Armbåndet er et USB-kabel

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Kyte & Keys kombinerer på en smart måde et smykke med en praktisk mobil-ledning. Så har du altid en lader lige ved hånden. 

usb armbånd 2

Har du oplevet at glemme dit USB-kabel, så du pludselig ikke kan lade mobilen op eller overføre data til og fra USB-enheder?

Ja, selvfølgelig har du. Og går du med armbånd? Hvis ikke, væn dig til det.

usb armbånd 1

Kyte & Keys Cabelet er en smågenial kombination af et armsmykke og et USB-kabel.

Cabelet kommer med alu- eller bronze-farvet lås og kablet i flettet læderlook og farverne sort, hvid, brun og orange at vælge imellem.

usb armbånd 3

Med armbåndet følger ganske praktisk forskellige stik, så USB-kablet kan forsynes med Lightning konnektor til iPhone og iPad eller med microUSB til Android og Windows gadges.

USB-armbåndet koster 70 USD – ca. 370 kroner

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + 11 =

2 Comments
 • Jakob
  februar 11, 2014

  Jeg synes det er en af de fedeste ideer jeg længe har set.
  Der har været mange forskellige forsøg på at lave et USB kabel mere lækkert og ønskværdigt at bære i løbet af dagen. Men mange af dem har været i den komiske ende og har haltet på designniveauet. Jeg skal bestemt prøve en af de der USB Gadgets. Måske ikke for at gå rundt med den, men for at teste den af.
  Mv.h

 • Anne Lindberg
  februar 17, 2014

  Ideen er god, men jeg syntes designet er klodset og usexet. Man kan måske få en eller anden nørd til at bruge det – men for at få os kvinder med på vognen skal det være mere elegant eller råt. Hvad med sort gummi i stedet for “læderlooket”