#8 Del og Like- Fortabt eller forgyldt? Fremtidens kompetencer

1 Min læsning

Så er vi igang med en ny sæson af Del og Like podcasten, som Elektronista Media laver i samarbejde med ADD projektet. Første afsnit i den nye sæson handler om alt det vi skal kunne for at klare os i fremtiden. Lyt hvor du normalt hører podcasts. Søg enten efter Elektronista podcasten eller i Del og Like podcasten.

Hvis vi skal klare os i en fremtid, der ikke ligner vores fortid, så er det nødvendigt vi ruster os til nye måder at gøre tingene på. At vi tilpasser os forandringen. Og at vi griber efter at udvikle og bruge værktøjer, som kan hjælpe os på vej. Med vi starter med at være bagud. Lige nu mangler IT-branchen akut 7.600 IT specialister og i 2030 vil vi mangle op mod 22.000 it-folk. På den ene side kan den akutte mangel på it-arbejdskraft betyde, at vi ikke får grebet de muligheder, som digitaliseringen giver os for at forberede os til det samfund, vi skal leve i. Men på den anden side går udviklingen alligevel stadig så stærkt, at en splittelse er ved at opstå i befolkningen. Et digitalt A og et B hold. 

I panelet: Tradeshift founder Mikkel Hippe Brun og konsulent i det 21. århundredes kompetencer Josefine Jack Eiby. Ugens ekspert er professor ved Institut for Datalogi på Aarhus Universitet Michael C. Christensen. Vært er Christiane Vejlø. Ninette Birck stod for teknikken. Programmet er produceret af Elektronista Media.  

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 9 =

No Comments Yet.