App guider til mere harmonisk skilsmisse

2 Min læsning

En skilmisse og den efterfølgende collateral damage kan være en voldsom oplevelse for alle involverede. Dog rammes børnene oftest hårdest. Der er potentielle konflikter indbygget i alt fra bodeling, deleordning, hverdagsudgifter, nye partnere, fritidsaktiviteter, legeaftaler, trivsel og opdragelse. Men en ny app kan hjælpe. Især hvis I kommer igang med det samme. 

Der er ingen tvivl om, at de største ofre i konfliktfyldte skilsmisser er børnene. Når mor og far ikke er på talefod, og når der opstår konflikter omkring aftaler og praktik, så mærker børnene det og lider under det. Når man spørger skilsmissebørn, hvad der er vigtigst i forbindelse med en skilsmisse, svarer børn over hele linjen, at det er at mor og far forbliver venner (har et godt samarbejde), ikke involverer børnene i voksenkonflikter og ikke taler dårligt om hinanden. 

Der er hjælp at hente i Teamworkfamily.com, som både er et site og en app. På teamet bag har alle erfaringer med skilsmisser både fagligt som børnesagkyndige vejledere og fra statsforvaltningen og gennem personlige oplevelser. Stifter af Teamworkfamily.com Richardt Deleurans vision er at hjælpe skilsmissefamilier til at hjælpe sig selv. Han vil, at alle skal kunne komme lettere gennem skilsmissen – så især børnene får en oplevelse af tryghed og ro – i en utryg og urolig tid.

“Vi har systematiseret samværsaftalen, aftalen om bodelingen og aftalen om den fremtidige økonomi i forhold til jeres fælles barn. Det betyder, at aftalerne bliver gennemskuelige, objektive og fair. I får styr på både detaljerne og de store linjer – som i altid kan gå tilbage og forfine med tiden”, fortæller Deleuran.  

Rigtig mange forhold som går itu, trækker følelser som sorg, skuffelse og måske endda vrede med sig. Men skal man som skilsmisseforældre vælge blot ét råd at navigere ud fra, så må det være at holde “øje på bolden”. At evne at tilsidesætte egne behov og eventuel vrede og huske på, at det ikke handler om, hvad der passer mor eller far bedst. Det handler samarbejde og om at få faste aftaler og at tage beslutninger, som er bedst for barnet. Og netop det med at få det praktiske på plads, så det støjer mindst muligt og gode råd til samarbejdet og problemer, der kan opstå, det kan Teamworkfamily.com med systemer og værktøjer gøre en del lettere. Jo tidligere i skilsmisseprocessen i kommer igang jo bedre. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen + six =

No Comments Yet.