3 smartwatches – 3 looks

2 Min læsning

Smartwatches er den næste store ting, og i løbet af år 2018 forventes der at blive solgt intet mindre end 91,6 millioner smartwatches globalt. Smartwatches er både handy, et fashion statement og rummer et enorm potentiale som sundheds- og fitnesstracker, GPS, personlig assistent, nyhedleverandør etc. Krigen om håndleddene er sat ind, men hvilket ur skal du vælge? Elektronista guider dig til 3 looks med 3 forskellige smartwatches. 

1. Det traditionelle. Apple Watch 3

I 2015 kaldte Apple deres Apple Watch 3 for det mest personlige Apple-produkt, de nogensinde havde lavet. Tre år senere har de lanceret den tredje udgave af iPhonens bedste ven, og Apple Watch 3 kommer nu med indbygget mobilforbindelse og sundheds- og fitnessforbedringer. Derudover giver WatchOS 4 også brugere af Apple Music mulighed for at streame 40 millioner sange direkte på håndleddet. Apple Watch 3 fås med forskellige urkassematerialer, og de passer alle til en række flotte nye remfarver og design, der gør dit håndled til blinkfang og lifehack. Apple Watch 3 koster 2.799 kr. på Apple.dk.

2. Det ultimative. Sundheds- og fitness-trackeren

For ti år siden banede Fitbit vejen for wearables med lanceringen af den første sundheds- og fitness-tracker. Nu har de lanceret deres første smartwatch: ’Ionic’. Ionic indeholder blandt andet personlig coaching, dynamiske træningsøvelser, indbygget musik, den nyeste GPS, svømme-tracking og mere end 4 dages batteritid. Derudover er Ionic også udstyret med pulsmåler, højdemåler, gyroskop, accelerometer og andre teknikker til at holde styr på din træning. Indtil videre er Ionic tilgængelig i tre farvekominationer: sølvgrå med blågrå rem, smokey-grå med charcoal-farvet rem og brændt orange med skifer-blå rem. Ionic koster 2.699 kr. på Fitbit.com.

3. Hybriden. Det bedste fra det smarte og analoge luksus-ur

Har du brug for at føje et strejf af luksus til din selftracking? Fossil har løftet sløret for deres hidtil mindste hybrid-smartwatch. Q Nelly er med sin urkasse på blot 36 mm underspillet, men giver samtidig mulighed for et personligt lækkert look med udskiftelige remme i læder, silikone og rustfrit stål. Bag den analoge urskive ligger alle de smarte features, herunder mulighed for at modtage smartphone-notifikationer, måling af skridt, kalorier og søvn samt fjernstyring via shortcuts af smartphonekamera, musik, telefon og meget mere. Q Nelly kan købes i Fossil-butikker og online på fossil.com for 1.395 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 10 =

No Comments Yet.