APP STÅR I KØ FOR DIG HOS APOTEKET ELLER BAGEREN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Findes der større tidsspilde end en lørdag formiddag på apoteket eller en søndag formiddag hos bageren? Nu sørger en app for at du kan stå i kø hjemmefra og dukke op lige når dit nummer bliver trukket.


Qminder er en app som skulle kunne spille sammen med de fleste køsystemer og derfor burde den også snart kunne gøre din hverdag lettere. App’en er godt nok stadig i beta, men virksomheden bag Qminder lover den vil virke på næsten alle telefoner, når den snart lanceres.

Da egentlig også meget smart hvis man står og glor hos borgerservice.

Qminder er et eksempel på en app som er særligt tidsbesparende for brugeren. Har du andre eksempler på apps som sparer tid i din hverdag?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − 9 =

2 Comments
 • jesperdahl
  oktober 24, 2011

  Rigtig smart – men kræver det ikke først, at bager, borgerservice og apotek understøtter det?
  Jeg ser kæmpepotentiale i programmet, især når det implementeres med geolocation (“You are near the pharmacy, there is a 15 minute line, would you like to get a ticket for your birth control pills ?”)

  Spændende.

 • søren
  november 7, 2011

  Det kunne være fedt med en apps der kunne fortælle en når man stod i kø som nr 1 i tlf hvis du feks ringer til kommunen og får at vide du står i kø som nr 6 så fortæller apsen du står i kø som nr 1 så kan du ringe op igen eller den ringer op for en