3 GADGETS TIL DE MINDSTE

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis der er både smartphones, tablets og små børn i familien, så er der en god chance for, at du får kamp til stregen, når du trænger til at hygge med den håndholdte. Touchskærme går rent hjem hos de helt små, som betjener dem skræmmende selvfølgeligt. 

Elektronista har samlet 3 søde, digitale tips til de små.

 

 

Fisher Price iPhone-holder til baby

Det er ikke lige sikkert, at din 1 årige helt forstår konceptet “skrøbelig gadget”. Derfor har Fisher Price udvikler en laugh and learn apptivity case som er praktisk gummiholder til iPhone eller iPodså den mindste i familie kan lege med de medfølgende apps uden at gøre skade på den kostbare gadget. En plastikfilm beskytter skærmen mod snavs og savl og med gummi kanten kan en iPhone også godt tåle en tur på gulvet. Fisher Price iPhone holder til baby koster knap 20 $ og på app storen finder du masser af gratis tilhørende Fisher Price apps som du sagtens kan downloade uden gummiringen.

 

 

iPad forvandlet til plysdyr

Det ligner og mærkes som et hyggeligt lille, blødt plysdyr men Totoya Creatures er også en slags soft hylster til din iPad. Du henter en sjov app i app storen, skubber app’en ind i plysdyret og så kan junior ellers gå igang med at nusse og pinche, swipe og tappe. Totoya Creatures koster 79 $ og de tilhørende Totoya apps er gratis. 

Medfølgende gratis Totoya børne-app kan hentes til iPad og iPhone på Apples app store.

 

 

Babyalarm til 30 kr

Det kan godt være den ikke er optimal som primær alarm, men denne babyalarm app kan være genial i en snæver vending. Baby Monitor app’en reagerer, når den opfanger lyd. Så ringer den til det nummer, du kan fanges på. Selvfølgelig en anden telefon end den der ligger i barnevognen. (Måske en god idé at ligge den i fodenden, bare for en sikkerhedsskyld i forhold til stråling.) Den smarte Baby Monitor app koster 30 kr. i Apples app store.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + 5 =

1 Comment
  • Louise
    maj 30, 2012

    Hvor kan den smarte fisher price-sag købes i danmark?