Dansk video start-up rammer 1 mio ugentlige besøgende

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Med eksploderende besøgstal og 3 purunge foundere er et dansk tech start up nu igang med at etablere sig på internettets internationale mediescene.

Retelly3

Over 1 mio unikke besøgende fra over 150 lande er hvad Retelly.com‘s servere håndterede sidste uge. Den danskudviklede med internationalt servicerende start up udvælger de mest velproducerede internetvideoer, så vi ikke behøver bruge tid på at sortere i kaoset. Og det er netop den slags tjenester vil har brug for. Curatorer som hjælper os med at finde nålen i høstakken.

Internettet er fuldt af crap, og der kan være langt mellem snapsene. Til gengæld er der enorme mængder at guld derude, og det er fantastisk, når en service er effektiv til at hjælpe os med at finde det.

iPad

Retelly samler masser af god underholdning og interessante dokumentarfilm fra internettet. Flere udvalgte editorial teams verden over varetager de opgave hver dag, og videoerne er inddelt i kategorier, der gør oplevelsen mere overskuelig og giver seerne mulighed for at zappe mellem kanalerne.

Og der ER en masse godt at vælge imellem på Retelly.com En dokumentar om kvinder i tech sprang selvfølgelig straks mig i øjnene, så den blev det første jeg så på Retelly. Så kikkede jeg på en kort video, der handlede om fremtidens bookning af flybilletter. Derefter så jeg en vanvittig spændende simulation af ældringsprocessen fra barn til gammel.  Og så sluttede jeg min session af med The most quoted man i news- en underfundig lille film om en almindelig amerikansk mand, som har en særlig evne til at blive citeret i medierne.

Retelly’s ambition er at være Skandinaviens næste revolutionerende tech startup – som Skype og Spotify var det. Planerne inkluderer også brandsponsorerede kanaler. Retellys founders er Kaave Pour, 23 år, Mathias Arvedsen, 26 år og Jens Krogshede, 23 år. Hvad er din yndlingsvideo på Retelly?

Retelly2

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × five =

2 Comments
 • Andy Mark
  november 13, 2013

  Nu 1.000.001 ugentlige besøgende – tak for tip, Christronista !

  Tjek denne…..

  (Kunne dog ikke finde en troværdig ‘review video’ om produktet, endnu – jeg er ikke så meget til ‘pitch video’; helst kun troværdige anmelderser :)

  http://retelly.com/education/flykly-smart-wheel

  #EPOalternative

 • christiane
  november 14, 2013

  Hej Andy
  Christronista! Love it!

  C