Bliv handy med lidt hjælp fra apps

2 Min læsning

Finanskrisen har nødtvungent givet mange danskere mod på selv at klare mange byggeopgaver i hjemmet. Vi kaster os over alt fra gipsarbejde til at sætte hylder op og bygger ligefrem vores egne terrasser. Heldigvis er der masser af hjælp og gode råd at hente i en række nyttige apps.

Det koster penge at hyre håndværkere, og pengene har været lidt sværere at få fat på i en årrække. Derfor har mange danskere selv taget fat med hammer og sav, når det har været tid til at fikse boligen op. Og mange har faktisk fundet ud af, at de klarer opgaverne helt fornuftigt og har fået lyst til at gøre endnu mere selv. Den nye tendens har øget antallet af apps, der kan hjælpe gør-det-selv folkets projekter på vej. Det betyder ikke, at den traditionelle håndværker sidder og triller tommelfingre, og hos byggefirmaer som NSF Byggeentreprise, er det de mere omfattende opgaver som loftmontering, isolering eller udskiftning af døre og vinduer, der er bud efter. De små projekter, vil vi løse selv, og hjemmesider som Gørdetselv.dk eller lav-det-selv.dk er mere end villige til at hjælpe os på vej.

Byg1

Apps med brugbare værktøjer

Der findes en lang række apps, der kan gøre livet som handywoman eller handyman lettere. iHandy Carpenter er en app, der forvandler din mobil til multiværktøj med bl.a. vaterpas, vinkelmåler og målebånd. Den findes både i en gratis version og en købeversion. Hvis man gerne vil have adgang til hjælp, når man arbejder med forskellige projekter, så kan app’en fra Weber.dk måske være en god hjælp. Den giver tips til forskellige opgaver, og så koster den ikke en krone og findes både til iPhone og Android. Det kan være en udfordring at holde styr på, hvornår taget skal males, skorstenen fejes og så videre. Her hjælper Home Maintenance app’en til 39 kr. med at oprette tjeklister på din iPhone og minder dig om, når det er tid til at hive værktøjsbæltet frem. Har du en Android-mobil, kan du bruge den gratis app Home Maintenance Checklist, der har nogle af de samme funktioner.

Weber_app

Haven må også få en omgang

Har du en have, så er der i den grad gode muligheder for at få trænet sine gør-det-selv muskler. Her giver en app som Landscape & Garden Calculators målrettet hjælp til de udregninger, der kræves for at lægge fliser eller bygge hegn i haven. App’en koster 33 kr. til Android. Der findes masser af gode apps, så det gælder bare om at lede på nettet.

Have_app

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + three =

No Comments Yet.