Nyt tøj forhindrer “digitale lommetyverier”

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Antivirusspecialisten Norton og tøjmærket Betabrand er gået sammen om at producere aflytningssikker beklædning.

Den store udbredelse af smartphones har gjort tyverier til et stort problem. Ikke kun af telefonerne selv, men i stigende grad også af deres indhold af informationer.

Det har fået en række fabrikanter af tøj og tasker til at skrue op for opfindsomheden og kreere nye produkter, der ikke kan aflyttes.

Senest på banen er tøjfirmaet Betabrand, som hævder, at der hvert år stjæles mere end 10 millioner identiteter gennem digitale lommetyverier, hvor telefoners og kreditkort tappes trådløst med avancerede apparater. I 2015 vil 70 pct af verdens kreditkort være sårbare for den slags angreb.

Betabrands er derfor gået i samarbejde med det berømte softwarehus Norton, som vi alle kender fra antivirusprogrammer.

Sammen har de skabt et sæt ”sikre” jeans til mænd og en tilsvarende blazer til kvinder, der har fået indsyet et særligt materiale, som forhindrer ”aflytning og tapning via f.eks. RFID stråler.

betabrand jeans 1

De nye Ready Active Jeans har materialet siddende i for- og baglommer – just dér, hvor de fleste mænd vil opbevare kreditkort, tegnebøger og mobiltelefoner.

Work-It blazeren til kvinder har en enkelt lomme, der er sikret specielt.

De aflytningsfrie jeans kommer på markedet til februar til priser fra 168 USD (ca. 980 kroner). Blazeren dukker op i marts til 198 USD (ca. 1.150 kroner). Lige nu kan man forudbestille tøjet med rabat….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + fourteen =

No Comments Yet.