3 seje gadgets til en kold vinter

2 Min læsning

 

Er du en frossenpbrunton heatsync vital vestind?

Så er denne vest måske sagen: Den passer alle størrelser og tages på mellem skiundertøjet og jakken, hvorved du holdes varm på skiferien, på vandretur eller hvis du bruger meget tid udenfor. Vesten får strøm gennem en powerbank, som skal købes ved siden af, og som ser ud til at skulle være af samme mærke som vesten. Den er måske liiige i overkanten til de danske vintre, men skal du af sted til særligt hårde omgivelser, så er den powerbank-drevede varmevest måske det der holder dig varm!

Vesten koster omkring $80 og burde kunne holde de fleste frossenpinde varme i vinterkulden.

Tag din tur ned af løjpen til the next level

Går du efter at være den mest tjekkede på skiferien, så skulle du måske overveje at skaffe dig et par skibriller, som kan lidt mere end bare at beskytte øjnene mod sne og sol. Den her model fra Oakley kan vise dig fart via GPS, oversigt over antal hop, tid i luften, dinSkærmbillede 2014-12-28 kl. 17.34.17 max fart og meget mere. Derudover kan du finde venner, som også har et par Snow Goggles eller en app installeret. Du kan også styre din musik, se hvem der ringer til din telefon og læse dine sms’er, men husk: Eyes on the road!

Alle disse tal og statistikker serveres lige for øjnene af dig på en skærm, der svarer til, at du kigger på en 14″ skærm fra ca 1,5 meters afstand. Du får altså grafik på en widescreen, og det må da siges at være temmelig nørdet, altså på den lækre måde.

Du skal slippe omkring $649 svarende til godt 4000 kr, men du bliver uden tvivl også den mest tjekkede på skiferien, og så kan du blære dig med dine præstationer fra dagens tur på løjpen.

Den elektroniske 3-i-1 er

cobra-jumpack

Det er ikke kun din telefon eller din tablet, der kan genoplives af en ekstern powerbank. Med sådan en her er du sikker på aldrig at løbe tør for strøm på hverken telefon eller bilbatteriet, og så har den da også lige en indbygget lommelygte med LED-lys.

Så har du problemer med at starte din bil i vinterkulden, så kan du med den her Cobra Jumppack med de følgende startkabler få gang i skidtet igen. Den sender mellem 200 Amp og 400 Amp, som er nok til at starte en almindelig bil op til flere gange. Dernæst er den udstyret med 7500 mAh lithium-batteri, som du kan oplade din telefon eller dit kamera op med.

Den koster ca $130, og kan måske blive din redning i vinterkulden!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − five =

1 Comment
  • Stefan
    januar 1, 2015

    Haha det var sgu smart med den biloplader. Den skulle jeg have haft for et par måneder siden, hvor bilen ikke kunne starte! :)