BEZZERWIZZER NU SOM ONLINE QUIZ

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis man er vild med at quizze, og det er der gudhjælpemig mange i familien Danmark som er inklusiv mig selv- så kan man næsten ikke få sjove brætspil nok. Trivial Pursuit er oh so yesterday. Hot stuff på quizelskernes liste er nu hitspillet Bezzerwizzer. Jeg har prøvet det, og det er virkelig sjovt. En bred vifte af spørgsmål hvor svarene ikke kun dækker floder i Hviderusland og latinske navne på uddøde dyr.

Nu findes Bezzerwizzer online- til alle os der ikke altid kan opstøve 8 mennesker, når vi lige har lyst til at spille. Man logger sig ind og quizzer enten med sig selv eller i udfordringer til vennerne. Nogle dele er gratis og andre koster mellem 1-4 kr.  Man føler sig på en eller anden måde bare lidt klogere, når man får sin paratviden i spil end når man kaster fugle ud over grise (dermed intet dårligt sagt om Angry Birds).

Hvad synes du? Tror du quizspil som Bezzerwizzer fungerer i online versioner? Har du tjekket det ud? Lad os høre hvad du synes.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − 5 =

No Comments Yet.