jeg rigtigt kan høre når der er besked/calls fra kunder og teenagetøzer.
  Tak for et fantastisk magasin og godt nytår til jer alle også!

 • Morten Kjærgaard
  januar 3, 2014

  Super lækre tasker, der på mange områder vil opgradere nuværende løsning.

  Tak for et super godt tidsskrift / blog. Læser dine indlæg med stor fornøjelse hver gang

 • Tine
  januar 3, 2014

  Den skal passe i størrelsen, dvs lidt større end iPad. Der skal være plads til mobil, pung, A5-notesbog, the-æske, kleenex og andre småting. Gerne med mange separate rum. Og så skal den være bredere end den er høj. Det er ganske vanskeligt at finde sådan en taske, der samtidig ser godt ud.

 • Charlotte Nørgaard
  januar 3, 2014

  Først og fremmest tak for det skønne Elektronista magasin! Jeg er stor fan af at der endelig er kommet et tilgængeligt tech-blad til alle os semi-nørder der bare gerne vil følge med i hvad der foregår i den elektroniske trend-verden!

  En gadget-taske ville være yderst ideel, da jeg stort set aldrig medbringer andet end MacBook, iPhone og iPad, og der kun skal være plads til få papirlapper.
  At den samtidig ikke ligner en computertaske i nylon fra 90’erne er jo et kæmpe bonus.

 • Kamille Parsgaard
  januar 3, 2014

  En taske er for mig ikke kun et stk tilbehør!!
  Jeg er kvinde, mor, internetafhængig, blogger (meget egoistisk kun om mig selv og mine udfordringer i livet) gadgetnørd og nyhedssøgende. Og det er jeg altid og for evigt. Jeg er ret meget mere, men nu taler vi jo om de her emner.
  Jeg er kvinde, og vil have at tasker skal være smarte. Fine, feminine og lækre.
  Jeg er mor, mine tasker skal kunne indeholde mere end mig selv og mit.
  Jeg er altid online. Så der skal være opdateringsmuligheder. Både wifi og batterimuligheder. Det skal være praktisk, det skal gå hurtigt!
  Faktisk mangler jeg en taske der både kan rumme en flaske vand, et stykke frugt, kiks, min iPad, min telefon, mine børns elektroniske dimser, noget ekstra batteri, (jeg læste om en pung der kunne lade telefonen op!!!) indbygget hotspot hvis der ingen andre muligheder er (ikke alle er wired op, så her kan alle være med) makeup, alt hvad kvinder ellers skal bruge og et tæppe. Bedst ville være flere tasker i en’, så man kan dele den op til forskellig brug. En’ til turen, en’ til hverdagen, en’ til fest og en’ til rejsen. Alle inklusive alt selvfølgelig.

  Fremtiden må faktisk gerne findes allerede nu. Vi er sent på den ;)

  Kamille.

 • Susanne
  januar 3, 2014

  Mangler altid mindre lommer til alt det ufikse, der følger med min iPad, i phone og toplækre slimline pc – ledninger, diverse adaptere, mus osv. Og så skal den se godt ud og ikke være sådan en hæslig, praktisk tingest:)

 • Anne
  januar 3, 2014

  Juhu for en fin konkurrence, fru Elektronista! Det ville være et scoop med en taske, hvor proportionerne er tilpasset det elektroniske udstyr, tasken skal rumme. Vi har stadig ikke fundet en taske/et cover til vores nye Ipad Air. Taskerne fra Knomo ser dog helt klart fornuftige ud. Udtryk og materiale skal være gedignt (men ikke klodset), kvaliteten skal være i orden (ikke neopren, ikke plastic), det skal være smukt og enkelt design. Vigtigste parameter er dog anvendeligheden. Altså ordentlige lynlåse, holdbare syninger, stropper, der kan tåle lidt. God ergonomi er også et must. Tasken skal rumme det elektroniske udstyr og en adapter. Madpakke/vanddunk, makeuppung og nøgler ryger altid i en anden taske.

 • Rikke BS.
  januar 3, 2014

  Med sådan en taske kan selv en gadgetnørd se cool ud. Tak for mange timers underholdning både på podcast og nu i det seje magasin.
  Godt nytår.
  Rikke

 • Iben Christiane Bach
  januar 3, 2014

  Jeg gad godt have én taske, som kan rumme min iPad air plus en iPhone 5 i sikre omgivelser og være lidt en dametaske samtidig, så der er plads til pung, nøgler og en læbepomade også.

 • Cecilie Gaarde
  januar 4, 2014

  Jeg ønsker mig en taske til min elskede Macbook Pro som både er funktionel og æstetisk – ligesom Mac’en :)
  Den skal kunne beskytte computeren samtidig med den har plads andre ting og organisering af strømforsyning etc.

 • Maria Kim
  januar 5, 2014

  En taske skal kunne rumme lige præcis de ting som en normal dametaske indeholder, tilpas mange rum, store som små – og i mit tilfælde, min spritnye iPad air og strømforsyning som skal kunne ligge godt fast og beskyttet i et rum for sig som kan lukkes – og hvis tasken så endda havde et opladlingsforsynende element i sig, så ville man aldrig løbe tør for strøm.

 • Nina Dam
  januar 6, 2014

  Jeg mangler en taske til min MacBook Pro, da jeg lige nu bærer rundt på den i min snart 15 år gamle Fjällräven, som er lappet med gaffertape i bunden…
  Hvis den så også kan holde styr på strømforsyning, telefon og andre tilslutningskabler, så det hele ikke bliver rodet sammen, ville det være skønt!

 • Jan Kristensen
  januar 6, 2014

  Min ideelle gadet-taske skal kunne indeholde og holde styr på en iPad, en iPhone, et opladningskabel, en touch/kuglepen og en a5-blok, mens den udstråler en underspillet elegance igennem sit design og materiale;)

 • Lina
  januar 10, 2014

  Den ideelle gadget-taske er lækker at se på, røre ved og bære. Ikke for klodset, men alligevel stor nok til at indeholde min laptop, strømforsyning, smartphone og en clutch med forskellige essentials.
  Det kunne være fedt, hvis den ikke lyste langt væk af laptop-taske så den også kunne bruges til en shoppe-tur eller overnatningstaske. Så ville den blive brugt til både arbejde, møder og hygge.
  Jeg synes det er sjældent at man finder en taske, som har en skulderrem, der ikke skærer hvis tasken indeholder noget tungt, som en laptop. Desuden er det svært at integrere strømforsyning uden at der kommer en stor mærkelig pukkel på tasken, og det kunne jeg godt tænke mig at se elegant løst :-)
  Tak for en god blog!
  Mvh Lina

 • Sandra
  januar 10, 2014

  En gadget taske skal vel først og fremmest passe godt på gadgets, derudover skal den se og føles lækker og af god kvalitet. Jeg vil også gerne, at der er plads til andre ting også, da det ser dumt ud med en taske til pung, nøgler, lidt make up og håndcreme og så en anden til ipad telefon osv. Så man har flere størrelse, så man kan vælge udfra, hvilken gadget man vil have med, og med plads til almindelige håndtaske ting – plads til oplader, høretelefon udgang osv giver selvfølgelig sig selv, ikk? :)

 • Ulla weishaupt
  januar 11, 2014

  Min kone har lige købt sin første iPad…en Air selvfølgelig, og det ville da være helt vildt sejt om jeg kunne forærer hende en taske til at fulende indtrædelsen i teknologiens vidunderlige verden

 • Eva Sørensen
  januar 11, 2014

  Den perfekte gadget taske har plads til alle mine dimser, uden at se stor og klodset ud af den grund. Gerne med et lækkert touch, lidt luksus.

 • Karin Møller Sørensen
  januar 11, 2014

  En taske hvor min IPad air og miniIpad samt mobil, ville være dejligt også når den ser flot ud og ikke ligner en pc tasken. Lige noget jeg kunne bruge.
  Tak for et dejligt blad med masser af gode information om gadgets.

 • Ida Knudsen
  januar 12, 2014

  En taske hvor der både er plads til min Ipad Air, oplader, arb.tlf, stylus/mus og alle de andre små ting man render rundt med. Og samtidig se præsentabel ud! En taske hvor der er rum til det hele så man ikke bruger 30 min på at grave sig frem til de enkelte dele i bunden af tasken!

 • Kira Bjørnestad
  januar 17, 2014

  For det første skal tasken være pæn – jeg er en kvinde og mine asker er pæne og i lækker kvalitet PUNKTUM. Udover det skal der være skulderrem, enten kort eller lang, og så skal der være lynlås MEGET vigtigt, ellers mister man både iPhone, iPad og kredikort på en metrotur i gennem enhver storby. Jeg elsker rum til mine gadgets, en til iPhone, en til iPad og en til dullegrej (bind, læbepomade, håndcreme og vådservietter og sidst, men absolut ikke mindst – et stor rum til alt andet. Sådan ser den perfekte taske ud i min hverdag, med plads til det hele.

 • Ida
  januar 30, 2014

  All mac’ed up, but have no place to go!

  iPhone, iPad og Mac Book Pro er mine venner. Men som det er nu, kommer vi ikke så meget ud.
  Vi savner at mænge os ude i det fri, men vi tør ikke. Vi er så fine, så fine, men har ikke noget at holde os varme og trygge i. Vi mangler lækker polstring.

  Derfor er blev vi håbefulde og glade, da vi så konkurrencen: En dag kan vi måske komme ud i verden, vise os frem og gøre nytte – endda i matchende KNOMO wear.

  Hilsen ii&M