Advent #3 – Vind en Elektonista Clutch Sport OG et par fede Sennheiser-hovedtelefoner

2 Min læsning

Her på Elektronista-redaktionen er vi for alvor kommet i jule- og gavehumør. Deltag i vores adventskonkurrence og vind i denne uge en fantastisk goodiebag med en Elektonista Clutch Sport OG et par Sennheiser HD 4.30-hovedtelefoner. Samlet værdi 2379,-. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du selvfølgelig gratis kan skrive dig op på lige her.  

På denne 3. adventssøndag udloddes et lækkert sæt bestående af et par hvide Sennheiser-hovedtelefoner og en beige Elektonista Clutch Sport. Farven er Limited Edition og kan ikke købes. (Se andre Sport farver på ElektronistaShop.dk).

elektroinsta-clutch-sport

Elektronista Clutch Sport er den originale digitale Elektronista-designertaske med 12 ultrafunktionelle lommer – nu i et nyt light nylonmateriale.

Om dagen kan du bruge tasken som en elegant clutch med fine detaljer og en praktisk aftagelig strop. På kontorbordet eller hotelværelset kan Elektronista-tasken – via to sidelynlåse – foldes ud og give overblik over indholdet. Når det er tid til middag eller cocktails, kan du igen forvandle tasken og drage i byen med et design, der passer til både jeans, jakkesæt og cocktailparty.

Elektronista Clutch open
Elektronista Clutch findes i Sport, Leather og Velvet udgave.

Det indbyggede batteri sikrer du aldrig igen løber tør for strøm.

Sammen med clutchen vinder du et par Sennheiser– HD 4.30-hovedtelefoner, der i deres enkle, stilrene design matcher perfekt med clutchen.

sennheiser-hvid-advent-2

Det lukkede over ear-design med bløde kunstlæderpuder giver et klart lydbillede og holder det meste af baggrundsstøjen ude.

sennheiser-hvid-advent-3

Hovedtelefonerne har en 3-knaps fjernbetjening og inline-mikrofon, så du kan styre musikken, ringe op og besvare opkald, uden at skulle have din mobil op af lommen.

Hovedtelefonerne er desuden foldbare og lige til at tage med på farten.

Den lækre goodiebag har en samlet værdi af DKK 2379,00. Skal du være de heldige vinder så skriv et par linjer i kommentarfeltet nedenfor om, hvad du synes der gør Elektronista Clutch’en og hovedtelefonerne unikke.

Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du kan skrive dig op på til højre her på siden.

Konkurrencen slutter søndag d. 18. december 2016, og vinderen får direkte besked.

Læs mere om Sennheiser og HD 4.30-hovedelefonerne

Læs mere om Elektronista Clutch Sport her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

142 Comments
 • Pernille Palme
  december 11, 2016

  Hvor skal man dog starte. Begge items er så lækre, at man bare har lyst til at sidde og kæle med dem, men det vigtigste er dog hvordan de opfylder den moderne kvindes behov. Man ser cool og elegant ud mens man nyder sit digitale liv

 • Marie Syska
  december 11, 2016

  Jeg elsker at, begge produkter tager mig som forbruger seriøst. De er lavet i et super lækkert design, men vigtigst af alt er kvaliteten og funktionaliteten i top.
  Clutchen er smuk, den er smart og har et væld af anvendelses muligheder – jeg ville bruge den som taske i tasken på mit studie. Alene som taske når jeg lige skulle ned i børnehaven og hente børn og kun lige skal have det mest nødvendige med. Og i byen og på rejser hvor den passer til alt.
  Høretelefoner er fast inventar i min taske. Så at Sennheiser 4.30 hovedtelefonerne er foldbare er et stort plus. At de derudover er flotte og de hovedtelefoner med den absolutte bedste lyd er jo bare endnu et plus.

 • Jannie Pernille Andersen
  december 11, 2016

  Jeg er solgt! Den er simpelthen så smuk i den farve! Det at jeg er faldet for ved tasken er helt klart det praktiske kombineret med stilfuldt design. Især er jeg vild med det at den kan lynes helt op og der er så mange rum så man kan organisere sit rod ;) det er et år siden jeg første gang så tasken onlinevog jeg har i et år vendt tilbage til og kigge på tasken, da jeg ellers på su ikke følte vi lige havde økonomi til den. Men jeg har besluttet mig for at nu er det nu ☺️

 • Anne Lindberg
  december 11, 2016

  Den lækre kvalitet af både clutch og høretelefonerne gør at man føler sig som en million. Kan man leve uden?

 • Kaye Borg-Jørgensen
  december 11, 2016

  ALT ved Elektronista clutchen er godt. Jeg render altid rundt med en ekstra powerbank i tasken. Og de forskellige lommer ville jo spare mig for en masse af “…jeg skal liiiiiige finde…..har jeg mon glemt den…..nej her er den. ” Nå ja, og så er det pisse lækkert design.

 • Gitte N.
  december 11, 2016

  Åhhhh, hvor ville jeg gerne vinde denne gave.
  ☃️

 • Sarah
  december 11, 2016

  Jeg elsker når funktionalitet, kvalitet og design går op i en højere enhed. Det mener jeg begge produkter kan leve op til og jeg vil derfor sindssygt gerne vinde denne gave :)

 • Helle Kastenskov
  december 11, 2016

  Jamen det vil jo være en drøm at eje begge dele. Elektronista clutchen er både smuk og anvendelig til alle lejligheder, men det bedste er funktionaliteten med alle lommerne og batteriet. Hovedtelefonerne er enkle og feminine. Jeg synes ofte at gode hovedtelefoner er nogle store, sorte klodser, så det er dejligt at Sennheiser med disse hovedtelefoner er begyndt at tænke i andre baner.

 • Birgitte linstow
  december 11, 2016

  Lækre lækre items, som vel bare er must haves :-)
  Den clutch har bare den rigtige størrelse. Købte på et tidspunkt den lille udgave, som har vist sig at være alt alt for lille til mit behov.
  Jeg krydser og håber vildt på denne og de lækre hørebøffer.

 • sara rasmussen
  december 11, 2016

  Clutchen er meget unik og smart, jeg har ikke set noget lignende før. Hovedtelefonerne er virkelig lækker design :)

 • Pernille Steffensen
  december 11, 2016

  Skønne produkter. Det er en god kombination af kvalitet og funktionalitet. Samtidig er der fokus på det æstetiske, hvilket er et plus.

 • Louise fb
  december 11, 2016

  Det ville være helt vildt at få fingre i disse to gaver! Fulgte dit arbejde med clutchen tæt og synes det virkelig er et produkt, der tager os kvinder seriøst. Jeg elsker at have styr på min gadgets men en almindelig taske gør det nærmest umuligt. Hovedtelefonerne ser intet mindre end fantastiske ud. Jeg har et par tudsegamle Denon som jeg har været glad for, men de har ingen smarte features og er begyndt at drysse fra pleatheret. Det ville være en vild upgrade at kunne skifte til disse foldelige og umiddelbart yderst komfortable hørebøffer.
  Rigtig glædelig jul, Christiane og resten af redaktionen på Elektronista.

 • Agnete Krag
  december 11, 2016

  Jeg har den sorte clutch, og vil elske at eje denne nye model, for jeg kender den og ved hvor uundværlig, den er, har også foræret den marineblå til ældste datteren.
  Mangler hårdt ordentlige hovedtelefoner

 • Helle Dybdal
  december 11, 2016

  Super lækker gave .Særligt sennheiseren som også er kendt for god lyd vækker begejstring. Håbr på heldet.

 • Ditte
  december 11, 2016

  Det der især gør Elektronista unik er at den både er pæn at se på samtidig med at den er funktionel. Jeg hader tasker som er ét stort rum, da jeg aldrig kan finde ting. Elektronista clutchen gør, at ting er på rette plads, nemme at finde og det hele er overskueligt. Der er også skulderrem, hvilket er et must for mine tasker, da jeg skal have mine hænder fri. Derudover er sports modellen lidt mere nede på jorden og det tiltaler mig ligeledes.
  Hovedtelefonerne er ligeledes stilrene og enkle (og kan foldes sammen – yeah!), samtidig med at de kan mere end blot at give god lyd. De er praktiske og gør – ligesom Elektronista – livet lidt nemmere. Kan især godt lide at man kan styre musikken ude at have mobilen op af tasken.

 • Trine Boje Mortensen
  december 11, 2016

  Jeg arbejder på et musikforlag (klassisk musik), og rejser meget i embeds medfør. En taske, der både kan bruges som fin taske til koncerter og rummelig gadgetbag når der skal arbejdes på cafeer er EN DRØM! Og hovedtelefonerne skal selvfølgelig give sprød lyd, når jeg lytter til musik skrevet af de komponister, vi udgiver.

 • Zarah M
  december 11, 2016

  Har den første limited udgave af elektronistaen No HP 129 og vil helt klart gerne have en i anden farve
  Har ikke andre hørebøffer end Apples til tlf så det må da være på tide at opgradere mig på den front

 • Filippa
  december 11, 2016

  Det er bare god stil. Pænt design. Det kan vi godt lide.

 • sonja zattlander
  december 11, 2016

  det er for vild en gave, suk:)

 • Charlotte
  december 11, 2016

  Altid strøm og god lyd + skønt look i hvidt, guld og nude….mmmm ren lækkerhed <3

 • Trine rasmussen
  december 11, 2016

  Cluthen er jo genial, at den er gude smuk, men vildt praktisk og smart. Jeg elsker designet og at man aldrig løber tør for strøm. Det er sjældent jeg siger et par hovedtelefoner er pæn, men det er disse :)

 • Pia B Hansen
  december 11, 2016

  Lækre detaljer og lækkert design gær sig vist gældende for begge dele. Jeg er først for nylig blevet bekendt med clutchen men den er allerede på kommet på ønskesedlen fordi den ser så cool og anvendelig ud – lige noget for mig :-)

 • Marie
  december 11, 2016

  Funktionaliteten i clutchen er ikke noget man har set andre steder, den er jo genial. Høretelefonerne har selvfølgelig god lyd, men er også ret smukke i den guldfarvet/hvide look.

 • Kit
  december 11, 2016

  Altså, hvor er det nogle lækre gaver. Din clutch er bare skøn og høretelefonerne kunne jeg også bruge :-) Jeg elsker simple living – at eje få men gode og lækre ting med mange funktioner. Begge gaver opfylder disse krav.

 • Bodil
  december 11, 2016

  Den fede farve på tasken og at hovedtelefonerne lukker bagrundsstøjen ude

 • Heidi
  december 11, 2016

  Lækkert design og super funktionalitet

 • Annemarie Angel
  december 11, 2016

  Min sorte Elektronista clutch er min bedste rejsegadget og samtidig en trofast følgesvend i hverdagen. Jeg ville elske at få den i en “sommer” farve og så tilmed med lækre høretelefoner

 • Dorte
  december 11, 2016

  Jeg er ret begejstret for første udgave af clutchen, som bliver brugt hver dag. Power-banken er super og der er plads til dét, jeg har brug for. Og så er den minimalistisk. Ligesom høretelefonerne. De ville føle sig hjemme ved arbejdsbordet i det åbne kontorlandskab, så jeg kan lukke lyden ude og musikken inde.

 • Gine Petersen
  december 11, 2016

  Tasken er den eneste, jeg er stødt på, der er designet til gadgets og med indbygget batteri, og det gør den til noget helt unikt. Nå ja, og så er den flot. Hørebøfferne er unikke, fordi de er så forholdsvis feminine og stilfulde i både form og farve. Det plejer den slags bestemt ikke at være.

 • Carina R
  december 11, 2016

  Cliutch’en er bare genilalt design med plads til den hele med orden i tingene, høretelefonerne er smukke og så er jeg vild med at de har mikrofon så de virker som er helt headset, så kan de bruges til at høre musik på arbejdet og man kan lige tage et Skype-kald uden at fumle efter noget andet udstyr

 • Anne
  december 11, 2016

  To produkter, der har gennemtænkt funktionalitet og stilrent design, der henvender sig til kvinder, der gerne vil kombinere det kombinere teknologi og mode. Vi godt nok gerne have fingre i begge dele! :-)

 • Cornelia
  december 11, 2016

  Lækkert elegant design og ikke mindst er det hele nemt at have med på farten! :-)

 • Gitte K
  december 11, 2016

  Årh, det ville være helt fantastisk med god ro (læs: musik) i storkontoret, og så bare den lækreste rosa clutch, der gør alle kollegerne misundelig. Gad godt, gad godt, gad godt :D

 • Katrine v
  december 11, 2016

  Den taske er så blæret – MÅ ha den, den gør det muligt at være super tjekket og lækker, når man er afsted på arbejde og forretningsrejse og være klar-parat-skarp og kunne matche jakkesætsdyrene. Det er billige point, og jeg ELSKER det!
  Og de farver der?? Matcher så fint og passer perfekt til min stil.

 • Marlene Høj
  december 11, 2016

  Jeg er vild med at designet lever op til kvaliteten. Clutchen og hovedtelefonen er smukke, men samtidig brugbare og gennemtænkte!
  Glædelig 3. søndag i advent :)

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 11, 2016

  Det lækre feminine design :D

 • Margrethe Jensen
  december 12, 2016

  Begge dele er guf for øjnene!

 • Gitte Glibstrup
  december 12, 2016

  Jeg elsker min Elektronista clutch og bruger den hver dag – så den vil gerne have en lillesøster Og de lækre Sennheisere er både smukke og funktionelle og giver god lyd. Whats not to love?

 • Lotte R.
  december 12, 2016

  De er begge så piveksklusive, at man automatisk føler sig lidt mere stjerne-rigtig med dem.

 • Camilla
  december 12, 2016

  Hovedtelefonerne ser utroligt praktiske ud, når de kan foldes så smart.
  Ear-plugs passer ikke til mine ører, som er lidt forskellige, derfor vil et par lækre høre-bøffer være en virkelig god gave.

  Elektronista Clutch kan gøre selv den mest uorganiserede kvinde tjekket og velorganiseret.

 • Jeppe
  december 12, 2016

  Her er lige den perfekte gave til kæresten, som ellers ikke ønsker sig noget :)

 • Louise Jehrbo
  december 12, 2016

  Super lækre ting – krydser fingre for at jeg vinder :-)

 • Irene Johansen
  december 12, 2016

  Clutchen er en instant tidløs klassiker der tillader kvinder at være lidt nørdet uden sorte hipsterbriller, og fedtet hår. Høretelefonerne er feminine og elegante, samtidig med at levere god lyd❤

 • LIne
  december 12, 2016

  Clutchen er bare den perfekte blanding af stilet design og funktionel gadget! Og, nu jeg tænker over det, det er ørebøfferne faktisk også!

 • G.N.
  december 12, 2016

  Love, love, love to have ❤️

 • Søren G
  december 12, 2016

  Jeg er glad for at min kone ikke har set den – så ville jeg ikke få et roligt øjeblik inden jul….:-)

 • Stine P
  december 12, 2016

  Tydeligvis er dét, der forener både clutch og hovedtelefoner, at de begge leverer en uovertruffen oplevelse af at funktionalitet og lækkert design IKKE udelukker hinanden.
  Ja tak, dét vil jeg meget gerne vinde :)

 • Sisse Hahn
  december 12, 2016

  Begge dele passer perfekt til min hverdag.
  Jeg er altid på cykel eller med offentlig transport…. og det roder rundt i tasken med ladere, powerbanks og alt det andet løse. Det kunne være skønt med en clutch som lever op til mit behov for orden, design og praktik.
  Mine gamle Marshall høretelefoner har tjent mig godt, men de er trætte og jeg er sgu ikke så Rock On som jeg har været….. og og og… jeg kan ikke betjene lyd med dem. Mere elegance og praktik JA TAK

 • Ruud van Kordenoordt
  december 12, 2016

  bedre kan det næppe blive

 • Tit S
  december 12, 2016

  Prøv at spørge mig om hvad clutchen ikke vil blive brugt til,…. det ville være en del lettere at svare på. For den vil jo hænge på mig konstant til det hele. på rejser, på arbejde, på vennebesøg, ud i det blå for at fotografere og skrive, derhjemme til at holde styr på hvor hvor de dyrebare sager ligger….
  Og den labre hovedtelefoner, ja de kommer til at lægge øre til en masse radio, podcasts og virkelig god musik.

 • Dorthe Bille
  december 13, 2016

  Både clutch og hovedtelefoner er virkelig lækre og super elegante. Begge dele vil hænge på mig konstant

 • Pia Christiansen
  december 13, 2016

  Det der gør dem unikke er den elegance og stil både hovedtelefoner og clutch har.
  Jeg syntes det er creme de la creme ☺

 • Marianne P
  december 13, 2016

  Designermæssigt er det topkvalitet og ville i hvert fald være meget unikt i min samling:)

 • Marie
  december 13, 2016

  Jeg har ønsket mig en elektronista clutch i super langt tid fordi den faktisk opfylder både mine behov, som konsulent, som mor – og som mig på date med kæreste eller i byen. Hvis jeg kan få lækker lyd med i købet er det en endnu bedre pakke :)

 • Rikke Neipart
  december 13, 2016

  Jeg synes, at begge to har et fantastisk design og farve. :)

 • Charlotte
  december 13, 2016

  Lækkert stilrent med skønne lyse farver og lidt piget på den gode måde :)

 • Louise Fogt
  december 13, 2016

  Elsker at begge dele er så ultra-feminine i udtryk og farver – normalt tænker jeg at typiske elektronik-tasker og gadgets er lavet af mænd til mænd > mørke, klodsede og grove.. Halleluja for at der endelig findes noget lækkert udstyr der appellerer til kvinderne!

 • Lene Kampmann
  december 14, 2016

  Tænk sig at have mulighed for at vinde verdens første designer-gadgettaske – og så de hovedtelefoner. Begge dele har et helt unikt og feminint look.
  Med den clutch ville der aldrig være problemer med at finde noget som helst. Jeg pendler dagligt på arbejde med brug for både iPad, telefon, powerbank, kreditkort og det hele. Det vil være en sand fornøjelse at have orden i det hele og så samtidig have den fineste lyd i ørerne.
  Det er ganske imponerende, at der er nogen, der har kunnet designe disse produkter til kvinder. Gadget-kvinder på gerne være feminine.
  Jeg håber virkelig, at den adventsgave bliver min :-)

 • Katrine K
  december 15, 2016

  Clutchen er genial – da der er plads til alle ens elktroniske gadgets – og med indbygget powerbank. og derudover også har plads til andre små nødvendigheder til at have med, samtidig med at det er en pæn dametaske :-)
  Høretelefonerne er først og fremmest ikke sorte – og så kan de foldes smmen for nemmere at kunne have dem med….
  Jeg krydser fingre for den lækre præmie – der er lige hvad jeg har brug for :-)

 • Dorte Villadsen
  december 15, 2016

  Både hver for sig og til sammen er de geniale – simpelthen fordi de gør det til en fornøjelse at være ‘på vej’

 • Ulla weishaupt
  december 15, 2016

  Et fantastisk sæt der supplerer hinanden….og vil få mig til at ligne en million ;-) så det ville være årets julegave hvis de fandt vej til Karlslunde <3

 • Dorte
  december 15, 2016

  Anvendelsesorienteret taske som både er køn og praktisk – det er en sjælden kombination. Hovedtelefonerne har samme fordele – flot design og lækker lyd. Begge dele i en give-away det er forkælelse og luksus. Bare en af tingene ville være den perfekte gave!

 • Anja Thybo
  december 15, 2016

  “Tag mig, tag mig!” 2017 bliver året, hvor jeg tager store lidt skræmmende skridt rent businessmæssigt, og en masse tiltag vil være on-the-go, så både clutch og lydbøffer vil være det perfekte outfit! Glædelig jul!

 • Katja
  december 15, 2016

  Bare fordi Elektronista Clutch Sport mangler i min samling (- hvis to er en samling!) Derfor!

 • Pia Rotbøl
  december 15, 2016

  Uh hvor en lækker adventskonkurrence, xxxx fingre for mit held

 • Louise
  december 15, 2016

  Især det faktum at tasken er i så lækkert design, gør jo netop at man som kvinde har lyst til at tage arbejdet med rundt vel vidende at man netop ikke ser ud som om man kommer lige fra kontoret.

 • Dennis Bjerregaard
  december 15, 2016

  Jeg har ikk meget forstand på tasker, men jeg kender konens yndlingsfarver og begge er i den kattegori. Desuden virker det som virkelige kræs produkter

 • Fie Olsen
  december 15, 2016

  Som helt ung i Kbh havde jeg et par hvide Sennheiser ørebøffer i mindre størrelse, som fulgte mig til og fra arbejde med min lille iPod. Jeg sled dem helt ned, men elskede dem! At opgradere lyd og look til min alder med disse – og en clutch til classy arbejdsdage ville give så meget mening!

 • Anette Ninon
  december 15, 2016

  I drømmer ikke om hvor meget eg ønsker mig den clutch, jeg ville blive så glad for den.

 • Pernille
  december 15, 2016

  Hold op, den taske har jeg drømt om i årevis og nu kan jeg tilmed være heldig at vinde en i limited edition!!
  Elsker gadgets og synes at denne taske er noget nær det mest ultimative mix mellem design og funktionalitet. Den kommer til at hænge på mig i mange år! Og jeg glemmer helt de lækre høretelefoner; der er bare ikke noget bedre end nyt gear til en god lydoplevelse. Mine gamle trænger også til en udskifter.
  Glædelig jul fra en fan

 • Karsten Andersen
  december 15, 2016

  Både tasken og hovedtelefonen har et pænt og enkelt design, som vil passe på de fleste. Jeg regner også med at begge er i en god kvalitet.

 • Åse Lejbølle
  december 15, 2016

  Er vild med både clutch og høretelefoner <3. Når det kommer til høretelefoner, skal de altså både være lækre, funktionelle og give god lyd. Jeg færdes jo med dem i det offentlige rum, så de skal altså enten være earplugs eller være smarte på en måde, så jeg synes, det passer til resten af mig. Og clutchen er jo fantastisk – med plads til alle mulige devices og den kosmetiske nødhjælps"kasse" ;-), der er brug for både på arbejdet – og videre ud i byen.
  Derfor vil jeg virkelig gerne vinde denne clutch og høretelefonerne.

  Gode adventselektronistahilsner

  Åse L

 • Rikke Sonne
  december 15, 2016

  Åhh, jamen den er jo nem nok. Elektronista clutch er jo helt unik fordi det er den første dametaske der kombinerer vores behov for en smuk taske, med det praktiske behov for opbevaring af elektronik, powerbank osv. Høretelefonerne er jo lidt det samme. Det at kunne forene lækkert design med noget praktisk. Tech behøver ikke være grimt. Vi er masser af techglade kvinder

 • Malene Grouleff
  december 15, 2016

  De lækre gaver er indbegrebet af orden og system i alle småtingene, når man er på farten. Slut med at rode på bunden af en håndtaske efter dit og dat i mørket, hvor man så måske i stedet for det, man leder efter, får en klistret gajol op under neglene. Gennemtænkt, sammenklappeligt smukt design med høj brugervenlighed! Lige noget for en gadgetglad rodemoster som jeg:-)

 • Pia Hansen
  december 15, 2016

  Jubiiiiiii… hold da helt op en flot gave , den har jeg ønsket mig så længe, det ville være en drøm hvis mit ønske ville gå i opfyldelse SMILER STORT :-D tasken er jo et helt fantastisk og smukt design og den perfekte gå i byen taske
  Høretelefoner, fantastisk lyd når man er på farten så er det lækkert med kvalitet lyd i ørene

  1000 tak for de flotte konkurrencer/ præmie i har for os i år, det er en fornøjelse at være med :-)

  jeg vil krydse fingere og drømme om at jeg bliver den heldige vinder 

 • Birgitte O
  december 15, 2016

  Indbegrebet af new classics. Orden og minimalisme til hverdag og fest.

 • Linda J
  december 15, 2016

  Lækre sager – god lyd og design

 • Asta Bay Møller
  december 15, 2016

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg synes det er så fedt, at der endelig er lavet en taske hvor der er tænkt på alt man har brug for. Til daglig tager jeg bussen mellem uddannelse og hjem og bruger derfor nogle timer på transport. Det kræver et par gode høretelefoner og en taske man kan have det vigtigste i – som buskort og penge. Sidst på dagen kan det dog være svært at have strøm nok til hjemturen så der ville det være lækker med en clutch med powerbank. Denne taske har stået på min ønske liste de sidste par år uden held, så ville være rigtig fedt at vinde den.

 • Anette
  december 15, 2016

  Hvad der gør Elektronista Clutch’en og hovedtelefonerne unikke? Svaret er nemt & enkelt : Designet :-)

 • Jan
  december 16, 2016

  De er unikke på den måde at hustruen vil blive mega glad for dem;)

 • Anne
  december 16, 2016

  Wauw, det er lige det, jeg mangler for at få styr på mine devices. Lige nu er det bare pinligt rod i tasken – pinligt at skulle lede rundt i foran alle eleverne, fx.

 • Lis
  december 16, 2016

  Jeg er vild med en taske, der er designet af en kvinde, for så er jeg overbevist om at funktionaliteten er der. Hovertelefonen ser fantastisk bløde ud og jeg kan næsten mærke, hvor rare de er at have på hovedet

 • Stine
  december 16, 2016

  Så elegante de er – man vil aldrig være for formelt klædt til at benytte hverken clutch eller hovedtelefon (dancing with myse-elf). Og i hverdagsgear kan det være de lige hæver stilen op et niveau.

 • gitte zakariasen
  december 16, 2016

  Lækkert gear :)
  Julemanden må gerne svinge forbi “mørke” nordjyllad,med de flotte præmier :D

 • Maya
  december 16, 2016

  Jeg er vild med funktionaliteten af den clutch samtidig med den er så elegant.

 • Camilla K. Olesen
  december 16, 2016

  Begge dele er simpelthen et pletskud! Fælles er, at de er i et lækkert design, der i den grad appellerer til mig som kvinde og forbruger, og at kvaliteten og funktionaliteten tilmed også er i top, gør bare anvendelsesmulighederne så meget bredere. Jeg elsker, at vi kvinder kan få lov til at at være elegante, feminine og gå op i vores accessories, men at man med clutch’en og hovedtelefonen ikke skal gå på kompromis!

  Jeg kan se clutchen brugt i alle sammenhænge – til hverdag og fest – og at der er indbygget powerbank, er altså intet mindre end en genistreg!

  For så vidt angår Sennheiser– HD 4.30-hovedtelefonerne går jeg meget op i god lyd, hvilket jeg er overbevist om, at disse kan levere! Og så er jeg vild med det enkle, stilrene design, men jeg må erkende at med en lille spire på vej, er det ikke mig der bliver forkælet men hende! Til gengæld vil jeg elske at skifte de gamle hovedtelefoner (som fulgte med min mobiltelefon) ud, for det vil i sandhed være en opgradering af en anden verden!

  Og mon ikke alle de andre vordende mødre vil sende mange misundelige blikke efter mig, hvis jeg tropper op på fødegangen med de lækre hovedtelefoner på og med den ultimativt smukkeste og mest funktionelle clutch i hånden, så vi tilmed er sikre på, at vi ikke løber tør for strøm, når vi skal forevige vores lille vidunders første tid uden for maven ;)

 • Miatilda Andersen
  december 16, 2016

  Funktionelt design og god kvalitet. Mere behøver jeg vist ikke at skrive.

 • Pia Jagtman
  december 16, 2016

  Clutch og hovedtelefoner er både smarte og især funktionelle. Jeg ville tage tasken i brug prompte og min datter ville juble over at få de flotte hovedtelefoner.

 • Annie Sigvert
  december 16, 2016

  Ville bruge begge i udstrakt grad, smukke og funktionelle designs

 • Lone Winkler
  december 16, 2016

  Fantastisk, jag använder min clutch varje gång jag reser och har blivit en mästare på att packa den efter var jag använder den. På tåget, på shoppingtur, på fest, på promenad… jag känner mig helt trygg när jag har den med mig, den är superlätt att hålla koll på och jag hittar alltid i väskan. Underbart skulle det vara att få en som jag kan byta med, som är lite mera tålig och som kan passa bättre än min puderrosa gör ibland.
  Hörlurarna är något jag inte har idag, men jag vill älska att höra bok eller musik när jag promenerar till min arbetsplats som ligger en halv timme bort.

 • Mette Henriksen
  december 16, 2016

  Det lækreste design der samtidigt er funktionelt, what´s not to like? Lige siden Elektronista clutchen kom frem har jeg syntes det var den bedste “dame” taske på markedet, jeg er nemlig slet ikke til den salgs tasker normalt, jeg ender altid med en stor praktisk mulepose hvor det hele kan være i. Men med Elektronista clutchen er der pludselig en mulighed for at se smart og elegant ud samtidig med at man har alt sit gear med.
  Hvis jeg vandt ville jeg dog give gaven til min søster, der er færdig med sin barsel lige om lidt, og nu skal væk fra sin pusletaske og over i et tog halvanden time hver dag. Hun kunne godt bruge en lækker taske (-smartere end pusletasken, men stadig funktionel :-) til at tage med på arbejde og nogle fede hørebøffer til turen.

 • Sarah Bundgaard
  december 16, 2016

  Clutchen er så funktionel, opfylder alle mine behov. Jeg vil med den undgå det rod der altid er i min taske.
  Jeg har kun haft inears hovedtelefoner, men vil nyde min musik og meditationer endnu mere med de fede hovedtelefoner.

 • Sashia
  december 16, 2016

  Jeg har længe “savlet” over clutchen fra knomo! den er simpelthen så funktionel – jeg har ikke kunne finde noget lignende hvilket jo gør den utrolig unik! at der så bliver smidt et par ultra lækre headphones oven i gør bestemt ikke sagen værre!

 • birgit S
  december 16, 2016

  ville sådan ønske det blev mig der vandt. Har længe kigget på clutchen der med alle lommer vil være perfekt til min hverdag med job og dimser alle steder i tasken. Farven er perfekt. Og så et par lækre lyttebøffer der kunne forsøde min cykel eller bustur. Jeg er fan :)

 • Per
  december 16, 2016

  Som mange mænd er jeg sent ude med at finde den rette julegave til min kone og så kommer der en chance for at vinde den via Elektronista. Min kone vil blive ellevild med en taske som kan holde orden på alle hendes småting og samtidig kunne lytte til ynglingsmusikken i et par seje og elegante hvide Sennheiser hovedtelefoner. God jul.

 • Luna Kierkegaard
  december 16, 2016

  Clutchen er så fed. Det er så smart at det hele kan samles i tasken, og der samtidigt at tænkt på at man ikke skal kunne løbe tør for strøm. Min veninde har den, og der kan jeg se hvor funktionel den er. Super fed ide!
  Hovedtelefonerne er super fede, der er tænkt over design, og man kan se lækker ud med dem:) Det synes jeg også er lidt vigtigt :)

  Alt i alt, man bliver piv lækker med det sæt!

 • Tanja B
  december 16, 2016

  Det er bare top kvalitet og en lækker luksus i hverdagen! Vil elske at eje begge dele! <3

 • Lea Gyring
  december 16, 2016

  Kombinationen af kvalitet, usability og design er fantastisk. Det ville være en fornøjelse at pryde sig med disse produkter.

 • Erik B. Jørgensen
  december 16, 2016

  Lækre ting. Der kunne være sjovt at forkælde min kæreste med. Hun bruger normalt ikke tasker, fordi de ikke er praktiske nok. Det er Clutchen så det kunne være sjovt at overraske hende med.

 • Karen Smith-Andersen
  december 16, 2016

  Har tidligere været så heldig at låne en E-clutch – og den var meget svær at give fra sig igen! Skønt for en gangs skyld at have minimeret rodet i “mor-tasken” og vide hvor alle ting ligger! At så både clutch og “bøffer” oser af luksus og design gør bestemt ikke noget ;) God jul til alle.

 • Mette Helbo
  december 16, 2016

  At de er meget funktionelle, men samtidig også virkelig feminine og smukke:-)

 • Jette Vad
  december 16, 2016

  Det er bare så fantastisk fede produkter som det vil være en drøm at eje og begge dele oser bare af luksus:)

 • Helle Jensen
  december 16, 2016

  Jeg har endnu ikke set andre dametasker, der er pæne oglækre og samtidig bygget til, at man har alt sit grej med sig. Hovedtelefonerne kender jeg ikke, men det ser ret genialt ud, at man kan folde dem sammen, så de ikke fylder så meget.

 • jeannette rathcke
  december 16, 2016

  Sikke lækker præmie, den vil jeg blive super glad for. Glædelig jul

 • Berit Christiansen
  december 16, 2016

  Clutchen er skøn fordi den kombinerer lækkert design med funktionalitet. Især når man er på farten er det rart at hver ting har sin plads, så man ikke skal rode efter det man skal bruge. Og selvfølgelig er gode og sammenklappelige høretelefoner et must, når man skal rejse. Specielt godt med nogen, der kan frasortere støj og som kan betjenes uden at skulle have mobilen frem.

 • Louise O
  december 16, 2016

  Har kun rosende ord til overs for disse høretelefoner. Designet er super lækkert – Hvilket jeg finder vigtigt når jeg skal vælge høretelefoner. Tilmed har jeg hørt at lyden er god og når man skal høre sine yndlings sange er det en vigtig parameter.

 • Kamille
  december 16, 2016

  Har jo været signet op fra starten ;)

 • karen
  december 16, 2016

  Clutchen er klart en must have! Den passer SÅ godt i min livsstil.

 • Jeanette Varberg
  december 16, 2016

  Kære Elektronista og team

  Endelig teknologi-produkter, som rammer den travle, modebevidste og gadgets tossede kvinde. Jeg rejser en del i kraft af mit arbejde og kombinationen af funktionalitet og stil har tamt mig spot on. Nu er sport kommet – som jeg tænker er lidt mere slidstærk? Jeg mangler nemlig en taske til alle mine ting der kan være i rygsækken både i transit og når jeg kravler i huler. Mvh. Jeanette Varberg

 • Birna Lambaa
  december 16, 2016

  Åhh!! Hvor er de bare fantastisk fine!! Især til den modebevidste arbejdende kvinde, der altid er på farten – både til og fra arbejde og i selve arbejdet!
  Krydser virkelig fingre!!❤️

 • Stine Aagaard
  december 16, 2016

  Sennheiser er bare fantastisk lyd og ubeskrivelig komfort i ét! Begge produkter oser af lækkert design og funktionalitet i ét. Jeg vil elske at rende rundt med de to ting på mine ture!

 • Lena Rosaline Rømer
  december 16, 2016

  Igen nogle lækre sager fra Elektronista, i super kvalitet. Jeg har en clutch i sort som bliver brugt hver dag, og vil elske at få en i den lækre farve i viser her. Super til mine julekomsammenfrokosthalløj.
  Tak for Jeres altid spændende nyheder, de bliver slugt igen og igen.

 • Nanna
  december 16, 2016

  Åh jeg elsker når ting passer så godt sammen… så har min hygge-ocd det godt.
  Det er så lækkert at både tasken og hovedtelefonerne er enkle at bruge, men samtidigt har et utroligt flot design og ikke mindst god kvalitet. Håber virkelig at vinde!

 • Camilla
  december 16, 2016

  Jeg slæber rundt på en gammel computertaske, som er meget old school techy og maskulin. Den er egentlig for stor og klodset til formålet, så jeg kunne rigtig godt bruge et mere feminint og stilfuldt alternativ. Det ville være super fedt at opgradere på stil og funktion med en taske hvor alt passer lige dér hvor det skal være så alt éns gear ikke vælter rundt.

  Jeg er med til at løbe en tech-startup i gang på skoleområdet, og havde lidt lovet mig selv én når økonomien bliver til det. Det kunne dog være fedt at vinde en her, så den sorte computertaske kan lade livet med det samme :)

  Jeg har aldrig ejet et par hørebøffer, men kunne rigtig godt bruge nogle til at køre Focus@Will i de travleste perioder i kontorfællesskabet.

  Mon man kommer til at dyrke mere sport når man har sådan en clutch? Det kunne måske være et løfte hvis jeg vandt ;)

 • Inger Torp
  december 16, 2016

  Jamen, det ville da bare være den lækreste og smukkeste selvforkælelsesgave. Nydelse til alle sanser på én gang.

 • Dorte Overgaard
  december 16, 2016

  Har ønsket mig den clutch siden jeg så den første gang for nogle år siden – og nej, jeg har ikke behov for den, men LYST til at eje den :-).

 • Lotte Hernvig
  december 16, 2016

  Lækker luksus – funktionalitet og design går i op i en højere endhed for begge produkter. Elektronista Clutche Sport er stjernen!

 • Amanda Ellingsgaard
  december 16, 2016

  Jeg er egentlig ikke typen, der deltager i alverdens kalenderkonkurrencer, men liiige her må jeg lave en undtagelse :)

  Elektroniske sportclutchen har stået på min ønskeliste siden den dag, jeg første gang så den. Det unikke ved både clutch og hovedtelefoner er, at de begge emmer af elegance, kvalitet, funktionalitet og lækkert design – fire parameter jeg værdsætter højt! Jeg er desuden vild med begge produkters materialevalg og farve.

  Jeg håber, at julens magi lader disse to fantastiske produkter blive mine. De vil med garanti opgradere mit look som småbørnsmor, og hovedtelefonerne vil MED GARANTI blive brugt, når jeg får min ugentlige og uundværlige dosis Elektronista-podcast :)

 • Helene Li
  december 16, 2016

  Det jeg synes udmærker begge to, men især clutchen er at de ikke går på kompromis med hverken udseende eller funktion. Ofte er man nødt til at vælge men det behøver man ikke her. Tasken hjælper desuden at holde orden på de vigtige ting, og samtidigt passer den til alle outfits og situationer en moderne, designtosset kvinde deltager i.
  Glædelig jul!

 • Heidi Petersen
  december 16, 2016

  Måden tasken kombinerer elegance og praktik er enestående. Den er udviklet i øjenhøjde med den moderne kvinde og hendes behov. Hovedtelefonerne er bare fede – intet mindre.

 • HanneM
  december 16, 2016

  Clutchen ser ud til at være vildt praktisk OG pæn. Hvor tit er det lige at den kombi er tilgængelig :) Hovedtelefonerne er fede fordi de kan pakkes sammen og dermed komme i tasken og blive brugt.
  Glædelig jul!

 • Mathilde
  december 16, 2016

  Begge dele appellerer så fint til mig som kvinde, hvilket ikke så ofte sker når man taler gadgets. De vil virkelig være med til at man føler sig tjekket. Hvilket man også bliver med alt de muligheder der er i clutchen.

 • Anne-Marie Andersen
  december 16, 2016

  Det ser jo mega godt ud, selvom det funktionelle spiller højt❤️

 • Lea Nilsson
  december 16, 2016

  Ih, hvor er det bare LIGE hvad jeg står og mangler. Jeg har i længere tid gået og sukket efter et par lækre høretelefoner og hér vil parret fra Sennheiser være perfekt. De er elegante og feminine i udtrykket, men uden at gå på kompromis med kvaliteten – dét er ret unikt. Clutchen matcher jo (naturligvis) høretelefonerne er lige hvad jeg har brug for på farten. Jeg er vild med at clutchen kan indeholde mine vigtigste sager og samtidig ser smart ud. Krydser fingre for at jeg får en ekstra adventsgave ;-)

 • Malene R
  december 16, 2016

  En rigtig god blanding af funktionalitet og design.

 • Pia Christensen
  december 16, 2016

  Årets lækreste gave, ønsker den kommer denne vej.

 • Susanne Nørrelykke Petersen
  december 16, 2016

  Begge dele er bare så flotte og enkle og geniale i designet, mere enkelt kan det vel ikke siges :)

 • Marie
  december 16, 2016

  En clutch som er skabt til det liv, jeg lever, og et par høretelefoner, som passer til mit outfit – det er ret unikt …

 • Astrid
  december 16, 2016

  Helt klart designet og funktionaliteten

 • Maya
  december 16, 2016

  Endelig nogle gadgets som er ren lækkerhed og som jeg skal vise frem med lydbøger i ørene! I LoVE IT.

 • Anne Marie Johansen
  december 17, 2016

  Det er fedt at clutchen er så gennemtænkt ned i mindste detalje. Farven på denne udgave er superlækker og passer som skrevet rigtig godt til de superlækre hovedtelefoner.

 • Rikke Beining
  december 17, 2016

  Sikke en lækker goodiebag! Designet på de to skønne præmier er unikt, smukt, tidsløst og ikke noget man ser overalt. Jeg skal være mor i 2017 og det vil klæde babygylp og den store klodsede pusletaske at have disse lækre items med sig på farten, naturligvis sammen med vores dejlige dreng på armen.

 • Camilla Michelsen
  december 17, 2016

  Det unikke ved begge produkter er helt sikkert, at funktionalitet og design går op i en højere enhed – og det må meget gerne ende under mit juletræ!

 • sus
  december 17, 2016

  At de er pæne – samtidig med at de virker. Så bliver det ikke bedre..

 • Dorthe Palm
  december 17, 2016

  Elektronista-clutchen er den taske, du ikke vidste, du ikke kunne leve uden. Altså før du har prøvet. Min clutch mini er altid med, og den originale ville 99 procent af tiden kunne opfylde mit behov, så jeg slet ikke behøver min “gamle” taske. Forskellen er indlysende: alt hvad du har brug for – ikke i store, rodede rum, men lige dér i det rum, der passer til. Og daaamn – jeg ville se for lækker ud med de cool sennheisere. God lyd og et godt look – der tilmed matcher. What’s NOT to like?

 • M Jensen
  december 17, 2016

  Det er utroligt smart, den måde hovedtelefonerne kan foldes på!

 • Eva Julie Klitgaard Fürst
  december 17, 2016

  Der er noget super lækkert over den feminine Vibe over begge produkter. Jeg føler tit, at høretelefoner hurtigt kommer til at virke meget voldsomme. Derudover er begge produkter jo helt igennem praktisk udtænkt, hvilket altid gør det lige lidt ekstra lækkert at anvende.

 • Tove
  december 18, 2016

  Flotte og funktionelle

 • Eva Sørensen
  december 18, 2016

  Clutchen er bare så perfekt, til alt det man er “nødt” til at have med rundt! Det har jeg ikke set i andre tasker. Hovedtelefonerne har bare lige den størrelse som mine ører helst vil have <3

 • Reza Ismaili
  december 18, 2016

  Et fantastisk sæt til en fantastisk kvinde i mit liv. :)

 • Jacob Neipart
  december 19, 2016

  Helt sikkert funktionelle.

 • Anne Borlund
  december 23, 2016

  Jeg har længe ønsker mig clutchen, så det kunne være fantastisk at være den heldige vinder. Høretelefonerne ville jeg bruge til at lytte til god musik og podcasts når jeg går ture