Bliv VR-Ghostbuster i New York

1 Min læsning

Har du stærke nerver og lyst til at iføre dig en proton pack og gå løs på spøgelser? Så skal du da en tur til New York og lege Ghostbuster.

Madame Tussaud’s lægger hus til en mere-end-3D-oplevelse, hvor du ikke bare får en VR-brille på og står og fægter i et tilfældigt lokale. Der er fysiske rum at gå rundt i, laserpistol, vest med vibrationer og fysiske påvirkninger, så du får en totaloplevelse, der rykker.

Der er sådan set ikke noget nyt i enkeltdelene, men kombinationen af haptisk og VR er ny.

C|net har været en tur igennem og har lavet denne reportage:


”Yes, they misted in my face.”

Ærgerligt nok, at der ikke er optagelser inde fra oplevelsen, men man får et lille indblik i det her i den officielle trailer.

Ghostbusters: Dimension, A Hyper-Reality Experience fra Madame Tussauds USA.

Oplevelsen varer 10-15 minutter, men det er sikkert også alt rigeligt, når spøgelserne brøler dig lige ind i ansigtet. Ellers kan du betale dig til en tur mere for $20 ekstra.

Indgang til Madame Tussaud’s og Ghostbusters Experience koster lige under $50. Ja, og så lige flybilletten til New York selvfølgelig, men lad os nu ikke være så nøjeregnende.

Hvem vil ikke gerne møde denne slimede fyr i VR-brillen?

 

2016_ghostbusters_slime_monster

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + four =

No Comments Yet.