Challenge: Vind en Elektronista Clutch til samlingen

2 Min læsning

Den her konkurrence er til Jer, der allerede ejer en Elektronista Clutch og drømmer om at tilføje en ny Elektronista Clutch Sport i farven Papaya fra Summer 2017 kollektionen til samlingen. Hvis du endnu IKKE ejer en Elektronista Clutch, så giver Christiane dig muligheden for at vinde din første lige her.

En melding jeg konstant hører fra folk der ejer en Elektronista Clutch er, at de har mere styr på de ting, de slæber rundt på end de nogensinde har haft før. De får plads til kabler, ladere, høretelefoner, håndsprit, kleenex, make up, snacks, solbriller, pas, solcreme, håndcreme, powerbanks, mobiltelefoner, tablets og så meget mere.

Her er et eksempel på hvordan jeg selv pakkede min Elektronista Clutch (i farven Nude Croc), da jeg skulle til Heartland festival. Min yndlingslomme er den yderst på bagsiden. Fordi den giver hurtig adgang til mobiltelefon, solbriller og læbepomade, når jeg er på farten. Den lille aftagelige lomme bruger jeg til tyggegummi og panodil.

Du får nu muligheden for at udvide din samling med den nye Elektronista Clutch i farven Papaya. Det eneste du skal gøre er at dele dine gode tips til hvordan du bruger tasken til hverdag.


Sådan deltager du:

1. Beskriv i kommentarfeltet herunder hvordan du pakker din Elektronista Clutch, hvilke lommer du bruger hvordan og hvilke små fifs du evt. har udviklet undervejs (se trin to under boksen).

2. Så kopierer du den tekst og sætter den ind som en post på din Instagram konto eller på Elektronista Facebook siden MED et billede af din Elektronista Clutch, når den er perfekt pakket og ligger fladt åbent. Brug hashtag #Elektronistaclutch

Jeg sammenkører de to kommentarer, så det er vigtigt, der både er tekst her under artiklen og tekst og billede på Facebook eller Instagram. Vinderen trækker jeg inden 1. Juli.

Glæder mig til at se Jeres tips! Held og lykke! :-) Og husk hvis du IKKE allerede har en Elektronista Clutch kan du vinde din første lige her.

Elektronista Clutch tasken kan bestilles i ElektronistaShop.dk og koster fra 1999 DKK

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =

13 Comments
 • Rikke Struve
  juni 6, 2017

  Jeg er vild med min Elektronista Clutch og vil elske at vinde en mere ;o)

  Min er pakket med
  – de vigtigste kreditkort og mønter i lommen i klappen.
  – visitkort, sygesikringskort, kørekort og medlemskort inde i tasken.
  – i netlommen har jeg lipglos, læbepomade med faktor 50, ledninger og pudseklud til mine briller
  – Iden lille pung har jeg piller og tyggegummi i små lynlåsposer.
  – i midten har jeg Solbriller, iphone og powerbank og headset.
  – bagerst min ipad pro.
  Når jeg rejser har jeg
  – pas og rejsepapirer i den yderste bagerste lomme (lige til at få fat i)

  #jegerfan #Elektronistaclutch

  • Christiane Vejlø
   juni 6, 2017

   Hej Rikke

   Super fedt! Har du lagt et billede ud på facebook eller instagram? Kan ikke lige finde noget :-D Skal være sikker på er klart at man både skal dele tekst her og billede på Elektronista Facebook siden eller instagram.
   :-)

   Christiane

 • Dorte
  juni 6, 2017

  Elsker at min rosa taske har endnu flere rum end min første sorte elektronista clutch.
  Desværre har min søde it-afdeling sørget for et lidt for stort keyboardcover til min iPad, så den kommer ikke med, men til gengæld passer formatet perfekt til et AndersAnd blad, så sønnike på 9 kan slippe det digitale univers engang imellem ;-)

  Er rigtig glad for pladsen til en pen i midten, så min jot pro pen kan være sikker. I den lille aftagelige pung har jeg Euro, for det er det eneste tidspunkt, jeg bruger rede penge. I kreditkortholderne er der rigelig plads til Tivolikort, alle ungernes sygesikringskort og Fætter BR bonuskort.
  Og så er jeg blevet glad for den ekstra lomme foran iPadlommen, da jeg har brug for en ekstra-ekstra powerbank, da jeg spiller Pokemon Go

 • Mette Refsgaard
  juni 7, 2017

  Jeg har aldrig elsket en taske så højt som min elektronista marineblå clutch:) Den har hængt på mig hver dag siden jeg købte den for over et år siden og den har været med mig verden rundt. Det er den perfekte rejsetaske, hvor man i lommen foran har hurtigt adgang til kreditkort og rejsekort. Når jeg rejser sammen med andre, så står de tit og fumler med pung og kan ikke finde rejsekort etc. Det problem har jeg ikke:) Den gode powerbank føltes som en ‘lifesaver’ ved flere lejligheder – både for mig, men også for børnene når der skulle spilles pokemon. Udover powerbank, så er det rart altid vide hvor mit headset er og jeg er glad for netlommen, hvor jeg har læbestifter i flere farver, en solstift håndsprit og min lille blæser når jeg rejser i varme lande

 • Katrine
  juni 8, 2017

  #elektronistaclutch er min tro følgesvend, og ifølge mine veninder har jeg ALT i den… der er selvfølgelig plads til powerbank, iPad og iPhone, derudover er der altid håndsprit, kuglepen, læbepomade, taskespejl, ekstra hårelastikker, tyggegummi, tandtråd, pilledåse og alt muligt andet, selvfølgelig foruden en million kundekort… i det lille run foran bor mine EarPods sammen med en lille glasfil (der selvfølgelig er pakket forsvarligt ind) og mit rejsekort, kørekort og dankort… når jeg en sjælden gang har en anden taske over skulderen, så er kriteriet at min elektronistaclutch skal kunne være deri… elsker at den er perfekt til hverdag med rem, og til fest uden… ville ELSKE at den fik en makker
  Mit bedste tips må være at være god ved sin taske… den bliver med jævne mellemrum tømt, og får et lag læderfedt så den kan holde til vind og vejr

 • Pernille Rubin
  juni 9, 2017

  Jeg HAR ikke en clutch – til gengæld ville det virkelig være fedt at kunne fylde den med alle mulige chick-tech-ting!
  Enten er mine tasker for store eller for små!!!

 • Boel Moltrup
  juni 9, 2017

  Min er altid pakket med:
  – håndcreme
  – læbepomade
  – div. kort
  – powerbank
  – høredimser.

  Yndlingslommen er den i klappen – hurtig lommen! I den ligger – alt efter hvor jeg er nøgler/ mobil/ kort eller hvad jeg hurtigt skal komme til!

 • Vibeke Løgager
  juni 10, 2017

  I min Elektoronista taske har jeg Blooth hovedtelefoner og ledninger i den lille pung der kan tages af. Jeg har betalings kort i en RF sikker metal holder i elastikken foran batteriet, en Mayland mini kalender (som jeg har pimpet lidt) i det midterste rum og min telefon i det sidste af de tre små lommer. Jeg har make-up i net-lommen og diverse medlems kort i lommerne ved siden af. Så har jeg købt et par tynde løse net lynlås-lommer i Tiger butikke hvor jeg har visitkort, penge, piller og diverse andre ting, alt efter hvad der er brug for. I den store lomme på bagsiden har jeg nøgler, jeg har monteret en ekstra nøglering med en karbinhage så nøglerne ikke falder ud.

  • Vibeke Løgager
   august 5, 2017

   Er vinderen fundet? for nu trænger jeg virkelig til en ekstra Elektronista taske. Jeg har været gæst hos nogen med en ung vovse som forelskede sig i hanken, så den er halvt kaput, skal nok fikse det men nu er der altså brug for en til pænere brug!!
   tillykke til vinderen hvis der er trukket lod.

 • Lene Pusch
  juni 11, 2017

  Jeg eeeeelsker min elektronista sport, købte den lige før jul og bruger den hver dag. Papaya-farven er superflot og jeg kunne godt bruge sådan en, men da jeg ikke er på nævnte medier, gør jeg ikke mere ved det. Var dog inde på shoppen for at se tasken, men det ser ikke ud til at den er på lager i den farve, så får I den igen?

 • Lotte Refner
  juni 21, 2017

  ‘WOW, hvor har du den taske fra?’ Jeg MÅ ha’ den!! Kollegaen på jobbet lynede op og lynede i, fortalte og viste frem, krammede og kyssede den. Hun havde TO! En i rød og en i sort og planlagde en TREDJE.
  Nu har jeg MIN EGEN:) vidunderet er fyldt med alt det jeg har brug for til hverdag, og så har jeg bygget videre på den, så den samtidig kan klare en flytur, da jeg ELSKER at rejse.
  Udbygning:
  4 hårelastiker isat netlommen til:
  parfume, læbepomade, lipgloss, 2 hårklips og en tandstik (hader ting ml tænderne). I lommen er der plads til pas og valuta samt flybillet.
  Pungen indeholder dankort og mønt.
  Plastikkort ligger i dertil indrettede lommer.
  Mobil og solbriller side om side med laderen. Jeg forudser, at mine solbriller nu overlever mere end de 2 måneder de plejer at overleve hos mig. Og så er der selvfølgelig hovedtelefoner og mini kabel. Det betyder at de resterende to rum kan bruges til min iPad eller – hvis jeg skulle være på rejse – et kort og vigtige papire eller bare det løse, jeg nu måtte have brug for til dagens dont. Den er SYGT smart, som en teenager sagde forleden!

 • Dorthe
  juni 30, 2017

  Jeg vil ønske mig den papaya farvet, har ingen (endnu ). Vil også bruge den som “taske” når jeg skal/er på arbejdet. Denne i stedet for min rygsæk, som ikke er nær så flot. Den vil også kunne bruges som min pung – kort sagt, alle mine ting samlet i et sted, et smukt sted .
  Jeg er ikke på Instagram

 • Bolette Obbekær
  juli 1, 2017

  Min Elektronista Clutch er altid med mig, når jeg går ud af døren. Jeg bruger den som clutch og over-skulderen-taske og som bag-in-bag, hvis jeg skal have en større taske med. Ofte lægger jeg remmen dobbelt, så jeg bærer den under armen – især godt i metroer og steder med mange mennesker.

  Så jeg har den altid pakket og klar med: notesbog og mobil i det bageste rum, pudder, håndcreme og læbestift i netrummet. Selvfølgelig en opladt powerbank, solbriller og servietter og renseservietter i det sidste rum. Det forreste lille rum bruger jeg til “her og nu”, fx billetter, rejsekort etc. Det store rum på bagsiden bruger jeg til “indbakke”, når jeg er afsted; kvitteringer, visitkort, programmer og andet jeg kan få udleveret.

  Men den er ensom og trænger til ligesindede i huset ;-)