Få duften af friskkværnede kaffebønner i dit køkken

1 Min læsning

Mazzer har lavet denne virkelig flotte professionelle kaffekværn Mazzer Mini Electronic kaffekværn i poleret aluminium, som du enten kan bruge hjemme eller til den lille café.

Kaffekværnen er ikke ligefrem billig og koster mere, end hvad de fleste bare vil bruge på almindelig kaffe og en kaffemaskine i de næste mange år, men drømmer du om at gå helt amok i lækre friskkværnede kaffebønner og have en maskine, som kan holde i de næste 20-30 år, så er der ingen vej uden om denne skønne kaffekværn.

Mazzer er et italiensk firma, der blevet grundlagt i 1952 af Luigi Mazzer udelukkende med det mål at producere professionelt udstyr til kaffebrygning. Der skulle heller ikke blive skippet en kværn fra frabrikken uden, at den er blevet testet.

Kaffekværnen har en trinløs grovhedsjustering, så du kan kværne dine kaffebønner præcist, som du godt kan lide dem. Den har et digitalt display, hvor du nemt også kan indstille, hvor mange kaffebønner, du ønsker at få kværnet. Bønneholderen kan indeholde 600 gram kaffebønner.

Og i modsætning til andre kaffekværne er den lydsvag. Så drømmer du om de perfekte kværnede kaffebønner til din morgenkaffe, er dette kaffekværnen for dig.

Læs mere om Mazzer kaffekværnen.

Kan købes til ca. 6000 kr

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 3 =

1 Comment
  • Katrine
    november 6, 2015

    Uh, hvor er den lækker! Den skal da vist lige på min “nice-to-have”-liste. Jeg har nemlig ikke 6000,-, som jeg lige kan hive op af lommen ;)