3 anderledes podcasts

2 Min læsning

Podcasts er underholdning, men hvorfor ikke prøve noget andet end du normalt går efter? Her er tre bud på podcasts, der på hver sin måde er gode bud på god underholdning – og lidt eftertænksomhed.

Bucket List – med Le Gammeltoft (Heartbeats)

I denne serie (der startede i 2015) interviewer Le Gammeltoft forskellige personer om, hvad de gerne vil nå eller opnå, inden de dør. I løbet af samtalerne berøres emner som liv, død, familie, karriere, ønsker, drømme og meget andet. Hvert afsnit er på cirka en time.

De fleste af os har gjort os tanker om, hvad vi gerne vil nå, inden vi dør. I denne podcast-serie tager Le udgangspunkt i gæstens “bucket list”, og gennem en time kredser snakken om liv, død og drømme.

 

All inclusive – til søs – med Simon Jul (Radio24syv)

I 2017 rejste Simon Jul til Kreta på en all inclusive-rejse. I 2018 er turen gået til det caribiske ø-hav, og en uge med all inclusive – til søs. I løbet af 7 episoder fortæller Simo Jul om sine oplevelser ombord på Caribean Princess – underholdningen, maden, menneskene, tankerne. Han får – på en tankevækkende måde – også beskrevet livet i de byer, skibet ligger an ved – på godt og ondt. Simon leverer en både sjov og eftertænksom skildring af livet ombord og omkring et cruise skib anno 2018.

 

Molekyler på menuen – med Dennis Ravn

I en anden boldgade end de to øvrige, finder man et af de nyeste skud på podcast-himmelen, nemlig Dennis Ravns “Molekyler på menuen”. En helt ny podcast-serie med indtil videre to offentliggjorte afsnit.

Dennis Ravn dykker i serien ned bag nogle af madlavningens finurligheder. Han afdækker – sammen med både kokke og videnskabsfolk – hvad der sker med vores mad, når vi eksempelvis “sous vide’r” den, eller hvordan vi kan få den femte smag, umami, frem. Et nyt og lidt anderledes bud på en podcast om madlavning.

LYT TIL PROGRAMMERNE ELLER ABONNER PÅ DEM I DIN YNDLINGSPODCAST-APP

Læs (og hør) også: Podcast #315 Blockchain my heart 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + nineteen =

4 Comments
 • Jesper
  oktober 5, 2018

  Det lyder spændende. Elsker Simon Jul, så den vil jeg helt sikkert tjekke ud!

 • Lise Petersen
  marts 1, 2019

  Le Gammeltoft er fantastisk!

 • Kenneth Nielsen
  juni 25, 2019

  Super fedt

 • Mikkel
  september 4, 2019

  Simon Jul er en legende!