Appbefaling: Vand dig selv på den sjove måde

1 Min læsning

En ny kulørt app gør det betydeligt sjovere at huske at drikke vand.

plant nanny app

Der eksisterer efterhånden ret mange apps, der kan hjælpe dig med at huske at drikke nok vand hver dag. Mange af dem er gratis. Men mange af dem er også lidt kedelige.

Men det er slut nu!

Nu er der nemlig kommet en ny app, som sætter lidt ekstra kulør på ideen. I app’en Plant Nanny vælger du et blomsterfrø og planter det i en virtuel potteplante. Jo mere vand, du giver planten (og dig selv) jo mere vokser den. Når planten er færdigvokset, kan du flytte den udenfor i den virtuelle have og starte forfra med en ny plante i din digitale vindueskarm.

De frø, du får fra dine færdigvoksede planter, kan du bruge til at købe mere eksotiske planter udover den mælkebøtte eller den efeu, du kan vælge i starten.

Og hvis du har en lang historik fra den virkelige verden med døde kaktusser visnede krydderurter  i din vindueskarm, kan Plant Nanny selvfølgelig indstilles til at sende dig beskeder om at huske at vande planten (og dig selv).

Download Plant Nanny gratis på App Store.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × five =

No Comments Yet.