Appbefaling- Hent energi midt på dagen

1 Min læsning

Der findes nok virksomheder, som ville finde det besynderligt, hvis deres ansatte lagde sig ned i løbet af dagen for at sove eller meditere. I min lille virksomhed er det obligatorisk adfærd, hvis øjnene bliver tunge over computeren efter frokost. Det giver simpelthen ikke mening at kæmpe imod. Til gengæld bliver resten af dagen markant bedre hvis jeg giver efter. Jeg finder den nærmeste briks, seng eller behagelige stol, og så tager jeg enten et powernap på 15 minutter eller jeg mediterer. Lige nu har jeg stor fornøjelse af app’en Headspace, hvor jeg er igang med en meditationspakke der hedder “Acceptance”. Jeg slår faktisk flere fluer med ét smæk her. Jeg får ny energi og jeg bliver bedre til at acceptere de ting i tilværelsen, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Som f.eks. når jeg kun har sovet 4 timer på en nat. 

Headspace er også rigtig god til børn og til de nætter, hvor man vågner og ikke kan falde i søvn igen. Den kræver abonnement, men hvis hele familien bruger den er det virkelig godt givet ud. Læs mere om Headspace her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + one =

2 Comments
 • Peter
  september 27, 2018

  Desværre er køb inde i en app (som f.eks. abonnementer) ikke noget der kan deles via familiedeling på iOS, så medmindre alle i familen deler den samme telefon eller iPad, kan man ikke spare så meget ;-)

 • Nicolaj Løve Hansen
  december 3, 2018

  Hey, i din sidste mail spørger du om dit opdateret look! Det er sprødt.
  Tak for godt indhold.
  Rigtig god uge.
  /Nic