3 gode og billige spil til påsken

4 Min læsning

Påskeferien står for døren, og når du er færdig med at spise påskeæg er her tre fantastiske spil til familiens store og små spilelskere

Sprudlende, farverigt og genialt familiespil

Yooka-Laylee fås som download til Xbox One, Playstation 4 og PC

Hvis du elsker platformsspil som Super Mario, men savner de store og komplekse verdener fra gamle klassikere som Super Mario 64, Spyro The Dragon og Crash Bandicoot, er Yooka-Laylee det perfekte moderne retro-eventyr til dig og familiens yngste.

Yooka Laylee er som taget ud af en tidslomme fra slutningen af 90’erne. Det er et farverigt og charmerende spil, og det er kompromisløst i sin jagt på at levere et klassisk platformsspil i tråd med Super Mario 64 og Spyro The Dragon, dengang der var maskotter til alle spilmaskinerne med attitude og charme.

I Yooka-Laylee hopper du i skoene på det charmerende og umage makkerpar Yooka og Laylee, der skal stoppe den kapitalistiske, onde bi fra at ødelægge deres verden. Du kommer til at udforske den ene mere kreative og farverige verden efter den anden, hoppe på fjender og indsamle objekter, der åbner op for endnu flere verdener og udfordringer.

Yooka-Laylee’s univers er fyldt med farver, og det er alt lige fra spillets mange baner til personerne, du møder undervejs, som er farverige, sjove og giver dig en lyst til at udforske hver eneste kringlede krog af spillets mange baner.

For dig, der voksede op i 90’erne, er Yooka Laylee som at blive barn igen, og for alle de yngre generationer er det et forfriskende anderledes spil, som ellers ikke bliver lavet mere. Med Yooka-Laylee bliver man mindet om, hvorfor man elskede platformsspil til at starte med.

 

LEGO laver deres eget unikke twist på Minecraft

LEGO Worlds fås som download til PC, Playstation 4 og Xbox One

Minecraft er blevet kaldt ‘digitalt LEGO’, og det er med god grund. Det populære spil dominerer populærkulturen og de fleste børneværelser. LEGO vil også have en bid af den kage og har derfor lavet deres eget unikke twist på Minecraft og hele den formular.

LEGO Worlds har en del til fælles med Minecraft i den forstand, at du enten alene eller med venner kan udforske forskellige verdener og bygge en masse ting i dem. Men selvom de ligner hinanden på overfladen, så er der en masse forskelligheder, der gør dem ret forskellige, udover at det ene er lavet af LEGO selvfølgelig.

I LEGO Worlds skal du ikke bare underholde dig selv ved at bygge ting. Spillet rummer et hav af udfordringer og missioner, du skal udføre, så du kan låse op for endnu flere ting at bygge og se. Hver eneste verden du besøger har en masse figurer, som skal have din hjælp, og de forskellige missioner introducerer dig gradvist til flere af spillets mere komplekse elementer. Disse er med til at give en god introduktion til, hvad du kan i spillet.

https://youtu.be/iAcPkCaRTz0

Men det er sammen med venner at LEGO Worlds virkelig stråler, for når man er fire mennesker, der løber rundt og bygger, graver huler og finder på alt muligt med LEGO, så er det ligesom at sidde hjemme på gulvet og bygge sit eget lille univers. Perfekt til familier eller Minecraft-elskere.

Vanvittigt og kaotisk bilspil uden det mindste realisme

Flatout 4 fås til Xbox One og Playstation 4

Flatout 4 er et bilspil uden så mange dikkedarer. Det minder mest af alt om en klassisk biljagt fra en gammel film, hvor speederen altid er i bund, og alt hvad bilen så meget som snitter, eksploderer i et kæmpe brag.

Det her er ikke et bilspil, som bestræber sig på at være realistisk eller lade dig køre med rigtige bilmærker på verdens mest kendte racerbaner. I stedet kører du rundt i vildmarken, på forladte byggepladser og alle umulige områder. Det er et spil med nærmest en foragt for realisme, for udover at du altid skal holde speederen i bund, kan du optjene endnu mere fart ved konstant at bumpe ind i andre biler på vejen. Det gør, at du hele tiden er nødt til at tænke aggressivt, og det er umuligt at sejre ved at køre sikkert og undgå modstanderne.

Flatout 4 minder ofte mere om den action, du ser i film som Mad Max: Fury Road, hvor støv, bygninger og bildele konstant flyver igennem luften, mens du prøver at finde ud af, hvor vejen egentlig er. Flatout 4 er et meget særligt spil med en meget særlig stil og agenda. Det handler om at køre stærkt, gerne ind i folk og helst så ofte som muligt. Hvis den type spil tiltaler dig, så er Flatout 4 et godt bud på underholdning til påskeferien.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 2 =

No Comments Yet.