Armbåndsuret rejser sig fra de døde

2 Min læsning

Hvis du sværger til Apple, er der ‘no way’ du kan leve uden TikTok og LunaTik – en serie lækre “watch kits”, der på magisk vis tryller din nye iPod Nano Touch om til et fantastisk Apple multimedie-armbåndur.

Siden jeg for nylig blev bekendt med Kickstarter.com, er jeg blevet officiel supporter af indtil flere cool projekter på sitet. Kickstarter er mødestedet, hvor kreative projekter henter støttepenge fra titusindvis af helt almindelige mennesker, der har lyst til at bidrage økonomisk til, at et fedt projekt kan realiseres.

Et af projekterne kommer fra det Chicago-baserede designfirma MINIMAL og er en rem og en ramme til Apples lækre, lille nye iPod Nano Touch, som blev lanceret i september. Og jeg skal love for, at det ikke er hvilket som helst watch kit til den nye iPod Nano Touch, som tilfældigvis lige har størrelse som et armbåndsur.

Det kommer i 2 versioner: Det meget sigende TikTok, som er basisudgaven, og den lidt mere eksklusive udgave, LunaTik, der, som MINIMALs stifter Scott Wilson meget underspillet udtaler i Kickstarter-videoen, er fræset ud i ‘aerospace grade aluminum’ til den kræsne bruger, der ønsker at dedikere sin iPod Nano Touch til at være et armbåndsur det meste af tiden.

Hvis du vil sikre dig et af de allerførste LunaTiks, skal du være hurtig på aftrækkeren og gå ind på Kickstarter inden den 16. december og donere et  beløb til projektet. En donation på $65 til projektet skaffer dig et LunaTik i januar fra den allerførste serie. Og hvis du er helt syg efter at bære den røde gadget på dit håndled, skal du hoste op med $165, men så får du også designer Scott Wilsons laserautograf med i købet.

Jeg er hooked og sammen med mig tilsyneladende 9.839 andre rundt omkring i verden, der finder det besnærende at bære et ægte Apple-produkt i en lækker rem som armbåndsur.

Armbånduret er dødt – armbånduret længe leve!

Ole Kassow var gæsteskribent

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 12 =

1 Comment
  • Ole Kassow
    december 10, 2010

    MINIMAL er fyldt med gode idéer. I dagens newsflash fra Kickstarter spørger de, om der er interesse for en bluetooth stereoadapter, så man kan bruge et hvilket som helst trådløst Bluetooth headset til uret. Hell yeah! Og at dømme efter dagens kommentarer er der mange, der gerne ville betale 150-250 kr. for sådan en gadget. Hvad synes du? Skal du lave det? Læs med her: http://bit.ly/eESmbL