Alternativ podcast-app giver dig inspiration og ugentlige lydmagasiner

1 Min læsning

Er du i tvivl om hvilke podcasts, du skal lytte til? Wilson.fm løser problemet på en helt unik måde og leverer hver uge digitale lydmagasiner.

Nogle gange er det sundt at få udvidet horisonten med nye podcasts, og her er Wilson.fm en fantastisk tilføjelse. Wilson.fm har nemlig en helt anden tilgang til podcasts end nogen anden app. Du abonnerer ikke på en række forskellige podcasts, hvor du løbende hører nye episoder.

I stedet fungerer Wilson.fm som et ugentligt lydmagasin, som håndterer et specifikt emne. Til hvert emne er der koblet udvalgte episoder eller segmenter fra en masse forskellige podcasts. Dermed slipper du for at lede efter podcasts, der fokuserer på de emner, du gerne vil høre, og bliver i stedet præsenteret for en masse episoder af forskellige podcasts, der alle fokuserer på ét bestemt emne.

Det hele bliver bundet sammen af tekst skrevet af redaktionen på Wilson.fm, og det bliver præsenteret på en lækker facon, hvor det føles, som om du sidder med et dyrt magasin mellem hænderne.

Wilson.fm er en helt unik måde at tilgå podcasts, og magasinformatet gør det nemt at finde de uger, som behandler emner, du synes er interessante. 

Wilson.fm er gratis at hente og fås til iOS. Du kan også høre hver udgivelse på deres hjemmeside – https://play.wilson.fm/playlist/

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + six =

No Comments Yet.