5 tips til iOS 8, du bare ikke må gå glip af

2 Min læsning

iOS 8 har godt og vel været tilgængeligt i en måned, og vi har haft stor mulighed for at kigge i krogene efter spændende funktioner; nye såvel som gamle. Og DU behøver ikke at lede mere. Elektronista har fundet dem for dig.

iOS 8 har givet folk glæder og tårer. Dels fordi der er kommet nye spændende funktioner, og dels fordi der har været en række fejl. Har du opdateret til iOS 8.1, burde de fejl, du har oplevet, været rettet.

Men nok om fejl – i denne artikel kigger vi på 5  iOS 8 tips, der vil gøre din hverdag vildt meget lettere.

apple
(C) Apple.com

1) Se hvornår den besked, du sendte, blev sendt.
Denne funktion stammer fra iOS 7, men der er stadig mange, der ikke kender til den. Ved at swipe din taleboble til venstre vil du kunne se klokkeslettet for beskedafsendelsen. Smart.

 

ios 8 ugenummer kalender2) Slip for en app: Ugenumrene er nu integreret i kalenderen

Før har du haft brug for en selvstændig app, for at kunne se ugenummeret for den pågældende uge, men nu kan du se ugenumrene i den indbyggede kalender-app med nogle få klik. For at aktivere ugenummer-funktionen skal du gå til Indstillinger >E-mail, kontaker, kalendere > Scroll til bunden og vælg ‘Ugenumre’. Og voilà – ugenumrene vises nu i din kalender-app.

 

ios 8 tips kamera

 

 

3) Nu kan du også selv være med på det familiefoto, som du tog

Apple har (endelig) tilføjet en selvudløser, så fotografen selv kommer med på billedet – en funktion, der burde have været kommet for lang tid siden. Farvel til spørgsmål som “Var du ikke med på den ferie?” eller “Hvor var du henne?”. Timeren kan være nyttig og kan indstilles på 3 eller 10 sekunder.

 

ios 8 internet browser 4) Bliv mere produktiv … til at skrive internet-adresser

Ved at holde punktummet på tastaturet nede i din understøttede browser, kan du hurtig vælge mellem en .dk- eller .com endelse, eller andre, populære domæne endelser. (ja den var også med i iOS7)

 

5) Svar hurtigere på dine beskederios 8 elektronista

Har du opdaget, at du ved at trække ned i de beskeder, du modtager, kan svare direkte fra den applikation, som du er inde i, uden at forlade appen? Det giver dig muligheden for at svare hurtigere end nogensinde, uden samtidig at gå ud af dit spil.  Når udviklerne opdaterer deres apps, vil du også kunne kommentere disse meddelelser.

 

Hvilken funktion er du rigtig glad for ved iOS8? Skriv det i kommentarfeltet herunder, eller send det til os som Elektronista LifeHack.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

4 Comments