SHOP: Aldrig mere støvsugning- Robotten du må eje!

1 Min læsning

Der er godt nyt til os, der er på udkig efter en high-tech robotstøvsuger til en overkommelig pris. DEEBOT M88 er en nyligt lanceret robot, der for 2899 kr. med glæde overtager den sure pligt at støvsuge. Den lille robot som du kan styre fra din smartphone finder du nu i Elektronistashop.dk

Siden Elektrolux i de tidlige 90’ere introducerede den første robotstøvsuger, der med hyppige problemer kolliderede med hjemmets genstande, har robotstøvsugeren delt vandene. De oprindelige klodsede robotstøvsugere er dog siden blevet erstattet med avancerede teknologiske af slagsen – og i 2017 var hele 23% af alle støvsugere robotter.

Prisen på en selvstændig støvsugning har længere været en udfordring, og sammen med hundelort, ledninger og sko, har der historisk været mange forhindringer for de små rengøringshjælpere. Men i 2018 er det faktisk muligt at erhverve sig en high-tech robotstøvsuger – og fra virksomheden Ecovacs Robotics endda på budget.

Med Smart Navi Mapping og moderne navigationsteknologi kan modellen DEEBOT M88 scanne og kortlægge din bolig for derefter at give dit hjem en individuel rengøring. Og i den tilhørende app kan man selv vælge de områder, der skal rengøres, hvornår der skal støvsuges og notere, hvis man i bedste feng shui stil har flyttet rundt på møblerne siden sidst.

DEEBOT M88 fås hos bl.a. ELEKTRONISTASHOP.DK TIL DKK 2899

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 1 =

1 Comment
  • Tina
    september 18, 2018

    Billigt for denne robot:-)
    God smuk solskinsdag ønskes herfra:-)