7 undværlige festival-apps

4 Min læsning

Festivalsæsonen er i fuld gang, og der er stadig en række gode festivaler i vente. Du har sikkert brugt meget tid og energi på at forberede dig på den ultimative tur, men har du også husket at opgradere din smartphone med de bedste apps? Der findes et hav af apps til forskellige formål og mange festivaler har ligeledes deres egen app. Elektronista bringer her 7 apps, du ikke kan undvære på festivalen.


Wunderlist – hvem gør hvad? 

Wunderlist er egentlig en app, der især egner sig til forberedelserne inden en festival, men er også genial som en fælles to do-liste mellem dig og dine campvenner. I app’en kan du oprette lister over opgaver, der skal udføres, eller ting der skal indkøbes og tildele dine venner forskellige gøremål. Der kan også ouploades billeder eller filer til hver enkelt opgave. Når én ven har udført en opgave, får alle involverede parter en notifikation herom.

Wunderlist kan hentes ned i App Store og Google Play.

 

We Share – hold styr på fælles udlæg

En fuldstændig uundværlig app, der hjælper med at holde styr på fælles udlæg. App’en er koblet op til Mobil Pay og bruges til at udregne, hvor meget hver enkelte skal betale, når et regnskab skal gøres op efter fx en tur på festival med dine venner. I Weshare oprettes en gruppe, hvor de involverede personer inviteres ind. Under hele festivalen kan medlemmer af gruppen løbende indtaste deres udlæg, og slutteligt beregner app’en, hvem der skal betale penge til hvem. Ved hjælp af Mobilpay udsendes der automatisk betalingsanmodninger, og derved kan betalingen klares med det samme. Smart!

We Share er tilgængelig i App Store og  Goole Play.

 

Tent Finder – find dit telt

Enhver festivaldeltager ved, at det kan være en udfordring at finde sit telt blandt hundredvis af andre på et mørklagt campingområde.  Tent Finder hjælper dig med at lokalisere dit telt, hvis du først én gang har indtastet dets lokation i app’en.

Tent Finder får i App Store.

 

Heaps – find den bedste campfest

Ingen rigtig festival uden campfester – spontane som planlagte. Vil du gerne være et skridt foran i kampen for ikke at gå glip af de sjoveste fester i campingområdet eller blot gerne møde nye mennesker at feste med, er Heaps din ven i nøden. Heaps er en gruppebaseret matchingtejneste, der hjælper vennegrupper med at finde andre grupper i nærheden at feste eller hænge ud med. App’en er koblet til Facebook og bruger oplysninger som fornavn, alder og profilbillede som parametre for et match, men ellers ikke afslører andre oplysninger om en gruppes medlemmer.

Heaps kan downloades i App Store og Google Play.

 

Go More – få (køb) et lift

Go More er app’en du skal bruge, hvis du ikke kan overskue offentlig transport med telt og diverse anden oppakning på armen, men ikke lige har en bil til rådighed. På Go More kan du anmode om et lift med en privatbil, der har et eller flere sæder fri og som gerne vil tage dig med – mod at I deler transportudgifterne. Det er lidt ligesom at blaffe, blot meget mere sikkert og systematiseret.

 

GoMore kan downloades til både iOS og Android.

Drunk Mode – hvor var du igår?

Drunk Mode-app’en har et lidt suspekt navn, men det til trods er den vældig brugbar i mange henseender, når du er på festival. Her er det nemlig praktisk at kunne kortlægge sin færden fra fx aftenen før i fald ens hukommelse er svigtende dagen derpå, og du ønsker at vide, hvor du egentlig tilbragte natten. Drunk Mode tracker ikke blot dine egne spor på festivalpladsen, men også dine venners (i fald de som også har app’en), og en særlig feature gør det muligt at blokere bestemte telefonnumre, hvis der er nogen, du ikke lige har lyst til at møde.

Drunk Mode er tilgængelig i App Store.

 

Crowd Pulse – digital lighter til koncerten

Crowd Pulse er en teknologisk løsning på det problem, der opstår, når du gerne vil hive din lighter op af lommen og tilkendegive din påskønnelse af musikken til en koncert, men ikke ønsker krampe eller nedsmeltet tommelfinger. Med app’en åben følger din smartphone musikkens lydbølger og sender lys tilbage i takt hermed. Lige som med lighteren i sin tid, fungerer app’en bedst i et lyshav af andre ‘lightere’, så det er en god ide at sikre dig, at du ikke er den eneste i venneflokken, der har den installeret.

Crowd Pulse er udviklet i samarbejde med Roskilde Festival og kan hentes gratis til iOS-enheder her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 5 =

No Comments Yet.