AMATØRFOTOGRAF MED PROFESSIONELLE FOTOS

2 Min læsning
Indlægget er bragt i samarbejde med Canon.
 

Er du vild med at tage billeder, men ikke helt stærk i hvad ISO, hvidbalance og fokus betyder? Nu kan du udleve drømmen som amatør-fotograf. Med Canon EOS M serien er  der lagt fokus på brugervenlighed, kompakt størrelse og lækkert design.

EOS M kameraet leverer samme kvalitet som et digitalt spejlreflekskamera, og med 18 Megapixel opløsning og en 22mm kit-linse i pakken, er kameraet, der vejer knap 300g, lige til at have med i tasken overalt.

Canon EOS M serien er udviklet med fokus på at det skal være legende let at udtrykke sig kreativt igennem billeder og video, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den store touch-skærm på kameraets bagside, giver brugeren mulighed for lynhurtigt med få klik, at tilpasse kameraets indstillinger, for at få de bedste billeder eller optage Full HD-videoer.

Fordi kameraet er udstyret med touch-skærmen er mængden af funktions-knapper minimeret. Øverst i højre side har kameraet kontrolhjulet med 3 funktioner at vælge imellem; film, stillbilleder eller Scene Intelligent Auto. Den sidste funktion, betyder du med et enkelt drej og tryk, lader kameraet vælge de mest egnede indstillinger med hensyn til fokus, balance og belysning, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at fumle med indstillingerne, når du forsøger at fange et øjebliks-billede på farten!

Canon EOS M serien lover knivskarpe billeder også ved svag belysning, hvilket kan være en fordel, hvis du ikke er en af dem der slæber rundt på ekstra lys-udstyr. Du kan skyde billeder med helt op til ISO 12800, og det betyder at du uden problemer kan tage skarpe billeder i nattelivet.

Alle kameraer i serien har mulighed for at udskifte objektivet og tilføje en flashenhed, så du uden de store komplikationer kan tilpasse kameraet dine behov.

Canon EOS M, kommer i farvene: hvid, rød, sølv og sort – og kan lige nu købes med en Canon 90EX Flash til en samlet pris på 5.999 kr på Wupti

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 19 =

2 Comments
  • martin
    november 19, 2012

    karma

  • martin
    november 19, 2012

    forbi Lytro.com og oplev det selv. Der er nemlig demobilleder du kan lege med.