SPIL: DEN AMERIKANSKE REVOLUTION HELT TÆT PÅ

2 Min læsning

Sneen knaser under mine fødder mens jeg løber rundt i skoven. Jeg har forfulgt mit bytte i ti minutter, men pludselig hører jeg en lyd i det fjerne. De britiske tropper er ude og marchere, så jeg kravler op i træ og gemmer bjørnejagten til senere. Nu er der en meget mere alvorlig trussel i nærheden.

Kampen om Amerika

Året er 1753, mit navn er Connor men på mit modersmål hedder jeg Ratonhnhaké:ton, men det navn bruger jeg ikke mere. De er ikke glade for os indfødte inde i Boston. Men jeg er nødt til at være tålmodig, og vente til briterne er tættere på før jeg angriber dem. Der er tolv af dem, men det burde ikke være en udfordring for mig.

Nu er de lige under mig, trætoppene giver mig den perfekte mulighed for, at overraske dem før de aner hvad der sker er jeg landet bag dem, har stukket min kniv i ryggen på den første soldat, og kastet mig imod den næste i rækken.

De andre soldater har opdaget mig, og tager ladegreb på deres rifler. Jeg bruger mit reb til, at hive en af dem tæt på mig og bruger ham som et levende skjold mens de skyder i min retning. Soldatens krop tager imod kuglerne, og jeg kaster hans livløse krop fra mig og løber med sværdet trukket mod resten af soldaterne.

Historisk korrekt, men så alligevel ikke

At spille Assassins Creed 3 er som, at leve i fortiden. Spillet holder sig måske ikke helt præcist til historiebøgerne, og hvad der skete dengang, men du kommer til at hænge ud med kendte ansigter som George Washington, når du som Connor prøver at finde dem der er ansvarlige for din mors død da du var lille.

Et fængende og fantastisk spil

Mens du graver dybere og dybere ned i en konspiration, der handler om Amerikas overlevelse, skal du også i kontakt med dine indianer rødder. Du kan tage på jagt, sælge pelse til forskellige butikker og bruge pengene til at opbygge din læremesters hjem som huser en masse mennesker du har hjulpet på din vej. Der er en masse at se til i Assassins Creed 3, og der er rundt om hvert hjørne en ny oplevelse at finde når du løber gennem Boston gader eller vildmarkens snefyldte landskab.

Assassins Creed 3 fås til:

Xbox 360 (set til 394,-)
Playstation 3 (set til 349,-)
PC (set til 273,-)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 18 =

No Comments Yet.