5 RYGTER OM DEN NÆSTE PLAYSTATION

3 Min læsning

Af Mikkel Winther

Sådan kan en ny PlayStation ende med at se ud

Synes du din PlayStation 3 er ved at være lidt gammel (den har 7 år på bagen nu)? Der går masser af rygter om den kommende PlayStation. Elektronista har samlet 5 af de hotteste her.

Rygte 1

PlayStation 4 hedder ikke PlayStation 4
Lige nu går maskinen under kodenavnet PlayStation Orbis. Et navn der bruges internt og blandt de partnere Sony har allieret sig med under produktionen af maskinen. Navnet er dukket op blandt Sony’s egne registrerede hjemmesider, og senest hos et designfirma.

Rygte 2

3D, 4K og andre forkortelser
Sony propper også en masse ny teknologi ind i maskinen, så alting ser meget pænere ud. 3D vil endnu engang være i fokus, da maskinen nu kan håndtere det meget bedre end dens forgænger.
Sony går dog et ekstra skridt og fremtidssikrer maskinen ved, at lade den kunne håndtere det næste store skridt indenfor TV teknologi kaldet 4K, som bliver introduceret på markedet om fem til seks år, og vil byde på et kæmpe spring i billedkvalitet.

Rygte 3

Slut med at låne spil af naboen
Alt er dog ikke lutter lagkage. Køber du af og til et brugt spil for at spare penge, eller låner dine spil ud til venner og bekendte, så er der dårlige nyheder. Sony vil sætte en stopper for brugte spil ved, at introducere en engangsaktivering af spil, og et krav om at din PlayStation skal være forbundet til internettet før du må spille.

Det betyder, at når du har købt et nyt spil, vil det blive låst til din PlayStation, og skulle spillet blive spillet på en anden PlayStation vil du ikke få adgang til hele spillet. I stedet skal du købe en ny licens til spillet. Så det er også slut med at låne spil på biblioteket.

Rygte 4

Er i butikkerne før den næste Xbox


Sidste gang nåede Microsoft på markedet med deres Xbox et helt år før Sony kom med PlayStation 3. Derfor planlægger Sony, at komme først på markedet denne gang. Med en forventet udgivelse af den næste Xbox til efteråret næste år, vil Sony placere sig omkring sommerperioden næste år, og komme først ud af starthullerne i kampen om forbrugeren. Spørgsmålet er så bare om prisen også bliver lavere end den næste Xbox.

Rygte 5

Din telefon eller PS Vita kan bruges til at spille med
Udover at bruge en klassisk controller til den næste PlayStation, så peger en række rygter imod integration med både Sony’s egne mobiltelefoner, og deres håndholdte konsol – PlayStation Vita.

En række koncept-tegninger fra designfirmaet Velvet Owl fandt vej ud på internettet, og detaljerer en optage funktion, såvel som kontrol over et danse og musikspil ved hjælp af en telefon/tablet. Tegningerne er efterfølgende blevet pillet ned af firmaet, og de nægter at kommentere på dem eller samarbejdet med Sony.


Ingen af de ovenstående rygter er endnu officielt bekræftet af Sony.

Går du og planlægger køb af ny spillekonsol i den nærmeste fremtid og hvad af afgørende for dit valg?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 12 =

No Comments Yet.