ANGRY BIRDS GÅR TIL SLIKKET

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Slikproducenten Fazer har indgået samarbejde med Angry Birds, så du snart kan smæske dig i de sure fugle i en mere sukkersød udgave.

Samarbejdet er rent finsk, da både Rovio Entertainment og Fazer Group er finske firmaer. Fazer er nok bedst kendt for deres lækre Fazermint chokolader, med dejlig flydende mintsnask i midten. Men det bliver måske ændret når der kommer Angry Birds slik i handlen og i Danmark skulle de efter planen flyve ind på hylderne i efteråret 2012. Baggrunden for samarbejdet er, at Fazer gerne i højere grad vil blande underholdning ind i deres produkter.

 

Angry Birds samarbejder med Fazer

Parterne har tidligere samarbejdet i forbindelse med Tyrkisk Peber Volcano sidste år, hvor man gratis kunne spille tre baner på nettet og skulle finde hemmelige koder for at unlocke flere baner. Men nu kommer der altså et brandet Angry Birds sliksortiment.  Hvordan det vil smage vides endnu ikke, men karakteristika og smagsvarianterne for slikket vil være inspireret af Angry Birds-universet.

Hvilken fugl tror du smager bedst? Bombe-fuglen må utvivlsomt være i lakridskategorien. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + three =

No Comments Yet.